Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlueJersey
a kensei-s részek nagyon jók voltak😊

BlueJersey
mikor lesz kész kb a felirat?😄

nyami
végén cod bahahaha

szintén! 😊
precision
nekem elsõ évadban mikor Nikki vetkõzik a garázsban 😄😄😄

Bazinga!

nekem a láthatatlan faszis rész jön be + adam mikor harcola a japókkal 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

jaja meg úgy kurva sok lenne a töltelék rész mint pl az atlantisnál

én sokkal jobban szeretem ahol folyamatosan folyik a cselekmény mint pl pb vagy heroes

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
szvsz annak nem látom értelmét...
vannak olyan sorozatok ahol ez megoldható, de sztem a hösök nem ilyen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bulykin
Tim Kring egy közönségtalálkozón megjegyezte, hogy manapság nehéz a szerializált sorozat mûfaját sikerre vinni és megfordult a fejében, hogy a Heroes is egy különálló részekbõl felépített sorozat legyen.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nekem az is tetszett, amikor Peter és Adam megtámadták a vírust örzõ épületet. Ahogy Peter ide-oda haligálta az embereket, és Matt megpróbálta megállítani, fasza volt.

Kicsikiraly
ja igen, másik top jelenet season 1 vége felé amikor sylar megszerzi az atombomba képességet 😄 és áll a háztetõn és próbálgatja 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Claire-nek amúgy parókája van mostanában? Mert elképesztõen ronda a haja. 😄
Sztem az a best mikor jövõben felrobbant Sylar 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fresh Duke
By the way, ha v.kit érdekel, TV2-n újra adni fogják a Hõsöket péntekenként, 23:40 körül. Holnap már lesz is, az elsõ évadtól kezdik.
(Bár tudom, hogy ez az NBC-s topik, de biztos van, aki nézi magyarul is, és érdekli.)

A heavy cost. I pay it gladly.

szucsy89
jah az tényleg vagány volt ...save the cheerleader save the world😊
Fresh Duke
Amikor Peter és Sylar harcol az elsõ évad utolsó részében.
A másik meg, mikor a harmadik évadban Sylar látja Angelát, mikor blokkolják a képességét, majd felkel, elmegy a Pinehearthöz, és felkeni Mohindert és a másik orvost a falra. 😄 Mikor mondta, hogy "Hello, Mohinder.", akkor már fuldokoltam a röhögéstõl. 😄
A harmadik kedvenc részem, mikor a jövõben (1. évad 20. epizód) megküzd Peter és Sylar.

A heavy cost. I pay it gladly.

Kicsikiraly
nekem top 1: S1xE5, metrós jelenet 😄

többit nem tudom sorrendbe tenni, de hát most a legutóbbi rész Elle és Sylar jelenet tényleg nagyon odavágott, Hiro összes idõutazós része, és a többin még gondolokozom 😄

DFTBA ಠ_ಠ

szucsy89
tényleg ha már itt járunk nektek melyik a kedvenc jelenetetek?
Zomil
amugy nekem a mostani Elle vs Sylar rész benne van az 5legszebb/legjobb jelenetben

eszméletlen milyen szépen megcsinálták ahogy Elle szadizza Sylar-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Magiszter
Szerzõdtettem mosónõnek! Mat-el még a legmakacsabb szennyezõdések is kijönnek nyom nélkül<#idiota>

Kicsikiraly
reális -> valósághû

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát nem egészen a szimbolikusant, de hát hog ymondjam.. átvitt értelem? metaforikusan? valami ilyesmi. annak a jelenetnek más jelentése volt, ne akadjunk fenn apróságokon. ez volt a lényeg, hogy egyszer leszúrták, utána pedig még a vér is eltûnt. ha reális sorozatot akartok akkor ne nézzetek heroest 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
háthogy a szopjlerbe..
aszondja az elsõ napfogyatkozásadott cuccokat 2. elveszi. hát wtf?:o

http://loal.atw.hu

Mi? <#fejvakaras>

Malakai
Szimbolikusan? 😊 Biztos ezt a szót akartad használni? És mit szimbolizál az, hogy vérzik a benti szúrástól?
De Magiszter szerintem nem is emiatt írta, hanem, hogy miután kijöttek hová tûnt a vér?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kicsikiraly
könyörgöm, ez HEROES 😄 minden megtörténhet. sok filmben meg történetben lõtték ezt el, hogy valakivel álomban, képzeletben, agyában történik valami, és annak a hatása érzõdik a fizikai testén is. szimbolikusan kell azt is érteni.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Flamer
amugynemértme énezt. elsõ ad másik levesz? hogyde ?:o

http://loal.atw.hu

Mint a mátrixban <#idiota>

Magiszter
Szóismétlés: mikor
Nem vagyok formában ma <#rolleyes>

Magiszter
A Heroes-ban a Föld minden pontján van a napfogyatkozás. <#idiota>
Emlékezzünk csak vissza. Amerikában és Japánban is egyszerre volt napfogyatkozás (Mohinder kocsiból NY-bõl, Hiro meg egy ház tetejérõl nézte Japánban.).

