Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
erre én is gondoltam már

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

joshua
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehetséges h Micah lesz a Rebel? Eszes kölyök és érti a számítógépeket. Bár eléggé fura lenne😄

Bulykin
hö?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

a faszt.... most leadtak 4 részt és legyél elégedett hülye közönség? a maradékot megkapod õsszel? geciség...😄
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az a wifi-s/mûholdas csaj él még ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ja bocs csak jelenleg beteg is vagyok eléggé meg ilyenek aztán lehet már láttam én is régebben csak ezek szerint elfelejtettem...😊
precision
ja, elég régi kép már 😊

Bazinga!

jól látom hogy ez Claire?😄

Carlos
Nekem is tetszett ez a rész. Bár a Parkman elfogás télleg szánalmas volt.

Þór vígi þessi rúnar

nyami
minden remény elveszett. HOGY lehet erre azt mondani, hogy jórész? 😄😄😄 ez mar egy kibaszott delutani matine, nevetni se lehet rajta. Ha netezel mellette még el lehet viselni :p

Hehe. Fasza volt ez a rész. Szerntem az elõzõek se voltak rosszak, a sztori is jol halad, persze bele lehet gondolni, hogy mit lehetne kihozni világmegmentõsdi és idõutazósdi nélkül ezekkel a képességekkel és szereplõkkel költséges fightingok nélkül.

Amugy ha Sylar faterja annyira tápos, meg telekinézissel bírt, vagy ilyesmivel mint a fia, akkor minek volt szügsége cash-re, mikor tulajdonképpen bármikor rabolhatott volna magának az erejével.
Valszeg az lesz, hogy Sylar apja az aki a mindenmegértés képességének tulajdonosa, a fia pedig Empátiával vesz át dolgokat, és az elsõ amit megkapott az a fater képessége, csak emiatt a gyerekkori trauma miatt lelki sérülés lett, és az empátiának lõttek, maradt apu ereje...
sambauer
Most hogy Elle eltûnt a színrõl, Claire egyre aranyosabb.

Turn Me On Dead Man

precision
<#idiota><#banplz>

Bazinga!

Flamer
kler mama (y) dugnám😄

http://loal.atw.hu

Bulykin
az bizony, nagyon tetszett nekem is, Sylar faterja érdekes lesz, Claire meg anynira nem kéne már a sorozatba...Peter és Parkman vééégre normálisan használták a képességüket, az nagyon tetszett és hát Petrelli mama meg egy vén picsa...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mosoporr
Észre vettétek hogy Claire mell kapacitása az elmúlt 3évben meg háromszorozodott? 😊

Adi
Na... végre.. egy jó rész!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ForzaInter
fúú az elõzõ részekhez képest ez kurvajó volt sztem😊 Végre normálisan használták a képességéket, pörgöt is rendesen😊 Sylar meg egy állat😄 Remélem ilyenek lesznek a következõ részek is..

Yo, Bitch!

ScarY MAN
sztem jo rész volt 😊
fõleg a vége ami sejteti hogy most kezd majd pörögni a sorozat.....

...

Zomil
megnéztem ujra azt a jelenetet és csak sejteni lehetett h meghalt, de most ujranézve látható, h csak kiütötte

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nekem tûnt csak fel hogy a pali aki a végén odamegy Clarehez ugyanaz a fazon akit Sylar kinyirt a 3. fejezet végén. Tudjátok a bábus pali aki mozgatni tudta az embereket mert ha õ az és hacsak nincs egy ikre õ az akkor ez hatalmas baki
Zomil
áhh, szoval Sylar, sry az elirásért 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
következö episode-okbol:

köv részben(19) végre láthatjuk Syaler apját
20. részben kiderül ki az a rebel

szoval ugy tünik a következö 2 résztöl pörögnek fel az események(legalábbis remélem) 😊

precision
Sylarnek voltak ilyen villanásai, emlékképei, hogy egy kávézóba bementek, Sylar kicsi volt még, és a faterja tényleg eladta egy köteg cash -ért, kimenve az autóhoz kicsiszájler utánaszaladt, látta hogy az anyja vitázik az apjával a kocsiban, mire a fater megunta, és sicc, a jellegzetes Sylar mozdulattal kinyírta anyucit és kilökte a kocsiból... volt kitõl örökölnie Sylarnek 😊

Bazinga!

már szerepelt bár még nem úgy hogy mutatták volna rendesen az arcát de már volt ilyen 2 perces szerepe kb... eléggé badass karakternek tûnik... kíváncsi vagyok mit fog Sylar tenni vele....😊
ProGabe
Sylar faterja még mindig nem lépett a színre?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
hosszupuskán van felirat

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szucsy89
bár neki nem jutott sok szerep, nem hiszem h visszahoznák õt, szvsz egy kis semmi szereplõ volt
precision
elképzelhetõ, jó ötlet
sztem ugyanannyira valószínû mint az eddigi bármelyik verzió 😊

Bazinga!

