Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
én sokkal jobban szeretem ahol folyamatosan folyik a cselekmény mint pl pb vagy heroes
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
vannak olyan sorozatok ahol ez megoldható, de sztem a hösök nem ilyen
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(Bár tudom, hogy ez az NBC-s topik, de biztos van, aki nézi magyarul is, és érdekli.)
A heavy cost. I pay it gladly.
A másik meg, mikor a harmadik évadban Sylar látja Angelát, mikor blokkolják a képességét, majd felkel, elmegy a Pinehearthöz, és felkeni Mohindert és a másik orvost a falra. 😄 Mikor mondta, hogy "Hello, Mohinder.", akkor már fuldokoltam a röhögéstõl. 😄
A harmadik kedvenc részem, mikor a jövõben (1. évad 20. epizód) megküzd Peter és Sylar.
A heavy cost. I pay it gladly.
többit nem tudom sorrendbe tenni, de hát most a legutóbbi rész Elle és Sylar jelenet tényleg nagyon odavágott, Hiro összes idõutazós része, és a többin még gondolokozom 😄
DFTBA ಠ_ಠ
eszméletlen milyen szépen megcsinálták ahogy Elle szadizza Sylar-t 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
http://loal.atw.hu
De Magiszter szerintem nem is emiatt írta, hanem, hogy miután kijöttek hová tûnt a vér?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
DFTBA ಠ_ಠ
Emlékezzünk csak vissza. Amerikában és Japánban is egyszerre volt napfogyatkozás (Mohinder kocsiból NY-bõl, Hiro meg egy ház tetejérõl nézte Japánban.).
http://teddike.freeblog.hu
Legalábbis a storyline-ba beleírva.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lehet hogy takzo annyi nõt ejtett teherbe hogy tényleg hozzá vezethetõ vissza mindenkinek az eredete...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
elõzõ évadban még nagy volt a szerelem, west meg hirtelen elröpült
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
mivel nem tudták úgy befejezni az évadot ahogy akarták, így Peter hipp-hopp elfelejtette hogy otthagyta az alternatív jövõben :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azzal a kis tündéri ír lánykával mi történt a kettes évadban? Hiányzik! Imádtam ahogy beszél.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar