Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
lehet volt már rola szó, de hiro szvsz nem tudja teljesen megállitani az idöd, csak rohattul lelassitja, gondolom igy lehet az h a kiscsaj normál sebességgel tud mozogni mikor le van lassitva az idö

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szolnokboy1
jó, de tudod, hogy adamet hogy szöktette meg a börtönbõl. ugyanúgy be is vihette volna. na mind1, én nem fikázok tovább már, pár rész mulva eldõl h mi lesz a sorsa.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

A 2.évad végén elvileg Adamnak is be kellett jutnia valahogy, ezért úgy nyitotta ki a széfet.

De amúgy az a szar, hogy ha minden ember minden logikus helyzetben használná a képességét, akkor minden konfliktus egy csettintéssel elintézõdhetne, és gyakorlatilag nem lenne sorozat.

De tényleg nagyon sok ilyen van.....például, attól, hogy gyors a csaj, attól még nem kéne mozognia a megállított idõben.

Montanosz
valószínûleg ez csak afféle költõi túlzás volt hogy nem tudja megölni.
meg aztán már lassan kiderül hogy mindenki rokona mindenkinek, csúnya lenne ha egymást gyilkolnák)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Zomil
nah igen Sylar ugye azt mondja Clairnek, h : "Ha akarnálak, se tudnálak megölni"...
ehhez képest, ha a fejét elválasztják a testétöl nagyon ugy néz ki h meghal :S

amugy a széfnél az erejével "csavargatja" és ugy nyitja ki 😊 tény h látványosabb lett volna, ha letépi de drágább is

sajno nem értem, h miért "olcsositják" még mindig ennyire a hösöket, mikor egyáltalán nem bukás a sorozat sött...pedig 1-2 effektesebb jelenet még jót is tenne neki, ez nem az a sorozat ahol pont az effekteken kéne sporolni sztem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Malakai
Jaja, teli van ilyen bakikkal a sorozat, Claire és Adam képessége úgy ahogy van egy nagy ellentmondás, ahogy az új adrenalinos elmélet is.
Mindig arra viszik, amerre akarják, mindig adhatnak új magyarázatokat az új dolgokra, nem kell vérkomolyan venni.. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szolnokboy1
amúgy annyi ilyen szarság van benne, hogy dunát lehet velük rekeszteni.

most csak egyet említek: miért kell idiótáknak lennük ezek a nyomorult híróknak?? nem tudják használni a képességeiket. (nyílván az írók az idióták továbbra is.) Ott van például a Magneto-szkilles Germán, aki uralja a fémet, meg pöcsöm tudja. Mit csinál? Ahelyett, hogy letépné a széf ajtaját, vagy akár csak a zárat, csavargatja. Hát azt én is tudom, csak én hozzá is érek, akkor híró vagyok? A Peter meg még a 2. évad végén, feszíti lefele a trezor ajtaját, már vérzik az orra a gyökérnek, ahelyett h szimplán átsétálna rajta.

Dynamic
Na, ez az.Én is ezt nem értettem, hogy mit vagánykodik Szájler is, hogy most már halhatatlan, meg Klert sem tudná megölni, mikor csak fejbe kell lõni mindkettõt oszt kalap.
Szolnokboy1
sztem: ha ledobják a folyó aljára az olyan lehet neki, mint a pokol. szó szerint. tulképpen az örökkévalóságig fuldoklik, hacsak nem lesz képes "megértetni" az agyával, hogy a teste nem hal meg. erre próbálta megtanítani az anyja.

továbbra is áll az, hogy ha akármilyen formában sérül claire/peter/sylar/adam agya (pl. fejbe lövik, ez már többször elhangzott) akkor meghalnak, ergó ha szétdarálja a daráló, akkor meghal. az, hogy sylar azt mondta, h nem halhat meg, az egy ugyanolyan szkript-beli logikátlanság, mint már oly sok volt a sorozatban és valszeg emiatt fogom pár rész múlva végleg abbahagyni. nem bírom, h ennyire amatõr balfaszok írják, komolyan.

Dynamic
Vagy ha ledarálják egy bazinagy húsdarálón, akkor vajon újból összefolyik, mint a T1000-es?<#confused>
Gunner
azon filóztam én is egyébként h mi történik ha fogják és ledobják a folyó aljára egy betontömbbel a kezeében a drága claire-t 😛
aztán a folyó ha kiszárad újjáéled? <#hehe>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Szolnokboy1
nem, arról volt szó, hogy a teste nem hal meg, csak az agya hiteti el vele, mivel nem kap levegõt. azt tudom h a hõ nem hat rá, de attól levegõ még kell neki. egyébként ha zárt térben tüzet gyújtasz, elõbb utóbb elég a zoxigén, és akkor tök mind1 mit hisz az agy. 😊

Gunner
ótt arról volt szó h a hõ miatt az agy azt hiszi h nem kap levegõt, nem?
az anyucira nem hat a hõ 😊

