Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondja ki, de mindenki odahallja.
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ütös kis rész volt, és szvsz ez volt az egyik legjobb a 4 közül 😊
Sylar nekem továbbra is az egyik kedvenc szereplöm 😄
az meg durva, h Peter megszerezte Sylar képességét, igy esélyes h ö is ugyanolyan gyilkossá válik :S
a végén azért felröhögtem: Hiro, aou are a son of a b*ch... 😄DDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
OMFG!
Éshát tényleg! OMFG!
Þór vígi þessi rúnar
(a banshee fantasy világokban gyakori mint sikoltó-szellem)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szerintem ez most már mindegy! Peter visszejött, meg fog változtatni egy csomó mindent, lehet Sylarnek soha nem lesz gyereke!
"ami viszont elég logikátlan, hogy Hirónak miért kellett kiásnia Takezót"
majd megtudjuk, hogy mégis miért tette. gondolom azt gondolja, hogy Takezo tud valamit, amit más nem nagyon
"banshee-trükkre" - mi az a banshee-trükk? 😊
majd megtudjuk, ki az apja Sylarnek, lehet, hogy már a következõ részben!
amúgy az is érdekes lehet, hogy ki "csinált hõs", és ki nem az. fõleg azért, mert a "csináltak" vajon ugyan olyan erõsek-e, mint azok, akik alapból is rendelkeznek erõvel? szerintem nem! Sylar, Peter, Claire, Takezo, Hiro(?) gondolom nem kreáltak, és az õ képességeik a legdurvábbak! bár, a jövõkben volt már levegõ-elszívó és földrengés-generáló is. na majd meglátjuk, hogy errõl maguk a készítõk hogyan gondolkodnak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- ki Sylar felesége, vagy legalábbis gyermekének az anyja
- ki lehet Sylar apja, mert sztem nem a néhai Mr. Petrelli
amúgymeg
- a jövõbeli Sylar tuti túlélte a robbanást, mert Peter is túlélte annó, s Sylar is regenerál
- a jelenbeli Peternek elvileg elég sok dúrva képessége lehet..lévén a telekinézist is Sylartõl "csórta", ergó mindenre képes lehet, amire a jövõbeli Sylar..és arra is, amire a jöbõbéli Peter képes..és mivel a kéklángos képességet is magába szívta a jelek szerint, így valszeg õ is képes a "banshee-trükkre" és a félelmes dologra is..meg ki tudja mit szedett össze Mohindertõl
ami viszont elég logikátlan, hogy Hirónak miért kellett kiásnia Takezót
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Szerintem a jó-Sylar marha okos húzás, sokkal szimpatikusabb így a karakter. Jövõ Peternek is jól áll a kemény-gyerek szerep. A házbeli csatajelenet is fasza volt, de megint jött az örök ellentmondás, hogy miért nem állította meg az idõt.......szerintem a legellentmondásosabb képesség a sorozatban az idõ manipulálás, pont ez miatt.
Clairenek egyáltalán nem áll jól ez a szerep, meg ez a haj se.....olyan érzésem van, mintha egy hajas biliárdgolyó lenne a nyakán xD
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Nekem nagyon tetszett ez a rész is, elképesztõen pörögnek az események, alig gyõzöm kapkodni a fejem hogy most ez jelen ez meg jövõ, és akkor mi is van. Ez a jövõutazás nagyon feldobja.
SPOILER
Claire egy érzéketlen állat lett -látszólag- már nagyon kíváncsi vagyok hogyan válik ilyenné. A családját bizonyára elveszíti. Amit nagyon sajnálnék mert Mr. Bennet nélkülözhetetlen. És igen, Noah Syler gyerekének a neve. Elgondolkodtató.. bizonyára a tisztelete jeléül adta a fiának ezt a nevet. Talán õ segített neki uralkodni a gyilkolási vágyain, és talán miatta halhatott meg. Nagyon várom a következõ részt, mert egyszerûen kiszámíthatatlan az egész, és ezt nagyon szeretem benne 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
DFTBA ಠ_ಠ
ezen a héten a heroes felirat csúszik egy napot. bejött az, amit múlt héten már jeleztem, de akkor még csak "úgy nézett ki".
tehát holnap dolgoznom kell, este fél 6-kor érek haza, utána meg 6-ra rohanok zenekari próbára, mert koncertre kell vadul készülnünk. próba után pedig barátnõ (mondjuk este egyébként sem lenne kedvem nekiállni - meg valszeg nem várná meg senki, hogy hajnali 4-re kész legyek a felirattal). szóval szerda reggel fogok tudni nekiállni a fordításnak.
a megértést köszönöm.
seth_greven"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ezzel, és az egész kommenteddel csak 100%-os egyetértésemet tudom kifejezni. ez a topik már bõven nem arról szól mint amirõl szólt még az elsõ második évad alatt.
