Képregény filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Õõõ mivan?Eléggé félreolvastad,mert a háesszedbõl az jön le hogy zuppamant megmarta egy kripton üstökös 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Panzerfaust
Nem csak ráesett, meg is marta.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Shiwo
"másikra ráesett a kripton üstökös" lál <#nevetes1>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ne zavarjon, hogy amiket én felsoroltam azok mind átlagemberek (Vasember, Rengetõ , Robin , Johnny Blaze stbstbstb... ) ha nem érzed az iróniát az a te bajod.

jaja de a bannerben lévõ hõsök se átlag emberek , egyiket megmart a pók , másikra ráesett a kripton üstökös ( vagy ilyesmi régen láttam a filmet ) , Hulk meg passz nem láttam de a kinézete nem egy Punisher

szpajdormen beszteszt bizony

BUDA > miskolc.

Shiwo
sztem magasnak fogják találni a modok..

csináltam egy átmeneti banner-t amíg nem lesz több idõm

a rajzfilmes verziójában szinte mindenki benne volt futólag a marvel fontosabb karakterei közzül.

Cuchulainn
Ööööö a rajzfilmes verzióban is benne volt Pókember ha jól emlékszem...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

az jó lenne hogyha még más szuperhõsök is lenneének benne, pl a végén mindenki Galctussal küzdene.

Vasember, Rengetõ , Robin , Johnny Blaze stbstbstb... Még lehetne sorolni, de abonyitomznak igaza van.

Panzerfaust
Na ja. Punisher akinek lemészárolták a családját és bekattant, nem csípte meg semmi.
Batman, aki szülei hala miatt kiképezte magát, és szerzett hájtek kütyüket, és nem csípte meg semmi.
És a többi. Hát igen mindet jól megcsípik a szemetek.

hát igen, de egy Titkos Háborúnak örülnék Marvel hõsökkel 😊
A költségvetés meg valszeg a csillagos eget verdesné.

Egyébként crossover-hez:

Fantastic Four and the Silver Surfer (2007)

"The Fantastic Four learn that they aren't the only super-powered beings in the universe when they square off against the power Silver Surfer and the planet-eating Galactus."

Vannak pletykák, hogy esetleg más szuperhõsök is lesznek benne...

Cuchulainn
Bocsánat, nem is annyira képregény, mint inkább szuperhõs-paródia.

Cuchulainn
Ha valaki a képregények világának kifigurázását szeretné megtekinteni, az szvsz nézze meg Steven Spielberg Freakazoid! címû rajzfilmsorozatát abban aztán van minden...

Én személy szerint örülnék ha filmekben is csinálnának crossowereket.

Amúgy tényleg csinálnak képregényadaptáció paródiát, amit ha jól tudok David Zucker(Airplane,Csupaszpisztoly,Horrora akadva 3-4,stb.) fog rendezni, és itt az sg-n ennek a filmnek is van topicja.

Shiwo
miután két különbözõ kiadó az x-men meg a superman (marvel és DC), így az is ritka eset volt, hogy 1 képregényben szerepeljenek...nem hiszem, hogy filmben is összehoznák õket..

X-men Vs Superman jó lenne , viszont van valami hír a Batman vs Supermanról ???? még a Blikkben olvastam róla régebben hogy készül

Shiwo
majd a köv horrorra akadvában ,-)

A Monty Pythonosat ismerem. A világon mindenki Superman, de van köztük egy, aki csak ránézésre átlagsupermanpolgár, mert a kellõ pillanatban átváltozik a rettenthetetlen Biciklijavítóvá (Bicycle Repirer Man).

Ezenkívül paródiát csak képregényben olvastam, a Batmant kifigurázó Batmanust.

Igazából arra gondoltam, hogy lehetne valami rendes másfél-két órás paródiafilmet készíteni.
Shiwo
pl.
én annó láttam vmi szuper-manus nevezetü filmet (amúgy elég gagyi lett)

meg annó a Monty Python is csinált vmi szuperman-t kifigurázó részt, aminek a címét nem tudom..

