Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a Hõsök paródiája.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Én nem néztem meg. Nyugodtan kihagyható szvsz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
mert van 01 meg 00.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Mondjuk 1-2 mondat elég hülyén van megfogalmazva.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
de azért jó rész volt
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg azok a nagy bölcsességei.
Kb: "az ég kék színû". Ilyen szintûek. :)
http://loal.atw.hu
nem jól emlékszel ... Matt Parkman elõbb hallja a hangokat és csak utána fogja el õt egy bárban HRG és a haiti
nem tûszúrás van rajtuk, hanem belelézereznek valami jelet a nyakukba ... ugyanis megjelölik õket a Company tracking systemje számára, hogy a Company tudja, hol vannak
A Company két keresõ rendszert alkalmaz egy mûholdasat és Mollyt
ha jól vettem ki Mohinder teljesen külön fedezte fel, valójában a formula 2darabkáján van a teljes képlet a képességet adó cuccról
szoval szvsz vki elkezdte termelni a szérumot a kapott formulából, bár azt nem tudom, h Mohinder szálat akkor mért vitték bele, h ö is megtalálta, mikor már megvan a képlet csak két darabban
sajnáltam nagyon a kölköt
precision: igazad van, jópár embernek nyakán van valami nyom, mint claire "pasijának" is. gondolom rajtuk is kipróbált szerek voltak kipróbálva. ugye a jövõben leginkább repkedtek az emberek meg gyorsan futottak, valahogy sikerült szeparálni a hatásokat. az tény gondolom h mohinder csinálta az alap szérumot, aztán gondolom valaki visszavitte idõbe (peter? ha igen kikéne derülnie vajon miért)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
arra is kiváncsi vagyok, most h megváltozik ugye a jövö, Sylar marad-e jófiu? :D
vagy rosszul emlékszem?
Bazinga!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Daniel Linderman - a képregénybõl kiderül, hogy Linderman már azelõtt gyógyított, hogy a Company létrejött volna és mivel jelen állás szerint a képességeket adó formulát a Company fejlesztette ki, ezért õ született hõs kell hogy legyen
Adam Monroe - Mivel õ már a középkori Japánban is élt, ezért nem valószínû, hogy csinálták
... a többi alapító ugyanakkor kaphatta a képességeit úgy, hogy kikisérletezték a formulát Lindermanon és a többieket beinjekciózták vele.
Claire Benett - Ugye õ Nathan Petrelli és Meredith Gordon lánya, mindkét szülõ speciális (... itt persze felmerül a kérdés, hogy a félvérek is speciálisak lesznek, hiszen fõcsõdör Petrellinek vannak félvér gyerekei is). Ugye a filbõl kiderül, hogy Meredith leégeti a lakását és azt hisz, hogy Claire meghalt ebben. A képregénybõl kiderül, hogy Meredithtõl Claude és HRG viszik el Clairet, bár Meredith akarják elfogni, de õ lángra kap.
Micah Sanders - Ugye õ is két speciális gyermeke Nicki Sangers és DL Hawkins. Bár mint kiderül Nicki csinált speciális.
Haitian - A képregénybõl tudjuk, hogy az apja is speciális volt. És a filmben is mondták, hogy Thompson (a fickó akit Eric Roberts játszott) talált rá a tengerparton. A képregény és a film alapján elég nagy csavarnak kell lennie, hogy õ is csinált legyen.
A többiek bizonytalanok sztem ...
Hiro Nakamura - Kaitonak is lehet speciális képessége, anyjáról nem tudunk semmit ... Kimiko viszont eddig nem speciális, így viszont lehet, hogy Kaito injekcióztatta be Hirot.
Matt Parkman - Itt az a gyanús, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának, ami a többiek esetében nem így van. Így lehet, hogy apát és a fiút egyszerre tették speciálissá.
Petrelli testvérekrõl nem tudhatjuk ... a jövõ heti promoban Angela azt mondja Nathannek, hogy mi tettünk azzá titeket ... így vagy õket is a szülõkkel együtt tették speciálissá, vagy Arthur Petrelli máig nem speciális. De itt sok csavar lehet. Hiszen mivel Nathan a legidõsebb, így õ lehet, hogy csinált speciális, míg Gabriel és Peter lehet, hogy már született speciálisak
Szóval ez nagyon megkavarhatja még a dolgokat. Fõleg, ha kiderül, hogy a születettek valami vonatkozásába jobbak, mint a csináltak.<6spoiler>6spoiler>
tetszett a rész amúgy
Felrobbant Sylar ? :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A fõ eseményszál ...
az egyiket írta már valaki, mármint, hogy
ugyanis Claire-en, Adam-en és Linderman-on kívül senkirõl sem tudni biztosan, hogy született hõs-e ...
a másik szál sztem az elõzõ évadhoz kapcsolódóan a csoportképen látható emberek megismerése lesz ...
ugye ismerjük már Angela Petrellit, Maury Parkmant ...
és jelen állás szerint meghalt Kaito Nakamura, Charles Deveaux, Bob Bishop, Victoria Pratt, Daniel Linderman ...
nem tudunk viszont semmit a többiekrõl ... Arthur Petrelli, Carlos Mendez, Harry Fletcher, Paula Gramble, Susan Amman ...
(vagyis azt tudjuk, hogy Fletcher és Gramble speciális ... míg Arthur Petrelli valszeg az lett)
és ugye kérdés az is, hogy ki készítette a képet (ha készítette valaki) valszeg Adam Monroe
DFTBA ಠ_ಠ
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
www.flickr.com/sztyui
a képesség pedig azért kell, hogy jól tudjon változtatni a jövõn. de ezt kb. kimondták a részben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.flickr.com/sztyui
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bazinga!
Lehet õ Sylar apja =)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
DFTBA ಠ_ಠ
Jócskán megkavarták a dolgokat, kíváncsi vagyok mi lesz a következõ részben, csak gyõzzem kivárni :)