Képregény filmek

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
errõl én is hallottam, de csak pletykákat

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Jrex
Lehet,h volt már róla szó,de a Pókemberbõl ismert Venom-ból is lesz 1 külön rész.

Szolnokboy1
Már több, mint egy éve írtam, de ahogy nézem, igen jól megjósoltam a dolgokat :) Hátha most a Vasember nyomán nagyobb lesz a topic iránti érdeklõdés.

- A Vasember remekül nyitott a mozipénztáraknál, folytatás 2010-ben! Nem hivatalos, de tuti.
- Black Widow (Fekete Özvegy) film egyelõre nem lesz, talán az Avengersben szerepelni fog.
- Az Antman filmet elképzelhetõ, hogy Edgar Wright (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) rendezi.
- Továbbá Captain America, Thor illetve Nick Fury filmek is nagyon úgy néz ki manifesztálódni fognak.
- Avengersnek így nem lesz akadálya.
- Punisher: War Zone bemutató: 2008 december 5, mint tudjuk Ray Stevenson-nal a fõszerepben.
- Új Fantastic Four részt nem terveznek, inkább egy Silver Surfer kalandban gondolkodnak.
- A Justice League mozi befuccsolt jogi gondok miatt, egyelõre.
- És végül egy beszarásjó háromrészes minianimáció:
ITT

Szolnokboy1
Már nagyon régen írogattam a topikba, szóval most néhány hírt összeszedtem:

Batman - Continous!(?)

- Azt már ugye tudjuk, hogy Heath Ledger lesz Joker. Most kiderült, hogy Aaron Eckhart bújik Kétarc Harvey bõrébe (tökéletes választás!) valamint Katie Holmest Maggie Gyllenhaal váltja.

Avengers

- Készül film az Ant-man-nek, Black Widow-nak , Thornak és Nick Fury-nak (Sam Jacksonnal) továbbá lesz egy Hulk folytatás (Dominic Purcell helyett állítólag Adrian Brody-val) valamint 2009-ben Amerika Kapitánynak, így az Avengers filmnek sem lesz akadálya. Szeretettel várjuk.

-A másik csapatot, a Justice League-et szintén tervezik. Ehhez egy ügyes fanpromo:

itt

-Az elõzetes információk ellenére Ben Affleck nem vállalta a Daredevil 2 fõszerepét.
- A Megtorló ellenfele a második részben Jigsaw lesz. Nagyszerû karakter!
- Egy nagyon érdekes nem megerõsített hírfoszlány: Fény derült arra, hogy miért cameozik minden Spider man filmben Bruce Campbell. Sam Raimi tervez egy Ash vs Marvel Zombiez filmet. Ash Raimi régi kulthorrorjának
az Evil Dead-nek a fõgonosza, míg Bruce Campbell a trilógia fõszereplõje volt. Én személy szerint nem hiszek benne, de pletyka szinten elmegy.

-A Lostból ismert Josh Halloway-t kérték fel annak idején Gambit szerepére az X-men 3ban, de õ akkor nem vállalta a két szerep hasonlósága miatt. Most viszont a 4. részre beadta a derekát tehát õ alakítja majd a szuperhõst.

kb ennyi, ti is írjatok!

Robert Downey Jr. lesz a Vasember! Éljeen!

-A Fantastic Four 2-ben feltûnik a Puppet Master, akirõl eddig mitsem hallottam, de igy utánaolvasva nem túl eredeti karakter.Tehát "a fõszereplõk egymás ellen forditása" poént már sokszor elsütötték. Inkább Silver Surfer!

http://en.wikipedia.org/wiki/Puppet_Master_%28comics%29

Ha meg így van, akkor aszondom, inkább találnának ki valami újat. Látod, nekem mindenre van válaszom.<#beka3>
Nem teljesen kizárt az sem hogy túlélte az a 3 tag, valahogy...de én sem tudom

Nem. A Returns a második epizód folytatása. (És érvényteleníti a megbukott 3.-4-et.)
NeoMaN
És így az összes ez után következõ rész is.

NeoMaN
Õõõõ, nemtom. :)))

Sztem a Return egyfajta remake, egy tiszta lap.
Superman a mai korban, az elõzõ összes feldolgozás elfelejtésével.
Csakúgy, mint a Batman begins.

Tehát nem folytatása a Returnsnak?
NeoMaN
Remake....
szvsz

De árulják már el nekem, hogy a f*szba lehet háromtagú brigád a következõ Szupiban, amikor a második végén mindhárman elpatkoltak? <#falbav>
Panzerfaust
Néger Fury? Én már a Néger vezéren is kiakadtam a Dardevilben. Nem mintha rasszista lennék. A megtorlósat meg elnéztem. Az is a képregény.net-en van fent.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Hirmorzsák:

-Jude Law lehet Zod (a háromtagú tuskó bagázs vezetõje) a köv. Superman filmben.
-Fantastic four 2 release date: 2007.Jan.31; AVP2 2006.dec.1
-Úgy néz ki Dominic Purcell lesz Hulk

ÉS

-Samuel L. Jackson Nick Fury szeretne lenni, egy a marvel hõsröl készülö filmben (hát nem ari? :P)

Panzerfaust
Az is zsír nagyon, végülis Megtorló a csúcs.

Shiwo
jaaa.. a megtorló/venom kombót olvastam :)

meg asszem angolul a "Rozsomák megöli a Hulkot"-ot..de ez má nagyon képregény-témába megy át, arra meg van külön totyik :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Panzerfaust
Mi lett volna ha sorozat. Itt megtalálhatjátok

NeoMaN
reális
:)

Shiwo
õõ..hol is ? mikor is ?

