Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
sry mégegyszer 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mondjuk azon filózom hogyha levágják a fejüket és testeiket elégetik akkor vajon mitörténik... <#vigyor1>#vigyor1>
- szuggerálja a gondolatait, hogy tegye le a fegyvert
- láthatatlanná válik és elsétál
- kitépi a kezébõl a fegyvert a telekinézissel (jó szót használtam?)
- megállítja az idõt (ezt is tette)
Erre gondoltam 😊
Peter egyszerre csak 1 aktiv képességet használhat, és ez pillanatnyilag a "robbanásos" képessége volt
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Yo, Bitch!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
anno mondtam hogy a dokinak is lessz képessége ,hát ez a jövõbe látásom bejött =D
24 - Exile -Nov.23
van hozzá angol felirat, ami néhol érdekes de eltér, dobjátok be egy fordítógépbe ha nagyon szutyokul érziket magatokat 😛
"a hülye fiát"?
Sztem IQ-ban mérföldekkel verné az ilyen stílusú hozzászólókat! : )
DFTBA ಠ_ಠ
24 - Exile -Nov.23
és a Star Trek utalásokat se felejtsük el 😛
DFTBA ಠ_ಠ
Ja, csak ne feledkezzünk meg az õ alapképességükrõl, ami a legtöbbjüknél az hogy képességeket lopnak/másolnak.
Niki hogy tenne má ilyet? Egyetlen elképzelhetõ dolog egy X-men nyúlás ami már fel volt vezetve a 2. évadban Matt-el, hogy mutálódnak a képességek, lesznek másodlagosak (mint pl. Emma Frost telepata- aztán már gyémánttá tud változni. Elég erõltetett lenne, pl. egy erõs csajnak hogy mutálódhatott az a képessége hogy k-vaerõs ilyen fagyasztós sztorivá. Talán a lángoktól, lehet igy menekült meg, hogy jégveremmé fagyasztotta az égõ házat, esetleg az akkor õt ért trauma miatt keletkezett benne ez a képesség... Remélem a hülye fiát nem találja már meg, mert rohadtul nem hiányzik abból a heti értékes 50 percbõl hogy a kis taknyost meg Maunikát lássam vigyorogni.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
DFTBA ಠ_ಠ
Amugy az agy tárolja a képességeket, az adrenalin csak aktiválja. Ha nem az agy tárolná, Sylar nem is tudna ugy képességet lopni ahogy teszi.
Az meg hogy NIkinek minden személyiség más képességgel bír, elég erõltetett lenne. Akkor már simán ki lehetett volna irni a francba és behozni valaki mást a helyére ugyanebben a helyzetben.
Amugy meg az is simán lehet, hogy ez nem is Niki, hanem tényleg egy másik bige, csak rohadtul hasonlitanak... Esetleg tesók vagy fene tudja.
Amugy meg ez a nyúlás a LÉGY-bõl... Pff. Még a kameraállások is, szinte még a fények is egy az egyben... Még szegény srác arca és bõrszine is Goldblum...Ennél már csak az lenne nagyobb nyulás, ha valami Pókemberes vonal lenne Sureshnél. PL. kinõnek neki is a többi kezei, mint Pókinak a rajzfilmben, átváltozik valami nagy döggé, aztán jön majd Noah mint Punisher meg az a néger mint Kraven a vadász...
amúgy sztem lényegesebben érdekesebb karakter lesz, ha nem egyszerüen csak erõs, hanem tényleg minden személyisége más-más képességgel bír
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vagy megint vmi kisérlet áldozata lett...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
www.flickr.com/sztyui
Itt is csak már ugy mutatták, h benne van...helyesebben kiabált, h én vagyok az Peter stb. elöször nem is akartam elhinni...mondom biztos csak vmi trükk, szal érdekes.
Elég fontos momentum, szal mutathatták volna amikor "belerakta"
Szóval ahogy te is láttad, Peter Jesse testében menekül. Egyelõre a cserérõl csak sötétjövõPeter és Petrellimama tud (no meg az érintett)...
Biztos vannak hipotézisek, hogy csatlakozik a szérum - formula -apokalipszis - gonoszok, de én nem találgatnék...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Idõutazásos témázás: nem emlékszem olyanra, hogy egy lezárt alternatíva visszatért volna, fontos a történetben a motiváció, célok, feszültség miatt az alternatív idõsíkok, de az legfontosabb ami a "jelenben" történik.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."