169
  • Szolnokboy
    ez igy azért nem igaz, nem volt az olyan megismételhetetlen alakítás. Jack Nicholson tehetségű színészek most is vannak, bár nem éppen Ledgernek kellene a helyébe lépnie akit egészen más stílusú szerepekben láthattunk eddig.
  • Panzerfaust
    Lehet hogy ez Joker ikertestvére, akit megcsípett egy mutáns bohóc. De most komolyan ezt nem tudják hitelesen megoldani, csak ha meg nem történtnek nyilvánítják az eredet1 részeket. Bár nem kéne szerintem Jokerral erölködni, úgyis bukta lesz Jack Nicolsonhoz képest.
  • stp4trick
    hja ja, igaz már régen láttam, de nem csak mutatják, hogy hogyan lett Joker és nem a film történése idején
  • Shiwo
    hát... Joker az első rész elején lett Joker és a végén meghót..ha most passzolósan akarják megcsinálni, akkor a film később jáccódik, mint az első rész eleje ,de elöbb lesz vége, mint a végének..
  • stp4trick
    mintha a begins az első előtt játszódna kicsivel nem?
    talán azért kezdődik! a címe
    gondolom a kezdődik2 az ennek lesz a folytatása, de még az első előtti
    de jók ezek az időhurkok
  • Shiwo
    őő..hogy lesz megint Joker ? eléggé meghalt az első Batmanben..
  • Szolnokboy
    Kiegészítve:

Fantastic Four and the Silver Surfer (130 M) 2007
    Spider-Man 3 (300 M) 2007
    The Incredible Hulk (125 M) 2008
    Untitled Batman Begins Sequel (150 M) 2008
    Transformers 2007
    Untitled Superman Returns Sequel (egy visszafogás nem árt a 260M-s első rész után) 2009
    Ghost Rider (120 M) 2007
    Wolverine (?) ?
    Sin City 2 (?) ?

ÉS

Magneto (2007-2008)
    Vasember (2008 május)

Egyébként a Batman - Begins folytatásban a mostani állás szerint Heath Ledger lesz Joker. Én speciel nem tudom elképzelni, de majd kiderül.
  • Szolnokboy
    Vasember poszter

Lehet találgatni, hogy ki alakítja majd és ki lesz a főboss :)

Pókember 3 hírek

Tini Ninja teknőcök teaser trailer

Érdekes lesz meg kell hagyni, de egy próbát talán majd megér.
  • Mincsi
    egyetértek!!!!
  • knightbali
    Itt vannak még a soron következő adaptációk, amiket találtam.
    Fantastic Four and the Silver Surfer (130 M) 2007
    Spider-Man 3 (300 M) 2007
    The Incredible Hulk (125 M) 2008
    Untitled Batman Begins Sequel (150 M) 2008
    Transformers 2007
    Untitled Superman Returns Sequel (egy visszafogás nem árt a 260M-s első rész után) 2009
    Ghost Rider (120 M) 2007
    Wolverine (?) ?
    Sin City 2 (?) ?
  • Voltan
    Szerintem a Sin City a legkirályabb amerikai képregény-adaptáció. Jó még a Batman 1-2-Begins is, meg a Holló. A többi nálam annyira nem jött be. Japánoknál meg a Lone Wolf and Cub zseniális, bár itthon alig ismert.
  • Szolnokboy
    tudom azért irtam, hogy sztem nem kellett volna igy megkavarni. Lett volna most Ghost Rider az aki és még lehetett volna mellé Johnny Blaze ha nem is most akkor a 2. részben.
  • knightbali
    Johnny Blaze lesz benne a Ghost rider nem Dan Ketch
  • Szolnokboy
    jah megvan

