Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de sylar az eltudja venni tõle ha leüti hátulról 😊

vagyis

sylar a legtápabb katona

már csak az öregasszony képességére lennék kíváncsi

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
a Haiti képességét meg nem tudja megtanulni, mivel Peter képessége az h másolja mások képességét, de a Haiti melett senkinek nem müködik a képessége, vagyis Peter se tudja megtanulni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

atomboy
Hiroe is.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

5c0rp330n
claire képességét tudja, támadó képességból is épp van neki elég..

Malakai
Mert sehol nincs a francia, aki pofonvághatná, ha nem koncentrál. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

amúgy meg peternek kéne hazabasznia mindenkit

megtanulja clair képességét meg a haitiét, meg hiró + egy jó támadó képesség és máris kész a szuper katona, nemértem ez neki ménem jut eszébe 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Claire meg hüdemorci lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
😄😄😄😄😄😄

Bazinga!

Gunner
áááá drága testvírem, jer ölellek keblemre 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Kicsikiraly
Sylar a végén odabasz 😮

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
tehüjeállat 😄

http://loal.atw.hu

BlackShadow
<#idiota><#vigyor2><#nyes>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly
szerintem ettõl lett parkmannak és az afrikainak is képessége 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Sztm vmi olyasmi lesz, hogy a mostani "jókból" vmilyen kihatás miatt gonoszak lesznek...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na most akkor parkman is tud jövõt festeni, vagy valami szartól mint mohinder kapott új képességet? A fasznak kell túlbonyolítani. Amúgy jó, hogy az a alcíme, hogy gonoszok, de csak a nigger gyerek van már szabadon, kettõ kinyírva, egy elfogva, hát többet vártam a "gonoszoktól" 5 perc alatt elintézték õket. jó, sok van még a sorozatból ,csak lesz valami értelme, de így lerendezni ezeket, a potenciált amik bennük volt, lófaszok voltak. Amúgy jó rész, de már megint az van hogy mindenki pengére van élesítve és nem történik semmi
LasDen
De az afrikai csávesz meg olyan mintha nem képessége lenne, hanem egy kotyvalékkal érné el a hatást...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A bankos rész fasza volt, Sylarnek szerintem jól állt a befogott jófiú szerep, igazán maradhatott volna. Látok rá esélyt, hogy megváltozik. Az afrikai rész szvsz ratyi, Claire ügyködése pedig elég erõltetett........

Kicsikiraly
mert túl pesszimista kritikus szemeivel nézitek. én a naív sorozatfüggõ szemével nézem, és szerintem is marhajó volt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
Én nem estem hanyatt tõle.
Érdekes volt, de nem volt egy nagy szám szerintem...

Þór vígi þessi rúnar

Zsír volt ez a rész is 😊

BlackShadow
pedig addig a részig azthittem bejött a tesós tippem 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly
na hát igen 😄

mellesleg nekem ez az afrikai isaac vonal tetszik nagyon, kiváncsi vagyok mi lesz belõle

viszont ez az ultraszonikus jesse nem jó :S cserélhetne a néger és a jesse képességet, és akkor a websorozathoz is passzolna 😄

mohinder meg megint hogyhogy nem volt 😮

hiro ökörködései meg szintén jók 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Carlos
thx

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
na ez már nem ütött úgy, mint az évadnyitók, igazság szerint egy durva mondat volt benne. hét idézete esélyes 😊

"I created you."

na ezzel adhatnak egy igazán durva csapavart az egésznek!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bréking nyúz 😊

FELIRAT a szokásos helyen!

thx: seth_greven!

ProGabe
ennyire nehéz értelmezni a tényt, miszerint minden jövõkép változik? pont amit írtál, hogy Sylar elnök lesz, már réges-régen meghiúsult!

na inkább megnézem a 3-ik részt...

Carlos
Nekem is lentvan már, csak megvárom a magyar feliratot.
Értem anélkül is a javát, de nem akarok lemaradni az apró utalásokról.

Þór vígi þessi rúnar

Kicsikiraly
múlt héten azért nem volt fenn ilyen hamar, mert sokkal tovább tartott.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Shiwo
3. rész

Sylar mint fbi-ügynök..loál 😄

persze béna módon hagyta Knox-t meglépni..

Jessica-üggyel sikerült még 1 érdekes szálat tenniük a történetbe

Hiro meg nagyon láma tud lenni -.-

hirtelen ennyi 😊 még emésztenem köll..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

<#wow1> Már töltöm az új részt, ez aztán gyors volt <#eljen>

macselek
Na megnéztem az elsõ két részt, nem is volt rossz. Amúgy arra nem gondoltak, hogy nagy harc esetén Peter foghatja magát, visszamegy 2 mp-el korábbra, majd megint megint.... szanaszét klónozhatná magát. Szal gyakorlatilag legyõzhetetlen, nem?

