Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
ilyen találgatások tök fölöslegesek... valószínûleg a forgatókönyvírók se tudják még ki lesz az... elsõ évadban ment a találgatás hogy ki sylar, aztán miután kiderült hogy hogy néz ki, akkor egy régebbi részbõl a baseball sapkás ember fejét kinagyították és tökre nem õ volt. szóval ilyen alapján sose találgass, hogy úgy nézett ki 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Tower Guard
Szerintem Nathant Benett lõtte le, egy pillanatra egy képkockában mintha látszódott volna hogy szemüveges amikor elment és a haja is olyasmi , és ugye a céghez állt. Dehát majd kiderül😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Kicsikiraly
ez teljesen igaz, sõt azt sem tudhatjuk, mennyi idõ telt el aközött hogy utoljára látjuk nikkit és hogy felrobban a ház, lehet hogy közben õ is simán kimászott egy hátsó kijáraton (egy másik sorozatban volt hasonló házfelrobbanás megúszás 😄)

DFTBA ಠ_ಠ

BlackShadow
nembaj, niki haljon csak meg, egy gagyi karakter semmire se jó, csak idegesít 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Syler Vector

sztem qva jó lett.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hiro utazik az idõben, erre ti ilyen hülyeségekrõl vitáztok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Shiwo
nahja..meglehet megfordul a kocka, a robbanás hatására Niki átkerül a tükör túloldalára és Jessica lesz többnyire aktív 😊 így lesz egy jóból gonosz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil
elég merész kijelenteni egy sorozatban, h tutira meghalt vki...
gondolom te irtad a forgatókönyvet ugye?

még egy valóságos sorozatnál is bárkit vmilyen csavarral vissza tudnak hozni az írok hiába robbant fel egy ház, akkor is vhogy megussza a szereplö

ez a hösöknél még hatványozodik, föleg h niki-röl van szó, akár visszatérhetett jessica is és akkor csak lehajitja magáról a deszkát és meg is uszta...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gabi89
Itt a pont én is ezt mondtam ha úgy akarják akkor él és annyi.Mivel Heroesba bármi lehet szóval 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Bulykin
de volt asszem mutatták is, hogy Peter a robbanása elõtt elengedte Nathant, aki "biztosnágban földetért"😄
De Niki tuti meghalt!😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

szucsy89
viszont Nikit "csak" egy mezei robbanás érte, Nathanéket pedig egy atom😄

jó amúgy errõl lehetne vitatkozni, film ,ráadásul szuperhõsös, szóval minden megtörténhet, simán túlélhette ha úgy akarják a készítõk valamit kitalálnak 😄
Szolnokboy1
Peter nem "robbant fel" szó szerint, Nathan-t pedig csak a lökéshullám kapta el. Ezzel szemben Niki benn volt egy felrobbanó épületben. Nem ugyanaz.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Bulykin
igaz...

szucsy89
miért Peterbõl mi maradt? Nathanbõl mi maradt?
Bulykin
nemhiszem, hogy beadják neki Clair vérét, úgyanis egy robbanás után nemtom mi marad belõle, szal...tuti, hogy nem tér vissza

gabi89
Igen felrobbant,de ha nem tudnád a Herosban mindenkit visszatudnak hozni.Nathan-t is lelõtték lehet meg is halt és akkor beadják Claire vérét és máris él.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Bulykin
felrobban a ház amiben volt...nem?

Kicsikiraly
pont ez az, hogy nem tudta mondani <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

light00
honnan tudod? talán mondta?😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Bulykin
õ biztos hogy nem tér vissza, mert meghalt...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabi89
Aha értem.Csak nem tudtam,hogy ez a videó ott is van ma még nem olvastam a sorozatjunkiet.(öreg hiba volt 😛 )
Mellesleg ennek ellenére nem tér vissza remélem.Nem kell nekünk Niki 😄

Bulykin
idézek a sorozatjunkierõl: "Még mindig nem epizódrészletek, hanem érdekes forgatási felvételek, miközben a színészek istenítik a forgatókönyvet, hogy milyen durva lett."

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

light00
133 nap<#rinya>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

gabi89
Ez most az jelenti,hogy Niki visszatér vagy mi? 😄 Mert,hogy õ is benne a promóban meg minden közbe meg "meghalt" elvileg...

cassoneitaly
Újabb rövid promó a 3. évadról...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Bulykin
np<#vigyor>

Kicsikiraly
ja bocs most látom hogy azt írtad hogy "szerintem ugyanarról", közé képzeltem egy nemet, bocs 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
öhmm...hát...nemtom, de gondolom<#zavart1>

Kicsikiraly
Joy az igazi neve, speedster a "hõs" neve? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
szerintem ugyanarról, mert elolvastam a cikket és: "újabb hõsök is képbe kerülnek, akiknek elsõ képviselõje egy Joy nevû, meglehetõsen sokszor bajba kerülõ, ám de gyorsléptû hölgy lesz, akit Brea Grant fog alakítani."
a gyorsléptû az sztem arra utal

Lacee
vajon ugyanarról a karakterrõl van szó?

(comment:com)
A Hõsök egyik új karaktere Speedster névre hallgat majd, és három sebességfokozaton képes operálni. Masi Oka, Hiro alakítója azt mondta róla, hogy ha Hiro Batman, akkor Speedster a Joker, ez jól hangzik.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#eljen>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Zomil
én már annak is örülök, csak kezdödjön már 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bulykin
az is fasza😄

ProGabe
de ugye senki nem vár netto 3 órányi új Heroes-t!? :S

lesz egy 40 perces összefoglaló rész,és utána 2x40 perces évadnyitó!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
durva lesz ez a 3órás premier😄 már várom
Új hõs száll be a 3.évadba

drowns41
because in every hero there could be a villain.. vagyis minden hõsben ott lehet a gonosz. és azért változnak a képek egyszer hero-ra, egyszer meg villain-re, hogy ezt demonstrálják.

http://sum41.uw.hu

szucsy89
áhh ez érdekes....akinek ott írja hogy villain azzal most mivan?😄
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
nah😄

Szinkron :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
jaja, én monjuk angolul nézem, de magyarul is követem a sorozatot, mert pl. tesóm úgy nézi😄 szal...

Ombika
HA elkezdtem anno magyarul nemfogom angolul nezni 2ik evadot,mint a legtobb tobbi sorozatot angulol nezem felirattal!

Kicsikiraly
ti tudjátok, de nem tudjátok mit hagytok ki 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
mert valaki magyarul nézi...

igen, mert cska most szereztem meg a második évadot 😄
Ombika
Oks bizom benne!

Kicsikiraly
az minek?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
ahham, azt nemtom mikor, de lesz

Ombika
Szinkronosan varhato vmikor 2ik evad?