Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
én nézem :D a jövõbelátó forma a legjobb :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
már volt róla szó még a 3.évad perierje elõtt, de jó hogy kérded, én majd fogom, állítólag nagyon fasza(persze angol humor...) és még fordítója is van:)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Montanosz
a No Heroics-ot nézi valaki?
a Hõsök paródiája.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

SpeedXHUN
Köszi,akkor 01 el kezdem:)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

davidka003
00: "Ebben csak a premierrõl vannak felvételek, interjúk, bevágott részletek, ilyesmi."

Én nem néztem meg. Nyugodtan kihagyható szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

SpeedXHUN
Ez a 00 rész ezt érdemes megnézni?
mert van 01 meg 00.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Dynamic
ööö...lehet, hogy én értem félre, de TLJ nem lesz a sorozatban.Inkább egy olyan színész, aki TLJ-éhoz hasonló szerepet fog játszani.
Mondjuk 1-2 mondat elég hülyén van megfogalmazva.
sb1
Azért Tommy Lee Jones jót fog tenni a sorozatnak szerintem <#vigyor2>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

atomboy

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

+ néztem a mostani részt, hát egyre jobban kuszálódnak a szálak
de azért jó rész volt

Kicsikiraly
jaa tényleg htx :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

atomboy
Horn-rimmed glasses
Forras: heroeswiki

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Malakai
Horn-Rimmed Glasses, szarukeretes szemüveg, ugye ez volt az ismérve az elsõ évadban...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Zomil
HRG — Horn-Rimmed Glasses

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kicsikiraly
rövid kérdés: Noah miért HRG?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
teknös rulz :DDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Meg azok a nagy bölcsességei.

Kb: "az ég kék színû". Ilyen szintûek. :)

brucelee
Nekem ami nagyon tetszik az a Parkmannal lévõ afrikai csávó akcentusa. Haláli. :)

precision
igen aztán már beugrott hogy nyomkövetõ cuccot raktak beléjük

Bazinga!

Nem megszerezte, csak megtanulta aktiválni, ehhez kellett az óra, hogy beinditsa. Vajon miért is? Csak errõl szólt az egész rész majdnem... Hogy megértse a dolgok mûködését, így lássa azt, hogy mit kell megváltoztatni a multban, hogy helyre jöjjön a jövõ. de ezt el is mondták. Az óra volt az a dolog ami aktiválta ezt a képességet. Ennyi.
Flamer
én azt nem értem hogy hogy fogta fel Peter Sylar kéességt abbol hogy megszerelte az aórát.. és akkor mivan?:D csak lakitania kellett a fémet stb.. ennyi :D

http://loal.atw.hu

precision

nem jól emlékszel ... Matt Parkman elõbb hallja a hangokat és csak utána fogja el õt egy bárban HRG és a haiti

nem tûszúrás van rajtuk, hanem belelézereznek valami jelet a nyakukba ... ugyanis megjelölik õket a Company tracking systemje számára, hogy a Company tudja, hol vannak

A Company két keresõ rendszert alkalmaz egy mûholdasat és Mollyt
Zomil

ha jól vettem ki Mohinder teljesen külön fedezte fel, valójában a formula 2darabkáján van a teljes képlet a képességet adó cuccról
szoval szvsz vki elkezdte termelni a szérumot a kapott formulából, bár azt nem tudom, h Mohinder szálat akkor mért vitték bele, h ö is megtalálta, mikor már megvan a képlet csak két darabban

Gunner
nincs kölök nincs önmegtartóztatás :\
sajnáltam nagyon a kölköt

precision: igazad van, jópár embernek nyakán van valami nyom, mint claire "pasijának" is. gondolom rajtuk is kipróbált szerek voltak kipróbálva. ugye a jövõben leginkább repkedtek az emberek meg gyorsan futottak, valahogy sikerült szeparálni a hatásokat. az tény gondolom h mohinder csinálta az alap szérumot, aztán gondolom valaki visszavitte idõbe (peter? ha igen kikéne derülnie vajon miért)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Zomil

arra is kiváncsi vagyok, most h megváltozik ugye a jövö, Sylar marad-e jófiu? :D

precision
ha nem csalnak az emlékeim, az elsõ évadból (de rég is volt már :)) eleve úgy indult a sztori, azt lehetett sejteni, hogy egy csomó ember "kapta" a képességét, szal, nemtom de asszem Parkmannél emlékszem arra, hogy ki volt dõlve egy napig, volt rajta szúrásnyom, és utána kezdte el hallani a gondolatokat
vagy rosszul emlékszem?

