Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
csak fordítva lehetséges, m ár ki lett beszélve.

DFTBA ಠ_ಠ

Malakai
Vagy kinõ a teste a fejébõl. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Gunner
v fogja és berakja egy koporsóba és elteleportál... mint a drága takesi-t 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Zomil
hm bocs semmi, vmiért elsö évadot olvastam, elsö epizod helyett 😛

sry mégegyszer 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gunner
Se Sylar se Peter, se Claire nem tud meghalni, ha levágják a fejüket akkor ideiglenesen kivannak vonva a forgalomból... de ha valaki párezer év múlva véletlenül visszarakja a fejüket akkor újra élnek, ennyi 😛
mondjuk azon filózom hogyha levágják a fejüket és testeiket elégetik akkor vajon mitörténik... <#vigyor1>

Nem tudom, mit értesz a robbanásos képessége alatt. Pl a következõket tehette volna, amikor Claire ráfogta a pisztolyt:

- szuggerálja a gondolatait, hogy tegye le a fegyvert
- láthatatlanná válik és elsétál
- kitépi a kezébõl a fegyvert a telekinézissel (jó szót használtam?)
- megállítja az idõt (ezt is tette)

Erre gondoltam 😊

Zomil
mégis mire gondolsz?

Peter egyszerre csak 1 aktiv képességet használhat, és ez pillanatnyilag a "robbanásos" képessége volt

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ForzaInter
am nem ugy van hogy ha fejbelövik õket, vagy levágják fejüket csak akkor halnak meg?😄 mondjuk Claire sehogy, szal neki sok veszteni valója nem volt, legalább megpróbálta😄

Yo, Bitch!

Jó de Peternek ezerféle lehetõsége lett volna megakadályozni a dolgot, és meg is tette. Claire-nek ezt tudnia kellett volna 😊

Zomil
mivel claire képessége se müködött mikor egy ág szurodott a fejébe igy ebböl következik, ha peter fejét szétlövi akkor ö sem robban fel 😊

Amúgy Peterrõl jut eszembe, az elsõ rész legelején.....Claire nem tudom hogy gondolta, hogy le tudja lõni a legerõsebb karaktert egy mezei pisztollyal 😄

Shiwo
jah, mégvalami eszembe jutott...sztem Sylar elöbb-utóbb elkapja a gyors csajszit, s így lesz kompenzálva az idõmegállítás egy esetleges Sylar Vs Peter csatában

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy milyen irónikus, hogy Claire vérszerinti és nevelõapját is lelõtték, s a halálból "tértek" vissza

ProGabe
mindig kedden (amcsiban még hétfõ)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a 0.ik részhez állitolag nem lesz felirat de az 1. és a 2. rész naggyon jo😊 nem tudjátok a 3 adik rész mikor jön ki?:

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

II Rocky II
1.részt megnéztem elég jó volt.
anno mondtam hogy a dokinak is lessz képessége ,hát ez a jövõbe látásom bejött =D

24 - Exile -Nov.23

Gunner
a 0. rész az megmutatja h mi volt kivel és h mi lesz kivel, a premier "gálát" tartalmazza 😊
van hozzá angol felirat, ami néhol érdekes de eltér, dobjátok be egy fordítógépbe ha nagyon szutyokul érziket magatokat 😛

"a hülye fiát"?

Sztem IQ-ban mérföldekkel verné az ilyen stílusú hozzászólókat! : )

Kicsikiraly
a 0. rész az itt leírtak alapján csak egy backstage videó. gondolom az összefoglaló részt nem töltötték fel.