Shiwo
nem lehet, hogy a Rebel az a csaj, aki a gépekkel tudott kommunikálni, és végül a lelke felkerült a netre a mini-képregények szerint ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jugen
Bennet mama egészen megváltozott, egy szunnyadó taktikus ...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

akárki mondhat akármit szerintem ez jó rész volt!!😊 nekem tetszett😊
precision
a mai rész nem volt annyira rossz mint a többi

Parkmanék végre normálisan használták a képességüket, bár ahogyan elkapták Parkmant az már vicces volt... miért nem parancsoltak rá a két katonára hogy fogják rá a fegyvert Nathanre meg a kopaszra és elfutnak együtt... nem, nem, hõsködni kell hogy fuss majd én feltartom õket, mer én pro vagyok 😊
Petrelli mama meg megint súg vmit a pici Nathan fiacskájának az meg balfasz módjára megint követni fogja mint egy kiskutya... tényleg 0 ambícióval keveri a szart az a vénasszony is...
a ki lehet a Rebel kérdés még mindig nyitott, egészen a rész végéig azt hittem hogy Benett mama lesz az

Bazinga!

Bulykin
még nem láttam, de sztem is ez lesz az uccsó évad, szép volt, jó volt, de ez az új fejezet egy shit

Black Hawk
csak én érzem úgy hogy ezzel a résszel is vért izzadtak az írók hogy összehozzák?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Carlos
Tartok tõle énis...
Ezt az évadod még kitolják, lesz valami jerk vége és kampó...

Þór vígi þessi rúnar

PrisonMan
Ezek már csak az utolsó próbálkozások, szvsz ennyi volt a dal

Bulykin
Költségvetést csökkent az NBC a Heroes-nál, s ennek köszönhetõen az “alsó szintû” írók egyike, Chris Zatta (mûvei: 1×18, 3×06, 3×17) távozik. Cserébe azonban áprilisban jön az új Heroes-websorozat, mégpedig a bábos Eric Doyle-ról.
from junkie...

Ti elhiszitek h Claire tinilány és soha nem jár strandra, esetleg fexik ki napozni bikiniben ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Én csak most néztem meg a 17. részt, ami számomra azért meglepõ, mert még az évad elsõ felében is szerdán már ezen túl voltam. Olyan szinten nincs benne se sztori, se történés, hogy nagyon. A vége pedig egyszerûen szánalmas, erre nem lehet mást mondani. A földön van a nagy festés, hogy leég vmi, nevetséges. Egyszerûen nem tudom felfogni, hogy a készítõk szerint a sorozat jó és képesek egy ilyen szennyet kiadni a kezükbõl.
Rage47
Hiro képessége kéne már:/
Zomil
szvsz a látványos harcok/képességek hiányoznak a sorozatbol, az emberek egy kis látványt akarnak.
értem én h alacsony a költségvetés de az 1-2 évedban is meg tudták csinálni, h 1-2 harc látványos legyen, még a 3. évedban is.
az gondolat olvasást, repkedést, szupereröt nem nevezném tul látványosnak, és ezért is szereti mindenki annyira a Sylar-es jeleneteket, mert azokban még megvan a látványosság is a jó karakter mellett.

Amugy én cancel-ig biztos nézni fogom, de bizom benne h még sikerül érdekes csavarokat belevinni.

Magiszter
Nekem tetszik. Na most kössetek elém is egy kicsit.[/irónia] <#idiota>

Kíváncsian várom hogy Noah mit fog alakítani ezzel a beépülõs dologgal. Van egy olyan érzésem hogy el fogja szúrni valahol és ebben Claire is szerepet fog játszani. <#eljen>

Ebben a részben tetszett hogy végre használják a képességeiket is. Mat agyolvasás, Peter repkedés és Mohinder szuper erõ is megvolt. Amúgy észre vettétek hogy Mohinder egy fa székhez volt kikötözve fém lánccal és rúddal? Szerintem pik-kap szét tudná kapni, ha le tud tépni fél kézzel egy kocsiajtót.

A végén meg az a "padlóra fessük valaminek a felrobbantását...." kicsit nevetséges volt. elvégre eddig, New York, Costa Verde és a Világ akart felrobbanni. Most Washington-on van a sor... Kiváncsi vagyok mikor lesz Disney Land <#idiota>

Ezeket leszámítva tetszik az "új soroszat".

Carlos
Kedves Vér István!
Azért mert kifejtjük a véleményünket ami nem tetszik neked, még nem mi vagyunk a barmok. Ellentétben a hozzászólásoddal...

Þór vígi þessi rúnar

precision
nem fikázzuk, hanem leírjuk a véleményünket
most az, hogy 10 emberbõl 9nek nem tetszik, nem a mi hibánk, hanem a sorozaté
ja és amúgy nem tudom milyen jogon akarod te megszabni, hogy mirõl menjen itt a diskurzus, még nekem sincs ehhez jogom pedig én vagyok a HG
arról beszélgetnek amirõl akarnak, amíg betartják a netiketett és nincs off és/vagy flame

Bazinga!

DjDano
Mi van itt, fikázók találkozója? Ha nem tetszik nem kell nézni, és nem kell 20 hozzászólásba szétbarmolni a topikot. Ott van sántadrogosbunkó DR House az ász sorozat

Szerintem jó rész volt, fõleg azért mert kiderült Clair apja most már végképp a jó oldalon áll és a bizalmába férkõzve fogja legyõzni Nathant

Ez mind szép és jó, de hol van Sylar ? =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

precision
"Egy kepesseg nelkuli koagyu katonat minek hypeolnak ennyire?"

Hogy teljen az idõ...

Bazinga!

ForzaInter
Már volt kép itt Sylar apjáról korábban, nem Õ lesz az.

Yo, Bitch!