Bazinga!

Malakai
Kaitonak van speciális képessége, ez már kiderült, kiszámítja a legvalószinûbb jövõt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ki született speciális?

Daniel Linderman - a képregénybõl kiderül, hogy Linderman már azelõtt gyógyított, hogy a Company létrejött volna és mivel jelen állás szerint a képességeket adó formulát a Company fejlesztette ki, ezért õ született hõs kell hogy legyen

Adam Monroe - Mivel õ már a középkori Japánban is élt, ezért nem valószínû, hogy csinálták

... a többi alapító ugyanakkor kaphatta a képességeit úgy, hogy kikisérletezték a formulát Lindermanon és a többieket beinjekciózták vele.

Claire Benett - Ugye õ Nathan Petrelli és Meredith Gordon lánya, mindkét szülõ speciális (... itt persze felmerül a kérdés, hogy a félvérek is speciálisak lesznek, hiszen fõcsõdör Petrellinek vannak félvér gyerekei is). Ugye a filbõl kiderül, hogy Meredith leégeti a lakását és azt hisz, hogy Claire meghalt ebben. A képregénybõl kiderül, hogy Meredithtõl Claude és HRG viszik el Clairet, bár Meredith akarják elfogni, de õ lángra kap.

Micah Sanders - Ugye õ is két speciális gyermeke Nicki Sangers és DL Hawkins. Bár mint kiderül Nicki csinált speciális.

Haitian - A képregénybõl tudjuk, hogy az apja is speciális volt. És a filmben is mondták, hogy Thompson (a fickó akit Eric Roberts játszott) talált rá a tengerparton. A képregény és a film alapján elég nagy csavarnak kell lennie, hogy õ is csinált legyen.

A többiek bizonytalanok sztem ...

Hiro Nakamura - Kaitonak is lehet speciális képessége, anyjáról nem tudunk semmit ... Kimiko viszont eddig nem speciális, így viszont lehet, hogy Kaito injekcióztatta be Hirot.

Matt Parkman - Itt az a gyanús, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának, ami a többiek esetében nem így van. Így lehet, hogy apát és a fiút egyszerre tették speciálissá.

Petrelli testvérekrõl nem tudhatjuk ... a jövõ heti promoban Angela azt mondja Nathannek, hogy mi tettünk azzá titeket ... így vagy õket is a szülõkkel együtt tették speciálissá, vagy Arthur Petrelli máig nem speciális. De itt sok csavar lehet. Hiszen mivel Nathan a legidõsebb, így õ lehet, hogy csinált speciális, míg Gabriel és Peter lehet, hogy már született speciálisak

Szóval ez nagyon megkavarhatja még a dolgokat. Fõleg, ha kiderül, hogy a születettek valami vonatkozásába jobbak, mint a csináltak.<6spoiler>

magus
ja, az utolsó 10 perc még hátra volt, és azt hittem lemaradtam valamirõl a , fáradt vagyok, bocsi : )

tetszett a rész amúgy

Felrobbant Sylar ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

magus
vmit nagyon elnéztem, mi történt costa verdében, amire hivatkoznak?

A jövõ heti promoban megjelenõ ember, akire rácsodálkozik Angela néni lehet, hogy Arthur Petrelli?