Kojiro
Azt ne felejtsétek el, hogy Sylar mikor még tudott festeni, lefestette a jövõt, és tudja, hogy õ lehet az amerikai elnök. És a régi alternativ jövõs részbõl már tudjuk, hogy ez be is jön ám neki nagyon. Úgyhogy Sylarnek azért még vannak céljai szerintem. Nem csak a "bevásárlólista" után fog menni, hanem nagyon komolyan hatalomvágyó is.

Kojiro ergo sum.

hát igen<#hehe>
Gunner
<#banplz>

kuci06
Mohinder, Mohinder, does whatever a ... Mohinder 😄

Look out! Here comes the Mohindeeeer!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gunner
v pókember

kuci06
3x01/02 leírását nézzétek!

van egy ilyen rész:

The other scene worth talking about is when Suresh displays his new "bug-like" powers to Dania. As a director, there are some sets on our show that get challenging to shoot over and over again. (Both incarnations of the Bennet house and the halls of Primatech are like this for me.) But I never get tired of Isaac's loft. It is loaded with interesting angles and places to stage.

"...new "bug-like" powers..." ???? Le merném fogadni, hogy csótány lesz a dokiból 😄 Vagy egy légy 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
én is így vagyok vele
még jó hogy megy az atlantis is...😊
Rage47
inkább legyen feszültség, mint uborkaszezon, de ha minden részben "na ráteszünk még egy lapáttal, még csavarunk egyet, még erõltetünk rajta egy kicsit" nekem már túl sok lesz, jó legyen egy-két csavar a szezon alatt, de remélem nem mindegyik részben<#hehe> most még ok, felvázolták a alapsztorit de jobban szeretném, ha egy kicsit lineárisabbra, "egyszerûbbre" vennék! Nem bírom ezt az állandó feszültséget<#hehe>
5c0rp330n
szerintem mondjuk jobb ez a folyamatos feszültség, mint a második évadban az uborkaszezon, határozottan jót tesz a sorozatnak ez a sötét hangulat, ami most elkezdõdött. mondjuk van jópár f@szság, ami mellett nehezen tudok elmenni, de összhangban viszonylag rendben van most szerintem.

Én is pont így vagyok. Élvezettel fogom nézni a következõ részeket, de ha bezárnák a boltot akkor nem igazán zavarna. Mondjuk én fanatikus 24 nézõ vagyok, szóval valószínûleg annak is szerepe van benne, mivel azt sokkal-sokkal jobban várom 😊

nem rossz, nem rossz tényleg jó egy sorozathoz képest. De valahogy nekem már nem jön be ez a túlbonyolítás, minden részben max. feszültség! Sajnálom de azt kezdem észrevenni magamon, hogy egyre kevésbé érdekel a folytatás. Ugyanaz az érzésem mint a Lost esetében annyira túlbonyolítják, hogy nálam pont az ellenkezõjét érik el, nem egyre jobban kíváncsi vagyok rá, hanem egyre érdektelenebb, túl erõltetnek tartom már!(lehet nemcsak én Amcsiban is csökkent a nézettsége, nem is keveset)És itt nem arról van szó, hogy nem értem, értek én mindent. Amúgy mint sorozat még így is tök jó, az egyik legjobb, csak a kezdeti rajongáshoz képest, jóval csökkent az érdeklõdésem. Sajnos!
Malakai
Hacsaknem Sylar azért mondta, hogy õ más, mert pl az agyában van egy adrenalinmirigy. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
a képességekhez kell vese és agy, ez már kiderült..nahmármost ha elválasztják a kettõt, akkor nem fog mûködni a dolog..de gyanítom Claire esetében ez úgy mûködne, ahogy lentebb említették, miszerint egész addig halott marad, s nem regenerál, míg levan vágva a feje s nincs visszahelyezve...és mivel nem regenerál ekkor, elpusztítható a fej is és a test is, vagy idõvel szétrothadnak..

lényeg a lényeg, termlészetes úton hallhatatlan, s erõszakos módon is nehéz elpusztítani (hegylakó feeling)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a s03e00 az csak egy összefoglaló mi volt eddig..eddig 2 rész jött ki...

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Danny1987
A heroes s03e00 az az elsõ rész?
Hány rész jött eddig ki mert van 00 01 02 episod.

Live for nothing or die for something.

Rage47
na megnéztem a 2. részt is, nagyon tömény volt ez az elsõ kettõ 😮
Zomil
de ha kinö a testböl a fej, akkor az azt jelentené, h a fej nem kell a regeneráciohoz, viszont jól láthatóan, ha clair fejébe beleáll, pl. egy faág akkor nem regenerálodik 😮

szoval kell a fej meg a test is a regeneráciohoz sztem 😊