12300
-
#12058 Ez esetben nem ártana egy kis magyarázat minden epizód elején hogy kinek mi az aktuális képessége az epizód alatt mert elég nehéz követni -
#12057 Azt a képességet már régen elvesztette. (A vírus miatt.) -
Lotczi #12056 Jaja nekem is eszembe jutott... rengeteg a hiba a sorozatban.. -
#12055 Na és a szuper hallása?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor 3 méterre suttognak tőle és csak egy üveg ajtó választja el de nem hall semmit -
#12054 Háháhá, tényleg! FAIL :)
Bár nem az első eset, hogy képességeket felejtenek el a készítők... mondhatná már megszokott dolog :( -
Lotczi #12053 Mekkora baki! Syalart nem lehet átverni mert van olyan képessége hogy tudja hogy igazat mondanak-e neki. -
#12052 Vicces, hogy két rész van hátra, nekem meg még mindig olyan érzésem van, mintha az elején lennénk, és várnám, hogy induljon be a sorozat. De valahogy csak nem akar beindulni, sőt, mindjárt vége. -
Tmac #12051 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem azért de Peter szerintem ugyan olyan csapdában van mint sylar, nekem ez jött le a végéből -
RAMyMamy #12050 2 -
#12049 fasza rész volt, de nem értem Sylart...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszer jó, egyszer gonosz... most meg azt akarja hogy ne legyen semmilyen képessége, lol még jó hogy Peter ott voltXD így most pipa lesz Parkmanra és megint bedurvul picit^^ legalábbis remélem...
hány rész van még hátra? 4? -
#12048 hát ez a Parkman egy gyík... :) -
#12047 hát még nekem az első tetszett, a másodiknál már olyan érzésem volt hogy ezt már mintha láttam volna....mostmeghát megnézem ha már eddig eljutottam:-) persze most is érdekel, de már van hogy elalszom rajta. pedig ha valami érdekel, ilyesmi nem szokott előfordulni... -
ldavid #12046 ha az igazi alatt az első évadot érted, akkor tényleg nem, de szerintem ez is van olyan jó, mint a rövidebb 2. évad -
#12045 nem kötekvésképpen, de a sorozat szinvonala már szerintem sem a régi. ha valakinek ellenvéleménye van nem kell nekiugrani egyből. én pl. voltam már úgy sorozattal, hogy azért néztem csak tovább, mert az eleje érdekes volt,és kiváncsi voltam mi lesz a végkifejlet, pedig sok rész rossz volt.a heroesnél ez hullámzó, de alapjáraton valljuk meg őszintén már nem az igazi.ha ezt valaki kötekvésnek veszi sajnálni tudom csak. -
#12044 aha. ok yogos. haveris most sziv. (y)
htx -
RAMyMamy #12043 mert mostanság volt/van vizsgaidőszak -
#12042 már télleg nem birom.. te mia szarrol beszélsz? de mindegy is.
nem lehetne hogy mind elkussoltok?
azt mondjáto kmeg mié ijen lassu mostanság a lali srác. -
#12041 Most őszintén, kinek játszod magad? Engem nem érdekelsz, szóval, ha a kedvemért csinálod, akkor abba hagyhatod. Ne itt spamelj, írj valamelyik topikodba, ha nincs jobb dolgod... -
#12040 Ez nagyooooon lol :D:D:D:D:D:ASADSDFadfsafasdfas "5 éves szintjén" Aham szóval tartson meg egy bukott sorozatot. Gratula, már tényleg no comment kategória xD -
ldavid #12039 azt én nem engedem nekik :D -
#12038 Nana!
Jay Leno miatt hihetetlenül elment az eszük. A Chuckot remélem nem kaszálják el ... -
#12037 -
#12036 Ha nem nézné, akkor nem lehetne róla véleménye... magyarán csak ugatni akar...
És szerintem is jó a sorozat. Nekem az összes évad bejött, egyedül a 4. kötetnél voltak olyan dolgok, amik nem tetszettek. És szerintem elég sokan vannak még ezzel így, mivel ha felmész egy torrentes oldalra, akkor látod, hogy elég kelendő sorozat, most is. -
#12035 nahjó:D -
ldavid #12034 de ez csak a te véleményed. én pl. nem Hayden (vagy bárki más) miatt nézem, hanem mert tetszik az egész
ne nézd, ha neked nem jön be - én se nézek mondjuk 24-t, Lost-ot, mert nekem meg azok nem tetszenek -
#12033 nincs, ne akard bemeselni magadnak. az elso evad vege ota gyakorlatilag nezhetetlen, valld be hogy csak emiatt nezed te is:
:) -
#12032 baszki stfu már, ha elkaszálják akkor elkaszálják ha meg nem akkor nem... és igen képzeljétek el van még olyan ember a világon aki szerint nem csak az 1.évad volt jó -
RAMyMamy #12031 szerinted, ha lefosozza, akkor nézi is? nem tartom valószínűnek. -
#12030 Ha úgy véled, hogy ez egy fos, akkor miért nézed? -.-'
Ha csak ugatni van kedved, akkor menj az udvarra, azt őrizd a házat.
#12028: Nem, sztem nem volt az. -
#12029 "az NBC nem egy 5 éves szintjén gondolkodik"
es epp ezert lesz elkaszalva ez a fos :) az is csoda hogy eddig huzta. -
RAMyMamy #12028 Téged is elkaszálhatna már valaki...
jahogy ez szerinted nem személyeskedés, aham. -
#12027 Nem idegeskedem, mert az NBC nem egy 5 éves szintjén gondolkodik, veled ellentétben. -
#12026 Nem személyeskedtem, pusztán megmondtam a véleményem. -
#12025 hát ez ritka szar rész volt...remélem a következő jobb lesz...valahogy az évad többi része sokkal jobban sikerült...remélem a fennmaradó pár darab azért ütős lesz... -
#12024 a remény hal meg utoljára:D:D -
RAMyMamy #12023 szerintem neked nem kéne szítanod a flame-et, neki meg nem kéne személyeskednie -
#12022 Gondoltam hogy ilyen szintű válasz fog érkezni... Miért ne írogathatnék bárhova is? Leírom hogy milyen számokat hogy és el fogják kaszálni. Na nehogy már engedélyt kelljen kérned őfelségedtől hogy megnyikkanhassak :/
Bár gondolom rohadtul nem tetszik, hogy bajban van a kedvenc sorozatod... Innen nincs kiút, vége lesz akármennyire is felidegesíted magad, akárhogy is szitkozódsz. -
#12021 Ha meg nem nézed, akkor minek írsz ide? -.- Téged is elkaszálhatna már valaki... -
#12020 már nagyon rég nem nézem Na annyit összegzésképpen, hogy DVD meg minden egyéb más bevétel elleneré nagyon nagy trutymóban van a sorozat, ha nem javul drasztikusan a nézettség, kaszát fog kapni.
~peace -
#12019 Az opensubtitles-en van felirat, bár nem a legjobb és hiányos. Ha türelmetlen vagy, a semminél azért jobb.
A hosszupuskán meg elvileg holnap lesz a szokásos Lalee-féle felirat.