Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
De amúgy az a szar, hogy ha minden ember minden logikus helyzetben használná a képességét, akkor minden konfliktus egy csettintéssel elintézõdhetne, és gyakorlatilag nem lenne sorozat.
De tényleg nagyon sok ilyen van.....például, attól, hogy gyors a csaj, attól még nem kéne mozognia a megállított idõben.
meg aztán már lassan kiderül hogy mindenki rokona mindenkinek, csúnya lenne ha egymást gyilkolnák)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ehhez képest, ha a fejét elválasztják a testétöl nagyon ugy néz ki h meghal :S
amugy a széfnél az erejével "csavargatja" és ugy nyitja ki 😊 tény h látványosabb lett volna, ha letépi de drágább is
sajno nem értem, h miért "olcsositják" még mindig ennyire a hösöket, mikor egyáltalán nem bukás a sorozat sött...pedig 1-2 effektesebb jelenet még jót is tenne neki, ez nem az a sorozat ahol pont az effekteken kéne sporolni sztem :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mindig arra viszik, amerre akarják, mindig adhatnak új magyarázatokat az új dolgokra, nem kell vérkomolyan venni.. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
most csak egyet említek: miért kell idiótáknak lennük ezek a nyomorult híróknak?? nem tudják használni a képességeiket. (nyílván az írók az idióták továbbra is.) Ott van például a Magneto-szkilles Germán, aki uralja a fémet, meg pöcsöm tudja. Mit csinál? Ahelyett, hogy letépné a széf ajtaját, vagy akár csak a zárat, csavargatja. Hát azt én is tudom, csak én hozzá is érek, akkor híró vagyok? A Peter meg még a 2. évad végén, feszíti lefele a trezor ajtaját, már vérzik az orra a gyökérnek, ahelyett h szimplán átsétálna rajta.
továbbra is áll az, hogy ha akármilyen formában sérül claire/peter/sylar/adam agya (pl. fejbe lövik, ez már többször elhangzott) akkor meghalnak, ergó ha szétdarálja a daráló, akkor meghal. az, hogy sylar azt mondta, h nem halhat meg, az egy ugyanolyan szkript-beli logikátlanság, mint már oly sok volt a sorozatban és valszeg emiatt fogom pár rész múlva végleg abbahagyni. nem bírom, h ennyire amatõr balfaszok írják, komolyan.
aztán a folyó ha kiszárad újjáéled? <#hehe>#hehe>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
az anyucira nem hat a hõ 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
az elméletem:
3fajta képesség van a sorozatban:passziv,fél-passziv, és teljesen aktiv
pl.:Claire kepessége passziv, Haiti képessége is, fél passzivnak talán az idö megállitást mondanám, a nagy részük pedig aktiv
ugye Peter, akkor is meg tud mostár gyogyulni, ha nem is arra koncentrál, mert ez egy passziv képesség, és sztem ezért is tud pl. idö megállitás mellett más is csinálni, mert az nem teljesen aktiv 😄
az a nagy talán, HA Sylar megszerezné a Haiti képességét, és mivel láttuk, h pl. mikor eszméletlen nem müködik, igy ugy néz ki nem lehetetlen, akkor blokkolná-e a saját képességeit v csak a körülötte lévökét és használhatná a sajátját 😄DDDDDDD
najó lehet hülyeség az egész, de sztem egész logikusnak mondható(kikévi utolso bekezdés 😊 )
a tetös jelenet, meg sztem is csak baki volt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A heavy cost. I pay it gladly.
Csak azt nem értem, hogy akkor ezt a haitii-s történetet mér nem tudta eljátszani, amikor bezárta a fém raktárosdobozba a második évadban.
Remélem érthetõ voltam és nem írtam hülyeséget.
www.flickr.com/sztyui
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A heavy cost. I pay it gladly.
Ezzel a szint-dologgal igazad lehet, mert egyébként nem logikus. Akkor is piszokság, hogy nem találtak ki érdekesebb erõket. Még a Tracynek is látványosabb az ereje😛
SPOILER
Bennet elsõdleges célja bizonyára a túszok kiszabadítása volt. Bár nem tudom onnan hogyan tervezett volna tovább.. Lehet hogy a Peter-Jesse segítségére számított. A Jõvõ Peter meg szépen ott hagyta egymagában.. ez aztán a hõs 😄
, fegyvert meg minek vitt volna a bankba? ki ellen? talán egy rakéta vetõt ha hatásos fegyver kellett volna))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Logikai hiba #3013: HRW hülyesége, amint fegyvertelenül és terv nélkül bemegy a bankba.
A korábbi háromezer-tizenegy hibát most nincs kedvem felsorolni.
akik kiszabadultak, azok válogatás nélkül képessek bárkit bántalmazni, megölni, még élvezik is, és a nagyvilág elött használják gátlástalanul a képességeiket, kontrolálhatatlanok, ergó sokkalta veszélyesebbek a cég szempontjából, mint Sylar
ráadásul Sylar mellett volt a meglepetés elõnye, így intézhetett el kettõt, de a fején látszott a meglepettség, mikor a piromán megakarta sütni..ha nincs ott Noah, akkor tuti megpörkölik..az okés, hogy nem hal bele, viszont megszakadt volna a koncentrációja, s mindjárt hárman fordulnak ellene..
a vége tényleg csalóka volt, elsõ ránézésre én is azt hittem, hogy Jesse-t vitték vissza, de jobban megnézve láttam, hogy csak a piromán
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
SPOILER
Amikor Noah azt hiszi hogy Sylar megölte Claire-t, hazamegy összeszedni a cuccait a vadászatra. Eszébe sem jut megnézni hogy mi van vele.. pedig mindig mindent kockára tesz érte, most meg az sem érdekli, hogy mi történt vele?
De ez még csak hagyján. Mi van ezekkel a szuperlegyõzhetetlenfõgonoszokkal? Syler fél kézzel hazavágta õket. Na ne már, ennél több fantáziát vártam. Plussz, a 300-ás felvezetõben maga Syler mond valami olyasmit, hogy õ csak egy level 2-es, úgyhogy képzeljük csak el milyenek lesznek majd az 5ösek. Ehhez képest könnyebben intézte el õket mint Claire-t 😄
Egy kérdés még a végére. Jesse-t felvágja a falra, és vér fröccsen az üvegre.. utána pedig bevezeti a cellába. Akkor végülis mi történt?
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
(btw jó aláírás 😊)