12300
10528995171446015691.jpg
  • Zomil
    lehet volt már rola szó, de hiro szvsz nem tudja teljesen megállitani az idöd, csak rohattul lelassitja, gondolom igy lehet az h a kiscsaj normál sebességgel tud mozogni mikor le van lassitva az idö
  • Szolnokboy1
    jó, de tudod, hogy adamet hogy szöktette meg a börtönből. ugyanúgy be is vihette volna. na mind1, én nem fikázok tovább már, pár rész mulva eldől h mi lesz a sorsa.
  • ba32107
    A 2.évad végén elvileg Adamnak is be kellett jutnia valahogy, ezért úgy nyitotta ki a széfet.

De amúgy az a szar, hogy ha minden ember minden logikus helyzetben használná a képességét, akkor minden konfliktus egy csettintéssel elintéződhetne, és gyakorlatilag nem lenne sorozat.

De tényleg nagyon sok ilyen van.....például, attól, hogy gyors a csaj, attól még nem kéne mozognia a megállított időben.
  • Montanosz
    valószínűleg ez csak afféle költői túlzás volt hogy nem tudja megölni.
    meg aztán már lassan kiderül hogy mindenki rokona mindenkinek, csúnya lenne ha egymást gyilkolnák)))
  • Zomil
    nah igen Sylar ugye azt mondja Clairnek, h : "Ha akarnálak, se tudnálak megölni"...
    ehhez képest, ha a fejét elválasztják a testétöl nagyon ugy néz ki h meghal :S

amugy a széfnél az erejével "csavargatja" és ugy nyitja ki :) tény h látványosabb lett volna, ha letépi de drágább is

sajno nem értem, h miért "olcsositják" még mindig ennyire a hösöket, mikor egyáltalán nem bukás a sorozat sött...pedig 1-2 effektesebb jelenet még jót is tenne neki, ez nem az a sorozat ahol pont az effekteken kéne sporolni sztem :S
  • Malakai
    Jaja, teli van ilyen bakikkal a sorozat, Claire és Adam képessége úgy ahogy van egy nagy ellentmondás, ahogy az új adrenalinos elmélet is.
    Mindig arra viszik, amerre akarják, mindig adhatnak új magyarázatokat az új dolgokra, nem kell vérkomolyan venni.. :)
  • Szolnokboy1
    amúgy annyi ilyen szarság van benne, hogy dunát lehet velük rekeszteni.

most csak egyet említek: miért kell idiótáknak lennük ezek a nyomorult híróknak?? nem tudják használni a képességeiket. (nyílván az írók az idióták továbbra is.) Ott van például a Magneto-szkilles Germán, aki uralja a fémet, meg pöcsöm tudja. Mit csinál? Ahelyett, hogy letépné a széf ajtaját, vagy akár csak a zárat, csavargatja. Hát azt én is tudom, csak én hozzá is érek, akkor híró vagyok? A Peter meg még a 2. évad végén, feszíti lefele a trezor ajtaját, már vérzik az orra a gyökérnek, ahelyett h szimplán átsétálna rajta.
  • Dynamic
    Na, ez az.Én is ezt nem értettem, hogy mit vagánykodik Szájler is, hogy most már halhatatlan, meg Klert sem tudná megölni, mikor csak fejbe kell lőni mindkettőt oszt kalap.
  • Szolnokboy1
    sztem: ha ledobják a folyó aljára az olyan lehet neki, mint a pokol. szó szerint. tulképpen az örökkévalóságig fuldoklik, hacsak nem lesz képes "megértetni" az agyával, hogy a teste nem hal meg. erre próbálta megtanítani az anyja.

továbbra is áll az, hogy ha akármilyen formában sérül claire/peter/sylar/adam agya (pl. fejbe lövik, ez már többször elhangzott) akkor meghalnak, ergó ha szétdarálja a daráló, akkor meghal. az, hogy sylar azt mondta, h nem halhat meg, az egy ugyanolyan szkript-beli logikátlanság, mint már oly sok volt a sorozatban és valszeg emiatt fogom pár rész múlva végleg abbahagyni. nem bírom, h ennyire amatőr balfaszok írják, komolyan.
  • Dynamic
    Vagy ha ledarálják egy bazinagy húsdarálón, akkor vajon újból összefolyik, mint a T1000-es?
  • Gunner
    azon filóztam én is egyébként h mi történik ha fogják és ledobják a folyó aljára egy betontömbbel a kezeében a drága claire-t :P
    aztán a folyó ha kiszárad újjáéled?
  • Szolnokboy1
    nem, arról volt szó, hogy a teste nem hal meg, csak az agya hiteti el vele, mivel nem kap levegőt. azt tudom h a hő nem hat rá, de attól levegő még kell neki. egyébként ha zárt térben tüzet gyújtasz, előbb utóbb elég a zoxigén, és akkor tök mind1 mit hisz az agy. :)
  • Gunner
    ótt arról volt szó h a hő miatt az agy azt hiszi h nem kap levegőt, nem?
    az anyucira nem hat a hő :)
  • Szolnokboy1
    gondolom ez a "claire egy raktárban a tűzgyűrű közepén" dolog megmagyarázta volna azt is, hogy az anyja mégis hogy a picsába kapott levegőt, ha claire nem.
  • Gunner
    naja, aztán fogják és tarkónlövetik valami csöves által a haitiit nehogy baj legyen belőle... :D
  • ProGabe #9269
    lol, ugye tudod, hogy ez kb. a sorozat megfejtése. pontosabban egyik fontos kérdésé. de eddig erről ugyebár nem volt szó, viszont most, hogy tudjuk hogyan is működnek az erők már adja magát. remélem ez a készítőknek is eszébe jutott :)
  • ba32107
    télleg :D
  • Gunner
    sztem majd a haitii-ből tudják megszerezni a képességtelenítő formulát, csak még érdekes módon nem jutott ez el mohinder agyáig ^^
  • ProGabe #9266
    heroes vs pénz

