Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

green6k
Testvéri szeretet.:)

Fresh Duke
A kérdés jó. :D
De tudok jobbat: Miért ölelte meg Peter Nathant azok után, hogy Arthur is akkor bánt el vele? :D

A heavy cost. I pay it gladly.

De mért ölelné meg syler petert?:D
Fresh Duke
UI: Peternek azt kellene tennie, amit Arthur tett:

Peter: "Sylar, ölelj meg kérlek!"
Sylar megöleli, Peter átveszi a képességeit. Azt utánna mehet a harc. :D

Fresh Duke
Mindenki Sylar ellen? Nem tartom valószínûnek. Fõleg most, hogy a különleges emberekre vadásznak, nem hinném, hogy sok idejük lesz szövetkezni és megindulni a "legyõzhetetlen" ellenség felé.
De majd kiderül. :)

ACE: Lehetséges, de majd kiderül, hogy pontosan hogyan mûködik Peter képessége. Lehet, hogy még változni fog, meg még (legalábbis számomra) nincs teljesen tisztázva, hogy mik a "korlátai" és mik nem.

green6k
Elõzõ héten nem hétfõn volt?Akkor lehet csak én nem emlékszem.Vagy ennyire sürgetném már az idõt hogy jöjjön a következõ rész?!<#vigyor4>

ProGabe
mivel kedd hajnalban szokott lenni, ezért nincs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

green6k
Na mi az ma nem jön az új rész?

Mondom, az lesz hogy szépen kézenfogva mennek syler elé, és mindenkinek a képességét birtokolni fogja.

steam, origin: ACE_hun

Shiwo
pont ez a lényeg..így lesz egyenlõ a dolog..sok hõs VS 1 gonosz Sylar

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LasDen
most mit kell így nekem ugrani???
én csak a #10782-ben lévõ fejtegetésere reagáltam aképpen, hogy ha majd egyszer kaszálják a sorozatot nem ejtek érte könnyeket.....örömmel nézem és általában élvezem is a részeket - a gyengébbektõl eltekintve. Annak örülök, hogyha a sorozatot többen nézik és tovább nézhetem az ökörködéseiket. Lehet, hogy máshogy jött le a mondandóm...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabi89
Akkor ne nézd a többiek meg had nézzék már.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Fresh Duke
Én se, ha öngyilkos lennél.

Amúgy, reménykedek benne, hogy Peter ereje majd v.hogy továbbfejlõdik, és visszaáll arra a szinre, amin volt. Meg az se lenne egy rossz dolog, ha Hiro visszakapná a képességét, mert így homlokráncolás nélkül nem az igazi. :)

Ahhoz meg annyit fûznék, hogy Peter meg Hiro (no meg Arthur) "fél-istenek" voltak, hogy mi van Sylarrel? Eddig Peter volt Sylar "ellentéte", aki egyensúlyt hozott. (Vagy inkább fordítva.) És most ott van Sylar, aki legyõzhetetlen. Õt persze nem hinném, hogy le mernék gyengíteni, hisz Õ a "nagy kedvenc". :D Szóval, lehet, hogy inkább felerõsítenek v.kit (pl: Petert :D), hogy újra meglegyen az egyensúly.

LasDen
azt hiszem nem sírnék ha kaszálnák a sorozatot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabi89
Tipikus sg-s cikk.... (Ettõl még szeretjük az sg-t :) :D )
Azért nõtt meg a nézettség mert új fejezet szóval felért egy premierrel.
Meg a Superbowl meccsek alatt is állandóan a Heroest promozták így jó,hogy többen nézték mint az elõzõ pár részt. Megtartani pedig lehet megtart valamennyi nézõt ,de úgy is visszaesik arra a szintre amit decemberben hozott. <#szomoru1> (ne így legyen)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Szerintem a végén majd az lesz, hogy Peter áll majd egy Matrix-os kabátban, mindenki megfogja a kezét, és mindent tud "varázsolni", és akkor leküzd minden akadályt! :D

steam, origin: ACE_hun

szucsy89
meg hát a szigetrõl Peter így elrepülhetett volna, Hiro meg elteleportálta volna a többieket de így más a helyzet
az lehet, hogy tartósan megmarad az nem derült ki, a többi meg sajnos elég gáz. Ok, hogy valahogyan ki kellett iktatni Petert és Hirot, hisz már szó szerint félistenek, pár kommandós meg se kottyanna, de valahogy még is gáz már, na nem jön be nekem se és kész :-D
Dynamic
Addig oké, hogy egyszerre csak egy lehet, de miért nem lehet tartós a megszerzett képesség? Tehát egészen addig mûködne, amíg el nem szív egy másikat. Így már túl gagyi, hogy egyszerre csak, és azt is csak ideiglenesen, plusz hozzá is kell érni a másikhoz:D
Bulykin
Visszaszivárognak a Heroes elveszett nézõi???

bár sztem még korai ilyet mondani...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ScarY MAN
az a baj, hogy hiaab volt "felisten" ... ugy elszurtak mert egy analfabeta "host" csinaltak belole, aki alig tudja(tudta) hasznalni az osszes kepesseget. igaz a jovobeli peter azert jol nyomta... de... nc... neki a halála is ertelmetlen volt

...

szucsy89
loool az apja nagy fallout fan XD
ProGabe
sõt, a pip-boyhoz hasonló figura van felragasztva az ajtóra!

