Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát ez a Parkman egy gyík... :)

Bazinga!

predator1982
hát még nekem az elsõ tetszett, a másodiknál már olyan érzésem volt hogy ezt már mintha láttam volna....mostmeghát megnézem ha már eddig eljutottam:-) persze most is érdekel, de már van hogy elalszom rajta. pedig ha valami érdekel, ilyesmi nem szokott elõfordulni...

pred

ha az igazi alatt az elsõ évadot érted, akkor tényleg nem, de szerintem ez is van olyan jó, mint a rövidebb 2. évad
predator1982
nem kötekvésképpen, de a sorozat szinvonala már szerintem sem a régi. ha valakinek ellenvéleménye van nem kell nekiugrani egybõl. én pl. voltam már úgy sorozattal, hogy azért néztem csak tovább, mert az eleje érdekes volt,és kiváncsi voltam mi lesz a végkifejlet, pedig sok rész rossz volt.a heroesnél ez hullámzó, de alapjáraton valljuk meg õszintén már nem az igazi.ha ezt valaki kötekvésnek veszi sajnálni tudom csak.

pred

Flamer
aha. ok yogos. haveris most sziv. (y)
htx

http://loal.atw.hu

mert mostanság volt/van vizsgaidõszak
Flamer
már télleg nem birom.. te mia szarrol beszélsz? de mindegy is.

nem lehetne hogy mind elkussoltok?
azt mondjáto kmeg mié ijen lassu mostanság a lali srác.

Fresh Duke
Most õszintén, kinek játszod magad? Engem nem érdekelsz, szóval, ha a kedvemért csinálod, akkor abba hagyhatod. Ne itt spamelj, írj valamelyik topikodba, ha nincs jobb dolgod...

A heavy cost. I pay it gladly.

PrisonMan
Ez nagyooooon lol :D:D:D:D:D:ASADSDFadfsafasdfas "5 éves szintjén" Aham szóval tartson meg egy bukott sorozatot. Gratula, már tényleg no comment kategória xD

azt én nem engedem nekik :D
a.carkey
Nana!
Jay Leno miatt hihetetlenül elment az eszük. A Chuckot remélem nem kaszálják el ...

A medve nem játék.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Fresh Duke
Ha nem nézné, akkor nem lehetne róla véleménye... magyarán csak ugatni akar...

És szerintem is jó a sorozat. Nekem az összes évad bejött, egyedül a 4. kötetnél voltak olyan dolgok, amik nem tetszettek. És szerintem elég sokan vannak még ezzel így, mivel ha felmész egy torrentes oldalra, akkor látod, hogy elég kelendõ sorozat, most is.

Bulykin
nahjó:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

de ez csak a te véleményed. én pl. nem Hayden (vagy bárki más) miatt nézem, hanem mert tetszik az egész
ne nézd, ha neked nem jön be - én se nézek mondjuk 24-t, Lost-ot, mert nekem meg azok nem tetszenek
5c0rp330n
nincs, ne akard bemeselni magadnak. az elso evad vege ota gyakorlatilag nezhetetlen, valld be hogy csak emiatt nezed te is:
:)

Bulykin
baszki stfu már, ha elkaszálják akkor elkaszálják ha meg nem akkor nem... és igen képzeljétek el van még olyan ember a világon aki szerint nem csak az 1.évad volt jó

szerinted, ha lefosozza, akkor nézi is? nem tartom valószínûnek.
Fresh Duke
Ha úgy véled, hogy ez egy fos, akkor miért nézed? -.-'
Ha csak ugatni van kedved, akkor menj az udvarra, azt õrizd a házat.

#12028: Nem, sztem nem volt az.

5c0rp330n
"az NBC nem egy 5 éves szintjén gondolkodik"

es epp ezert lesz elkaszalva ez a fos :) az is csoda hogy eddig huzta.

Téged is elkaszálhatna már valaki...
jahogy ez szerinted nem személyeskedés, aham.
Fresh Duke
Nem idegeskedem, mert az NBC nem egy 5 éves szintjén gondolkodik, veled ellentétben.

Fresh Duke
Nem személyeskedtem, pusztán megmondtam a véleményem.

öregharcsa
hát ez ritka szar rész volt...remélem a következõ jobb lesz...valahogy az évad többi része sokkal jobban sikerült...remélem a fennmaradó pár darab azért ütõs lesz...

http://pspfilez.extra.hu/

Bulykin
a remény hal meg utoljára:D:D

szerintem neked nem kéne szítanod a flame-et, neki meg nem kéne személyeskednie
PrisonMan
Gondoltam hogy ilyen szintû válasz fog érkezni... Miért ne írogathatnék bárhova is? Leírom hogy milyen számokat hogy és el fogják kaszálni. Na nehogy már engedélyt kelljen kérned õfelségedtõl hogy megnyikkanhassak :/

Bár gondolom rohadtul nem tetszik, hogy bajban van a kedvenc sorozatod... Innen nincs kiút, vége lesz akármennyire is felidegesíted magad, akárhogy is szitkozódsz. <#nevetes1>

Fresh Duke
Ha meg nem nézed, akkor minek írsz ide? -.- Téged is elkaszálhatna már valaki...

