Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én annak örülnék, hogy nemcsak ügynökök lennének a üldözõk, hanem ott is lennének "supermanek" (elvileg nem lesz, mert amcsi elnök nem tudta, hogy vannak ilyen emberek) vagy valami olyasmi, hogy felakarnák használni õket stb. tehát kicsit olyat mint az x-menben.+ha vinnék párhuzamosan valami sztorit, remélem nem csak üldöznek 10 részen keresztül
Szóval még egyszer aki egy "lexikon" sorozatban-Van valami összefüggés a mindenki kap képességet és szétszakad a bolygó sztori közt, tehát az folytatódik vagy az is le lett zárva? Jó nem lesznek álmatlan éjszakáim miatta ha nem tudom meg, de kíváncsi vagyok! Mert nem értem mi köze volt az egyiknek a másikhoz.
én is leírtam a pb topikban hogy mi nem tetszik a sorozatban, meg hogy jó lenne ha már vége lenne és le lettem ugatva
nekem a heroes az egyik kedven sorozatom, mégsem érzem magam felháborodva mint te, ha vkinek nem tetszik és leírja
de ahogy gondolod, szervusz.
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
ettõl függetlenül lehet szeretni nyugodtan, ettõl függetlenül ez tény marad. és nem lehet felettük elsiklani.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Peter-nek meg azért kellett megértenie Sylar képességét, mert meg kellett értenie hol kell változtatnia a multon, h ne olyan legyen a jövö amilyen, csak nem sokáig vette hasznát, mert ugye Arthur elszivta a képességeit
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"1. A képességeket titkolni kell.
2. A képességekrõl sajtótájékoztató kell
3. A képesség Isteni ajándéka, titkolni kell
4. Képességeket mindenkinek!
5. Képességeket csak az elit kommandónak!
6. Képességgel bírókat a börtönbe! (Kivétel ÉN.)"
remélem a 4. fejezetben is folytatják ezt az ámokfutást, kezdjenek már valamit a szereplõkkel és ne szarakodjanak :-D
+ azért pozitívan állok hozzá a 4. fejezethez, mert az alapsztori ígéretes, végre egy kicsit más nem csak a "save the world" de sztem sikerül nekik ezt is elrontani valahogy, én csak annyit tanácsolnék a készítõknek vegyenek elõ egy x-men füzetet, sztorit, ami szintén ezzel a sztorival foglalkozik és másolják át és imádkozzanak, hogy megússzák a plágiumot :-D
ja és ha már "save the world" a bolygószétszakadásos sztori lezárva? vagy az még csak az is most jön? valaki tud egyebet? mert elég sok dolgot nyitva hagytak+utal rá-Ando megkapta a képességet ami akkor a jövõben volt, valamiért el kellett menni Peternek jövõlightosSylarhez, hogy megértse a képességét stb. és itt nem arról van szó, ok az a jövõ megváltozott, de elvileg Peternek nem volt szüksége rá (Sylar "megértési" képességére) nem használta (igaz? nem emlékszek) szóval csak lesz még valami, ha egy teljes részt szántak rá, ha meg nem akkor tényleg ez a sorozat egy "suck" :-D
ha valahol tévedtem sorry, javítsatok köszi
"Peter
Nathan: Ok."
Oldalakon keresztül sorolhatnám. Már az írok maguk se tudják hogy mit kezdjenek ezekkel a problémákkal, annyira el van baszva. Nincs mit szépíteni, ezt a sorozatot, ahol lehetett, elrontották. ennyi. és ezek olyan problémák, amik felett nem lehet már elsiklani, mert annyira nyilvánvalók. még ha nem is tudatosan, de mi nézõk, hülyére vagyunk véve.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
/me reménykedik :D
DFTBA ಠ_ಠ
Na de on.
Nekem az a véleményem, hogy az elõzõ 2 fejezet sztem jobb volt (nem tudom miért, ne kövezzetek meg érte), de ez is ütött.
(A biztonság kedvéért a következõt spoilerbe teszem, de nemtom, hogy szükséges-e.)
A 4. fejezetet is várom már nagyon, de attól tartok, hogy ezen a szálon nem fognak tudni továbbmenni. Persze, ez majd még kiderül. :)
A heavy cost. I pay it gladly.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
inkább beszéljünk arról, hogy ki csinál egy szép új fjudzsitíves bannert? :D
Bazinga!
