12300
-
#9930 Nincsenek adataim, de gondolom első évad finálé mindenképpen ott volt a legnézettebbek között! Talán az, vagy második évad első epizódja a nyerő, de ez csak tipp. -
#9929 sztem az első pár részből volt az, mivel ezt is harangozhatták csöppet -
#9928 és melyik volt az? -
#9927 azt nem lehet tudni hogy mennyi volt a heroes történetének a legnézettebb része? -
#9926 Igazából negyedik a Law & Orderek, meg az ER mögött, de persze így se rossz (még). -
#9925 sztem tuti a folytatás, mert még ígyis a híróz a legnézettebb a csatornán -
spike0007 #9924 Jó volt ez a rész, átfogóbb képünk van az egészről!:) -
#9923 Ez eddig a legjobb évad, aki meg ennyi bonyodalmat se képes megérteni az nézzen Tom and Jerry-t... -
#9922 érdekes,h nem nézik a hamburgerzabálók,pedig most kezd majd beindulni:) imádom kurvajó az egész sorozat,remélem nem fogják szétb*szni,mert az amcsik nem értik... -
Mario Santana #9921 ja erre gondoltam, mekkora atomfej jea! -
salieri #9920 új rész, itt meg a nézettség- ami nagyon elgondolkodtató. -
#9919 Tökéletesen megfogalmaztad mindazt, aminek a mostani alacsony nézettség köszönhető. Jó sorozat LENNE, ha nem bonyolítanák túl. Első évad powa SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó is volt ez a rész emiatt:) -
#9918 mivel petrelli papa már elszivta peter képességeit egy korábbi részben ezért abba gondolom benne volt az idö megállítása is. Amugy az érdekes lenne ha csak ugy leütné Ando. :D -
#9917 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt az olyan vészes rész ahogy mindenki leírja...ilyen is kell...herot nem hiszem hogy kiveszik a sorozatból, viszont az is durva lenne ha petrelli papa megkapná a képességét...képzelem mi lennee..:O nemtom sztem nem a látomás része, hanem ando leüti hátulról vagy vmi...de majd meglátjuk...a köv részbe viszont már valami nagy durranásnak kell lennie mert ez a rész tényleg nem volt vmi akciódús(legalábbis csak a múltból tudtunk meg dolgokat) -
ba32107 #9916 Nekem ez a sorozat túlságosan bonyolult, vontatott, és unalmas. Nem azt mondom, hogy nem értem, egyszerűen csak nem szeretem, hogy ennyire összekuszálják a szálakat. Rengeteg potenciál van benne, de nem használják ki. A képességek használata egy-egy résznek talán a 4%-át teszi ki. Mondjuk én fanatikus 24-néző vagyok, úgyhogy kicsit mások az elvárásaim :D
Ettől függetlenül persze nézni fogom. Januárig legalábbis mindenképp -
#9915 lost-ban is mindenki élete összekapcsolodik, mégse zavar senkit :)
sztem itt sem gond ez a összekapcsolodás
amugy átvezetö résznek vmi "nagy" elött tökéletes volt, apróbb részeltekkel lettünk gazdagabbak és azért most is megvan az az érzés, h jöjjön már a köv. rész :D -
ba32107 #9914 Hát én nem bánnám -
#9913 -
Liszi #9912 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valakinek látni kellett, hogy jön Arthur, vagy Hironak vagy Afrika Isaac-nak.
Szerintem is ez a teória a nyerő, hogy az egész csak látomás volt.. vagy végleg kiveszik Hirot :O -
#9911 amit írtál, azt a legelső résztől tudjuk. és pont ez az egyik lényege a sorozatnak, valamint a mondanivalója a résznek. minden mindennel összefügg
a vége meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem eljátsszák, hogy az még a látomás része volt. vagy valami hasonlót. persze nem lenne olyan nagy gond, ha elvennék Hiro képességét, hiszen nem tudtak vele bánni a készítők -
#9910 ya akkor felirat is van. -
#9909 ja hogy ma kedd van :O -
#9908 hosszupuskasub.com még megy -
#9907 ez az összekapcsolós adott egy kis keretet a résznek, amúgy elindult volna a szétfolyás útján -
ba32107 #9906 Szar rész volt. A Petrelli családot eddig is utáltam, de lassan minden szereplőt meggyűlölök :D Mindenki olyan buta és tehetetlen. Arról meg leszokhatnának a készítők, hogy valamilyen szinten minden szereplő élete összekapcsolódik.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mohinder régen taxis volt, épp kirakta Petert, beszáll HRG, aki épp Elle-től köszönt el.......ugyan már -
#9905 azthogy meghalt a hosszupuska?:O -
#9904 feliratról tudni vmit? -
MiD #9903 Fuh ez a rész kemény volt, kíváncsi vagyok a folytatásra is mert ebből a részből a jövőt nézve nem sok derült ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na persze arra is hogy mi történik Hiroval az Arthurral való találkozás után. Kár, mert nagyon birtam az afrikai csávót:( -
#9902 hát igazából ezt a részt én untam , oké voltak benne érdekes dolgok meg tisztázni kellet dolgokat de én határozottan unatkoztam föleg az elején már-már arra gondoltam h belepörgetek, a vége viszont jo volt. Lehet hogy azért nem tetszett annyira mert nem volt jo hozzáállásom már két hete nem néztem heroest csak supernaturalt és ahhoz képest ez most gyenge volt -
#9901 Áááááá..Kemény rész volt
A végén a reakcióm:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne bazd meg a kurva eget... -
#9900 A vége azért nem piskóta :D -
#9899 Érdekes dolgok derülnek ki... -
#9898 nem volt rossz rész.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyedül azt nem vágom, hogy Elle később miért vált olyan pszichopatává? itt teljesen normális volt lelkiismerettel és érzésekkel. ez sajnos nem derült ki. -
#9897 Nem ilyen részre számítottam... Várhatunk még egy hetet... -
#9896 Elvileg valami képregényfanatikus lesz (9th Wonders gondolom), és segít a "hősöknek" hogy mit csináljanak stb. elvileg nem lesz állandó szereplő, de azért nem is egy két epizódra jön. -
Gmux #9895 valaki tud valamit hogy milyen szerepe lesz Seth Greennek? meg csak egy részbe lesz benne vagy több részbe is?:) -
#9894 várom már mikor szerepel Seth Green :D -
Mario Santana #9893 höhö, vicces
de a legjobb a szájler mint spokk. -
#9892 lool:D -
#9891 lol, bekapcsolom a TV-t és mit látok?:D
hát Claire-t :D
itt :)