Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tudok jobbat: Miért ölelte meg Peter Nathant azok után, hogy Arthur is akkor bánt el vele? :D
A heavy cost. I pay it gladly.
Peter: "Sylar, ölelj meg kérlek!"
Sylar megöleli, Peter átveszi a képességeit. Azt utánna mehet a harc. :D
De majd kiderül. :)
ACE: Lehetséges, de majd kiderül, hogy pontosan hogyan mûködik Peter képessége. Lehet, hogy még változni fog, meg még (legalábbis számomra) nincs teljesen tisztázva, hogy mik a "korlátai" és mik nem.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
steam, origin: ACE_hun
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én csak a #10782-ben lévõ fejtegetésere reagáltam aképpen, hogy ha majd egyszer kaszálják a sorozatot nem ejtek érte könnyeket.....örömmel nézem és általában élvezem is a részeket - a gyengébbektõl eltekintve. Annak örülök, hogyha a sorozatot többen nézik és tovább nézhetem az ökörködéseiket. Lehet, hogy máshogy jött le a mondandóm...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Amúgy, reménykedek benne, hogy Peter ereje majd v.hogy továbbfejlõdik, és visszaáll arra a szinre, amin volt. Meg az se lenne egy rossz dolog, ha Hiro visszakapná a képességét, mert így homlokráncolás nélkül nem az igazi. :)
Ahhoz meg annyit fûznék, hogy Peter meg Hiro (no meg Arthur) "fél-istenek" voltak, hogy mi van Sylarrel? Eddig Peter volt Sylar "ellentéte", aki egyensúlyt hozott. (Vagy inkább fordítva.) És most ott van Sylar, aki legyõzhetetlen. Õt persze nem hinném, hogy le mernék gyengíteni, hisz Õ a "nagy kedvenc". :D Szóval, lehet, hogy inkább felerõsítenek v.kit (pl: Petert :D), hogy újra meglegyen az egyensúly.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért nõtt meg a nézettség mert új fejezet szóval felért egy premierrel.
Meg a Superbowl meccsek alatt is állandóan a Heroest promozták így jó,hogy többen nézték mint az elõzõ pár részt. Megtartani pedig lehet megtart valamennyi nézõt ,de úgy is visszaesik arra a szintre amit decemberben hozott. <#szomoru1>#szomoru1> (ne így legyen)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
steam, origin: ACE_hun
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
...
vs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fallout-zene nekem is feltünt :P
Peter a 13. rész végén magába nyomta a szérumot, nekirontott Nathannak és utána repültek csak ki, tehát hozzáért..
viszont mivel utána már nem nagyon röpködött, gyanítom csak idõlegesen tudja elszívni a képességeket, ráadásul ahogy említettétek, egyszerre csak egyet
hogy miért nem Mohi csapta le a katonákat ? sose volt hõsködõ típus, míg Peter elég kamikaze szokott lenni, ráadásul még kába volt, Peter hamarabb helyrerázkódott..de kár azt is belelehet magyarázni, hogy azért, mert Claire hozzáért, s ezért a szervezete gyorsabban feldolgozta a szert
Hironak nincs képessége, de errõl szerintem Nathan és Noah nem tud, ezért is õt kapták el Ando helyett...gondolom idõvel kap majd valami újat, valami kevésbé "túltápolt" képességet, ahogy Petert is legyengítették... így majd idõvel idnokolt is lesz, hogy miért kell egy szuperhõs-csapat lecsapni Sylart, s nem elég Peter egymaga...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
már rég láttam csak valami rémlett:-)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Bazinga!
sylar még mindig "viszi" a sorozatot, nagyon jó<#eljen>#eljen>
Spoiler
Sztem is tök egyértelmû, hogy jelenleg Peter csak egy képességet tud használni, amit utoljára elszívott (ez nagyon nem tetszik).
Nathan egy idióta+ még az anyja is, de hogy HRG és szarakodik, Claire helyébe már leköptem volna és szevasz
+ a repülõs Mohendres+Peteres témához hozzátéve, pl: a Discoverys Állítólag mûsorban tesztelték a lyukas repülõ oldala kirepül minden legendát (persze nem realben) egy nyomáskamra segítségével és ott szerintük és a kísérlet szerint nem repül ki semmi, nincs akkora szívóhatás stb. szerintük ez is csak egy filmes legenda, de ez már OFF
szóval az összes ilyen filmes rész elvileg "gagyi", de nagyon sok ilyen van pl: a lövésektõl 1-2 métert repülõ emberek is kamuk a filmekben, mert a fizika törvénye szerint akkor a lövõ személynek is akkorát kéne hátrafelé repülni (valami ilyesmit magyaráztak), szóval a filmes dolgokon nem kell kiakadni, kamu az egész:-) de ez már tényleg nagyon OFF :-P a sztoris melléfogások már más kérdés!
Cat 02 "körös görl" alatt nem azt értette, hogy ki van a körben alul, hanem ki az a lány aki hasonlít a Kör c. filmben lévõ lányra, rá:
legközelebb fogalmazz egyértelmûbben :D
és igen, szerintem is Molly :)
Bazinga!
Yo, Bitch!
errõl a "körös csajról" ?
mert bizony ez tényleg Claire
A Sylar lábánál lévõ meg Molly
Bazinga!
de ha van nagyobb meretu kep akkor elfogadom a valaszt:D addig kiallok mellette hogy az biza nem o xD
...
...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