12300
-
#9325 A német konkrétan a zárat(az ajtó belsejében) delejezte. Csak sima tekeregetéstől nem fog kinyílni:)
Mondjuk már az első szezonnál is attól féltem, hogy nagyon megbomlik a film egyensúlya az időutazó képességgel, valamit Peter és Szájler mindenttudó képességével.Bár az első szezonban jól megoldották, hisz Peter és Szájler még éppen csak "tanuló" volt, és mire táposak lettek, ki is nyiffantak(látszólag).
A második szezonban P és S visszatérése ellenére szintén jól megoldották(P-amnézia, S-képességek elvesztése).
A mostani szezonban meg ott van Peter, a fulltápos jövő Peter, plusz Szájler a visszakapott képességeivel(ráadásul most már ő is halhatatlan).Túl sok "hatalmat" kaptak az íróktól.Elvileg, minden problémát egy csettintésre meg tudnának oldani, de úgy túl egyszerű lenne:)Persze így meg elkerülhetetlen, hogy a néző ne azon kezdjen el problémázni, hogy ha kvázi félistenek, akkor miért nem ezt vagy azt csinálták. -
#9324 pedig azért volt cliffhanger előző ep végén. mi van ha ez a zimmerman hozta létre az ÖSSZES hőst? (tényleg, hogy hívjuk őket? hősök? különlegesek?) -
sandor8206 #9323 +lehet ez a sztori ahogy kifejtik sok embernek unalmas nem köti le őket, ilyenkor szoktak jönni a mozifilmeknél a "hibakeresések", pedig minden filmben, sorozatban van hiba dögivel. Intő jel lehet a készítőknek:-D -
sandor8206 #9322 nem lehet, hogy sok ember úgy érzi hogy egyre színvonaltalanabb lesz a sorozat és ennek ad hangot:-D és lehet az előző kommented a legjobb példa rá, hogy mi volt a 2.évad alatt. A nézők pártolnak el, amcsiban is ....pl:ha tv-ben lenne én se nézném, mert csak akkor nézem ha van kedvem. Ne úgy fogjátok már fel, hogy fekete meg fehér -
sandor8206 #9321 szólj a készítőknek, hogy jobban figyeljenek:-D -
#9320 unalmas oldalakon át azt olvasni, hogy ez is hiba az is, ez így nem jó, ez ugy nem jó -
#9319 nézd meg pl második évad alatt csupa olyan komment ment h mi volt előző részben, m i lesz következő részben, és ezeket próbáltuk megfejteni. most meg csak ezek hogy már megint milyen logikai hiba, milyen történeti hiba, stb. -
sandor8206 #9317 ki fikázza? nem nagyon írta senki, hogy szar vagy valami. Jó akkor most csak ilyen kommentek lesznek...hogy de kafa -
#9316 egyetértek -
#9315 na valami ilyesmi, csak nem élvezem. nekem tetszik a sorozat és őszintén szarok arra hogy milyen hibák vannak benne. ha csak rinyálni tudtok miatta ne csak fenyegessetek vele, mondjátok hogy abbahagytam, minuszfav bb. vagy valami ilyesmi. de ne itt fikázzátok. -
#9314 én csak élvezem h itt visszavágnak az emberek, azt hiszik most tesznek valamit a társadalmunkért xD -
sandor8206 #9313 de miért nem? nehogy azt hidd, hogy otthon ülünk és azon problémázunk, hogy most mibe lehetne belekötni, dögivel jönnek az ilyenek a film nézése közben és akkor azt jelenti, hogy valami gond van! Pl: az előző komment telitalálat -
sandor8206 #9312 ott a pont, nathanas, claires,peteres dologban és nagyon sok kezd lenni az ilyen:-D -
sylerka #9311 "könyörgöm... ha nem tetszik a sorozat, akkor ne nézzétek. ha meg tetszik, akkor ne problémázzatok"
Ezzel az a baj hogy ha tetszik egy film és egyre bénább lesz akkor miért ne lehetne problémázni?
Ebben a harmadik évadban egyre nagyobb hülyeségek vannak,
pl rögtön az elején,amikor Claire segíthetne Nathannak,mire Peter azt mondja:Californiában vagy.Mondom én most mi van?Tud teleportálni,repülni,ráadásul az ő vére is meggyógyíthatná,de inkább meg kell műteni.Érdekes!