Szolnokboy1
gondolom ez a "claire egy raktárban a tûzgyûrû közepén" dolog megmagyarázta volna azt is, hogy az anyja mégis hogy a picsába kapott levegõt, ha claire nem. <#wilting>

Gunner
naja, aztán fogják és tarkónlövetik valami csöves által a haitiit nehogy baj legyen belõle... 😄

ProGabe
lol, ugye tudod, hogy ez kb. a sorozat megfejtése. pontosabban egyik fontos kérdésé. de eddig errõl ugyebár nem volt szó, viszont most, hogy tudjuk hogyan is mûködnek az erõk már adja magát. remélem ez a készítõknek is eszébe jutott 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

télleg 😄

Gunner
sztem majd a haitii-bõl tudják megszerezni a képességtelenítõ formulát, csak még érdekes módon nem jutott ez el mohinder agyáig ^^

ProGabe
heroes vs pénz

sokkal látványosabbra írják a szkriptet, csak nem adna rá elég pénzt. csodás...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zomil
nos akkor az elözö hsz-em Haiti része tárgytalan 😄DDD

Zomil
nem akarok nagyon belemenni, a készitök se tujdák pontosan sztem 😄

az elméletem:
3fajta képesség van a sorozatban:passziv,fél-passziv, és teljesen aktiv

pl.:Claire kepessége passziv, Haiti képessége is, fél passzivnak talán az idö megállitást mondanám, a nagy részük pedig aktiv

ugye Peter, akkor is meg tud mostár gyogyulni, ha nem is arra koncentrál, mert ez egy passziv képesség, és sztem ezért is tud pl. idö megállitás mellett más is csinálni, mert az nem teljesen aktiv 😄

az a nagy talán, HA Sylar megszerezné a Haiti képességét, és mivel láttuk, h pl. mikor eszméletlen nem müködik, igy ugy néz ki nem lehetetlen, akkor blokkolná-e a saját képességeit v csak a körülötte lévökét és használhatná a sajátját 😄DDDDDDD

najó lehet hülyeség az egész, de sztem egész logikusnak mondható(kikévi utolso bekezdés 😊 )

a tetös jelenet, meg sztem is csak baki volt 😊

Kicsikiraly
félreértitek, a haitinak a képessége nem passzív, azt õ irányítja.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fresh Duke
Használhat többet is. Itt egy példa:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 3. évad 3. részében, mikor Knox és a többi gonosz ki akarta rabolni a bankot, akkor Future Peter megállította az idõt, és kiszedte Jesse testébõl Petert. Szóval 2 képességet használt. (Idõ megállítás és "testbõl kiszedés". (Már ha ez képesség.<#idiota>))

A heavy cost. I pay it gladly.

Szerintem meg annyi az egész, hogy a készítõk annyira túlbonyolítják, hogy becsúszik egy ilyen! :-)
Malakai
Sztem a tetõs jelenet simán baki volt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De elméletileg ahogy megjelenik a haiti, peter képessége MÁR nem mûködik, így át sem tudja venni. Ha meg még is átvette volna, akkor a saját képességeit nem blokkolja? Ezt hívják intelligens képességnek <#idiota>

sztyui2
Elvileg egyszerre használhat többet is. Mondjuk amikor az elsõ évadban noah meg a haitii el akarták kapni a háztetõn, a haitii blokkolta(volna) peter képességét, de peter átvette tõle a képességet, és így tudta blokkolni a haitii képességét, és így tudta használni a többi képességét. És akkor asszem elrepült a láthatatlan csávóval.

Csak azt nem értem, hogy akkor ezt a haitii-s történetet mér nem tudta eljátszani, amikor bezárta a fém raktárosdobozba a második évadban.
Remélem érthetõ voltam és nem írtam hülyeséget.

www.flickr.com/sztyui

okay, thx a tippet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kicsikiraly
1 részt nézdmeg szépen 😊

(megálmodja a dolgokat)

DFTBA &#3232;_&#3232;

nah had halljam 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Kicsikiraly
mikor? <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

wesker24
Hát én is ezt mondom hogy már tudjuk mi a képessége ! 😄
Kicsikiraly
najó de neki meg tudjuk a képességét 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Malakai
Igen, számított is rá ugye, hogy utánamegy Sylar, csak azt nem akarta, hogy a szemtanúk elõtt kezdjenek el akciózni...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Végülis szüksége volt rá, vagy nem?

Fresh Duke
Noahnak minek kellett volna fegyver? Ott volt Peter (Jesse) és Sylar is követte. (Azért egyértelmû volt, hogy egy olyan ember, mint Sylar, nem fog kint várakozni.)

