Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
most néztem meg az elsõ részt ilyen unalmas délutános sorozat, de nem rossz. A 60 másodperces faszi hatalmas :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

RAZOR27
Sikerült megnéznem nekem is az elsõ 2 részt, faszentos nagyon, a 2. évadba 4-5 rész alatt történik ennyi minden, szal mozgalmasabb, eddig 9.6/10

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kicsikiraly
mert az is.

DFTBA ಠ_ಠ

Black Hawk
A No Heroics-t ismeri valaki? :D promó alapján Heroes paródiának tûnik

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

limperatore
nah megnéztem õket, elég penge lett sztem ;)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kicsikiraly
na végre megnéztem én is a két részt, Tim Kring kitett magáért :D pörgõs, izgalmas, fordulatos, mint eddig a heroes, reméljük nem szúrják el :D Olvasgattam, és a Niki kérdésre a válaszom: szerintem minden egyes új énjéhez új képesség is párosul.

DFTBA ಠ_ಠ

precision
thx

Bazinga!

Amikor elsöre mutatták, én se néztem ki belõle, másodjára kajak észrevehetõ volt...

sztyui2
Aki nem ismerte fel, annak elmondom, hogy az afrikai srác, amit lefestett, az ugye a jövõ volt. Namost nem értem mit nem lehetett ezen kinézni.
Az a föld bolygó volt, kettészakadva.Kétszer is mutatták, ráadásul egyszer egy egész falon!

www.flickr.com/sztyui

ProGabe
zavart kicsit a premieres felirat, hiszen már minek...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azért irom, h majd, mert majd csak holnap nézem meg, bekell osztani a kis "élvezeteket" :) most igy elvagyok ezzel a tudattal - meg már igyis menni akartam , Gears-ezni (Xbox360)...

Köszi, majd csekkolom - trident is erre célozhatott ;)

Heroes 4!EV3R

Köszi szépen :)

Amúgy Peteres dolog kimaradt :D

Igen az Ír lányra gondoltam, hát az szívás ha nemtud visszamenni, bár ahogy szavaidból kivedtem te szerinted van így (ez a rész) - könnyen meglehet, mindenképp kapunk vmi utalást rá szerintem...

Shiwo
lehet én láttam rosszul, de mintha Kensei ott lett volna petrelli mama álmában

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

trident
Ha az ír lányra gondoltál, akkor elnézést kérek. A válasz, ha jól emlékszem: a shanti vírust tartalmazó fiolát esés közben elkapta, majd jól megsütögette egy kis nukleáris energiával, vagyis, a vírusos jövõt lezártnak kell tekintsük.:)
(vagyis nem történt meg, ezért talán "vissza" sem tud menni "oda")

-Szerintem, igen, az 5. szint kedves kis lakóira kell gondolnunk, ahogy más is írta, valószínûleg õk lesznek azok, õk viszik elõre a történetet, egyelõre a P.mama által látott irányba, meg ugye így megoldották, hogy szájler is azt tehesse, amit szeret.:D

-Kensei: fekszik, nyugszik. De: második rész, 2:20. perctõl... ;)

Huh. Jó sorozat a heroes, legalábbis most visszatérve, a dupla epizód alapján. Alapesetben nem szeretem a sorozatokat, több ok miatt. De.:D Valahogy a heroes-szal kezdtem el, végeredményben egy jól kidolgozott sorozat; a lost passzíó maradt, a 3. végétõl kapcsolódtam be (+lostpedia+nyitó és záróepizódok, hogy értsem), barátnõmmel meg maradt a dexter, mert az számunkra szórakoztató, humoros, elgondolkodtató.

Mindegyiket más miatt becsülöm, de egyiket sem hiszem, hogy nézném tv-n keresztül, mert nem jönne össze sokszor, meg így kényelmesebb, könnyebben érhetem el, kevésbé függõ így megnézni egy sorozatot, ha letöltöm és amikor idõm,kedvem van akkor végignézem.:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ForzaInter
uhh sry, ez nem ide akartam:S

Yo, Bitch!

Ird le spoilerben :D

A jövõképeket értem, de ennyire bonyolultan sztem fölösleges taglalni, könnyü megérteni. (1 nathan nyilatkozata, 2 a formula, 3 petrelli mama ...) ezen mit kell még érteni ? :)

A lány az a "barátja" volt, mikor bezárták vagyis miután megtalálták... - én most nem a Claire-re gondolok, aki leakarta ...

