12300

-
Egyeni szoc problem. :) -
ba32107 #9969 Pontosan -
a bonyolultság nem azért baj, mert nem értem, hanem mert elfelejtem egy hét alatt. -
":DD" -
ba32107 #9966 Az, hogy szerintem bonyolult, nem jelenti azt, hogy nem is értem... -
"Ezért mondtam, hogy bonyolult (egy bizonyos értelemben)."
:DD -
ba32107 #9964 "Nem azt mondom, hogy nem értem, egyszerűen csak nem szeretem, hogy ennyire összekuszálják a szálakat." -
"Ez eddig a legjobb évad, aki meg ennyi bonyodalmat se képes megérteni az nézzen Tom and Jerry-t... " -
ba32107 #9962 Ja akkor nem szóltam. De hogy gondolják hogy mindenki emlékszik ilyen apró részletekre? Ezért mondtam, hogy bonyolult (egy bizonyos értelemben). -
mm egy az egyben ugyan azok a jelenetek. -
és ebben a részben pár jelenet az első evádban is megtalálható volt. (clair meg a vonatszerencsetlenseg, HRG mohinder taxijában amikor hátulról mutattak....akkor meg nem tudtuk ki is valójában) -
az első részek egyikében volt az a jelenet, hogy HRG beült Mohinder taxijába és elkezte basztatni azt meg hirtelen ki szált a kocsiból és elszaladt a picsába...... -
én emlékszem hogy az első évadban taxizott mohinder...egyszer még HRG is beült mellé... -
Cat 02 #9957 Taxizott, éppúgy mint az apja. New Yorki taxisok nagyrésze bevándorló :) -
nekem amúgy is úgy rémlett, hogy az a kezdetekben volt róla szó, hogy taxizott a megélhetésért (akkor vették fel, mikor megnézte, mi maradt abból a taxikból, melyben az apja meghalt) -
örülhet, hogy nem színesfém, mert akkor meglátogatták volna magyarországról egy piros ladával :D -
ja:D -
Gmux #9953 a vas markú?:) -
csöves képessége komoly volt:DDD -
ba32107 #9951 De most a taxis részről volt szó. Itt Sylar még csak egy szelíd órás. Arra pontosan nem emlékszem, hogy Mohinder ilyenkor mit csinált, de a jelenetből úgy tűnt, hogy taxizással kereste a kenyerét. Erre írtam, hogy "véletlen". -
Gmux #9950 Mohinder már akkor nagyban kutatott Sylar után. emlékszel? és mivel HRG akkor még a cégnek dolgozott és ha jól emlékszem akkor már Mohinder volt Sylar lakásán ami bevolt kamerázva... Szóval HRG ezért ment Mohinderre. -
Gondolom az a lényege, hogy akaraterővel szétrobbant bármit. -
ba32107 #9948 Mohindernek és HRG-nek nincs képessége. Vagyis akkor még nem volt. De már leírtam párszor a véleményem hadd ne ismételjem meg :) -
én is ezen gondolkoztam ...sztem is hülyeség...:S -
Miért, "ugyan már"? Ezek szerint nem nézted az első évadot, ahol pont szó volt róla, hogy a különleges képességű emberek "vonzák" egymást, ezért keresés nélkül is egymásra találnak, és összekapcsolódik a sorsuk. -
épp ezen gondolkodtam, hogy ez az "újjal lövök" képesség, ez mi? :) mert szerintem egy jól koncentrált telekinézis hullámmal is ugyanezt az eredményt el lehet érni
nekem olyan hatásvadász, semmitmondó képességnek tűnik
bár lehet ha elmagyaráznák hogy pontosan miez, akkor értelmet nyerne -
Gmux #9944 de mivel megvolt neki és az első évad végén mikor Hiro leszúrta aztán Hirot ellökte telekinézissel ahelyett pl le is lőhette volna :P de hát gondolom az első évadba erre a képességre még nem is gondoltak... :) -
hát mivel a telekinézise csöppet jobban hatott -
Gmux #9942 jól van tudom hogy ki volt írva én is láttam csak tulajdonképpen eddig erről a képességéről nem igazán tudhattunk mer nem használta meg semmi. tehát ha így nézzük most kapta de amúgy meg igen régen szerezte:) -
pedig hányszor kiírták h "One year ago" -
ba32107 #9940 Hát az a "most" az nem éppen most volt, hanem valamikor az első évad eleje körül :D -
Gmux #9939 tulajdonképpen Sylar most kapta a lövöldöző feelinges képességet ami még nincs Petrelli papának... Sylarböl cowboy lesz beférkőzik apja bizalmába aztán hátba lövi... végül is nem kizárt....:D
-
ba32107 #9938 Rosszul mondtam. Tetszik, csak nem annyira, mint régen. #9916-ban részleteztem. -
de ha nem tetszik, miért nézed? -
ba32107 #9936 Ha rám céloztál, én értem a sorozatot, csak nem tetszik :) Ilyen egyszerű :) -
most már gyakorlatilag minden képesség az övé:o -
Más képességeinek elszívása. -
Petrelli papának mi az eredeti képessége? valami olyasmi mint Parkmanéknek? -
nem szeretnék személyeskedni, nem válaszolok senkinek, több emberre vonatkoznak: ha valamit nem értenek, szépen nézzék meg a részeket amik nem tiszták, a végkifejlet tudtával teljesen megváltozik a mondatok jelentősége.
btw kurva jó rész volt szerintem, nincs értelme panaszkodni. szépen összekapcsoltak szálakat, tisztáztak dolgokat. mindíg is szerettem az ilyen részeket amik időben mászkáltak össze-vissza :) -
jah gondolom a kezdő vagy a záró rész volt a legnézettebb