12300
-
#11016 bannert cseréljétek már le :D -
#11015 Nem tudja valaki,hogy amikor van a 2 visszaemlékezése Sylarnak,akkor milyen zene megy? -
#11014 Katherine Boecher egy orosz lányt fog alakítani a Heroes-ban. -
Gmux #11013 kösz. ujj botlás:) -
#11012 mindenhol ezt csinálja.. -
#11011 mondták már, hogy idegesitő vagy?
az ilyen idióta hsz-eket mellözd már pls -
#11010 #11001: Azt Angela mondta.
#11000: Ezért aztán kellet még egy HSZ. -.- Amúgy, a szint az megvan...
Amúgy, a következő utáni részben kiderül, hogy ki Rebel. -
#11009 szálat -
Gmux #11008 kiírták azt a szállat.... -
#11007 Ja lol, mindenkire csak rá nem gondoltam... -
#11006 Micah -
#11005 majka ? -
#11004 tényleg, vele mi is lett? -
#11003 én jobban örülnék neki ha "Majka" lenne az
az ő képessége az egyik legdurvább, pláne geekszemmel nézve, de amúgyis
akármit el tud érni (ld. pl. a Petrelli szavazást is megbuherálta), mivel már egész világot kompjúterek vezérlik -
#11002 Jaja...
Bár lehet, hogy csak elterelő manőver, merthogy "van még pár trükk a tarsolyomban" vagymi. -
#11001 nem, mer mondta hogy nem ért a számítógépekhez -.- -
#11000 és ték asszem. -
#10999 a izé a rebel. klermama.(y) -
#10998 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rebel: én valamiért NOAH-ra tippelnék -
#10997 hm, nem jutott még eszembe, de jó lenne ha ez lenne, logikus magyarázat lenne
indítéka is van, a képessége is passzol -
#10996 erre én is gondoltam már -
#10995 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lehetséges h Micah lesz a Rebel? Eszes kölyök és érti a számítógépeket. Bár eléggé fura lenne:D -
#10994 hö? -
Gmux #10993 a faszt.... most leadtak 4 részt és legyél elégedett hülye közönség? a maradékot megkapod ősszel? geciség...:D -
#10992 úgy néz ki, hogy berendelik a 4-ik szezont -
Cat 02 #10991 Az a wifi-s/műholdas csaj él még ? -
Gmux #10990 ja bocs csak jelenleg beteg is vagyok eléggé meg ilyenek aztán lehet már láttam én is régebben csak ezek szerint elfelejtettem...:) -
#10989 ja, elég régi kép már :) -
Gmux #10988 jól látom hogy ez Claire?:D
-
#10987 Nekem is tetszett ez a rész. Bár a Parkman elfogás télleg szánalmas volt. -
#10986 minden remény elveszett. HOGY lehet erre azt mondani, hogy jórész? :D:D:D ez mar egy kibaszott delutani matine, nevetni se lehet rajta. Ha netezel mellette még el lehet viselni :p -
yosha #10985 Hehe. Fasza volt ez a rész. Szerntem az előzőek se voltak rosszak, a sztori is jol halad, persze bele lehet gondolni, hogy mit lehetne kihozni világmegmentősdi és időutazósdi nélkül ezekkel a képességekkel és szereplőkkel költséges fightingok nélkül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amugy ha Sylar faterja annyira tápos, meg telekinézissel bírt, vagy ilyesmivel mint a fia, akkor minek volt szügsége cash-re, mikor tulajdonképpen bármikor rabolhatott volna magának az erejével.
Valszeg az lesz, hogy Sylar apja az aki a mindenmegértés képességének tulajdonosa, a fia pedig Empátiával vesz át dolgokat, és az első amit megkapott az a fater képessége, csak emiatt a gyerekkori trauma miatt lelki sérülés lett, és az empátiának lőttek, maradt apu ereje...
-
#10984 Most hogy Elle eltűnt a színről, Claire egyre aranyosabb. -
#10983 -
#10982 kler mama (y) dugnám:D -
#10981 az bizony, nagyon tetszett nekem is, Sylar faterja érdekes lesz, Claire meg anynira nem kéne már a sorozatba...Peter és Parkman vééégre normálisan használták a képességüket, az nagyon tetszett és hát Petrelli mama meg egy vén picsa... -
#10980 Észre vettétek hogy Claire mell kapacitása az elmúlt 3évben meg háromszorozodott? :) -
#10979 Na... végre.. egy jó rész! -
#10978 fúú az előző részekhez képest ez kurvajó volt sztem:) Végre normálisan használták a képességéket, pörgöt is rendesen:) Sylar meg egy állat:D Remélem ilyenek lesznek a következő részek is.. -
#10977 sztem jo rész volt :)
főleg a vége ami sejteti hogy most kezd majd pörögni a sorozat.....
[reménykedik]