Képregény filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemnem. Én ugyan nem olvastam Iron Man képregényt, viszont a Titkos háborút igen. Abban van egy rész mikor a Vasembernek megsérül a páncélja és Nyíl megjavítja. Az egyik karjáról leveszi a burkolatot és látszik hogy néger.
Valaki (asszem a Pókember) meg is lepõdik és Vasember megjegyzi hogy "Nem hitted volna, hogy egy néger bújik meg a páncél mögött ?" vagy valami ilyesmi, hétvégén tudok beszkennelni képet róla.

Te nem Jim Rhodes-rõl beszélsz aliasz gépágyúról?

Hát mondjuk a képregénybõl esetleg 😛

TheBerzerker
Te honnan veszed azt, hogy Tony Stark (Ironman) néger vagy valaha is az volt?

Hu örülök ennek a Batman Begins dolognak, mert a képregényes fõgonoszok közül Joker meg Two face volt mindig is a kedvencem. Joker felbukkanása értelemszerû volt több okból is. De, hogy még Harvey Dent is jön ez szuper!

Színész hírek:

- Mint kiderült Heath Ledger lesz Joker a Batman - Begins folytatásában. Két másik nagy ellenfél is feltûnik majd a filmben, egyik Kétarc Harvey lesz (akit minden bizonnyal Ryan Phillipe alakít majd, szvsz a második rossz(nak tûnõ) választás a kisfiús arcát és eddigi drámai szerepeit figyelembe véve. Másik pedig ki más lenne mint Pingvin, akinek szerepére eddig az Oscar díjas Phillip Seymour Hoffman-t kérték fel aki nagyon valószínû hogy vissza fogja utasítani.

- Iron Man karakterére pedig a film alkotói szerint Tom Cruise lenne a legalkalmasabb (Iron Man néger, de a tudomány mai állása szerint ez nem akadály)
akit eddig errõl még nem kérdeztek meg. Terrence Howard szintén szerepet kaphat.
A Vasember ellenfele egyébként Mandarin lesz, és a filmben a napjainkban esedékes keleti konfliktusok is megmutatkoznak majd.

- A Fantastic Four 2ben pedig a Silver Surfer-t Doug Jones játssza majd, de mivel a karakter teljes egészében CGi lesz, a szerep megmarad egy Andy Serkis/Gollam szinten.

De viszont akkor (ezen értelmezés szerint) a folytatás sem lesz remake. Hiszen az egész hóbelevanc külön történet.
TheBerzerker
Attól nem remake, hogy benne van maga a karakter. Mert akkor az öszes film az 1943-as Batman sorozat remake-je.

Szerintem itt remake alatt azt kell érteni, hogy az egész történetet újraszabják.
Igen. A Begins valamilyen formában az elõzmény a Burton féle Batmannek, de ugye ez nem teljesen igaz mert a Begins végén már léezik Joker mint olyan , a TB Batmanben pedig látjuk megszületni. Van itt kavarás de a Begins inkább egy külön történet és nem remake. A következõ Batman film már nagyon valószínû hogy remake lesz..

De a Batman begins folytatás Jokerrel?

Annyiból mindenképpen remake, hogy történetben köze nincs a másik négyhez. Persze az is kérdés, hogy a második kettõnek mennyi köze van az elsõ kettõhöz?
A Batman Begins nem remake hanem folytatás (elõzmény). AZ biztos, hogy más az egész de az akkor sem remake-nek készült. Egyébként is a TB Batman nem most volt már...

Miért, ne?A Batmannel is pont ezt csinálják.

Hulk Update

Ahogy jósoltam, Eric Bana megérezte, hogy nincs ezzel a filmmel minden rendben, ezért úgy döntött nem vállalja a produkciót. Brendan Fraser (Múmia,Ütközések) és Dominic Purcell (Prison Break - aki sztem telitalálat lenne vaskos és komor arcszerkezetével) esélyesek a szerepre.

Forrás: VOX Magazin augusztusi (legujabb) szám

Igen tudom , volt egy 78as változat. De ez nem változtat a tényen, hogy a 2003as Hulkot ugy ahogy van el akarják felejteni és csinálni egy msáikat

TheBerzerker
Nekem kifejezetten tetszett a Hulk film, különösen a comicstrip szerû osztottképernyõs módszer. Az egész film k8icsit sötét volt és valóban nem igazán volt meg az a hangulata, amit az ember egy Hulk képregénytõlkapott de ez lényegtelen.

