12300
-
#9770 azért törölni még tudsz gondolom... mondjuk tőlem maradhat, de sztem az ilyennek nincs helye topikban. -
#9769 nem moderátor vagyok hanem házigazda -
-
#9767 sértegetni meg nyugodtan lehet a másikat igaz?:) azt nem kell törölni. -
#9766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes kis rész volt...tényleg ez a két cég csatája lesz már a végén:D
Elle milyen durva már..azon gondolkoztam hogy Maya-t ezzel kiírták a sorozatból? (nemáár olyan jócsaj volt:P)
a végén már azt hittem hgoy Ando is eszik abból a masszából és neki is "lesz képessége" -
#9765 spoiler pls...
ezt most törölnöm kell sry :) -
sandor8206 #9763 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sylar sztem csak benyalta magát hogy belülről bomlasszon :-D -
sandor8206 #9762 jó rész volt, végre halad a sztori előre nem csak körbe-körbe járkálnak. kár hogy elmaradt a mohinder vs. tracy, nathan:-D az öreg petrelli nagyon kemény -
Cat 02 #9761 Mint a CG, fasza :P -
#9760 ez nem a star wars. itt nincs egyértelműen egy vonal, hogy most ő jó, ő meg gonosz. tudod, mint az életben: minden csak nézőpont kérdése -
#9759 papirgyár vs biotech labor :D -
Cat 02 #9758 Most mondja meg valaki h tudja-e melyik a jó és rossz oldal xD Mert kezd jó lenni h 1ik se. -
#9757 ja vmi hasonló, de fene se értette már, sokszor már elfelejtem hogy kinek milyen képessége van, és mire jó:D -
#9756 te sem leszel már bunkóbb, gratulálok... -
#9755 amit most csinált az olyan volt mint amikor az apja betette őt meg Nathant egy "álom"-ba. -
#9754 suttyo. -
#9753 lol, eddig csak azt tudtam hogy gondolatokban olvas, és betud vkit helyezni egy álomba, vagy hogy:D mondjuk tényleg, apja volt Lindermann is:D
kösz mindkettőtöknek:) -
ba32107 #9752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elhitette Knoxxal, hogy tényleg megölte őket. Amit mi láttunk az Knox fejében volt. -
#9751 ahogyan a faterja is, képes gondolatokat belehelyezni mások tudatába -
#9750 mondjuk azt nem értettem hogy csinálta:D -
ba32107 #9749 Matt műsora azért odabaszott, az tetszett :D -
Liszi #9748 fogalmazni még mindig nem tudok :) -
Liszi #9747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem a következő részben egy kicsit tisztábban lehet majd látni a dolgokat, kezdek teljesen belekavarodni :D az a baj szerintem ezzel a sok képességgel, meg az időutazásokkal, meg a festegetésekkel, hogy Arthurt pl. miért nem látta senki? Számomra elég sok dolog értelmetlen, meg ésszerűtlen.. Elvileg Petrelli papa most = Istennel... Csak úgy lehet tőle elvenni a képességeket ha beadnak neki valami injekciót, amúgy elpusztíthatatlan.. ÁÁH, inkább bele se megyek a többibe :D -
Nuki #9746 én is, nagyon imádtam :D -
#9745 jézusom :O szünet miatt el is felejtettem hogy ma új rész van :DDD -
#9744 Jovanna, kevertem egy masik nevvel. :p
Javitom is: Claire. -
#9743 tudod, a majom a családban
amúgy miért nem lehetett megérteni, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sylar segített Peternek. még ki is mondja Peter
amúgy nagyon összecsapott rész volt. olyan volt, mintha nem is profik írták volna. B kat fílingem volt végig :S -
#9742 ki az a Charlie??? :D -
#9741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eloszor arra tippeltem, hogy bokorra zuhant. Sokszor hallottam mar, hogy a kiskolykok leestek a 10. emeletrol, es bokroknak koszonthetoen tuleltek. De ahogy visszaneztem, nincs bokor, talan megis Sylar lehet a dologban.
De hogy lehet Sylart ennyien konnyen befolyasolni? Eleinte hidegveru gyilkos volt, aki NY-t akarta elpusztitani, nem akart, hogy masok parancsoljanak neki, aztan hitt a mama meseinek, most meg a papaet is bevette, es Arthur babja lett?
Maya es Elle ezzel kiszallnak a sorozatbol? Eleinte arra szamitottam, hogy a repcsi lezuhan, es csak Charlie eli tul a katasztrofat.
-
#9740 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
először arra gondoltam hogy mégis cska megvannak valahol a képességei de cska gynegén.. és visszafogjam ajd nyerni őket..
de aztán végülis ya.. sylar volt. őis gondolt rá. megmentette.. ugyvolt.. -
Liszi #9739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit lapos rész volt, mindenki mindenkit csak egymás ellen hangol :D
promoba látszik hogy azért nagy banzáj lesz :)
egy kérdés, Peter miért nem halt meg? Van aki kiokoskodott már rá valamit?:) -
Ragnar360 #9738 hmm jó volt ez a rész is - elég sok minden törtnét
a végét nem értettem pontosan, h mi a fasz van
Hiro ehetett volna kicsit többet is abból a s*arból :DDD -
#9737 vanteszarvan. -
footman #9736 Az elnökválasztás miatt csak két hét múlva lesz rész. De az múltidézős rész lesz. Méghozzá az első évad első része előtti néhány napot ismerjük meg. Már alig várom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként egy sorozatokkal foglalkozó tévéshowban elmondták, hogy az Sylar étvágya mesterségesen generált és ő is el tudja szipkázni úgy a képességeket, mint Peter, nem is kellene hozzá fejfelvágás.
-
#9735 addig is nyugi lesz :P -
#9734 megvan!
kanadai
amerikai
jövő héten nem lesz. :( -
#9733 jaja -
#9732 a szokásos japán szigoros beszédével? :P -
#9731 linket plz!!! sehol sem találom a köv rész promoját!
amugy sztem is kissé visszafogottabb rész volt, de tetszett. -
#9730 Én Kaito-tól voltam kész amikor japánul beszélt.