Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerezzé nõt <#hehe>#hehe>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
a trágár beszédet meg mellõzd, próbálj meg kulturáltan 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
aki ezen problémázott: legközelebb dönts már 3 mp alatt hogy most mit csinálsz egy helyzetben, pláne itt az életük is veszélyben volt. hiába félistenek, reakcióidõ is van + bõség zavara is játszik 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Mondjuk már az elsõ szezonnál is attól féltem, hogy nagyon megbomlik a film egyensúlya az idõutazó képességgel, valamit Peter és Szájler mindenttudó képességével.Bár az elsõ szezonban jól megoldották, hisz Peter és Szájler még éppen csak "tanuló" volt, és mire táposak lettek, ki is nyiffantak(látszólag).
A második szezonban P és S visszatérése ellenére szintén jól megoldották(P-amnézia, S-képességek elvesztése).
A mostani szezonban meg ott van Peter, a fulltápos jövõ Peter, plusz Szájler a visszakapott képességeivel(ráadásul most már õ is halhatatlan).Túl sok "hatalmat" kaptak az íróktól.Elvileg, minden problémát egy csettintésre meg tudnának oldani, de úgy túl egyszerû lenne😊Persze így meg elkerülhetetlen, hogy a nézõ ne azon kezdjen el problémázni, hogy ha kvázi félistenek, akkor miért nem ezt vagy azt csinálták.
DFTBA ಠ_ಠ
Yo, Bitch!
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Ezzel az a baj hogy ha tetszik egy film és egyre bénább lesz akkor miért ne lehetne problémázni?
Ebben a harmadik évadban egyre nagyobb hülyeségek vannak,
pl rögtön az elején,amikor Claire segíthetne Nathannak,mire Peter azt mondja:Californiában vagy.Mondom én most mi van?Tud teleportálni,repülni,ráadásul az õ vére is meggyógyíthatná,de inkább meg kell mûteni.Érdekes!
Egyébként a "germán" miért "úgy" tekergeti a széf zárját,szerintem simán kézzel is lehetne.
DFTBA ಠ_ಠ
A fejbe lövésrõl meg annyit, nekem volt egy ismerõsöm aki egy csinált pisztollyal fejbe lõtte magát és nem ment át a golyó a koponyáján és túlélte, szóval ebben van valami, de szerintem ez is csak szerencse kérdése.
Még egy kötözködés:-D ha Syler egy "ragadozó" egyszerûen nem tud uralkodni magán, miért nem csinálta ki Petrelli mamát,vagy az elfogott lángos kezû gonoszt?! De amint írtam "...minden filmben van logikai bukfenc, itt meg végképp nem meglepõ, hisz annyi karaktert "foglalkoztat"+idõutazások..."
"...Szóval ilyenekkel nem kell foglalkozni, hisz ez csak egy film, sorozat, élvezzük és kész. De azért néha tényleg vehetnék egyszerûbbre a sorozat készítõi, néha a kevesebb több..."
dehogynem! akkor csak azt mutatták meg, hogy meg kell tanulnia minden új képességet, hogy rendesen tudja használni!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
#9301: A hallást azt nem tudja ki-be kapcsolgatni. (Az 1. évadban, mikor Mohinder kínozta a hangvillájával Sylart, akkor se tudta kikapcsolni.) Amúgy szerintem nem arra érzékeny a füle, hogy ha "üvöltöznek", hanem inkább a magas frekvenciájú hangokra.
#9300: Az a szó, hogy koponyacsont, mond v.mit? Azon picit nehezebben hatol át a golyó, mint mondjuk a májon, szóval nagyobb az esély, hogy bent marad. Továbbá, ha közelrõl lõtt volna Claire, akkor nem gyorsult volna fel annyira a golyó.
#9295: Ezzel a vérpistis dologgal egyetértek. :C
A heavy cost. I pay it gladly.
"ha claire fejbelõtte volna petert a jövõben és nem ment volna át a golyó... akkor azzal a fegyóval 5 méterrõl átvitte nathan mellkasát 3 golyó az hogy lehet?"
Mi van? Ugyanazzal a fegyverrel lõttek mind a kétszer?
"okoska" 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
mellesleg ahhoz is mák kell akkor h egy golyó pont ott maradjon ahol kéne, de akkor már sörétessel kéne fejbeküldeni, kevesebb gond 😛
"felvezették a gonoszok megszökését"
És gondolod, hogy több "gonosz" akkor már nem is létezhet csak ezek? 😊
You\'ll Never Walk Alone
Olyanról hallottál, hogy a lövedék nem megy át hanem benn marad? 😊
Mellesleg Claire-rõl még mindig nem derült ki minden.
Szóval nem logikai hibák vannak itt hanem csak vérpistike szõrszálhasogatások. 😊
vmi olyasmi, hogy maga körül felgyorsítja az idõt, a többiek pedig a mozgását szupergyorsnak látják
na ezt kompenzálja hiro idõmegállítása v. lassítása
de aztán lehet hogy hülyeség az egész amit mondok és tényleg "izomból" ilyen gyors
Bazinga!