Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
megnézem neked, pár perc 😄

DFTBA ಠ_ಠ

nem, amikor igy mutatnak mindenkit és ott végzõdik h a clare hazaér
pontosan melyikre gondolsz? a legelején amikor Parkman ott van lekötözve és Noahval beszél?
beleillik =)
de nemtudom 😞
sziasztok. tudom h nem illik bele a beszélgetésbe, de nagyon fontos. nem tudja valaki esetleg h az elsõ évad negyedik részében mi a szám címe a legelején??
Enosh Chan
Szeritnem meg direkt, legyen mit spekulalni

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Shiwo
lehet a galambban még maradt katalizátor, s lehet pont elég arra, hogy a kis madarat életben tartsa 20 évig <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

a golyó nem maradt benn! csak azt nem értem ez egy film, minek csinálják meg úgyhogy löttyen a tarkó, ergo kijön a golyó! Szóval egyszerûen elölrõl fejlövés, homlok löttyen és ennyi
Haiti nyom egy ilyen szöveget:
-ok nincs kimeneti seb, golyó bent, arthur kampec, regenerálódni nem tud!
és akkor mi parasztok nem foglalkoznánk, fejtegetnénk, gondolkodnánk az egészen:-D sztem õk bele se gondolnak ilyenekbe, csak csinálják a sorit, szó szerint azt kell mondjam "leszarnak" mindent ez így jó, ok kövi jelenet.
És tényleg csak egy sorozat,de néha úgy felbassza az ember agyát, hogy mi a francot írtak itt már megint össze, majdhogynem részrõl-részre, egyszerûen mintha mindent a sztorinak áldoznának fel, még a következetességet is. Leszarják mi, hogyan volt eddig!
Amúgy szeretem a sorozatot :-)
Fresh Duke
Sztem már abból se fog sok maradni. (Biztos lesz v.ki olyan ügyes, hogy eltörje a tartályt. 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

Zomil
nah akkor sorban😊

Arthur azért nem tudott gondolom elmenni, mert a Haiti nem fáradt ki teljesen, csak annyira, h Sylar-re ne tudjon figyelni, ráadásul Arturt meg is fogta a ahogy a golyot is 😊

Az zavaros, h akkor mi lett Arthurral, de valószinüleg meghalt, sztem bennamradt a golyo.

Az meg egyáltalán nem biztos, h Peter-be kerül a katalizátort, csak annyi látszik h elpárolog, ugyhogy sztem ez a szál is el van varrva, csak annyi lötyi van amennyit Arthur átalakitott

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sztyui2
Én azt nem értettem a mostani részben, hogy ha ott volt a haitii, akkor nem mûködött a képessége arthurnak:ez eddig egyértelmû.
Azonban amikor már kifáradt, akkor besétál sylar, és használja a képességét úgy, hogy a haitii még mindig ott van, arthur pedig még nem halt meg. Szóval ha sylar is tudta használni a képességeit, akkor arthur is tudta volna, ugyanis a haitii jelenléte már nem számított semmit.
És akkor mi a picsáért nem teleportált el valahova Arthur?

Másik kérdésem pedig az, hogy azt mondják mindig, hogy tarkón kell lõni. Lehetságes, hogy számít az, hogy Arthurtnak a homlokán ment be a golyó, sõt valaki szerint ki is jött, szóval még el se kell távolítani a golyót, miután elmegy a haitii, simán fel kéne ébrednie.
Peter-be meg belement a katalizátor cucc, és utána nem mutatták petert, tehát szerintem ezzel fogja visszakapni a képességét. Nathan meg már egyre jobban idegesít, hogy szinte teljesen jelentéktelen, nincs is semmi képessége, csak a repüléssel van elszállva(😄) magától, viszont bárki simán kinyírhatná(sõt, ki is kéne már nyírni). Néhányszor már lelõtték, meg szétégett, de mindig volt valami hülye, aki felébresztette😄
A promo-ról meg annyit, hogy Peter szerintem semmiképp se fogja meghúzni a fegyvert,amit Nathan-re fogott, mert Arthurt se volt szíve kinyírni.