"- Az évad címére vonatkozóan ez a Villians - Gonoszok -kat jelent nem ? Úgy emlegették, mint az évad egyik chaptere... és azokra értik akik kiszabadultak az intézménybõl ?"
(Ezt megerösíthetnéd :D)

+ A Kensei -s dolog, amit még említettem, de ha jól emlékszem az a szál ott be is fejezõdött...

Meg ezt a egész Peter-es dolgot felvázolhatnád, igen az 5. szint, meg minden :) Peter + nõ kapcsolatát - habár vmi rémlik, ezzel kapcs.-ban, a csaj ott van még mindig a jövõben ?!

- Egyik kedvenc sorozatom a Heroes, szégyen, h ilyeneket nemtudok - nem most volt a 2. évad, azóta sok minden történt, nézek Pb-t, Lostot, T. Sarah C. C. - 24 et ami épp nincs, meg kibas*ott sok filmet... :D

De pont ez a jó az egész Heroesba, h belelehet MÉLYÜLNI, akár egy MMORPG - tele van részletekkel, érdekességekkel, gecijó sztorival meg minden, nehéz igy elmondani

Minden rész közbe megmozgatom az egeret, h lássam hol tart a csík alul, s kb mennyi van még hátra, de mindig az kívánnám, h bárcsak ne lenne még vége "ÁÁ baaszus nemá' ... úgy nézném még" :D

Kiadnák az évadot egybe 2 nap bedarálnám - értelemszerüen ez sem lenne jó - tanúlság: mindennek megvan az elõnye, s hátránya is! ;)

Na akkor ezeket beszéljük már meg légyszíves spoilerba, köszönöm!

trident
A csavarok száma a sorozatban biztos magas lesz!:D
A lényeg az, hogy logikátlan, értelmetlen dolog ne legyen.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ForzaInter
jó de a Doomsdayba direkt raktak ennyi fasságot, az volt a lényeg hogy csináljanak egy jó b katos filmet, amibe jó sok vér van:d

Yo, Bitch!

Zomil
ö sztem arra a csjra gondol, akit véletlen elteleportált Peter, amikor még a jövöben mindenki fertözött volt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

trident
Azt írtam, hogy nézd meg újra. Ez feltételezi, hogy láttad. Arra csak utaltam, mert nem akarlak megsérteni, hogy nem értetted.

Két kérdéseden kívül minden benne volt a két részben. Ha nem tudod hogy ki volt az alternatív (sötét)jövõben a lány Peterrel, hogy, kinek a bõrébe került (jelen) Peter és hogyan, milyen mókusok voltak az 5. szinten, akkor érdemes újra megnézed, mert lehet, hogy az évad fõ fonalát nem fogod érteni, amire valószínûleg épül a sorozat.
Meg ugye ott a többszörös alternatív jövõ (1; a nyilatkozat, 2;a formula, 2,5; Petrelli mama álma) amit nem ártana értened, hiszen minden cselekmény ezek fényében történik.

...

Remélem nem lõttem le konkrétan semmit, aki nem látta még, annak nem szeretném a szórakozását ellõni, ezért nem próbáltam fejtegetni. :)

Zomil
ez sztem nem igaz
mert, hiro az után volt elvileg a jövöben miután Peter megváltoztatta, igy amit Hiro látott az még megvalósulhat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"Micah színészgyerek vmiért nem tud majd annyit szerepelni és így oldották meg, hogy Niki van, Micah nincs."

nem azért lett így, egyszerûen frissíteni kellett a nagyon sokak által nem kedvelt karakteren. eddig lehetett tudni, hogy sok személyiságe van. íme az egyik.
"et!
nekem már az is kérdéses, h Hiro egy uj jövöképet lát? vagyis amit modositott a jövöböl jött Peter, vagy ugyanazt amiböl Peter is jött? :D "

mindegy, hiszen ezek a jövõk nem fognak bekövetkezni, így bármit lehet mutatni bennük. a 4. rész lesz talán jövõs epizód.
Malakai
Ez simán Niki szerintem. Az emlékvesztés meg azért van, mert Micah színészgyerek vmiért nem tud majd annyit szerepelni és így oldották meg, hogy Niki van, Micah nincs.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BlackShadow
én még mindig tartom magam ahoz -nem olvastam elõre semmiféle spoilert és nem is fogok- hogy kitalálják, hogy niki v2 niki v1 halottnak hitt tesócskája :)