vs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Sylar gyengítése sztem rossz húzás lenne.....és sztem egy nagyon rövid ideig a többi hõssel fog együtt zúzni csak a bizalmatlanság miatt csetepaté lesz .D

szucsy89
jah, Peter legyengítése is logikus volt, szinte már félistenként funkcionált, elképzelhetõ hogy Sylar is erre a sorsra fog jutni...ahogy a többi ilyen sok képességgel rendelkezõket is legyengítették/meghaltak (Petrelli papa)...
Shiwo

Fallout-zene nekem is feltünt :P

Peter a 13. rész végén magába nyomta a szérumot, nekirontott Nathannak és utána repültek csak ki, tehát hozzáért..

viszont mivel utána már nem nagyon röpködött, gyanítom csak idõlegesen tudja elszívni a képességeket, ráadásul ahogy említettétek, egyszerre csak egyet

hogy miért nem Mohi csapta le a katonákat ? sose volt hõsködõ típus, míg Peter elég kamikaze szokott lenni, ráadásul még kába volt, Peter hamarabb helyrerázkódott..de kár azt is belelehet magyarázni, hogy azért, mert Claire hozzáért, s ezért a szervezete gyorsabban feldolgozta a szert

Hironak nincs képessége, de errõl szerintem Nathan és Noah nem tud, ezért is õt kapták el Ando helyett...gondolom idõvel kap majd valami újat, valami kevésbé "túltápolt" képességet, ahogy Petert is legyengítették... így majd idõvel idnokolt is lesz, hogy miért kell egy szuperhõs-csapat lecsapni Sylart, s nem elég Peter egymaga...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Adi
Molly szõke volt nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ez a napfogyatkozásos csaj, nem látod ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ja azt el is felejtettem, szóval így már lehet ok:-P na a lényeg, ha egy pisztolylövésnyi lyuktól nem szakad ki a gép oldala, de mint itt nem ez történt már nem tudom minek írogatom tovább...
már rég láttam csak valami rémlett:-)
Adi
vmi problémád van?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

precision
ezt a mythbusters részt én is láttam, tény hogy egy golyótól nem keletkezik a filmekbõl jól ismert "vakuum" effekt, nade itt nem egy golyó ütötte kis lyukról van szó :)

Bazinga!

amúgy teljesen korrekt rész volt csak így tovább, egyszerû mint az 1*1, remélem mellõzik a sok kavarást!
sylar még mindig "viszi" a sorozatot, nagyon jó<#eljen>

Spoiler

Sztem is tök egyértelmû, hogy jelenleg Peter csak egy képességet tud használni, amit utoljára elszívott (ez nagyon nem tetszik).
Nathan egy idióta+ még az anyja is, de hogy HRG és szarakodik, Claire helyébe már leköptem volna és szevasz

+ a repülõs Mohendres+Peteres témához hozzátéve, pl: a Discoverys Állítólag mûsorban tesztelték a lyukas repülõ oldala kirepül minden legendát (persze nem realben) egy nyomáskamra segítségével és ott szerintük és a kísérlet szerint nem repül ki semmi, nincs akkora szívóhatás stb. szerintük ez is csak egy filmes legenda, de ez már OFF
szóval az összes ilyen filmes rész elvileg "gagyi", de nagyon sok ilyen van pl: a lövésektõl 1-2 métert repülõ emberek is kamuk a filmekben, mert a fizika törvénye szerint akkor a lövõ személynek is akkorát kéne hátrafelé repülni (valami ilyesmit magyaráztak), szóval a filmes dolgokon nem kell kiakadni, kamu az egész:-) de ez már tényleg nagyon OFF :-P a sztoris melléfogások már más kérdés!
precision
ahahah, leesett :D
Cat 02 "körös görl" alatt nem azt értette, hogy ki van a körben alul, hanem ki az a lány aki hasonlít a Kör c. filmben lévõ lányra, rá:

legközelebb fogalmazz egyértelmûbben :D
és igen, szerintem is Molly :)

Bazinga!

ForzaInter
erre mondtam én is, hogy claire, de ezekszerint Parkman mellet lévõrõl beszélnek, az meg tuti molly

Yo, Bitch!

precision
mirõl van szó? :)

errõl a "körös csajról" ?
mert bizony ez tényleg Claire

A Sylar lábánál lévõ meg Molly

Bazinga!

ott hátul lévõ csajos kép, amin megy a vita egy régebbi heroes kép, nem 4. volumés, szóval valaki régi karakter, sztem is molly lesz....de sztem tök felesleges ezen vitázni, mint említettem nem új karakter lesz!
szucsy89
nem õ sztem
bocsi hogy megsértettem a lelki világod most olyan lelkifúrkám van.

Adi
<#boxer>ajj.. csak ez a kötekedés..

ScarY MAN
kissé megváltozott...
de ha van nagyobb meretu kep akkor elfogadom a valaszt:D addig kiallok mellette hogy az biza nem o xD

...

ki britni?

Adi

ForzaInter
molly cica

Yo, Bitch!

az is egyértelmû de õ nem azt kérdezte :SSSS szted ki lehet ott van parkman mellett kiscsaj vajon ???

ScarY MAN
lehet nem egyrol beszelunk es nektek nem tunt fel sylar labanal a kiscsaj... no mind1

...

sztem tök egyértelmû, hogy kler az:-P
akkor mond meg melyik véreres p. az?

wesker24
Esetleg Elle ? Másnak nincs ilyen hosszu haja !
Pedig nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ForzaInter
de az

Yo, Bitch!