www.flickr.com/sztyui

Flamer
😄D! loál😄!

http://loal.atw.hu

Flamer
haha smallville 😄D

a bizonyos személy fogalmát... (bocs hogy külön írtam)
vagy félre értettem...
hát most így ahogy írod kb úgy lehet levenni hogy ugyanaz a képességük csak nem tudják irányítani a mellékhatást.... de én várom....😊 kíváncsi lettem...😛
Kicsikiraly
az milyen csavar lenne az egészben, ha Slyarrõl kiderülne hogy õ a saját apja 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
"will turn up towards the end of Heroes' forthcoming "Fugitives" chapter"

ez gondolom még ebben az évadban lesz, vagyis remélem

megemlítik még, hogy olyan útra tereli azt a bizonyos embert, amit az nem akar járni, plusz több bennük a közös, mint azt hitte volna

ehun-e az eredeti

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

és amúgy kb mikorra várható?😊 a februáriban már lehetséges?
gabi89
Hát ez a hét híre 😊
Luthor papa nagyot fog alakítani 😊
Nagyon sajnáltam amikor kiírták a Smallville-bõl 😞 pedig volt szerzõdése még a 8.évadra is de mégis kiírták a 7.vége felé 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ja bocs félre értettem akkor...😊
Fresh Duke
Nem úgy értettem. Nem azért veszi el, mert kell tõle v.mi, hanem azért, hogy ne élje túl a robbanást.

#10415: Rá nagyon kíváncsi vagyok! 😄 Nagyon bírom azt a színészt, és van egy érzésem, hogy a karakter, amit játszani fog, az is tetszeni fog.

nagyon jó!! biztos valami nyomi embert fog alakítani :-D olyan feje van
<#eplus2> (ez csak poén, tiszta "sorozatgyilkos" a képe) de komolyan tuti odabasz majd az öreg, arthur lehet piskóta lesz
ProGabe
igen, õ az. szerintem is jó színész, nagyon jó választás volt, már így látatlanban is azt mondom 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
Jól tudod õ volt Lionel a Smallvillben !
azt a román mókus eget😮😄 mikor jelenik majd meg kb? kíváncsi vagyok rá mit tud majd az öreg...😄 😊
Kicsikiraly
\o/ lehet hogy keverem, de nem õ játszotta Lionelt a Smallville-ben? mert ha õ az akkor nagyon pro szinész, tuti dobni fog a sorozaton 😄

Edit: kép URL-je alapján igen, õ az, kétszeresen is \o/

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
képességére kivi leszek😄
ProGabe
húazannya

szerzõdtették õt:

és akkor spoilerben, hogy kinek a szerepére

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ lesz Sylar apja! 😊

a.carkey
Szerintem megvolt még raktáron az Indy3ból az öregedõs effekt, így el kellett sütni, hogy a költségvetésben ne szúrjon szemet. 😄

A medve nem játék.

gabi89
Kristen Bell -nek eddig volt szerzõdése. Tudtommal 5részre volt még szerzõdése a 3évadban. Ettõl még hosszabbíthattak volna ,de nem tették <#rinya>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

szucsy89
hm van benne vmi😄
és szerinted arthurnak elkellett magyarázni a használatát? többet tudot róla mint sylar... õ tanitotta meg sylarnek hogy gyilkolás nélkül is elveheti a képességeket...
szucsy89
nem mert Peternek is úgy "magyarázta el" hogy megértse...
Shiwo
valahogy kikellett írni a sorozatból...gondolom mivel "elvileg" nevesebb szinész, mint a többiek, így valszeg többe is került..költségtérítés címen -1 Takezo végleg..gyanítom ugyanezen ok miatt írhatták ki Elle-t is a sorozatból

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sylar képessége már megvolt arthurnak. mer ugye elvette Peter összes képességét és kösztük volt Sylaré is
Scouser
Viszont ebben az esetben már alapból sem Claire lenne a katalizátor, hanem Hiro. Vagy rosszul értelmeztem?