Panzerfaust
A megtorló is ember, mégis kiírtotta a teljes Marvel univerzumot.

NeoMaN
Batman nem szuperember....
Egyszerû halandó. Esélytelen. :)

Panzerfaust
Azokat pölö ismerem, Batman vs Predator fönn van a gépen is, csak pocsék minõségben. Amúgy regelve vagyok a képregény.net-en, el is olvasom mindjárt.

Shiwo
nem fogadnék a denevérre..

Akkor mit szólsz a Spanw és Batmanhez, vagy a Batman VS Predatorhoz?

Mincsi
Nem tudjátok, h most ki jácca a Supermant?

Rush!

Shiwo
bocsi a méretért <#miaz>

Shiwo

regeljé kepregeny.net-re oszt ott eltod olvasni..

Panzerfaust
És azt hogy? Tényleg érdekel.

Shiwo
volt kétszer is superman - pókica párosítás

Panzerfaust
Nekem úgy rémlik, hogy Pókember Marveles, Batman, és Supermen pedig Dc-s. Tény hogy Batman, és Supermen sokat parádézott együt, de Pókemberrel nem hinném, hogy soka bratyiztak volna, maximum a Marvel vs DC-ben, de ott asszem Supermen Hulkal, Batman, pedig Amerika Kapitánnyal harcolt. Aztán lehet én vagyok hülye.

Néhány hir:

A Marvel a filmjeiben eddig nem szerepeltette (szerepeltethette!) együtt szuperhõseit, de most mindent megtesznek azért, hogy egy crossover-filmben találkozzon Amerika Kapitány, Thor és Hulk, adta hírül a Guardian...

"A filmvásznon még nem volt rá példa, hogy a különbözõ, önálló világgal rendelkezõ hõsök találkoznak, de a képregényekben régóta bevett szokás ez. Ilyen crossover keretében küzdött együtt a Denevérember Pókemberrel vagy Supermannel. Az Avengers címû film forgatókönyvének a megírására Zak Penn-t kérték fel, aki a X-men 2-3-at és az Elektrát is jegyzi.

A Marvelnek eddig nem volt saját stúdiója, ezért a Pókember jogait eladták a Sonynak, az X-Men a Foxhoz került, a Punishert a Lionsgate készítette el."

VÉGRE ! ERRE VÁRTAM !

Batman Continous(?) Update

"Számos hollywoodi honlap számolt be arról a napokban, hogy végleg eldõlt a Harvey Dentet, alias Kétarcot alakító színész sorsa, s az elõzetes tippekkel azonos eredmény született, ugyanis a skizofrén gyilkost Tommy Lee Jones után Ryan Phillippe fogja megformálni..."

X-MEN folyt. köv.?

"Bár hivatalosan véget ért a trilógiává bõvült X-Men moziszéria, több különbözõ spin-off film tervei is a stúdió asztalán hevernek - az SFX információi szerint a legfrissebb és a legvalószínûbb a Zak Penn-féle Mutant Academy - Mutáns Akadémia lehet...

Zak Penn volt a társszerzõje az X-men 3: The Last Stand - A végsõ felállás filmnek is, és természetesen õ sem hagyhatta ki, hogy elõálljon a saját változatával az új filmet illetõen. Mint korábban írtunk róla, az eddigi tervek között két Wolverine film, valamint egy elõzményfilm szerepelt, melyben a fiatal Charles Xavier professzor és Magneto találkozását és barátságát mutatnák be.

"A fiatal X-menekrõl szeretnék írni" - mondta el Zak Penn az SFX-nek "azokról, akik még mindig az iskolában vannak". Hozzátette, hogy a karakterek 99%-a természetesen a meglévõ X-men képregényekbõl jönnének - de nem szeretné kihagyni a lehetõséget, hogy egy saját mutáns karakterrel álljon elõ.

Megemlítette a "Riot at Xavier's" címet viselõ füzetet is - annak a fõellensége sok szempontból rosszabb, gonoszabb Magnetonál is. Mint az SFX-nek megjegyezte, az új karakterek használata egy új történetvonallal az X-men franchise felfrissítése lenne - ráadásul nem kell az elejétõl elmesélni a történetet, mint például a Batman Begins esetében."

Forrás: kepregeny.net

Jah, felülrõl az 5ik-et nézzétek, ezt elfelejtettem mondani.

Találtam még1 videót.

Beszartok ezen is !

itt egy csomó bejátszás van
http://www.youtube.com/watch?v=GaX4L0qiBvA&eurl=

Voltan
Azt a qrva!
Ez nagyon durván üt!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shiwo
Jó játék lehet, csak már azért is mert ennyi karakter van benne, szerintem valami hasonló filmet is lehetne csinálni.

Shiwo
van totyikja itt az esgén

Nálam nem hoz be semmit:(

Ez a videó nagyon karaj mikor jelenik meg ez a játék???????

Ez ugyan nem film, hanem játék-átvezetõ de BRUTÁLISAN JÓ !
A Marvel: Ultimate Alliance címû játék render trailere.

TÖLTSÉTEK !

stp4trick
Lou Ferrigno rulez inkább zöld mint szürke, de az akkori színek, hát....

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

TheBerzerker
Én viszont a mai napig rengeteg képregényt olvasok (köztünk New Avengers-t is).

akkor ezt én tudom rosszul. képregényekhez annyira nem értek inkább a filmekhez amik készülnek belõlük :P

TheBerzerker
Az lehetséges, de hogy Tony Stark sosem volt néger az fix.

Shiwo
sztem 1 idõre helyettesítette akkor a cimborája..

Shiwo
a haverja , Warmachine a néger

Oldal 1 / 4Következő →