Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na ezt a karaktert gyõzze le valaki
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
annak örülök h meghaltak páran, így legalább nem kell annyi szálon futni a történetnek...Peter képessége visszatért, bár ez várható is volt...mostmár csak találkoznia kell Sylarrel és lesz egy csomó képessége:D Ando képessége is fasza:O kiváncsi vok majd melyik képességet hogy fogja felturbózni:D a 4.fejezet meg nagyon ász lesz, remélem nem rontják el a készítõk mert most ez a kormány a hõsök ellen, na ebbõl jó kis fejezetet lehet majd kihozni:) Sylar apját meg már várom ....:)
A Fugitives-zel kapcsolatban annyi problémát már most tudok, hogy Peter a képességeit nem kapja vissza rendesen, pedig neki csak vissza kéne emlékeznie, hogy milyen érzés volt azokat használni. Na mind1, így legalább egy pár részen keresztül még nem lesz túl kemény, de majd találkozik Claire-rel úgyis hamar, meg még Mohinderrel és a szõke csajjal, az kezdetnek már jó is lesz. :) Aztért sajnálom, hogy a láthatatlanságot és a légiességet (DL-tõl) bukta.
""Einstein szerint"
na ezt nem kellett volna"
Parkman tanulatlanságáról van itt szó, azt mondta, hogy figyelt az órákon, többnyire, ami azt jelenti, hogy inkább nem figyelt, csak okosnak akart tûnni. :)
vagy az általad leírt, legtöbbünk által ismert tényt nem tudják felfogni/feldolgozni
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Már vártam, mikor kerül elõ egy diktafon
magyarul ami eddig volt annak igy kelett történnie.
nice one.
Nathan egy pöcsfej :D
Peter ahah. namost megin tud akkor szopkodni?
Syler meg egy csótány a tüzet is túléli :D
http://loal.atw.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
George Takei-mint Hiro apja (Star Trekben Sulu)
Nichelle Nichols-mint Micah nagyanyja, vagy valami rokona (ST-ben Uhura)
Most meg az elnök szerepében a Star Trek TNG-bõl Michael Dorn, aki Worfot alakította (ha tévednék valaki javítson, mert csak pár pillanatig látszik, de sztem tutira õ az)
Hátha valamelyik részben felbukkan Leonard Nimoy , vagy William Shatner én esküszöm ott helyben beszarok :-D + mint mindenki tudja Sylar játssza majd a fiatal Spockot az új Star Trek filmben, hát vannak összefonódások:-D ettõl már csak az lenne keményebb ha pár percig mutatnák az öreg Sylart és Nimoy játszaná <#hehe>#hehe>
Ecsém, ez fasza kis rész volt, erõs zárás, Knoxot sajnálom, mondjuk ahhoz képest, hogy Tracy egyszer ölt és hogy ki volt tõle bukva, most elég simán ment neki egy kis mosollyal. Szegény Hiro, neki most elvesztek a képességei elvileg... A másik amin kibuktam azok Flint sebhelyei :))) Milyen kreativ a sminkes gárda...
A végén meg, ez a Peter kimenti Nathant, mikor az simán tud repülni, egész érdekes. Sylar fasza volt, végre a régi. Az elõzetes képek alapján, amikor ilyen SWAT-os egyenruhába van beöltözve, arra gondolna az ember, hogy kormányügynök lesz. Lehet az apja lesz a Vadász, vagy valami ilyesmi.
Jó hogy erre nem kell most egy nyarat várni :))
az egy alternatív jövõkép volt. az már nem fog bekövetkezni. ha már itt tartunk: egyik sem, amit láttunk
"Einstein szerint"
na ezt nem kellett volna. meg kellett volna kérdezniük egy-két fizikust, ahelyett hogy ennyire megerõszakolják a rel. elméletet
"megolvad az üveg"
jah, pár ezer fokon, de nem egy sima tûzben
azon meg külön röhögök, hogy egyesek nem képesek megérteni, hogy vannak külön fejezetek és évadok. tudjátok, mint a mesekönyvekben: attól, hogy vége az egyik mesének, még van több is a könyvben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a FEJEZET és az ÉVAD nem szinonim fogalmak, a 3. FEJEZETNEK lett vége, a 3 ÉVAD még folytatódik, a 4. FEJEZETTEL.
DFTBA ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://loal.atw.hu
Spoiler lehetséges
A legnagyobb Hiro volt mikor Stacy-nek megmutatta az öklét :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
http://teddike.freeblog.hu
Yo, Bitch!
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
A heavy cost. I pay it gladly.
ha ez nem maga a 3. fejezet vége akkor igazad van és elnézést...:P
Egyelõre még a 3. évadnak sincs vége. :P
Ando kepessege eleg erdekes, nekem tetszik az otlet. De nem gondoltam, hogy az kapja meg, aki 2,5 szezonig "tisztaveru" volt.
A fekete felelemember igazi hulye volt, szinte ereztem, hogy Nathan azzal a vizespoharral, vagy mivel fejbevagja a sracot.
Mohinder nem adta be maganak, hanem rakerult a lotty. Akkor ez most boron felszivodo anyagkent is funkcional? :)
Sylar szerintem vissza fog terni, az uveg megolvad, es akkor begyogyul a sebe, es feltamad hamvaibol.
Az elnok fekete? Gyorsan kovetik a valos eletben levo valtozasokat, remelem, nem Orange lesz a neve.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
A jövõs részekben FPeter megállította az idõt szal neki volt teleportációs képessége akkor õ valahonnan tudni fog teleportálni és minden egyebet.
Viszont ha tegyük fel, hogy nincs Sylar és Arthur és Peternek nincsenek meg az átvett képességei akkor a dolgok mozgatása is érdekes lesz ( ha lesz, bár kétlem hogy kivennék)
Ando képessége jó, csak nem tudom mit fog vele kezdeni (lehet ölni is vele elvileg mert S03E01...) -> Itt amúgy volt/lesz Hironak képessége?
Amúgy az hogy Ando annyira felturbózza Daphne képességét hogy visszamegy 16 évvel ezelõttre szal kicsit ez érdekes... pedig biztos lenne más út a megmentésére <- Najó ez Hõsök :D
Nagyon érdekes 4. évad lesz!:D
az írók megint kitettek magukért.meg a nyomorult suresh hogy jutott ki pl?
Amúgy csak hogy egyértelmû legyen: Peter, hogy megmentse a bátyját, Nathant (aki mellesleg tud repülni), beadta magának a formulát, hogy átvegye a bátyja képességét, és kirepítse a tûzbõl. Logikus <#eljen>#eljen>
Amúgy én örülök, hogy vége ennek a Villians vonalnak. A most következõ volume sokkal érdekesebbnek ígérkezik. Szökevények? Zsír! Mindenki üldöztetett lesz. Így már izgalmasabb lesz!
Amúgy most szünet lesz? Vagy folytatódik rendesen? (Mondjuk jövõ héten karácsony, szóval gyanítom, nem lesz rész)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sejtettem hogy ez a szám lesz, mindenki ezt keresi :)
DFTBA ಠ_ಠ