PrisonMan
már nagyon rég nem nézem <#idiota> Na annyit összegzésképpen, hogy DVD meg minden egyéb más bevétel elleneré nagyon nagy trutymóban van a sorozat, ha nem javul drasztikusan a nézettség, kaszát fog kapni.

~peace

Dynamic
Az opensubtitles-en van felirat, bár nem a legjobb és hiányos. Ha türelmetlen vagy, a semminél azért jobb.
A hosszupuskán meg elvileg holnap lesz a szokásos Lalee-féle felirat.
nem, mert még nem készült el
elvileg holnap lesz
Sziasztok! Valaki tud magyar feliratot a 16. részhez?

Bulykin
h annyira szar akkor minek nézed?

PrisonMan
13 millióról apadt le 4 millióra. Jaa DVD eladások, rögtön újítsák meg egybõl még 2 évadra is -.-

Fresh Duke
Nem csak a nézettség számít, hanem a DVD eladások is. -.-

Bulykin
<#vigyor5>

PrisonMan
EPIC FAIL! "Nem, nem a Big Bang Theory egyeduralmának megtörésére célzok (...), hanem arra, hogy eddig azt mondtam, hogy a Heroes, legyen bármilyen alacsony a nézettsége a régi, hatalmas számokhoz képest, nincs veszélyben, mert NBC-szinten még mindig a legnézettebb. Most, dettó Jack Bauer-nek (is) köszönhetõen a Heroes-ról a fentieket már nem tudom elmondani, mert (elcsépelt, tudom) soha nem látott mélységekbe került.
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/01/21/hetfoi-amerikai-nezettseg-01-12-eddig-tartott/

Chuck (NBC, 20.00) – 6,65M – 3.8/6 (2.5, #10)
The Jay Leno Show (NBC, 22.00) – 4,60M – 3.0/5 (1.3, #12)
Heroes (NBC, 21.00) – 3,98M – 2.4/4 (1.8, #11)

Ilyen nézettséggel kaszálják is el..

Bulykin
"a Heroes, legyen bármilyen alacsony a nézettsége a régi, hatalmas számokhoz képest, nincs veszélyben, mert NBC-szinten még mindig a legnézettebb."

ezek után én biztosra veszem az 5.évadot

Zomil
hát valóban, eléggé béna rész volt. most már azért igy pár résszel a vége elött szeretném már látni, h merre tart a sorozat, mert ez igy kb. egy helyben lépkedés

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Flamer
szerintem meg lali srác elvan kanászkodva :D_ASD:ASD_AS:DASD

precision
nekem sem tetszett annyira ez a megoldás... mármint Hiroról beszélek... bár ha mindezt lerendezik 5 percben és nem egy egész részen át akkor lehet jobb lett volna
mindig is tudtam, hogy a nõk az okai a világ összes problémájának... ugye már idõszámításunk elõtt is a nõk miatt törtek ki háborúk (pl trójai háború) és azóta is a nõk miatt van minden gáz :) ezt erõsíti Sam nõje is... az idióta tyúk :) megad neki mindent Samu bá, erre bocs de nem... :)
Claire leszbis kalandja nekem tetszik :D kijöhetne belõle egy 18+ "spinoff" (gy.k.: egy jó kis xxx -re gondolok :D:D:D

Bazinga!

Bulykin
16.rész meg mi a faszom volt? :S
minek kellett egy részt elbaszni arra hogy Hiro meggyógyul? ráadásul ilyen...hát gagyi módon. Nekem nem tetszett...
Meg Sylar...most komolyan? annak ment oda hogy lezbit csináljon Clairebõl? lol

viszont azt utolsó 5 perc ütött:D Samuel most beindul><

Bulykin
Peternek oylan képessége van, hogy egyszerre csak egy képessége lehet és akit megérint attól átveszi, a régi powerei eltüntek

gabo91
Hali.

Elkezdtem nézni vizsga szünet alatt a sorit. s4e6-nál vagyok. Viszont egy valamit nem értek most.
Jeremi lelõtte Peetert, miért kellett meggyógyítania?
Elvileg halhatatlan nem? Ha elvesztette az inekcióval visszakapta, meg utána elvette syler képességeit akkor is megkapta volna...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Flamer
hw hiba. olvastam valahol.

Fresh Duke
2010.02.01 The Wall (18.)
2010.02.08 Brave New World (19.)

Állítólag lesz következõ évad. (Conveniently fejezet címmel.)

akkor 17.résszel vége! tudni h lesz e kövi évad?
errõl most a tegnap látott, puruttyán lévõ bukkakke milk reklám jutott eszembe _A:SD_A:SD_A:SD
Sp0ngeb0b
Sylar majd eljátszik Claire medvével Kép <#ravasz1>

mekkora volt :DDD