Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
na, meg az ilyen szûzpöcsü hozzászólások után tudok röhögni 😄
szerezzé nõt <#hehe>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
meg írni mint látod 😊 fórum, szabad terület, ha nem tetszik el lehet menni, tessék 😛
a trágár beszédet meg mellõzd, próbálj meg kulturáltan 😊

5c0rp330n
ez a téma már volt itt vitatva 😊

<#hehe>nekem lennének ilyen képességek én biztos "gonoszkodnék"....persze nem Petrelli mamával.....na jó vele is lehet, persze a réges-régi múltban:-D úgy 30-40 évvel ezelõtt és utána levágnám Peter kezét és "Én vagyok az apád..":-D...ja és Claire szûzhártyája visszanõ vajon<#fejvakaras><#nevetes1>
Talán Petrelli mamára? <#idiota>

Timbo
én megállítanám idõt 😄 és lehet h le kerülne egy-két ruha, pár szereplõrõl .. xdD és most nem a haitire gondolok... 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

<#eljen><#hehe>
Én speciel megállítanám az idõt, bontanék egy sört, és közben kigondolnám a következõ lépésemet <#nevetes1>

macselek
Sztem az lesz majd, mint az x-men 3-ban; ilyen ellenszert lövõ pisztolyok, amikkel ha lelövik õket, akkor gyógyulni se tudnak majd, nem?

Kicsikiraly
"ha kvázi félistenek, akkor miért nem ezt vagy azt csinálták. "

aki ezen problémázott: legközelebb dönts már 3 mp alatt hogy most mit csinálsz egy helyzetben, pláne itt az életük is veszélyben volt. hiába félistenek, reakcióidõ is van + bõség zavara is játszik 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dynamic
A német konkrétan a zárat(az ajtó belsejében) delejezte. Csak sima tekeregetéstõl nem fog kinyílni😊
Mondjuk már az elsõ szezonnál is attól féltem, hogy nagyon megbomlik a film egyensúlya az idõutazó képességgel, valamit Peter és Szájler mindenttudó képességével.Bár az elsõ szezonban jól megoldották, hisz Peter és Szájler még éppen csak "tanuló" volt, és mire táposak lettek, ki is nyiffantak(látszólag).
A második szezonban P és S visszatérése ellenére szintén jól megoldották(P-amnézia, S-képességek elvesztése).
A mostani szezonban meg ott van Peter, a fulltápos jövõ Peter, plusz Szájler a visszakapott képességeivel(ráadásul most már õ is halhatatlan).Túl sok "hatalmat" kaptak az íróktól.Elvileg, minden problémát egy csettintésre meg tudnának oldani, de úgy túl egyszerû lenne😊Persze így meg elkerülhetetlen, hogy a nézõ ne azon kezdjen el problémázni, hogy ha kvázi félistenek, akkor miért nem ezt vagy azt csinálták.
Kicsikiraly
pedig azért volt cliffhanger elõzõ ep végén. mi van ha ez a zimmerman hozta létre az ÖSSZES hõst? (tényleg, hogy hívjuk õket? hõsök? különlegesek?)

DFTBA &#3232;_&#3232;

+lehet ez a sztori ahogy kifejtik sok embernek unalmas nem köti le õket, ilyenkor szoktak jönni a mozifilmeknél a "hibakeresések", pedig minden filmben, sorozatban van hiba dögivel. Intõ jel lehet a készítõknek:-D
nem lehet, hogy sok ember úgy érzi hogy egyre színvonaltalanabb lesz a sorozat és ennek ad hangot:-D és lehet az elõzõ kommented a legjobb példa rá, hogy mi volt a 2.évad alatt. A nézõk pártolnak el, amcsiban is ....pl:ha tv-ben lenne én se nézném, mert csak akkor nézem ha van kedvem. Ne úgy fogjátok már fel, hogy fekete meg fehér
szólj a készítõknek, hogy jobban figyeljenek:-D
ForzaInter
unalmas oldalakon át azt olvasni, hogy ez is hiba az is, ez így nem jó, ez ugy nem jó<#wilting><#wilting>

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
nézd meg pl második évad alatt csupa olyan komment ment h mi volt elõzõ részben, m i lesz következõ részben, és ezeket próbáltuk megfejteni. most meg csak ezek hogy már megint milyen logikai hiba, milyen történeti hiba, stb.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ki fikázza? nem nagyon írta senki, hogy szar vagy valami. Jó akkor most csak ilyen kommentek lesznek...hogy de kafa
ForzaInter
egyetértek

Yo, Bitch!