DFTBA ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A heavy cost. I pay it gladly.
erre a részre spóroltak eddig úgytûnik 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
amugy meg kler télleg halhatatlan?
<#banplz>#banplz>
És azt láttátok amikor a peter...fúúú...és aztán ááá... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
akik itt írogattak arról, hogy mennyire logikátlan, azok ezt a részt már meg se nézzék! <#gonosz1>#gonosz1>
engem totál kikapcsol, szóval nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal
amúgy rengeteget lehetne írni errõl a részrõl, de felesleges. egyrészt azért, mert amikor majd megnézik az elõbb említett emberek, jól lehúzzák, lesz egy kis flame. aztán lesz egy csomó "mikor lesz felirat", aztán "jujj de jó, van felirat"
szóval minek írjak, úgysem válaszolna rá senki semmi értelmeset, esetleg valaki belekötne, hogy valahol kihagytam egy vesszõt -.-
sajnos ez megy itt már jó régóta!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem rohadtul nem Linderman hozta vissza Nathan-t, hanem Future Peter, simán látszik az elsõ részben, hgoy mikor megáll a szíve, Peter bemegy, ráteszi a kezét, koncentrál és voilá, feléled.
A sebhely meg egyértelmûen Hirora utal, de szerintem a kardra mindenképp...
Ezt több, párhuzamos idõsíkkal szokták magyarázni.
(már ha létezne idõutazás)
Jó nektek,én még várhatok szombatig a negyedik résszel😞
UI: A "halhatatlan"-t idézõjelbe tettem, mert most kérdéses mennyire halhatatlanok. Peterre, Clairere, Sylarre és Adamre gondoltam.
#9351: Jó, hogy említed. Már futok letölteni! 😊
#9352: Ezen már én is sokat gondolkoztam. Lehet, hogy "egy újabb hiba", amibe sokan beleköthetnek, de az is lehet, hogy a késõbbiekben kiderül. Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy hogyan szerezte. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Egyébként kicsit fura volt, de tetszetõs.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ügye az idõvonal az egyenes, már más sorozatokban is elmagyarázták
a jövõbeli pete gondolom petert a jövõbe viszi hogy megmutassa neki miért kellett lelõnie nathant na de elvileg itt kéne buknia az egésznek
mert mivel nathan nem halt meg így megváltozott az (jövõ)idõvonal akkor elvileg olyan jövõbe kellene mennie amit még õ sem ismer
a másik: syler halhatatlan?
sztem absz nem pl ha levágják a fejét és elviszik a testétõl akkor nem tud meggyógyulni, vagy ha esetleg atomjaira szakad egy atom robbansától, de sztem sylerrel nem lehet nagy gond mert akkor a jövõbeli peter rá fókuszált volna nem nathanra (azt azért elismerhetjük hogy a jövõbeli pete szénné alázná sylert), mondjuk így hogy megváltoztatták a jövõt lehet hogy õ lesz a fõ kolompos a továbiakban
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
még anno kapott halhatatlan vérbõl. szerintem inkább az hatott még mindig. bár az elég gáz lenne, hogy ha a kler vérét bárkibe belõve az illetõ halhatatlanná válna.
hát várjuk a kövi részt<#szeret>#szeret>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
segítek: lehet kijönne és meggyógyulna
ja és nõlj fel, mert amit eddig produkáltál arra sztem nem sokan lennének büszkék <#gonosz1>#gonosz1>
"honnan ismersz? találkoztunk már?" ->> ezekután boldogan találkoznék veled, nagyon kiváncsi lennék a kockuláson kívül mit csinálsz <#smile>#smile>
deee majd remélem holnap kiderül 😊
Mivel Pétert végül is nem lõtték fejbe, nem tudjuk hogyan hatott volna a lövés.
Sõt, még azt sem tudjuk, hogy Claire "halhatatlanságával" mi a helyzet!
Sõt azt sem, hogy Linderman hogyan hozta vissza Nathan-t.
Meg még egy csomó olyan dolgot sem, amibe itt olyan sokan már belekötöttek! 😊
nem, nem lõttek mind a kétszer, csak nathan mellkasába, de hát ezt talán te is tudod 😊
másvalaki irta h valszeg nem menne olyan komolyan át a fején peternek a golyó hanem megállna benne. azt hiszem nem az arccsont az olyan komolyan kemény csont a fejen, hanem a homlok felsõ fele és nem hiszem h peter lehajolt volna 😛
de hát ez már csak vesézés, várom a holnap du-t, next episode 😊
btw: kiderült már h miért van napfogyatkozás a logóban?