Folytatás nemtudom milyen lesz, de az tuti, hogy a Szállító mind2 része egy kupac szar szerintem. Tipikusan azok a jellgtelen filmek. Én félek ettõl a folytatástól kicsit.

Amúgy már ez a Hulk film is egy remake.
Jah és tekintsd úgy ezt a filmet mint egy vázlatot,piszkozatot, egy példát arra hogy nem ilyennek kell lennie egy Hulk filmnek

Én úgy tudom hogy Bana bácsi már túl nagy színésznek gondolja magát hogy õ legyen ismételten Bruce Banner.Amúgy Ang Lee igaz hogy oscar díjas rendezõ és nem is az volt a hiba a Hulknál hogy rosszul volt rendezve hanem hogy Leenek fingja sem volt a képregényekhez és a képregényfilmekhez.Nekem az a film is tetszett csak az volt a baj vele hogy LEE nagyon belemélyedt a jellemrajzba és ennek az eredménye hogy az emberek 85% ának nem tetszik a film.

Shiwo
de én már régebben is úgy hallottam, hogy a 2. részben szürke lesz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem hinném, csak a szellemiséget próbálják meg visszahozni

Hihetetlen! Vannak még emberek, akik nem vágják, hogy a Batman Begins egy külön történet, és semmi köze a másik négyhez? <#falbav>
Shiwo
nem tom, de Lvileg most akko szürke lesz Hulk (eredeti, elsõ megjelenésekor az volt..)

"Az akciófilmjeirõl híres Louis Leterrier (Szállító 1-2) rendezi az Incredible Hulkot, amivel az alkotók igyekeznek visszatérni a képregény eredeti szellemiségéhez...

A két producer, Avi Avad és Kevin Feige elõször két éve találkoztak A szállító rendezõjével, amikor kiderült, mindannyian nagy rajongói a Marvel Comics világának. A casting nem sokára elkezdõdik, a forgatókönyvet Zak Penn írja, aki az X-Men második és harmadik részét is jegyzi.

A 2003-as Hulkot az Oscar-díjas Ang Lee rendezte, a mérgében hatalmas zöld lénnyé változó fõhõst pedig Eric Bana alakította. Arról nincs hír, hogy a Hulkban ismertté vált, majd a Trójában és a Münchenben komoly szerepeket eljátszó színész újra belebújik-e szuperhõs zöld bõrébe. A film 132 millió dollárt hozott Észak-Amerikában."

Forrás: cinematrix

Magyarul a Hulk 2 nem is egészen Hulk 2 lesz hanem egy teljesen új film, nem folytatás.Innestõl kezdve szinte teljesen biztos, hogy nem Eric Bana játsza el Bruce Banner-t.
Van értelme egy 2003as film remake-jének ?

zoliii
A pókember 3 2007 május 4-dik én jön be a mozikba

Ja ja én is hallottam ilyesmit de máshol meg utalást sem, meghát a valjuk be ha csak DVD-n jönne ki akkor a költségvetés meg sem közelítené a 125 millát

Shiwo
úgy hallottam ,hogy a Hulk 2 egyenesen csak dvd-re fog kijönni és nem lesz a mozikban..

Shiwo
de..beleesett a savba..

Ha már Thort is csinálnak akkor csinálhatnának már egy Thanos filmet is, na annak nagyon örülnék.

TheBerzerker
Igen a Punisher-nél a forgatókönyvvel voltak gondok. Én úgy hallottam volt már forgatókönyv csak elvetették. Nekem mindegy mit csinálnak csak legyen benne a Garth Ennis keze és akkor nem lehet nagy gond.

Constantine-bõl már az elsõt se kellett volna megcsinálni. Az egyik legidegesítõbb képregényadaptáció, amit valaha láttam. Pedig látam jópárat elhihetitek. A JLA pilot film legalább néhol mókás volt.

Néhány info:

-Tom Jane szerint még nincs kész szkript a Punisher 2-höz, igy a forgatást leghamarabb õsszel tudják elkezdeni. Nem kell sietni vele tulajdonképpen ráérnek.

-Felröppent a hír egy készülõ Ant-man filmrõl, amirõl ezidáig nem szivárgott ki túl sok információ, a forgatókönyvet még írják.

Ant man info

-Lesz Hulk 2 is amiben elsõsorban a figyelem a Banner-Hulk küzdelemre irányul, de a karakter szuperhõssé válását is megismerhetjük. A mondat elsõ felét nem kell erõltetni az elsõ rész is ebbe bukott bele.

-Lesz Thor film is (mer mér ne) akirõl azt kell tudni, hogy a Marvel univerzum egyik legerõsebb tagja. Az ellenfelei a Frost Giants néven emlegetett rosszarcúak lesznek.