DFTBA &#3232;_&#3232;

II Rocky II
de úgytudom a 0dik rész volt a összefoglaló.de egy a gond a 0.hoz nem találok feliratot:S

24 - Exile -Nov.23

Rage47
Nem volt szó vmi összefoglaló részrõl? Megnéztem a 03/1-t és elég nehéz volt így egyszerre mindent követni, annyira régen volt már a 2. évad...:S
Zomil
+4400

és a Star Trek utalásokat se felejtsük el 😛

Kicsikiraly
nézd már meg a heroest rendesen 😄 az egész egy Rising Stars, X-men és egyéb szuperképességekkel rendelkezõ hõsökrõl szóló képregényekbõl, rajzfilmekbõl és filmekbõl összegyúrt tisztelgés a mûfaj elõtt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

"Mintha nem lenne más karakter akinek több képessége is van. 😊"
Ja, csak ne feledkezzünk meg az õ alapképességükrõl, ami a legtöbbjüknél az hogy képességeket lopnak/másolnak.
Niki hogy tenne má ilyet? Egyetlen elképzelhetõ dolog egy X-men nyúlás ami már fel volt vezetve a 2. évadban Matt-el, hogy mutálódnak a képességek, lesznek másodlagosak (mint pl. Emma Frost telepata- aztán már gyémánttá tud változni. Elég erõltetett lenne, pl. egy erõs csajnak hogy mutálódhatott az a képessége hogy k-vaerõs ilyen fagyasztós sztorivá. Talán a lángoktól, lehet igy menekült meg, hogy jégveremmé fagyasztotta az égõ házat, esetleg az akkor õt ért trauma miatt keletkezett benne ez a képesség... Remélem a hülye fiát nem találja már meg, mert rohadtul nem hiányzik abból a heti értékes 50 percbõl hogy a kis taknyost meg Maunikát lássam vigyorogni.
Timbo
hát igen 😄 jópárszor elég viccesen alakulnak a történések .. 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Kicsikiraly
"Amugy az agy tárolja a képességeket, az adrenalin csak aktiválja. Ha nem az agy tárolná, Sylar nem is tudna ugy képességet lopni ahogy teszi." na valami ilyesmire gondoltam 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gunner
nem is értem peter miért nem nyir ki minden rosszfiút egy csapásra ... jó mondjuk nem lenne sorozat, de azért engem már az is bosszantott mikor sylarnél láthatatlanná vált, hátat fordítitt utána meg tarkón kapott egy üvegszilánkot ...

Malakai
Mintha nem lenne más karakter akinek több képessége is van. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Már hogyne használta volna Sylar láthatóan a fagyasztást. Mielõtt kinyirta az anyját, csinált neki hóesést még az elsõ évad végefele.

Amugy az agy tárolja a képességeket, az adrenalin csak aktiválja. Ha nem az agy tárolná, Sylar nem is tudna ugy képességet lopni ahogy teszi.

Az meg hogy NIkinek minden személyiség más képességgel bír, elég erõltetett lenne. Akkor már simán ki lehetett volna irni a francba és behozni valaki mást a helyére ugyanebben a helyzetben.
Amugy meg az is simán lehet, hogy ez nem is Niki, hanem tényleg egy másik bige, csak rohadtul hasonlitanak... Esetleg tesók vagy fene tudja.

Amugy meg ez a nyúlás a LÉGY-bõl... Pff. Még a kameraállások is, szinte még a fények is egy az egyben... Még szegény srác arca és bõrszine is Goldblum...Ennél már csak az lenne nagyobb nyulás, ha valami Pókemberes vonal lenne Sureshnél. PL. kinõnek neki is a többi kezei, mint Pókinak a rajzfilmben, átváltozik valami nagy döggé, aztán jön majd Noah mint Punisher meg az a néger mint Kraven a vadász...
Flamer
lál. hátazmár iszonyo ostobaság lenne 😄 mégiscsak egy test 😄

http://loal.atw.hu

Shiwo
kivéve, ha elõtört a fagyos lénye, s jégpajzsot húzott maga köré..vagy ki tudja, miket tartogatnak még Niki személyiségei..

amúgy sztem lényegesebben érdekesebb karakter lesz, ha nem egyszerüen csak erõs, hanem tényleg minden személyisége más-más képességgel bír