Kicsikiraly
na valami ilyesmi, csak nem élvezem. nekem tetszik a sorozat és õszintén szarok arra hogy milyen hibák vannak benne. ha csak rinyálni tudtok miatta ne csak fenyegessetek vele, mondjátok hogy abbahagytam, minuszfav bb. vagy valami ilyesmi. de ne itt fikázzátok.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gunner
én csak élvezem h itt visszavágnak az emberek, azt hiszik most tesznek valamit a társadalmunkért xD

de miért nem? nehogy azt hidd, hogy otthon ülünk és azon problémázunk, hogy most mibe lehetne belekötni, dögivel jönnek az ilyenek a film nézése közben és akkor azt jelenti, hogy valami gond van! Pl: az elõzõ komment telitalálat
ott a pont, nathanas, claires,peteres dologban és nagyon sok kezd lenni az ilyen:-D
"könyörgöm... ha nem tetszik a sorozat, akkor ne nézzétek. ha meg tetszik, akkor ne problémázzatok"
Ezzel az a baj hogy ha tetszik egy film és egyre bénább lesz akkor miért ne lehetne problémázni?
Ebben a harmadik évadban egyre nagyobb hülyeségek vannak,
pl rögtön az elején,amikor Claire segíthetne Nathannak,mire Peter azt mondja:Californiában vagy.Mondom én most mi van?Tud teleportálni,repülni,ráadásul az õ vére is meggyógyíthatná,de inkább meg kell mûteni.Érdekes!
Egyébként a "germán" miért "úgy" tekergeti a széf zárját,szerintem simán kézzel is lehetne.

Kicsikiraly
könyörgöm... ha nem tetszik a sorozat, akkor ne nézzétek. ha meg tetszik, akkor ne problémázzatok a hibáin. flame off htx.

DFTBA &#3232;_&#3232;

amúgy a legnagyobb bukfenc a sorozatban az idõutazások, mert ha visszamész a múltba megváltoztatni a jövõt, ha sikerül akkor meg nem jössz vissza megváltoztatni a múltat, de ha meg eleve a te változtatásod benne van a múltban (pl: Hiro miatt lett hõs Kensei-bõl) akkor meg ugyanúgy nem változtattad meg a jövõt. Szóval ezt most a dark Peter visszajövetelére írtam :-D de komolyan ez most csak kötözködés hülyeségbõl, csak nézzük a sorozatot és élvezzük és kész. De remélem túl nagy hülyeségeket nem csinálnak még.
ez nem vérpistis dolog, minden filmben van bukfenc, mindenbe bele lehet kötni:-D
A fejbe lövésrõl meg annyit, nekem volt egy ismerõsöm aki egy csinált pisztollyal fejbe lõtte magát és nem ment át a golyó a koponyáján és túlélte, szóval ebben van valami, de szerintem ez is csak szerencse kérdése.
Még egy kötözködés:-D ha Syler egy "ragadozó" egyszerûen nem tud uralkodni magán, miért nem csinálta ki Petrelli mamát,vagy az elfogott lángos kezû gonoszt?! De amint írtam "...minden filmben van logikai bukfenc, itt meg végképp nem meglepõ, hisz annyi karaktert "foglalkoztat"+idõutazások..."
"...Szóval ilyenekkel nem kell foglalkozni, hisz ez csak egy film, sorozat, élvezzük és kész. De azért néha tényleg vehetnék egyszerûbbre a sorozat készítõi, néha a kevesebb több..."
ProGabe
"A hallást azt nem tudja ki-be kapcsolgatni"

dehogynem! akkor csak azt mutatták meg, hogy meg kell tanulnia minden új képességet, hogy rendesen tudja használni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fresh Duke
#9305: Claire fegyverével lõtte le Peter Nathant.

#9301: A hallást azt nem tudja ki-be kapcsolgatni. (Az 1. évadban, mikor Mohinder kínozta a hangvillájával Sylart, akkor se tudta kikapcsolni.) Amúgy szerintem nem arra érzékeny a füle, hogy ha "üvöltöznek", hanem inkább a magas frekvenciájú hangokra.

#9300: Az a szó, hogy koponyacsont, mond v.mit? Azon picit nehezebben hatol át a golyó, mint mondjuk a májon, szóval nagyobb az esély, hogy bent marad. Továbbá, ha közelrõl lõtt volna Claire, akkor nem gyorsult volna fel annyira a golyó.

#9295: Ezzel a vérpistis dologgal egyetértek. :C

A heavy cost. I pay it gladly.

"ha claire fejbelõtte volna petert a jövõben és nem ment volna át a golyó... akkor azzal a fegyóval 5 méterrõl átvitte nathan mellkasát 3 golyó az hogy lehet?"