Egy-két paródia nevezetesen?
Shiwo
lehet nem túl "kreatív", de vegyétek figyelembe, hogy az alapul szolgáló képregények 1 része már a 60-as 70-es években megjelent, és akkor még kemény scifinek számítottak szinte... napjainkban lehetne, hogy "kreatívabb" elõzményt alkossanak nekik, csak akkor a képregény-rajongók köveznék meg õket..

"megmentjük a világot" -> azért szuperhõs, hogy megmentsen valakit..attól még nem lesz hõs, mert repülni tud..

amúgy meg léteznek szuperhõs-parodiák...

Az mondjuk való igaz, hogy ennyi adaptáció után nem lenne rossz ötlet egy szuperhõs-paródia. És még jól jönne több szuperhõs közös története.
Én úgy tudtam hogy az egy radioaktív kakas de te jobban tudod.

új képregényadaptáció kerül a mozikba , a fõhõst megcsípja egy földönkívüli kakas , és õ lesz a kotkodá , majd jönnek a marslakók lerohamozni a földet és kotkodá megmenti a világot. Egyik fõ specialitása a szuper mega kukuríkuu csípés és máris 10000 ürlényt térít a másvilágra. Biztató egy mozi film lesz. 😊

OFF

Már megint ! Kérlek ne cseszd el a topicot azzal, hogy idióta hozzászólásokkal bombázod és elcsökevényesedett agyadból elõugró retardált gondolatokat próbálsz a tudtunkra hozni amivel minket bosszantassz és magad minõsíted.
A nyitott topicjaidat és kommentjeidet figyelembe véve nem sok hiteled van ahhoz hogy a képregény filmekre ilyen magasröptû megjegyzéseket tégy.

Köszönöm!

ON

Dichter
😄😄

RoboCop az tényleg jó , meg a Dredd Biró is

mert a Csacska angyal jobb?(nyitott témáid között láttam)

ChevyG
na meg a RoboCop<#hawaii>
ChevyG
KIZÁRÓLAG SIN CITY!!!
a többi gagyi xar
de sz*r filmek ezek a képregény adaptációk , mindegyik ugyanaz a séma , egy átlagos embert megmar egy állat/bele esik a szuper hiper savba. Õ lesz a hõs. Jön egy palesztín ellenfél. Megküzdenek. The End. Grat szinvonalas film volt...

a dredd bírót se hagyjuk ki a felsorolásból, az sem volt olyan nagyon rossz (de nagyon jó sem)

jöhet tõlem, nem nézem meg és kész, ha nem látom enm zavar 😊

Az jó mert nemsokára jön a 3. részel

pújjjj de gyûlölöm az asterixet. Felidegesít, nem tudtam végignézni, a fejem megfájdult tõle.

Dichter
Constantine-ban azért a klubba beléptetõ rendszer nagyon odabaszott 😊

Shiwo
nekem a legnagyobb csalódás a Garfield volt <#shakehead>

desigo
Sin City a best😊
TheBerzerker
Constantine a leghányadékabb képregényadaptáció. Ostoba és szar film. Nem értem, hogy lehetett ilyen szarul átültetni a Hellblazert. Szegény Garth Ennis...

Panzerfaust
Spawn the best. Az benne a jó, hogy megvan a gagyifíling. Ráadásul a bohóc mindent visz benne.
A dardevil viszont mocskosul gyenge. Talán ha bullseye tetszett, aztán ennyi. Pókemberek egész jók, és az x-menek se rosszak, a hulkot meg csak félig láttam, de õt már képregénybe se szerettem, és a film se tetszett.
Amúgy az urak elfeledkeztek Asterixrõl és Obelixrõl. Az se volt olyan rossz, mint amennyire francia. Sõt egész nézhetõ film volt.

Beast Machine
7.4.7.

TransFormers. Nem kell magyarázat. Micheal Bay film.

...vágod?

Jah, meg nem korhatáros

Dichter
Szvsz a Spawn-nak az egyetlen hibája a casting. Találhattak volna alkalmasabb szereplõket is. Jaa, és van mégegy. Hogy cca 65 perc hosszú :S

Slayerboy
<#pias>

Voltam zárás előtt. _______________

SötétBarom
Ja igen meg a Sin City..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Sztem a szuperhírósok közül elég ótvar az összes.. Ami jó: V for Vendetta, Sin City, A holló meg a Constantine..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;