Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
mivel nincs erõs gépem igy a fallout 3al nem játszottam, viszont az elsõ két résszel rengeteget nyomtam anno :)
Bazinga!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mondjuk, engem nem zavar... sõt :)
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BTW, ez a Nathan mekkora egy loser :D
Bazinga!
ez nagyon nag úgyhogy csak link
Bazinga!
Ami nem tetszett:
Most nem azért, de hogy jön a telepátiához a jövõ megfestése? :C
Peter képessége meg egyszerûen übergagyi ebben a formátumban. Remélem 1-2 rész után belemelegszik, és sikerül továbbfejlesztenie olyanra, mint az elõzõt. :)
A heavy cost. I pay it gladly.
XD
a többihez meg: ez egy reboot volt. amcsiban úgy reklámozták, mint új évad, már-már mint új sorozat :) tehát az egész arra ment ki, hogy új nézõket szerezzenek, hát nem tudom sikerült-e
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Meg az se tetszett, hogy azzal pazarolták az idõt a részbõl, hogy mutogatták, hogy mindenki próbál normális életet élni. Már 25 percnél tartott, mikor még mindig az volt, hogy ez+az próbál normális lenni.
Amikor sylar belépett az órajavítóba, azt hittem hogy leül, elkezd órát javítgatni mint régen, oszt vége a sorozatnak:D
Ilyenekkel pazarolták az idõt, hogy peter mentõsködik, miközben mindenki tudja, hogy úgyis lesz még itt hõsködés rendesen, szóval feleslegesen tették ezeket a "próbáljunk normál életet élni" részeket. Viszont elment vele az egész rész, és csak a végén történt valami, ami szintén megakadályozható lett volna, ha adnak a szereplõknek egy kis agyat a képesség mellé. Na mind1, azért én még nézni fogom, mert elég jó sorozat ez attól, csak azért nem jó ez, hogy egy ilyen lehetõségekkel teli ötletbõl/storyból sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni, de nem teszik.
www.flickr.com/sztyui
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Majka" pedig mit keres rajta azt sem tudom :)
Bazinga!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vagy legalábbis a kép minõsége érdekes
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
-Sõt, tovább megyek, te magad is tudsz válaszolni. Minden hozzászólás fejlécében lévõ 'válasz erre' gombal.
Remélem hasznodra válik.
SPOILER!
bár ennyi erõvel van már sok képessége, mert akik a gépen voltak azok mind közel voltak hozzá és elvehette tõlük...nah mind1 majd kiderül..