Képregény filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki (asszem a Pókember) meg is lepõdik és Vasember megjegyzi hogy "Nem hitted volna, hogy egy néger bújik meg a páncél mögött ?" vagy valami ilyesmi, hétvégén tudok beszkennelni képet róla.
Hu örülök ennek a Batman Begins dolognak, mert a képregényes fõgonoszok közül Joker meg Two face volt mindig is a kedvencem. Joker felbukkanása értelemszerû volt több okból is. De, hogy még Harvey Dent is jön ez szuper!
- Mint kiderült Heath Ledger lesz Joker a Batman - Begins folytatásában. Két másik nagy ellenfél is feltûnik majd a filmben, egyik Kétarc Harvey lesz (akit minden bizonnyal Ryan Phillipe alakít majd, szvsz a második rossz(nak tûnõ) választás a kisfiús arcát és eddigi drámai szerepeit figyelembe véve. Másik pedig ki más lenne mint Pingvin, akinek szerepére eddig az Oscar díjas Phillip Seymour Hoffman-t kérték fel aki nagyon valószínû hogy vissza fogja utasítani.
- Iron Man karakterére pedig a film alkotói szerint Tom Cruise lenne a legalkalmasabb (Iron Man néger, de a tudomány mai állása szerint ez nem akadály)
akit eddig errõl még nem kérdeztek meg. Terrence Howard szintén szerepet kaphat.
A Vasember ellenfele egyébként Mandarin lesz, és a filmben a napjainkban esedékes keleti konfliktusok is megmutatkoznak majd.
- A Fantastic Four 2ben pedig a Silver Surfer-t Doug Jones játssza majd, de mivel a karakter teljes egészében CGi lesz, a szerep megmarad egy Andy Serkis/Gollam szinten.
Ahogy jósoltam, Eric Bana megérezte, hogy nincs ezzel a filmmel minden rendben, ezért úgy döntött nem vállalja a produkciót. Brendan Fraser (Múmia,Ütközések) és Dominic Purcell (Prison Break - aki sztem telitalálat lenne vaskos és komor arcszerkezetével) esélyesek a szerepre.
Forrás: VOX Magazin augusztusi (legujabb) szám
Folytatás nemtudom milyen lesz, de az tuti, hogy a Szállító mind2 része egy kupac szar szerintem. Tipikusan azok a jellgtelen filmek. Én félek ettõl a folytatástól kicsit.
Jah és tekintsd úgy ezt a filmet mint egy vázlatot,piszkozatot, egy példát arra hogy nem ilyennek kell lennie egy Hulk filmnek
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A két producer, Avi Avad és Kevin Feige elõször két éve találkoztak A szállító rendezõjével, amikor kiderült, mindannyian nagy rajongói a Marvel Comics világának. A casting nem sokára elkezdõdik, a forgatókönyvet Zak Penn írja, aki az X-Men második és harmadik részét is jegyzi.
A 2003-as Hulkot az Oscar-díjas Ang Lee rendezte, a mérgében hatalmas zöld lénnyé változó fõhõst pedig Eric Bana alakította. Arról nincs hír, hogy a Hulkban ismertté vált, majd a Trójában és a Münchenben komoly szerepeket eljátszó színész újra belebújik-e szuperhõs zöld bõrébe. A film 132 millió dollárt hozott Észak-Amerikában."
Forrás: cinematrix
Magyarul a Hulk 2 nem is egészen Hulk 2 lesz hanem egy teljesen új film, nem folytatás.Innestõl kezdve szinte teljesen biztos, hogy nem Eric Bana játsza el Bruce Banner-t.
Van értelme egy 2003as film remake-jének ?
Constantine-bõl már az elsõt se kellett volna megcsinálni. Az egyik legidegesítõbb képregényadaptáció, amit valaha láttam. Pedig látam jópárat elhihetitek. A JLA pilot film legalább néhol mókás volt.
-Tom Jane szerint még nincs kész szkript a Punisher 2-höz, igy a forgatást leghamarabb õsszel tudják elkezdeni. Nem kell sietni vele tulajdonképpen ráérnek.
-Felröppent a hír egy készülõ Ant-man filmrõl, amirõl ezidáig nem szivárgott ki túl sok információ, a forgatókönyvet még írják.
Ant man info
-Lesz Hulk 2 is amiben elsõsorban a figyelem a Banner-Hulk küzdelemre irányul, de a karakter szuperhõssé válását is megismerhetjük. A mondat elsõ felét nem kell erõltetni az elsõ rész is ebbe bukott bele.
-Lesz Thor film is (mer mér ne) akirõl azt kell tudni, hogy a Marvel univerzum egyik legerõsebb tagja. Az ellenfelei a Frost Giants néven emlegetett rosszarcúak lesznek.
Thor info
- A Hellboy 2 mozit szerencsére ismét Del Toro rendezi. Másik jó hír, hogy gyorsan le akarja tudni, mert várja a Halo adaptáció.
- Constantine folytatásáról is volt szó, Keanu Reeves azonban állítja: "Errõl még nem hallottam"
-"2009 elõtt végképp nincs esély Amerika kapitány filmre" - Avi Arad
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
talán azért kezdõdik! a címe
gondolom a kezdõdik2 az ennek lesz a folytatása, de még az elsõ elõtti
de jók ezek az idõhurkok
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Fantastic Four and the Silver Surfer (130 M) 2007
Spider-Man 3 (300 M) 2007
The Incredible Hulk (125 M) 2008
Untitled Batman Begins Sequel (150 M) 2008
Transformers 2007
Untitled Superman Returns Sequel (egy visszafogás nem árt a 260M-s elsõ rész után) 2009
Ghost Rider (120 M) 2007
Wolverine (?) ?
Sin City 2 (?) ?
ÉS
Magneto (2007-2008)
Vasember (2008 május)
Egyébként a Batman - Begins folytatásban a mostani állás szerint Heath Ledger lesz Joker. Én speciel nem tudom elképzelni, de majd kiderül.
Lehet találgatni, hogy ki alakítja majd és ki lesz a fõboss 😊
Pókember 3 hírek
Tini Ninja teknõcök teaser trailer
Érdekes lesz meg kell hagyni, de egy próbát talán majd megér.
Fantastic Four and the Silver Surfer (130 M) 2007
Spider-Man 3 (300 M) 2007
The Incredible Hulk (125 M) 2008
Untitled Batman Begins Sequel (150 M) 2008
Transformers 2007
Untitled Superman Returns Sequel (egy visszafogás nem árt a 260M-s elsõ rész után) 2009
Ghost Rider (120 M) 2007
Wolverine (?) ?
Sin City 2 (?) ?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Trailer új
trailer korábbi
Ez a ghost rider akkor lenne igazán jó ha benne lenne Johnny Blaze is (A bosszú angylai) de igy is elég tetszetõs