Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
ki mondta?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Meg mert 1 szigeten lesznek <.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

De most tényleg miért? Egy zuhanó repülõ miatt?<#circling>
Carlos
Nekem kicsit Lost-osra sikerült...

Þór vígi þessi rúnar

green6k
Nagyon tetszett ez a rész!Az egyik legjobb sztem!

Carlos
<#nyes>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Sylar a legjobb szereplö még mindig a sorozatban 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elkészült a remekmû 😛
HRG nekem nagy kedvencem, én nem szeretném ha megválnának tõle! Nincs képessége, mégis mindenkit lezúz XD
Claire pedig a lánya, nem fordíthat hátat neki csak úgy.. plussz miért tenné? Noah csak a lányát védte.. az más kérdés hogy neki nem tetszenek az apja erkölcstelen lépései. 😊

Nekem egyébként tetszett, egészen izgalmasan indult.

SPOILER
Szerintem egyáltalán nem lesz benne semmiféle Lost koppintás. Azért mert lezuhan a gép? 😮
ma már szerintem nem lesz de remélem tévedek😊
Szolnokboy1
pfff, nem én írom, de ezek szerint te nem is nézed. vagy nézed, de nem látod. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután Peter elszívta Mohinder képességét, elkezdte gyepálni a katonákat, aztán hozzáért Tracy-hez, megkapta a fagyasztást és mikor gyepálta volna a katonákat tovább, meglepõdött, hogy nem tudja lecsapni az egyiket. Ezután verték oda a falhoz és lett, ami lett. Nekem ebbõl egyértelmûnek tûnik, hogy csak egy képessége lehet egy idõben.

Szóval nézd meg a részt újra!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"a heroest csinálom, talán estefelé, vagy este lesz."
by seth

hát várjuk =)
Na és ugyan mitõl olyan egyértelmû? Talán te írod a sorozatot?
ProGabe
hát ez az. valamit szorítasz, sõt, õ szorítja a te kezed, az eleve igen nagy erõ. õk ketten elbírnak, mittomén, 1 tonnát, de Petert, aki a "húzással" együtt volt vagy 120 kg nem bírják megtartani?

alapvetõ logika, és ebben sajnos igen gyengék az írók

de mint írtam, leszarom, nézem én a sorozatot és tetszik is az új sztori. megjegyeztem ezt a hibát és ti kattoktog rajta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Igaza van pedig, max eltöri az úját ha erõsen szorítja <.>

most miért? láttad te is, hogy Peter csúszott ki a kezébõl most lehet azért mert síkosítóval bekenték vagy akármi lehetett az oka de Suresh keze nem ragad...
ProGabe
ezt gondold át még egyszer

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

attól, hogy sures erõ ember még rá is hat a fizika valamilyen szinten és a kezébõl ugyanúgy kicsúszhat bármi
Szolnokboy1
ja, igen. mind1, a tényen nem változtat, azzal sem megy sokra. 😊

Nem dobott.

Ám tényleg eléggé fosch lett így. Sylar még jól tolja, de a többiek, áh.

ProGabe
"tehát amikor Mohinder kezét fogja, az egyetlen képessége a fagyasztás, amivel sokra nem megy zuhanás közben. 😊"
akarod mondani pont ettõl a "szuper-erõ" az aktuális képessége 😛
már ha tényleg így van, hogy csak egyet tud használni, de Tracy "tapizása" után szerintem még eldobott egy katonát

Flamer
hátha ezaz uj képessége az ratyi :| nemfog bejönni.

http://loal.atw.hu

Szolnokboy1
Azért annyira nem kell kikapcsolni az agyad, hogy ne értsd, hogy mi van. 😊 Egyértelmû, hogy Peternek ezentúl csak egy képessége lesz, méghozzá az, amit legutóbb "elszívott". Nathantõl elszívta a repülést, aztán azt lecserélte az erõre (Mohinder), aztán véletlenül hozzáért Tracy-hez (fagyasztás), tehát amikor Mohinder kezét fogja, az egyetlen képessége a fagyasztás, amivel sokra nem megy zuhanás közben. 😊

Az még hagyján, hogy nem bírják el egymást, elvégre csak az ujjaikkal kapaszkodtak, de Peter emellett tud repülni.. Mi az istent parázik azon, hogy jajj kiesik a gépbõl? A másik meg milyen baromság már ez az új képesség-átvétele.. HRG-t is kicsinálhatná már vki végre, annyira unalmas már, hogy mindig õ kapja el a superhuman-eket és a hülye Claire még mindig bízik benne.
Bulykin
álltalában du. 4óra körül szokott kész lenni

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

R3TR0
Mikor lesz magyar sub? Már nagyon szeretném mgnézni de azért az angol sub kicsit még erõs nekem :S

BlackShadow
ez az a sorozat amit azzal kell kezdened h kikapcsolod az agyad 😄 ennyi évad után már megszokhattad volna :p

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
reboot it is

viszont még mindig hemzseg a logikai bakiktól és attól, hogy nem használják értelmesen a képességeiket a hõsök, kivéve Sylart, õ tartja életben az egész sorozatot :\
szó se róla, érdekel mi lesz és nézem én cancelig, de naaaa
a végén is. Suresh nem bírja fogni Peter kezét? WTF? két erõember nem bír el ~70 kilót? LOL

BlackShadow
nah az elsõ rész alapján ez a sorozat feltámadt holtából.. reméljük a továbbiakban is marad így

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zeus89
akkor nekem ez ma egy kellemes meglepetés volt mikor meglátam :-)) azt hittem egy yó ideig nem látok Heroes-t!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Klemice
nekem is tetszett..

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

jugen
Szerintem jó kis rész volt... 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Zomil
azért 1 részböl még ne huzzuk le 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
most tényleg megint kezdõdik ez? 😄
nem volt vége a 3. évadnak, egy fejezetnek volt csak vége, és kezdõdik a következõ fejezet
meglepõ módon évadon belül is érhet véget fejezet és kezdõdhet egy másik, eddig csak "szerencse" volt, hogy egy évad egy volume volt

Bazinga!

Mert a 3. évad maradt félbe ^^

zeus89
miért 3x14 nek van elnevezve a torrent?! :-)

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Iori
az elso reszt elnezve valoszinuleg tenyleg ez lesz az utolso szezon. mar annyira nem tudnak ujat beledobni hogy a Lost-ot kell kopizni...RIP Heroes

I love this game!

szucsy89
sztem jó😄D
Flamer
igyvan. nkmse teccett annyira:|

http://loal.atw.hu

5c0rp330n
kár h élvezhetetlen, mert a kép és a hang el van csúszva egymástól.

precision
nagyon nagy 😊

Bazinga!

Shep
Errõl beszéltem, tegnap ill. ma nagyot röhögtem rajta. (A meccs alatti reklámblokkban láttam)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mosoporr
Shep
Mekkora poén Heroes reklám volt már az NBC-n 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mosoporr
holnap reggel
felirat meg reméljük délbe...

szucsy89
ma!😄
Fresh Duke
Pontosítok, holnap után. :C (Kivéve, ha v.ki amerikában nézi meg. 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

LasDen
22.45-tõl a Sport1-n az Út a döntõig....aztán meg a meccs....
Arizona-Pittsbrugh
jó lesz... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ma van a döntõ? hány órakkkor és mi adja? ki játsza a döntõt?megkéne nézni a tavalyi hatalmas volt (bár nem láttam csak olvastam )
bocsi az offért de máshonnan nemtudom megtudni 😊
LeventeV
Na lassan vege a varakozasnak, ez mar a finish. 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0