Shiwo
valszeg lefagyaszott áldozatot már nem nagyon tud tanulmányozni, ezért nem is szereti használni

drowns41
igen tudom, ezért írtam hogy elvileg 😊

http://sum41.uw.hu

Malakai
És még volt egy pár elméletileg meghalt jelenet a sorozatban, képregény stílus adaptáció továbbra is, simán lehet csak egy másik személyiség emlékezetvesztéssel...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

drowns41
Niki elvileg meghalt amikor rárobbant a ház

http://sum41.uw.hu

Malakai
Elõzõ évadokban volt õ erõs Nikiként is, ellenben nem volt fagyos. Viszont lehet, hogy neki is vmi ultratáp képessége van igazából, csak lehetetlen használnia, konkrétan, hogy minden személyisége új képességet tud manifesztálni, az eredeti Niki meg ha nagyon akarná mindet tudná használni.
Vagy megint vmi kisérlet áldozata lett...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
igen, erre gondoltam én is, mivel eddig úgy volt (Suresh papa elmondása szerint) hogy az agy, tehát az idegek tárolják a képességeket. de pont ez az, amire Mohi rájött, hogy az adrenalin.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ezeknek a képességekenk az idegekhez van köze ugye ? Tehát lehet h ha Jessica akkor szupererõs, ha Niki akkor fagyos.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Malakai
Igen, Sylar vkitõl nyúlt mer le fagyasztást, de láthatóan sose használta, csak amíg õt nem ismertük meg volt olyan hulla is, meg képregényben használta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
mellesleg niki képessége: nem volt egy ilyen képesség még elsõ évadban? talán sylaré lehetett, abban a részben amikor matt-et ismerjük meg, benn a házban egy agy nélküli férfi ül jéggé fagyva az asztalnál.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
pont junkien olvastam hogy úgy is jelentették be valahol hogy heroes paródia (lehet sg-n olvastam)

DFTBA &#3232;_&#3232;

sztyui2
pont azért nem mutatják, hogy belerakta, hogy izgulhassunk, és találgassunk. Hidd el, ki fog derülni idõvel ez is.

www.flickr.com/sztyui

Én csak azt nem értem, helyesebben ha jóltudom, a 2. évad végén is még a rendes Peter-t mutatták, ott még nem volt ez, h beledobta a testébe :S

Itt is csak már ugy mutatták, h benne van...helyesebben kiabált, h én vagyok az Peter stb. elöször nem is akartam elhinni...mondom biztos csak vmi trükk, szal érdekes.

Elég fontos momentum, szal mutathatták volna amikor "belerakta"

már hogy lenne az? jelmezes szuperhõsök. ja, tiszta heroes. szuperhõs paródia, de nem minden heroes, ami szuperhõs.
trident
Nem, ott tényleg csak annyit lehet tudni, hogy Sötétpéter bedobta Jesse testébe, az 5 szinten, ahol elvetemült, gonosz jómadzagok vannak... Nekik csak a neveiket tudjuk, csak sejteni lehet miért vannak ott. Viszont sötétjövõpíternek ismernie kell a helyet, utalt arra is, hogy Petrellimama nem egy korrekt figura. Mivel szerintem ez lesz a fõ mozgatórugó, gondolom még csak most bontják ki ezt a szálat. Addig pedig jópéternek menekülnie kell, most együtt menekülnek.

Szóval ahogy te is láttad, Peter Jesse testében menekül. Egyelõre a cserérõl csak sötétjövõPeter és Petrellimama tud (no meg az érintett)...

Biztos vannak hipotézisek, hogy csatlakozik a szérum - formula -apokalipszis - gonoszok, de én nem találgatnék...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Még mindig nemtudom ...szándékosan hagyod ki a Peter témát ?😄

Montanosz
biztos lelki torzulás is éri, még a végén õ lesz a fõgonosz, aki mindenkit heroziálni akar)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

<#idiota>

Mohinder karakterét rendesen elcseszték. Ja persze tudom, a csonka évad miatt begurult és ezért lett belõle Jeff Goldblum.<#nevetes1> Meg az milyen már hogy komplett jeleneteket beraknak a Légy címû horrorból??
trident
Igen, ott van!

Idõutazásos témázás: nem emlékszem olyanra, hogy egy lezárt alternatíva visszatért volna, fontos a történetben a motiváció, célok, feszültség miatt az alternatív idõsíkok, de az legfontosabb ami a "jelenben" történik.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."