Azt a részt nem igazán értettem mikor Mat-et megszúrják mikor Mrs Petrelli fejében mászkál, és a valóságban is vérzik. Aztán meg mikor felébred se szúrás, se vér. Váchepönd? <#nemtudom>

Még négy rész és vége a volune háromnak. jó hogy ismét összehozták a csapatokat. a kilencedik rész meg szerintem erõsen közepes volt, megint sok kérdéssel, viszont remélem az évad végére azért jön pár válasz ismét.

http://teddike.freeblog.hu

OK. Lehet hogy nem mutattak de a kronologiában sincs másik: http://heroeswiki.com/Eclipse
Legalábbis a storyline-ba beleírva.
jugen
Ez a napfogyatkozásos dolog csak a Föld bizonyos részein érezteti a hatását?😄DD Mert a napfogyatkozás csak a Föld bizonyos részén jelentkezik egy idõben...😄DD

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ezt talán spoilerbe kellett volna...

Klemice
és ha nem mutattak minden napfogyatkozást ? 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Pont ez az, hogy pár száz (nem ezer) év telik el két fogyatkozás között, most meg hirtelen évente van egy...
Lehet hogy takzo annyi nõt ejtett teherbe hogy tényleg hozzá vezethetõ vissza mindenkinek az eredete...
promospoiler

Ha tényleg ilyen képességelvevõs, képességnélkülieknek visszaadós lesz a napfogyatkozás, akkor szegény Maya jól meg fogja szívni. Mit kinlódott szegény hogy elveszitse, erre visszajön pár nap után. Amugy sántit ez a napfogyatkozásos dolog, mert ha attól kapták a képességet, hogyhogy már elõtte tudták használni? Claire, Nathan, Isaac, Sylar már mind használták minimálisan, és akkor ott vannak a Company vénjei, meg a sok-sok idõsebb mint Claude, Meredith.
Carlos
Caitlin-t akarok!

Þór vígi þessi rúnar

Timbo
vagy ahogy épp elveszik a szüzességét <#buck><#gonosz1>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Moncia és West nem is volt túl érdekes karakter szerintem.

Shiwo
promo spoiler

ne felejtsük el, hogy már egyszer volt napfogyatkozás (mikor sokuk a képességét kapta...és valszeg nem az volt az elsõ eset..gyanítható, hogy a képesség-elvevési napfogyatkozás sem az elsõ lesz..akkor viszont Takezo Kensei-nek már megkellett érnie párat

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jah

elõzõ évadban még nagy volt a szerelem, west meg hirtelen elröpült

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

atomboy
Caitlin-nek hivtak. De nemcsak o tunt el, hanem Monica is, aki a tv-ben lattottakat utanozza, ill nem remlik, mi tortent West-tel, a repulos sraccal. De Mollyt is hianyolom. Biztos vannak masok is, akik szinten eltuntek.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Carlos
<#rinya>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
NemNem.
Katlyn. Vagy valami hasonló volt a neve...

Þór vígi þessi rúnar

ProGabe
õ sajnos az írósztrájk áldozata lett.

mivel nem tudták úgy befejezni az évadot ahogy akarták, így Peter hipp-hopp elfelejtette hogy otthagyta az alternatív jövõben :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
Mollyval?
Carlos
Kicsit off kérdés:
Azzal a kis tündéri ír lánykával mi történt a kettes évadban? Hiányzik! Imádtam ahogy beszél.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én két lehetõséget látok a napfogyatkozásos cuccra: Vagy elveszi mindenki képességét egy fix idõre (napfogyatkozás lezajlása közben (épp feláll a két csapat egymással szemben aztán nuku képessség)) Vagy csak azokéi maradnak meg akik vele születtek (tehát nem kapott képességek). Esetleg akiknek volt, azoktól elveszik és akiknek nem volt, kapnak (új hõsök? (bár ennek nem lenne értelme a meglevõ kedvencek miatt)). Én az elsõre szavaznék: ideiglenesen elveszi a napfogyi a képességeket.

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
én is így vok vele...még nem nézem meg addig úgyse olvasom el a hszeket azért meg nem jövök be a topikba hogy üres téglalapokat nézegessek😊)))