#9106: sztem igen, mivel futurepeter már megjelent így õ a jövõt már megváltoztatta

petrelli mama meg még érdekes lesz.. hisz futurepeter sincs tõle elvarázsolva.. mondta is h látta mit tett az õ valóságában

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Zomil
amugy ahogy elnézem, Sylar most ezek szerint kicsit besegit öldökölni a gonoszokat :D
bár ugye Sylar a képességek miatt öl és azokat akik szerinte nem érdemlik meg
azért az is érdekes, h nagy valószinüséggel ö is egy Petrelli... :)

az elözetesböl itélve sok érdekességet fog rejteni a következö rész is

jól láttam, h az a nagyongyors csaj Linderman-hez ment? :O

Zomil
nekem már az is kérdéses, h Hiro egy uj jövöképet lát? vagyis amit modositott a jövöböl jött Peter, vagy ugyanazt amiböl Peter is jött? :D

amugy nagyon tetszett ez a 2 rész :) sok lehetöséget látok a szálakban, szvsz jó kis évad lesz :)

Szerinted nem láttam a s03/e01-2 részt ?:D

trident
Õszintén szólva, túlságosan nem vártam a heroes folytatását. De ütõsen tért vissza a sorozat.:)

Egyedül az nem szimpatikus, hogy családi dráma felé viszik a dolgokat, még a végén kiderül: Petrelli mama az alienkirálynõ:D
Az alternatív (sötét)jövõk érdekes fordulatokat hoznak és növelik a feszültséget, amíg ízt adnak a sorozatban, addig jó, de remélem feleslegesen nem akarják kuszává tenni a sorozatot tucatnyi alternatívával.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

trident
Nem akarok bunkó lenni, de te jársz jobban, ha újra megnézed az elsõ és második részt!:)

Kivétel, ami nem volt a részben: Hiro apja az események esetleges kimenetelét és azok valószínûségét látja. Nikkivel kapcsolatban ez nem derült ki, de ha emlékszel, amikor skizo, akkor elfeledi a korábbi életét... De ez nem zárja ki, hogy valami történt vele (sõt, szerintem erre is építenek valamit, nem fogják ezt a szálat elsikkasztani)

Na szal, skacok a Peter-el mi történt, azt ugye tudjuk, h visszajött a ...-bõl, de ott a rabok közt az a kopasz forma, az micsoda, mi történt itt, Peter beleköltözött v mi ? Ha jól emlékszem mondja is, meg mikor Mrs Petrelli is ott van!

A csajjal mi a helyzet akivel Peter volt - már a jövõben is ? Rég láttam az a baj, szívesen újranézném, de ha rendes választ kapok itt akkor nem muszály :D

Azt tudjuk, h Kensei egy koporsóban fekszik szépen, Peter bezárta, de vajon lesz-e még szerepe ? Én örülnék neki, mivel csíptem :P

Hiro apjának mi is volt a képessége ? Ez csak a kimaradt jelenet közül derül ki, (asszem a sorozatjunkie-n van egy hír ezekröl és oda vannak belinkelve) láttam azt a jelenetet, meg el is meséli, csak nem igazán értettem, de vmi olyasmi, h gyorsan megért dolgokat, vagyis pl egy újságot fél perc alatt elolvas, videóba is ilyesmit mutattak

- Az évad címére vonatkozóan ez a Villians - Gonoszok -kat jelent nem ? Úgy emlegették, mint az évad egyik chaptere... és azokra értik akik kiszabadultak az intézménybõl ?

- Nem teljesen világos az sem, h Nikki-vel mi történt, kimosták ott az agyát v milett vele ? Érdekes :)

Nos hirtelen ennyi jutott eszembe... köszi!

Ú télleg :D
Túlságosan figyeltem, hogy ne Sylert írjak :D

Flamer
az Hiro. :o

http://loal.atw.hu

magus
Jo volt, csak tele kovetkezetlenseggel. Mohinder az egyik pillanatban meg haza akar menni Indiaba, a masikban meg hipp-hopp megtalalja szerumot. Az ertelmes dokibol egy idiota lesz, aki elkezd kiserletezgetni magan, aztan mdg megdugja a legjobb csajt persze. Kicsit eles a valtas...

Ja, hát szerintem ez eléggé egyértelmû volt, ugyanis jelen Peter most nem játszik, a jövõbeli ugyan rendbe akarja hozni a dolgokat, de benne Petrelli mama nem bízik, és ráadásul most úgy néz ki, hogy Sylar is a család tagja lesz. Biztos, hogy õt akarja beszervezni a hajtóvadászatba. Mondjuk az tuti, hogy vissza fog élni a helyzettel. Én inkább Hero-ékra meg a gyors csajra vagyok kíváncsi

Scouser
Na nálam a következõ az elképzelés. Kiváncsi lennék, hogy másnak az eszébe jutott-e:

Syler ugyebár csak a képességekre hajt, de civileket nemnagyon gyilkol. A cég - Peter anyjával az élén - arra fogja használni Syler-t, hogy elkapja a gonoszokat, akik viszont civilek gyilkolásában élik ki hatalmukat. Gyakorlatilag Syler szerepe elég ellentmondásos lesz, viszont csak így van értelme a folytatásnak, hiszen ha egyértelmûen a nagybetûs GONOSZ lenne, ráadásul halhatatlan, akkor nagyon unalmas lenne, hogy az elkövetkezõ részekben és évadokban folyamatosan a NAGY SYLER elõl futkosna mindenki.

You\'ll Never Walk Alone

Shep
Na jól van úgy látom megint jól össze lesz kutyulva a történet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Összefoglaló csak ,akkor nem érdekel kösz!!

Next PC upgrade: 2022

Egyébként hosszupuskasub.com -ot érdemes nézni, ott vannak a fordítók stb. fórum, meg ált. oda kerül ki elöször

Ez a legjobb :P

Majd lesz, azt mondják, még lehet ,h az angol subot se adták ki,

Hosszupuskán írták a fórumba, h mi a szitu ezzel kapcsolatban, fölösleges kérdezni, majd lesz ha lesz :D

Mellesleg szerintem, nem veszítesz vele sokat, amolyan összefoglaló csak - (LOÁL bár hülye vagyok, mivel nekem se ártana, nade majd holnap elmondom miért :P)

Úú de fa*za gyerekek, mondom rákeresek már sg-n van e vmi Heroes topik, aztán látom, h eléggé aktív, ennek kifejezetten örülök ;)

/fav

Sokmindent felejtettem már, rég volt az S02...lesz mit beszélgetni - de maradjon holnapra... :P

grebber
Most értem csak haza. 0-ás részhez miért nincs felirat??

Next PC upgrade: 2022

Sceleton
Most néztem meg mind a kettõt. Nagyon vad.. :D

Est Sularus oth Mithas!

böröczk
Nos, engem inkább az izgat, Pitör honnan szerzi majd a lélek másik testbe átpakolósdi képességét. Ez a Petrelli nyanya meg egyre inkább irritál. Sylar most még gonoszabb volt, mint eddig. Egyébként apropó gonosz, az alcímhez szerintem abszolút hû volt ez a két rész, nekem nagyon tetszettek. Mondjuk Mayát, Nikit (pedig õt még csíptem is) alias Tracyt kiiktatnám. Meg most mi ez az új fagyasztós képesség? Talán nincs elég szereplõ, akinek juthatott volna? Kicsit az is sok volt, hogy Coleman új afrikai pajtása is lefesti a jövõt (legalábbis eléggé ezt lehet gyanítani). Egyébként jól összetett, zavartalan és érthetõ kezdés volt (már amennyire egy Heroes rész világos lehet a nézõ számára : D)Szóval az elõbb említett apróságokat meg az oszlásnak indult Hulk-Mohindert leszámítva zseniális kezdésnek mondható.

Kumiho #2179

Montanosz
van már 3x02 felirat

LINK

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Akkor azért volt olyan ismerõs :)

btw elsõ részt néztem csak meg de

a, Hiro hülye
b, Mohinder meg erõs :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gabi89
Remélem Weevil barátunk a Veronica Marsból sokáig fog szerepelni nem csak ameddig Peter benne van

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...