Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Claire pedig a lánya, nem fordíthat hátat neki csak úgy.. plussz miért tenné? Noah csak a lányát védte.. az más kérdés hogy neki nem tetszenek az apja erkölcstelen lépései. 😊
Nekem egyébként tetszett, egészen izgalmasan indult.
SPOILER
Szerintem egyáltalán nem lesz benne semmiféle Lost koppintás. Azért mert lezuhan a gép? 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval nézd meg a részt újra!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
by seth
hát várjuk =)
alapvetõ logika, és ebben sajnos igen gyengék az írók
de mint írtam, leszarom, nézem én a sorozatot és tetszik is az új sztori. megjegyeztem ezt a hibát és ti kattoktog rajta
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ám tényleg eléggé fosch lett így. Sylar még jól tolja, de a többiek, áh.
akarod mondani pont ettõl a "szuper-erõ" az aktuális képessége 😛
már ha tényleg így van, hogy csak egyet tud használni, de Tracy "tapizása" után szerintem még eldobott egy katonát
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
viszont még mindig hemzseg a logikai bakiktól és attól, hogy nem használják értelmesen a képességeiket a hõsök, kivéve Sylart, õ tartja életben az egész sorozatot :\
szó se róla, érdekel mi lesz és nézem én cancelig, de naaaa
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nem volt vége a 3. évadnak, egy fejezetnek volt csak vége, és kezdõdik a következõ fejezet
meglepõ módon évadon belül is érhet véget fejezet és kezdõdhet egy másik, eddig csak "szerencse" volt, hogy egy évad egy volume volt
Bazinga!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
I love this game!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A heavy cost. I pay it gladly.
Arizona-Pittsbrugh
jó lesz... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bocsi az offért de máshonnan nemtudom megtudni 😊