Mi van? Ugyanazzal a fegyverrel lõttek mind a kétszer?
"okoska" 😊

a csaj a szõke bige, tracy vagy ki tudja melyik+parkman papa-gondolom õk lesznek a gonoszok:-D az álomban ki csinálták petert egy mellkas vágással, ami elég furcsa
Shiwo
ne feledjétek, az egyik meglépett, s Petrelli mama álmában ott volt rajta kívül Takezo Kensei meg valami csaj is, ha jól rémlik..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hát most már gondolom, hogy nem ezek a "gonoszok", de szerintem nagy ziccert hagytak ki a készítõk és a másik nagy ziccer és itt is ugyanaz van, hogy egy részben felvezetik a másikban meg lelövik a sztorit:-)Peter bekerülése Jesse-be, ebbõl is komolyabb sztorit lehetett volna csinálni, még ha 4-5 rész erejéig is, de hogy ezt is 10 perc alatt elintézték. Szóval nálam a kevesebb több néha. Most megint behozzák ezt a "csinált hõsök" témát, remélem nem 10 perc alatt fogják ezt is elintézni.
szucsy89
nem használja a két képességet egyszerre...ennyi
Gunner
érdekes... ha claire fejbelõtte volna petert a jövõben és nem ment volna át a golyó... akkor azzal a fegyóval 5 méterrõl átvitte nathan mellkasát 3 golyó az hogy lehet? okoska 😄
mellesleg ahhoz is mák kell akkor h egy golyó pont ott maradjon ahol kéne, de akkor már sörétessel kéne fejbeküldeni, kevesebb gond 😛

"felvezették a gonoszok megszökését"

És gondolod, hogy több "gonosz" akkor már nem is létezhet csak ezek? 😊

Szolnokboy1
lol! télleg <#zavart2><#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ezek nem szõrszálhasogatások:-D hanem tények, persze ettõl nem lesz rosszabb a sorozat, sõt minden filmben van logikai bukfenc, itt meg végképp nem meglepõ, hisz annyi karaktert "foglalkoztat"+idõutazások(eleve ott van a mindig emlegetett idõparadoxon idõutazásnál, visszamész megölni apádat), szóval ettõl nem lesz rosszabb sorozat, de néha azért basztatja az embert, ha egy-két dolgot "nem ért" , az miért így történt stb. Szóval ilyenekkel nem kell foglalkozni, hisz ez csak egy film, sorozat, élvezzük és kész. De azért néha tényleg vehetnék egyszerûbbre a sorozat készítõi, néha a kevesebb több. Pl:remekül felvezették a gonoszok megszökését, erre a 3.részben 5 perc alatt le is zárják ezt a sztorit, és kezdtek egy újat amit remélem nem a következõ részben fognak lezárni:-D
Scouser
Én meg arra gondoltam, hogy az utóbbi képességgel jól leszopatta magát Syler. Mert ugye volt egy autószerelõ nõci aki a Londoni egércincogást is meghallotta New Yorkban. Nos most meg megtanult üvölteni szal szopó mert egyik képességgel szopatja a másikat nem?

You\'ll Never Walk Alone

Olyanról hallottál, hogy a lövedék nem megy át hanem benn marad? 😊

Mellesleg Claire-rõl még mindig nem derült ki minden.

Szóval nem logikai hibák vannak itt hanem csak vérpistike szõrszálhasogatások. 😊

egyetértek
5c0rp330n
ettõl függetlenül mondjuk tényleg túlságosan sok logikai hiba van a sorozatban, ami persze az egyszerû nézõ számára nem lenne baj, de akkor ne akarnának ilyen sokszálú bonyolult történetet csinálni, mert így csak mégtöbb az ellentmondás..

Kicsikiraly
azért Tim Kringet le amatõr balfaszozni kicsit túlzás 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
lol
Gunner
hironak is megkéne néznie egy méhecskének a szárnyait h nem mozog-e egy picit, kiderülne az igazság, és nem is kerülne sokba a készítõknek 😄

Gunner
bevihette volna adamet ahogy a börtönböl kivitte 😛

Gunner
claire kapott tarkófát, peter kapott tarkó üvegszilánkot, kiszedték, felépültek. ugyanez golyóval? átmegy a golyó, alany elfekszik, alany felkel

Dynamic
Mondjuk engem az is zavar egy kicsit, mintha a készítõk egyszerûen elfelkedkeztek volna Peter és Szájler korábbi képességeirõl.Pl. Peter az elsõ részben fut(!) az üldözõi elõl, miközben el is repülhetne, vagy láthatatlanná is válhatna.Ehelyett csak idõmegállítást/idõutazást használ.Szájler is megszerzett már egy csomó képességet, de szinte csak azzal a Jedi erõvel operál.
Dynamic
Én mondjuk már egybõl erre gondoltam, azaz ezt tartom logikusank, hogy valamiféle idõgyorsítást használ. Különben mi másért tudott mozogni, amikor Hiro megállította az idõt?
precision
én meg arra gondoltam hogy a gyors csajszi nem izomból gyors hanem az õ képessége hasonlít egy kicsit hiroéhoz
vmi olyasmi, hogy maga körül felgyorsítja az idõt, a többiek pedig a mozgását szupergyorsnak látják
na ezt kompenzálja hiro idõmegállítása v. lassítása

de aztán lehet hogy hülyeség az egész amit mondok és tényleg "izomból" ilyen gyors

Bazinga!