sokkal látványosabbra írják a szkriptet, csak nem adna rá elég pénzt. csodás...
  • Zomil
    nos akkor az elözö hsz-em Haiti része tárgytalan :DDDD
  • Zomil
    nem akarok nagyon belemenni, a készitök se tujdák pontosan sztem :D

az elméletem:
    3fajta képesség van a sorozatban:passziv,fél-passziv, és teljesen aktiv

pl.:Claire kepessége passziv, Haiti képessége is, fél passzivnak talán az idö megállitást mondanám, a nagy részük pedig aktiv

ugye Peter, akkor is meg tud mostár gyogyulni, ha nem is arra koncentrál, mert ez egy passziv képesség, és sztem ezért is tud pl. idö megállitás mellett más is csinálni, mert az nem teljesen aktiv :D

az a nagy talán, HA Sylar megszerezné a Haiti képességét, és mivel láttuk, h pl. mikor eszméletlen nem müködik, igy ugy néz ki nem lehetetlen, akkor blokkolná-e a saját képességeit v csak a körülötte lévökét és használhatná a sajátját :DDDDDDDD

najó lehet hülyeség az egész, de sztem egész logikusnak mondható(kikévi utolso bekezdés :) )

a tetös jelenet, meg sztem is csak baki volt :)
  • Kicsikiraly
    félreértitek, a haitinak a képessége nem passzív, azt ő irányítja.
  • Fresh Duke
    Használhat többet is. Itt egy példa:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 3. évad 3. részében, mikor Knox és a többi gonosz ki akarta rabolni a bankot, akkor Future Peter megállította az időt, és kiszedte Jesse testéből Petert. Szóval 2 képességet használt. (Idő megállítás és "testből kiszedés". (Már ha ez képesség.))
  • sandor8206
    Szerintem meg annyi az egész, hogy a készítők annyira túlbonyolítják, hogy becsúszik egy ilyen! :-)
  • Malakai
    Sztem a tetős jelenet simán baki volt. :)
  • ba32107
    De elméletileg ahogy megjelenik a haiti, peter képessége MÁR nem működik, így át sem tudja venni. Ha meg még is átvette volna, akkor a saját képességeit nem blokkolja? Ezt hívják intelligens képességnek
  • sztyui2
    Elvileg egyszerre használhat többet is. Mondjuk amikor az első évadban noah meg a haitii el akarták kapni a háztetőn, a haitii blokkolta(volna) peter képességét, de peter átvette tőle a képességet, és így tudta blokkolni a haitii képességét, és így tudta használni a többi képességét. És akkor asszem elrepült a láthatatlan csávóval.

Csak azt nem értem, hogy akkor ezt a haitii-s történetet mér nem tudta eljátszani, amikor bezárta a fém raktárosdobozba a második évadban.
    Remélem érthető voltam és nem írtam hülyeséget.
  • Micsu
    okay, thx a tippet
  • Kicsikiraly
    1 részt nézdmeg szépen :)

(megálmodja a dolgokat)
  • Micsu
    nah had halljam :)
  • Kicsikiraly
    mikor?
  • wesker24
    Hát én is ezt mondom hogy már tudjuk mi a képessége ! :D
  • Kicsikiraly
    najó de neki meg tudjuk a képességét :D
  • Malakai
    Igen, számított is rá ugye, hogy utánamegy Sylar, csak azt nem akarta, hogy a szemtanúk előtt kezdjenek el akciózni...
  • ba32107
    Végülis szüksége volt rá, vagy nem?
  • Fresh Duke
    Noahnak minek kellett volna fegyver? Ott volt Peter (Jesse) és Sylar is követte. (Azért egyértelmű volt, hogy egy olyan ember, mint Sylar, nem fog kint várakozni.)
  • wesker24
    Talán Angela Petrellire gondolt mert más öregasszonyt nem ismerek !
  • Kicsikiraly
    milyen öregasszony?
  • edhi8
    Uhh, ezt tényleg nagyon benéztem. Totál összekevertem a két kis aranyost.
    Ezzel a szint-dologgal igazad lehet, mert egyébként nem logikus. Akkor is piszokság, hogy nem találtak ki érdekesebb erőket. Még a Tracynek is látványosabb az ereje:P
    SPOILER
    Bennet elsődleges célja bizonyára a túszok kiszabadítása volt. Bár nem tudom onnan hogyan tervezett volna tovább.. Lehet hogy a Peter-Jesse segítségére számított. A Jővő Peter meg szépen ott hagyta egymagában.. ez aztán a hős :D
  • Montanosz
    hát az üveg szilánkok nem rendelkeznek saját akarattal és elmével
    , fegyvert meg minek vitt volna a bankba? ki ellen? talán egy rakéta vetőt ha hatásos fegyver kellett volna))