én írtam be elõször, hogy Einsntein elméletét nem bírták normálian értelmezni, de írtam azt is, hogy nem érdekel igazán. ez a Heroes, plusz nem változtat semmin ez a dolog
DE!
teljesen "out of the box" dologról van szó. én is azt mondom, hogy ez a Heroes világa, minden úgy történik, ahogy az írók írják. ha egy ottani rel. elmélet azt írja le, hogy a sebesség fügvényében utazhatunk az idõben, akkor arra azt mondom, hogy rendben van. de az írók azt a hibát követték el, hogy behúzták azzal a mondattal a valóságot a saját kis világukba és bizony hülyeséget mondtak (vagyis Matt mondta)
és én ezt nem szeretem. pont ezek a félmondatok, kicsi apróságok tesznek nagyjá egy képzelt világot, vagy csak egyszerûen egy filmet, sorozatot. rossz, ha hiányoznak, még rosszabb ha baromság
(most jön az, hogy abban a világban Einstein ezt mondta. csak nekem végig úgy jön át a dolog, hogy a mi világunk az alapja. ezt is sugallták egész eddig)
nah, ennyi billkoptatást egy ilyen hülyeségért :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Heroesnak nem célja se következetes, se tudományos sorozatnak lenni. Azért van, hogy szórakoztassa a nézõket. Akik olyanokon gondolkodnak, hogy nem használták helyesen a relativitás-elméletet, vagy hülyeséget csinált egy karakter, vagy a képességének nem is így kellene mûködnie az el van tévedve.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
DFTBA ಠ_ಠ
(LÁTTAM hogy nem szaroztad le egyszer se, de azért legyünk õszinték, nagyjábol ezt csinálod.)
DFTBA ಠ_ಠ
+most itt nem csak az einsteines egy mondatról van szó ( mondtam az egy kis hülyeség), hanem arról, hogy ez jellemzi az egész sorozatot, a hozzáállás amit már leírtam. Menjen a sztori, kit érdekel ha fordítva ülöm meg a lovat is
+azért az Einstenes dologhoz annyit, hogy ok sorozat meg film, de nekem 2-es lett a fizikai érettségim és még én is tudom, hogy az ott hülyeség
DFTBA ಠ_ಠ
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
kibaszott jónak ígérkezik...naaaaagyon várom:)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ebben a sorozatban, (ahol az ember képes mások gondolataiban olvasni, repülni vagy a gondolatával tárgyakat mozgatni) nem hinném, hogy számítana az, hogy lehet-e bármi is a fénynél nagyobb sebességû.
A heavy cost. I pay it gladly.
+abban igazad van akinek nem tetszik ne nézze, ez jó hozzáállás majd akkor is ezt mondjad, amikor (lehet) még lemegy a 3., 4. évad és hopp nem lesz 5, mert már nem nézi senki és cancelezik. Szóval én azt mondom, hogy nem a nézõk a "felelõsek" hanem a készítõk gondolkozhatnának el egy kicsit, hogy mi nem klappol, miért csökken a nézettség!
"...ha úgy érzed hülyének néznek ne nézd.." hát sajnos nem is nézik az USA-ban majd cancelzik ezt is :-D hát sajnos el is érték amit akartak, mert régebben vártam a részeket, jött már néztem is angolul, most már megvárom a feliratot nem esik jól figyelni+még így is pihen 1-2 napot a gépemen, mert már annyira nem izgat, egy ugyanolyan sorozat amint a többi.
+miért ne lehetne kritizálni, elvileg veszek egy "terméket" (ok rossz példa, mert mi letöltjük ingyen) de mint nézõk "fizetünk" (legalábbis az Amcsik:-D) tehát mint fogyasztó kritizálhatok ha nem vagyok elégedett:-D
de erre tényleg nem lehet mást mondani: ha úgy érzed hülyének néznek ne nézd. hihetetlen mennyire képesek vagytok ilyen kis szarságokba belekötni, ahelyett hogy élveznétek az egészet. nekem a Heroes-zal semmi bajom nincs, én képes vagyok úgy nézni, hogy minden másodpercében az élvezetes dolgokat keresem, és nem azt, hogy megint mibe lehet belekötni.
DFTBA ಠ_ಠ
+ha nem tudják (mondjuk nem nem tudják, hogy nem tudják Einstein elméletét:-D mondjuk én is tudom, pedig semmi közöm hozzá) akkor nyomtak volna valami olyan magyarázatot, mint itt régebben valaki is említette, amikor azt tárgyaltuk, hogy speedi gonzales csaj, hogy tud mozogni amikor Hiro idõt állít, na szóval valaki akkor azt írta fórumba, hogy lehet a csaj is úgy gyors, hogy lelassítja az idõt stb. na Matt nyomott volna egy ilyen magyarázatot, hogy " ááááá a te képességed is valahogy összefügg az idõvel, belassítod és így vagy gyors" stb.
Szóval már írtam múltkor, de újra a véleményem-A sorozat írói szarnak mindenre, feláldoznak minden logikát, következetességet stb. a sztori oltárán! Pl: itt Hirot vissza kell hozni=valahogy idõben utazni=ok csaj begyorsul=megmagyarázzuk egy hülyeséggel, kiforgatjuk Einsteint az átlag nézõ úgyse veszi észre (lehet azt se tudja ki Einstein :-D)
Szóval ahogy már említették, ok legyen ez, de minek keverték bele Einsteint?
na, ilyet a soha sem állított Einstein, sem senki más. máshogy telik az idõ, de nem megfordul. ezáltal max elõre haladhatsz az idõben.
de ez a relativitás elmélet szerint van így, nem a Heroes írói szerint. én ezt elfogadom, csak akkor nem kellett volna behozniuk Einsteint