Egyébként a "germán" miért "úgy" tekergeti a széf zárját,szerintem simán kézzel is lehetne. -
#9310 könyörgöm... ha nem tetszik a sorozat, akkor ne nézzétek. ha meg tetszik, akkor ne problémázzatok a hibáin. flame off htx. -
sandor8206 #9309 amúgy a legnagyobb bukfenc a sorozatban az időutazások, mert ha visszamész a múltba megváltoztatni a jövőt, ha sikerül akkor meg nem jössz vissza megváltoztatni a múltat, de ha meg eleve a te változtatásod benne van a múltban (pl: Hiro miatt lett hős Kensei-ből) akkor meg ugyanúgy nem változtattad meg a jövőt. Szóval ezt most a dark Peter visszajövetelére írtam :-D de komolyan ez most csak kötözködés hülyeségből, csak nézzük a sorozatot és élvezzük és kész. De remélem túl nagy hülyeségeket nem csinálnak még. -
sandor8206 #9308 ez nem vérpistis dolog, minden filmben van bukfenc, mindenbe bele lehet kötni:-D
A fejbe lövésről meg annyit, nekem volt egy ismerősöm aki egy csinált pisztollyal fejbe lőtte magát és nem ment át a golyó a koponyáján és túlélte, szóval ebben van valami, de szerintem ez is csak szerencse kérdése.
Még egy kötözködés:-D ha Syler egy "ragadozó" egyszerűen nem tud uralkodni magán, miért nem csinálta ki Petrelli mamát,vagy az elfogott lángos kezű gonoszt?! De amint írtam "...minden filmben van logikai bukfenc, itt meg végképp nem meglepő, hisz annyi karaktert "foglalkoztat"+időutazások..."
"...Szóval ilyenekkel nem kell foglalkozni, hisz ez csak egy film, sorozat, élvezzük és kész. De azért néha tényleg vehetnék egyszerűbbre a sorozat készítői, néha a kevesebb több..." -
#9307 "A hallást azt nem tudja ki-be kapcsolgatni"
dehogynem! akkor csak azt mutatták meg, hogy meg kell tanulnia minden új képességet, hogy rendesen tudja használni! -
#9306 #9305: Claire fegyverével lőtte le Peter Nathant.
#9301: A hallást azt nem tudja ki-be kapcsolgatni. (Az 1. évadban, mikor Mohinder kínozta a hangvillájával Sylart, akkor se tudta kikapcsolni.) Amúgy szerintem nem arra érzékeny a füle, hogy ha "üvöltöznek", hanem inkább a magas frekvenciájú hangokra.
#9300: Az a szó, hogy koponyacsont, mond v.mit? Azon picit nehezebben hatol át a golyó, mint mondjuk a májon, szóval nagyobb az esély, hogy bent marad. Továbbá, ha közelről lőtt volna Claire, akkor nem gyorsult volna fel annyira a golyó.
#9295: Ezzel a vérpistis dologgal egyetértek. :C -
Seten #9305
"ha claire fejbelőtte volna petert a jövőben és nem ment volna át a golyó... akkor azzal a fegyóval 5 méterről átvitte nathan mellkasát 3 golyó az hogy lehet?"
Mi van? Ugyanazzal a fegyverrel lőttek mind a kétszer?