A fõ eseményszál ... mentsük meg a Földet az elburjánzott speciális emberektõl mellett számomra egyre valószínûbbnek látszik két szál

az egyiket írta már valaki, mármint, hogy különbség lesz született és csinált hõsök között (erre utal, hogy Sylar azt mondta Clairenek, hogy õ más mint a többiek, mert õ biztos, hogy született evolved human (hiszen Nathan és Meredith gyermeke), de ezért mondta a mostani részben peter, hogy "néhányunkat csinálták", sõt erre utal Zimmerman is, de a jövõ heti promoban Angela is mond ilyeneket ... persze itt az a kérdés lesz, hogy ki csinált és ki született

ugyanis Claire-en, Adam-en és Linderman-on kívül senkirõl sem tudni biztosan, hogy született hõs-e ...

a másik szál sztem az elõzõ évadhoz kapcsolódóan a csoportképen látható emberek megismerése lesz ...
ugye ismerjük már Angela Petrellit, Maury Parkmant ...
és jelen állás szerint meghalt Kaito Nakamura, Charles Deveaux, Bob Bishop, Victoria Pratt, Daniel Linderman ...
nem tudunk viszont semmit a többiekrõl ... Arthur Petrelli, Carlos Mendez, Harry Fletcher, Paula Gramble, Susan Amman ...
(vagyis azt tudjuk, hogy Fletcher és Gramble speciális ... míg Arthur Petrelli valszeg az lett)
és ugye kérdés az is, hogy ki készítette a képet (ha készítette valaki) valszeg Adam Monroe
Tényleg kurvasokat magyarázott róla Sylar:D

Kicsikiraly
ha sylar arra a képességére gondolsz hogy bármirõl megtudja hogy hol volt mit csináltak vele, akkor csak a múltját.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gunner
ennyi erõvel azt is csinálhatná h hozzáér emberekhez és megtudja a múltjukat, csak körbefogdos mindenkit és vágja a pályát :P nemtom megnézni, de csak a múltat látja az embereknek v a jövõjüket is ?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

sztyui2
Aha. Azt eddig is értettem, hogy miért kellett neki, csak a másikat nem.

www.flickr.com/sztyui

ProGabe
mert pont Sylar képessége az, ami kellett ahhoz, hogy megértse és ezáltal használhassa Sylar képességét <#idiota> mivel nem értette, hogy mit is birtokol, Sylar bácsinak el kellett magyaráznia, hogy, s mint vannak a dolgok

a képesség pedig azért kell, hogy jól tudjon változtatni a jövõn. de ezt kb. kimondták a részben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sztyui2
Én csak azt nem értem, hogy miért kell könyörögnie peternek sylar képességéért, hogy legyen már olyan rendes és adja már oda:D Mikor Peter alap képessége az,hogy átveszi mások képességét. Ebben az esetben már elvileg akkor megszerezte, mikor elõször sylar közelében volt.De ez nem így van. Miért? Ezt nem értem.

www.flickr.com/sztyui

Azért kell neki Sylar képessége, hogy megértse, mi történt, hol ment rottyra a jövõ, és a helyes lépéseket tudja megtenni ellenük.

Malakai
Azért kell, hogy megértse a képességek mûködését és a formulát, így megakadájozza annak terjedését.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Afe
aham. akkor valószínûleg az ok-okozati problémák megoldásához kell neki Sylar képessége, hogy ne kövessen el több hibát az idõben való ugra-bugrálás során

precision
Peter nem megérti a képességeket hanem átveszi. Mármint, Sylar nem átveszi a képességeket, hanem megérti a dolgok mûködését. Valszeg Peternek sem vmi képesség megszerzése miatt kell.

Bazinga!

Kicsikiraly
lehet hogy linderman volt sylar apja :O

DFTBA &#3232;_&#3232;

Afe
hali! egy kérdésem lenne a mostani résszel kapcsolatban:
Lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de Peternek miért kell a Sylar képessége, amikor uazt tudja Õ is csak kevésbé véresebb módon???

Lehet õ Sylar apja =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Malakai
A jövõ heti idõpontja ki van írva, az azutáni négy részé nincs, de a jövõ héten csak kiírja/nyilatkozik majd az NBC.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Én meg mostanáig azt hittem, hogy "Son of a loving mother", egy világ omlott össze bennem... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
elsõ és második évadban is volt a holy sh*t, elsõben ugye claire, másodikban noah :D na azok is odabasztak :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
jó persze nem volt ott tudom, de hát gondolom a szerzök is ezt gondolták oda:)

Hát gyerekek ez a rész ütõs volt.
Jócskán megkavarták a dolgokat, kíváncsi vagyok mi lesz a következõ részben, csak gyõzzem kivárni :)