Trailer új

trailer korábbi

Ez a ghost rider akkor lenne igazán jó ha benne lenne Johnny Blaze is (A bosszú angylai) de igy is elég tetszetős
  • Szolnokboy
    nem jó a link. Ez melyik trailer ? Mert már volt egy korábban is.
  • Panzerfaust
    Irónia:))
  • stp4trick
    Te meg nem érted a cinikus élcet
  • stp4trick
    minek vartyogsz bele olyanba, amiről fogalmad sincs
  • knightbali
    rohadtúl cool a ghost rider új traileretrailer
  • knightbali
    Bakker
  • ProGabe #69
    Őőő mivan?Eléggé félreolvastad,mert a háesszedből az jön le hogy zuppamant megmarta egy kripton üstökös :D
  • Panzerfaust
    Nem csak ráesett, meg is marta.
  • Shiwo
    "másikra ráesett a kripton üstökös" lál
  • Szolnokboy
    ne zavarjon, hogy amiket én felsoroltam azok mind átlagemberek (Vasember, Rengető , Robin , Johnny Blaze stbstbstb... ) ha nem érzed az iróniát az a te bajod.
  • abonyitomz
    jaja de a bannerben lévő hősök se átlag emberek , egyiket megmart a pók , másikra ráesett a kripton üstökös ( vagy ilyesmi régen láttam a filmet ) , Hulk meg passz nem láttam de a kinézete nem egy Punisher
  • Kanál
    szpajdormen beszteszt bizony
  • Shiwo
    sztem magasnak fogják találni a modok..
  • Szolnokboy
    csináltam egy átmeneti banner-t amíg nem lesz több időm

• knightbali
    a rajzfilmes verziójában szinte mindenki benne volt futólag a marvel fontosabb karakterei közzül.
  • Cuchulainn
    Ööööö a rajzfilmes verzióban is benne volt Pókember ha jól emlékszem...
  • knightbali
    az jó lenne hogyha még más szuperhősök is lenneének benne, pl a végén mindenki Galctussal küzdene.
  • Szolnokboy
    Vasember, Rengető , Robin , Johnny Blaze stbstbstb... Még lehetne sorolni, de abonyitomznak igaza van.
  • Panzerfaust
    Na ja. Punisher akinek lemészárolták a családját és bekattant, nem csípte meg semmi.
    Batman, aki szülei hala miatt kiképezte magát, és szerzett hájtek kütyüket, és nem csípte meg semmi.
    És a többi. Hát igen mindet jól megcsípik a szemetek.
  • Szolnokboy
    hát igen, de egy Titkos Háborúnak örülnék Marvel hősökkel :)
    A költségvetés meg valszeg a csillagos eget verdesné.

Egyébként crossover-hez:

Fantastic Four and the Silver Surfer (2007)

"The Fantastic Four learn that they aren't the only super-powered beings in the universe when they square off against the power Silver Surfer and the planet-eating Galactus."

Vannak pletykák, hogy esetleg más szuperhősök is lesznek benne...
  • Cuchulainn
    Bocsánat, nem is annyira képregény, mint inkább szuperhős-paródia.
  • Cuchulainn
    Ha valaki a képregények világának kifigurázását szeretné megtekinteni, az szvsz nézze meg Steven Spielberg Freakazoid! című rajzfilmsorozatát abban aztán van minden...
  • knightbali
    Én személy szerint örülnék ha filmekben is csinálnának crossowereket.
  • knightbali
    Amúgy tényleg csinálnak képregényadaptáció paródiát, amit ha jól tudok David Zucker(Airplane,Csupaszpisztoly,Horrora akadva 3-4,stb.) fog rendezni, és itt az sg-n ennek a filmnek is van topicja.
  • Shiwo
    miután két különböző kiadó az x-men meg a superman (marvel és DC), így az is ritka eset volt, hogy 1 képregényben szerepeljenek...nem hiszem, hogy filmben is összehoznák őket..
  • abonyitomz
    X-men Vs Superman jó lenne , viszont van valami hír a Batman vs Supermanról ???? még a Blikkben olvastam róla régebben hogy készül