You\'ll Never Walk Alone

azért én se lepõdnék meg ha valamelyik részben arthur visszatérne:-D
szucsy89
istencsászár rész volt ez😄

végre visszajött az igazi heroes érzés, Sylar nagyot alakított a tortás, a liftes meg a végén a petrelli papás rész nagyon ütött, most várom a köv rész nagyon...mindig 2 promo szokott lenni most miért csak 1van?
Fresh Duke
Sztem a Haitinak van annyi esze, hogy nem próbál meg 20 percen keresztül blokkolni v.ki olyat, aki meg tudná szerezni a képességét. 😄

#10398: Adam, Claire, Sylar és Peter öngyógyítós képessége ugyanaz volt. Arthur halálában viszont én se vagyok biztos. De mivel ott volt a Haiti, ezért nem tudott volna akkor se felkelni, ha akart volna.
Az viszont ciki lenne, ha a köv rész úgy kezdõdne, hogy a magára hagyott Arthur felkel a földrõl, lenyúlja Sylar képességét, majd egy atomrobbanással lezúz mindenkit pár kilóméteres körzetben. 😄

precision
Adamnél csak a képessége "mellékhatása" volt hogy nem látszódtak meg rajta az öregedés jelei. Peter azért nem porladt el, mert nem volt jópárszáz éves mint Adam. Adamen sem jelentek meg azok a sérülések amiket a képessége már véglegesen _meggyógyított_. Csupán mivel már nem volt meg a képessége, hirtelen jött a hatása hogy õ bizony nem harmincakárhány éves hanem jóval több 😊

Bazinga!

Azt meg megint csak nem értem, hogy mire Syler odaért kimerült és nem mûködött a képessége a Haitinak, de a fater meg elpatkolt?
Vagy az öngyógyítás fejsérülésre nem hat? Akkor meg hogy maradt életben Adam, hisz a koporsoban oxigén hiányában igencsak sérülhetett az agya.
Szóval van egy-két dolog amit nem értek.

De legaláb tudjuk már hogy a Haiti képessége is másolható. Csak ki kel fárasztani aztán már is mûködnek a képességek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen én is úgy hiszem, hogy Adamnak öngyógyító képessége volt. Azt nem tudom, hogy amikor a képességét elvették, miért öregedett meg hirtelen. Szerintem képességét elvesztve közönséges emberé válik, azaz onnantól fogva normál öregegednie kellet volna, de nem porrá omlania. Ezzel az erõvel Peter is meghalhatott volna, mert hirtelen "megkapja" az összes képessége által gyógyult sebet.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Adam ugyanazt tudja, mint Claire, amit már tudott Peter is meg Sylar is.
a.carkey
Mondjuk a Haiti is ott volt. Francba, bonyolult ez ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ok, hogy "meghalt" Arthur (bár mivel elõre érezte és nem izgult, szerintem ez még egyáltalán nem biztos). Az is ok, hogy Petertõl szerzett "öngyógyulása" blokkolva van, de még mindig ott van benne Adam tulajdonsága is, vagyis hogy halhatatlan, ami elvileg veri Peter öngyógyulását, vagy nem? 😊

Ezzel a halhatatlanság baromsággal kezd New Amsterdamos magasságokba emelkedni a sorozat. De ha meglátom a Heroesban Kellermant, kinyírom a készítõket. 😊

A medve nem játék.

Flamer
nemértesz te ahhozhogy mi a pradoxon..
ajánlom ezt a gémet.. kicsit. yóak 😄 info a gémrõl pedik itt.. 😄 itte a link!

Zomil
hatására=használatával

wtb edit 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nem értek egyet a paradoxon kifejezés hatására, mivel nem tudjuk hogy müködik az "idö" és még senki nem járt multban, igy bármi történhet, felesleges egy fantáziára alapozni.
ez történt ez van el kell fogadni, az hösök igy kezeli az "idöt" 😊

amugy ennyi erövel az is paradoxon, h most eldöntöm, ha felfedezik az idöutazást akkor most forumozás közben be fogok csöngetni magamhoz, nem történik meg 😄
(hopp várjatok csöngettek)

😄DD

Enosh Chan
En egyszer mar megjartam az idoutazasos tema utjat, egyezunk meg annyiban hogy masok az elkepzeleseink 😄

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]