"okoska" :)
-
sandor8206 #9304 a csaj a szőke bige, tracy vagy ki tudja melyik+parkman papa-gondolom ők lesznek a gonoszok:-D az álomban ki csinálták petert egy mellkas vágással, ami elég furcsa -
#9303 ne feledjétek, az egyik meglépett, s Petrelli mama álmában ott volt rajta kívül Takezo Kensei meg valami csaj is, ha jól rémlik.. -
sandor8206 #9302 hát most már gondolom, hogy nem ezek a "gonoszok", de szerintem nagy ziccert hagytak ki a készítők és a másik nagy ziccer és itt is ugyanaz van, hogy egy részben felvezetik a másikban meg lelövik a sztorit:-)Peter bekerülése Jesse-be, ebből is komolyabb sztorit lehetett volna csinálni, még ha 4-5 rész erejéig is, de hogy ezt is 10 perc alatt elintézték. Szóval nálam a kevesebb több néha. Most megint behozzák ezt a "csinált hősök" témát, remélem nem 10 perc alatt fogják ezt is elintézni. -
#9301 nem használja a két képességet egyszerre...ennyi -
#9300 érdekes... ha claire fejbelőtte volna petert a jövőben és nem ment volna át a golyó... akkor azzal a fegyóval 5 méterről átvitte nathan mellkasát 3 golyó az hogy lehet? okoska :D
mellesleg ahhoz is mák kell akkor h egy golyó pont ott maradjon ahol kéne, de akkor már sörétessel kéne fejbeküldeni, kevesebb gond :P -
Seten #9299
"felvezették a gonoszok megszökését"
És gondolod, hogy több "gonosz" akkor már nem is létezhet csak ezek? :)
-
#9298 lol! télleg -
sandor8206 #9297 ezek nem szőrszálhasogatások:-D hanem tények, persze ettől nem lesz rosszabb a sorozat, sőt minden filmben van logikai bukfenc, itt meg végképp nem meglepő, hisz annyi karaktert "foglalkoztat"+időutazások(eleve ott van a mindig emlegetett időparadoxon időutazásnál, visszamész megölni apádat), szóval ettől nem lesz rosszabb sorozat, de néha azért basztatja az embert, ha egy-két dolgot "nem ért" , az miért így történt stb. Szóval ilyenekkel nem kell foglalkozni, hisz ez csak egy film, sorozat, élvezzük és kész. De azért néha tényleg vehetnék egyszerűbbre a sorozat készítői, néha a kevesebb több. Pl:remekül felvezették a gonoszok megszökését, erre a 3.részben 5 perc alatt le is zárják ezt a sztorit, és kezdtek egy újat amit remélem nem a következő részben fognak lezárni:-D -
#9296 Én meg arra gondoltam, hogy az utóbbi képességgel jól leszopatta magát Syler. Mert ugye volt egy autószerelő nőci aki a Londoni egércincogást is meghallotta New Yorkban. Nos most meg megtanult üvölteni szal szopó mert egyik képességgel szopatja a másikat nem? -
Seten #9295
Olyanról hallottál, hogy a lövedék nem megy át hanem benn marad? :)
Mellesleg Claire-ről még mindig nem derült ki minden.
Szóval nem logikai hibák vannak itt hanem csak vérpistike szőrszálhasogatások. :)
-
sandor8206 #9294 egyetértek -
#9293 ettől függetlenül mondjuk tényleg túlságosan sok logikai hiba van a sorozatban, ami persze az egyszerű néző számára nem lenne baj, de akkor ne akarnának ilyen sokszálú bonyolult történetet csinálni, mert így csak mégtöbb az ellentmondás.. -
#9292 azért Tim Kringet le amatőr balfaszozni kicsit túlzás :D -
#9291 lol -
#9290 hironak is megkéne néznie egy méhecskének a szárnyait h nem mozog-e egy picit, kiderülne az igazság, és nem is kerülne sokba a készítőknek :D -
#9289 bevihette volna adamet ahogy a börtönböl kivitte :P -
#9288 claire kapott tarkófát, peter kapott tarkó üvegszilánkot, kiszedték, felépültek. ugyanez golyóval? átmegy a golyó, alany elfekszik, alany felkel -
#9287 Mondjuk engem az is zavar egy kicsit, mintha a készítők egyszerűen elfelkedkeztek volna Peter és Szájler korábbi képességeiről.Pl. Peter az első részben fut(!) az üldözői elől, miközben el is repülhetne, vagy láthatatlanná is válhatna.Ehelyett csak időmegállítást/időutazást használ.Szájler is megszerzett már egy csomó képességet, de szinte csak azzal a Jedi erővel operál. -
#9286 Én mondjuk már egyből erre gondoltam, azaz ezt tartom logikusank, hogy valamiféle időgyorsítást használ. Különben mi másért tudott mozogni, amikor Hiro megállította az időt? -
#9285 én meg arra gondoltam hogy a gyors csajszi nem izomból gyors hanem az ő képessége hasonlít egy kicsit hiroéhoz
vmi olyasmi, hogy maga körül felgyorsítja az időt, a többiek pedig a mozgását szupergyorsnak látják
na ezt kompenzálja hiro időmegállítása v. lassítása
de aztán lehet hogy hülyeség az egész amit mondok és tényleg "izomból" ilyen gyors