Képregény filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Batman, aki szülei hala miatt kiképezte magát, és szerzett hájtek kütyüket, és nem csípte meg semmi.
És a többi. Hát igen mindet jól megcsípik a szemetek.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
A költségvetés meg valszeg a csillagos eget verdesné.
Egyébként crossover-hez:
Fantastic Four and the Silver Surfer (2007)
"The Fantastic Four learn that they aren't the only super-powered beings in the universe when they square off against the power Silver Surfer and the planet-eating Galactus."
Vannak pletykák, hogy esetleg más szuperhõsök is lesznek benne...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezenkívül paródiát csak képregényben olvastam, a Batmant kifigurázó Batmanust.
Igazából arra gondoltam, hogy lehetne valami rendes másfél-két órás paródiafilmet készíteni.
én annó láttam vmi szuper-manus nevezetü filmet (amúgy elég gagyi lett)
meg annó a Monty Python is csinált vmi szuperman-t kifigurázó részt, aminek a címét nem tudom..
"megmentjük a világot" -> azért szuperhõs, hogy megmentsen valakit..attól még nem lesz hõs, mert repülni tud..
amúgy meg léteznek szuperhõs-parodiák...
Már megint ! Kérlek ne cseszd el a topicot azzal, hogy idióta hozzászólásokkal bombázod és elcsökevényesedett agyadból elõugró retardált gondolatokat próbálsz a tudtunkra hozni amivel minket bosszantassz és magad minõsíted.
A nyitott topicjaidat és kommentjeidet figyelembe véve nem sok hiteled van ahhoz hogy a képregény filmekre ilyen magasröptû megjegyzéseket tégy.
Köszönöm!
ON
A dardevil viszont mocskosul gyenge. Talán ha bullseye tetszett, aztán ennyi. Pókemberek egész jók, és az x-menek se rosszak, a hulkot meg csak félig láttam, de õt már képregénybe se szerettem, és a film se tetszett.
Amúgy az urak elfeledkeztek Asterixrõl és Obelixrõl. Az se volt olyan rossz, mint amennyire francia. Sõt egész nézhetõ film volt.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