A heavy cost. I pay it gladly.

wesker24
Talán Angela Petrellire gondolt mert más öregasszonyt nem ismerek !
Kicsikiraly
milyen öregasszony?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Uhh, ezt tényleg nagyon benéztem. Totál összekevertem a két kis aranyost.
Ezzel a szint-dologgal igazad lehet, mert egyébként nem logikus. Akkor is piszokság, hogy nem találtak ki érdekesebb erõket. Még a Tracynek is látványosabb az ereje😛
SPOILER
Bennet elsõdleges célja bizonyára a túszok kiszabadítása volt. Bár nem tudom onnan hogyan tervezett volna tovább.. Lehet hogy a Peter-Jesse segítségére számított. A Jõvõ Peter meg szépen ott hagyta egymagában.. ez aztán a hõs 😄
Montanosz
hát az üveg szilánkok nem rendelkeznek saját akarattal és elmével
, fegyvert meg minek vitt volna a bankba? ki ellen? talán egy rakéta vetõt ha hatásos fegyver kellett volna))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Logikai hiba #3012: Sylar anno könnyedén irányít többszáz üvegszilánkot, de a harmadik gonoszt már nem tudja letelekinetizálni.
Logikai hiba #3013: HRW hülyesége, amint fegyvertelenül és terv nélkül bemegy a bankba.
A korábbi háromezer-tizenegy hibát most nincs kedvem felsorolni.
Shiwo
szerintem a szint az nem abban számít, hogy mennyire hatalmas a képessége, hanem hogy mennyire közveszélyes..Sylar csak azt öli meg, akinek a képességét megakarja szerezni, vagy aki az utjába áll, s nem nagyon alkalmazza a világ szeme elött, s valamennyire még irányítható

akik kiszabadultak, azok válogatás nélkül képessek bárkit bántalmazni, megölni, még élvezik is, és a nagyvilág elött használják gátlástalanul a képességeiket, kontrolálhatatlanok, ergó sokkalta veszélyesebbek a cég szempontjából, mint Sylar

ráadásul Sylar mellett volt a meglepetés elõnye, így intézhetett el kettõt, de a fején látszott a meglepettség, mikor a piromán megakarta sütni..ha nincs ott Noah, akkor tuti megpörkölik..az okés, hogy nem hal bele, viszont megszakadt volna a koncentrációja, s mindjárt hárman fordulnak ellene..

a vége tényleg csalóka volt, elsõ ránézésre én is azt hittem, hogy Jesse-t vitték vissza, de jobban megnézve láttam, hogy csak a piromán

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dynamic
SPOILER

Nem Jesset vitték vissza, hanem a lángoló kezû faszit.
Nekem a Heroes mindig is az egyik nagy kedvencem volt, és valószínûleg marad is. Nagyon izgalmas, zajlanak az események rendesen.. aminek azért meg van az a hátránya, hogy nem jut elég idõ minden egyes szereplõre. Eddig még nem sok olyan dolgot találtam amit sérelmezhetnék, talán csak kettõt, de az egyik azért nagyon durva.

SPOILER
Amikor Noah azt hiszi hogy Sylar megölte Claire-t, hazamegy összeszedni a cuccait a vadászatra. Eszébe sem jut megnézni hogy mi van vele.. pedig mindig mindent kockára tesz érte, most meg az sem érdekli, hogy mi történt vele?
De ez még csak hagyján. Mi van ezekkel a szuperlegyõzhetetlenfõgonoszokkal? Syler fél kézzel hazavágta õket. Na ne már, ennél több fantáziát vártam. Plussz, a 300-ás felvezetõben maga Syler mond valami olyasmit, hogy õ csak egy level 2-es, úgyhogy képzeljük csak el milyenek lesznek majd az 5ösek. Ehhez képest könnyebben intézte el õket mint Claire-t 😄

Egy kérdés még a végére. Jesse-t felvágja a falra, és vér fröccsen az üvegre.. utána pedig bevezeti a cellába. Akkor végülis mi történt?
Dynamic
Igazad van.Közben ez nekem is eszembe jutott.
cassoneitaly
Sylar:
Cssssssssssssssss!
<#idiota>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Miután Hiroék leütötték a Haitit, a sprinter csaj el tudott húzni gyorsan, de mihelyt feléledt, Hiro már nem tudta követni

Dehogynem! Nem láttad a E03-at?

(btw jó aláírás 😊)

Dynamic
Az, hogy nincs eszméleténél nem jelenti azt, hogy pusztán a jelenléte nem blokkolja a képességeket. Tehát Szájler agymegfejtõs képessége továbbra sem mûködne.
Dynamic
Az elsõ 2 epizód kapcsán eszembejutott, hogy mekkora hülyeség már, hogy a japók 5 perc alatt köpték, hogy ki lopta el a képletet és hol lakik az illetõ, ergó Nemezis(vagy ki) egy "közismert" tolvaj. Ezt a logikát követve kissé érthetetlen, hogyan tud a lakásán olyan sok lopott mûtárgyat tárolni, és miért nem csengetett még nála a rendõrség.