Thor info

- A Hellboy 2 mozit szerencsére ismét Del Toro rendezi. Másik jó hír, hogy gyorsan le akarja tudni, mert várja a Halo adaptáció.

- Constantine folytatásáról is volt szó, Keanu Reeves azonban állítja: "Errõl még nem hallottam"

-"2009 elõtt végképp nincs esély Amerika kapitány filmre" - Avi Arad

ez igy azért nem igaz, nem volt az olyan megismételhetetlen alakítás. Jack Nicholson tehetségû színészek most is vannak, bár nem éppen Ledgernek kellene a helyébe lépnie akit egészen más stílusú szerepekben láthattunk eddig.

Panzerfaust
Lehet hogy ez Joker ikertestvére, akit megcsípett egy mutáns bohóc. De most komolyan ezt nem tudják hitelesen megoldani, csak ha meg nem történtnek nyilvánítják az eredet1 részeket. Bár nem kéne szerintem Jokerral erölködni, úgyis bukta lesz Jack Nicolsonhoz képest.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

stp4trick
hja ja, igaz már régen láttam, de nem csak mutatják, hogy hogyan lett Joker és nem a film történése idején

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Shiwo
hát... Joker az elsõ rész elején lett Joker és a végén meghót..ha most passzolósan akarják megcsinálni, akkor a film késõbb jáccódik, mint az elsõ rész eleje ,de elöbb lesz vége, mint a végének..

stp4trick
mintha a begins az elsõ elõtt játszódna kicsivel nem?
talán azért kezdõdik! a címe
gondolom a kezdõdik2 az ennek lesz a folytatása, de még az elsõ elõtti
de jók ezek az idõhurkok

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Shiwo
õõ..hogy lesz megint Joker ? eléggé meghalt az elsõ Batmanben..

Kiegészítve:

Fantastic Four and the Silver Surfer (130 M) 2007
Spider-Man 3 (300 M) 2007
The Incredible Hulk (125 M) 2008
Untitled Batman Begins Sequel (150 M) 2008
Transformers 2007
Untitled Superman Returns Sequel (egy visszafogás nem árt a 260M-s elsõ rész után) 2009
Ghost Rider (120 M) 2007
Wolverine (?) ?
Sin City 2 (?) ?

ÉS

Magneto (2007-2008)
Vasember (2008 május)

Egyébként a Batman - Begins folytatásban a mostani állás szerint Heath Ledger lesz Joker. Én speciel nem tudom elképzelni, de majd kiderül.

Vasember poszter

Lehet találgatni, hogy ki alakítja majd és ki lesz a fõboss 😊

Pókember 3 hírek

Tini Ninja teknõcök teaser trailer

Érdekes lesz meg kell hagyni, de egy próbát talán majd megér.

Mincsi
egyetértek!!!!<#circling>

Rush!

Itt vannak még a soron következõ adaptációk, amiket találtam.
Fantastic Four and the Silver Surfer (130 M) 2007
Spider-Man 3 (300 M) 2007
The Incredible Hulk (125 M) 2008
Untitled Batman Begins Sequel (150 M) 2008
Transformers 2007
Untitled Superman Returns Sequel (egy visszafogás nem árt a 260M-s elsõ rész után) 2009
Ghost Rider (120 M) 2007
Wolverine (?) ?
Sin City 2 (?) ?

Voltan
Szerintem a Sin City a legkirályabb amerikai képregény-adaptáció. Jó még a Batman 1-2-Begins is, meg a Holló. A többi nálam annyira nem jött be. Japánoknál meg a Lone Wolf and Cub zseniális, bár itthon alig ismert.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

tudom azért irtam, hogy sztem nem kellett volna igy megkavarni. Lett volna most Ghost Rider az aki és még lehetett volna mellé Johnny Blaze ha nem is most akkor a 2. részben.

Johnny Blaze lesz benne a Ghost rider nem Dan Ketch

jah megvan

Trailer új

trailer korábbi

Ez a ghost rider akkor lenne igazán jó ha benne lenne Johnny Blaze is (A bosszú angylai) de igy is elég tetszetõs

nem jó a link. Ez melyik trailer ? Mert már volt egy korábban is.

Panzerfaust
Irónia😊)

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

stp4trick
Te meg nem érted a cinikus élcet

stp4trick
minek vartyogsz bele olyanba, amirõl fogalmad sincs

rohadtúl cool a ghost rider új traileretrailer

Bakker<#idiota>