Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nemtudom 😞
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Haiti nyom egy ilyen szöveget:
-ok nincs kimeneti seb, golyó bent, arthur kampec, regenerálódni nem tud!
és akkor mi parasztok nem foglalkoznánk, fejtegetnénk, gondolkodnánk az egészen:-D sztem õk bele se gondolnak ilyenekbe, csak csinálják a sorit, szó szerint azt kell mondjam "leszarnak" mindent ez így jó, ok kövi jelenet.
És tényleg csak egy sorozat,de néha úgy felbassza az ember agyát, hogy mi a francot írtak itt már megint össze, majdhogynem részrõl-részre, egyszerûen mintha mindent a sztorinak áldoznának fel, még a következetességet is. Leszarják mi, hogyan volt eddig!
Amúgy szeretem a sorozatot :-)
A heavy cost. I pay it gladly.
Arthur azért nem tudott gondolom elmenni, mert a Haiti nem fáradt ki teljesen, csak annyira, h Sylar-re ne tudjon figyelni, ráadásul Arturt meg is fogta a ahogy a golyot is 😊
Az zavaros, h akkor mi lett Arthurral, de valószinüleg meghalt, sztem bennamradt a golyo.
Az meg egyáltalán nem biztos, h Peter-be kerül a katalizátort, csak annyi látszik h elpárolog, ugyhogy sztem ez a szál is el van varrva, csak annyi lötyi van amennyit Arthur átalakitott
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azonban amikor már kifáradt, akkor besétál sylar, és használja a képességét úgy, hogy a haitii még mindig ott van, arthur pedig még nem halt meg. Szóval ha sylar is tudta használni a képességeit, akkor arthur is tudta volna, ugyanis a haitii jelenléte már nem számított semmit.
És akkor mi a picsáért nem teleportált el valahova Arthur?
Másik kérdésem pedig az, hogy azt mondják mindig, hogy tarkón kell lõni. Lehetságes, hogy számít az, hogy Arthurtnak a homlokán ment be a golyó, sõt valaki szerint ki is jött, szóval még el se kell távolítani a golyót, miután elmegy a haitii, simán fel kéne ébrednie.
Peter-be meg belement a katalizátor cucc, és utána nem mutatták petert, tehát szerintem ezzel fogja visszakapni a képességét. Nathan meg már egyre jobban idegesít, hogy szinte teljesen jelentéktelen, nincs is semmi képessége, csak a repüléssel van elszállva(😄) magától, viszont bárki simán kinyírhatná(sõt, ki is kéne már nyírni). Néhányszor már lelõtték, meg szétégett, de mindig volt valami hülye, aki felébresztette😄
A promo-ról meg annyit, hogy Peter szerintem semmiképp se fogja meghúzni a fegyvert,amit Nathan-re fogott, mert Arthurt se volt szíve kinyírni.
www.flickr.com/sztyui
DFTBA ಠ_ಠ
ez gondolom még ebben az évadban lesz, vagyis remélem
megemlítik még, hogy olyan útra tereli azt a bizonyos embert, amit az nem akar járni, plusz több bennük a közös, mint azt hitte volna
ehun-e az eredeti
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Luthor papa nagyot fog alakítani 😊
Nagyon sajnáltam amikor kiírták a Smallville-bõl 😞 pedig volt szerzõdése még a 8.évadra is de mégis kiírták a 7.vége felé 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
#10415: Rá nagyon kíváncsi vagyok! 😄 Nagyon bírom azt a színészt, és van egy érzésem, hogy a karakter, amit játszani fog, az is tetszeni fog.
<#eplus2>#eplus2> (ez csak poén, tiszta "sorozatgyilkos" a képe) de komolyan tuti odabasz majd az öreg, arthur lehet piskóta lesz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Edit: kép URL-je alapján igen, õ az, kétszeresen is \o/
DFTBA ಠ_ಠ
szerzõdtették õt:
és akkor spoilerben, hogy kinek a szerepére
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
You\'ll Never Walk Alone
végre visszajött az igazi heroes érzés, Sylar nagyot alakított a tortás, a liftes meg a végén a petrelli papás rész nagyon ütött, most várom a köv rész nagyon...mindig 2 promo szokott lenni most miért csak 1van?
#10398: Adam, Claire, Sylar és Peter öngyógyítós képessége ugyanaz volt. Arthur halálában viszont én se vagyok biztos. De mivel ott volt a Haiti, ezért nem tudott volna akkor se felkelni, ha akart volna.
Az viszont ciki lenne, ha a köv rész úgy kezdõdne, hogy a magára hagyott Arthur felkel a földrõl, lenyúlja Sylar képességét, majd egy atomrobbanással lezúz mindenkit pár kilóméteres körzetben. 😄
Bazinga!
Vagy az öngyógyítás fejsérülésre nem hat? Akkor meg hogy maradt életben Adam, hisz a koporsoban oxigén hiányában igencsak sérülhetett az agya.
Szóval van egy-két dolog amit nem értek.
De legaláb tudjuk már hogy a Haiti képessége is másolható. Csak ki kel fárasztani aztán már is mûködnek a képességek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ezzel a halhatatlanság baromsággal kezd New Amsterdamos magasságokba emelkedni a sorozat. De ha meglátom a Heroesban Kellermant, kinyírom a készítõket. 😊
A medve nem játék.
ajánlom ezt a gémet.. kicsit. yóak 😄 info a gémrõl pedik itt.. 😄 itte a link!
http://loal.atw.hu
wtb edit 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ez történt ez van el kell fogadni, az hösök igy kezeli az "idöt" 😊
amugy ennyi erövel az is paradoxon, h most eldöntöm, ha felfedezik az idöutazást akkor most forumozás közben be fogok csöngetni magamhoz, nem történik meg 😄
(hopp várjatok csöngettek)
😄DD