Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Amugy ha Sylar faterja annyira tápos, meg telekinézissel bírt, vagy ilyesmivel mint a fia, akkor minek volt szügsége cash-re, mikor tulajdonképpen bármikor rabolhatott volna magának az erejével.
Valszeg az lesz, hogy Sylar apja az aki a mindenmegértés képességének tulajdonosa, a fia pedig Empátiával vesz át dolgokat, és az elsõ amit megkapott az a fater képessége, csak emiatt a gyerekkori trauma miatt lelki sérülés lett, és az empátiának lõttek, maradt apu ereje...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Yo, Bitch!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
köv részben(19) végre láthatjuk Syaler apját
20. részben kiderül ki az a rebel
szoval ugy tünik a következö 2 résztöl pörögnek fel az események(legalábbis remélem) 😊
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Petrelli mama meg megint súg vmit a pici Nathan fiacskájának az meg balfasz módjára megint követni fogja mint egy kiskutya... tényleg 0 ambícióval keveri a szart az a vénasszony is...
a ki lehet a Rebel kérdés még mindig nyitott, egészen a rész végéig azt hittem hogy Benett mama lesz az
Bazinga!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ezt az évadod még kitolják, lesz valami jerk vége és kampó...
Þór vígi þessi rúnar
from junkie...
értem én h alacsony a költségvetés de az 1-2 évedban is meg tudták csinálni, h 1-2 harc látványos legyen, még a 3. évedban is.
az gondolat olvasást, repkedést, szupereröt nem nevezném tul látványosnak, és ezért is szereti mindenki annyira a Sylar-es jeleneteket, mert azokban még megvan a látványosság is a jó karakter mellett.
Amugy én cancel-ig biztos nézni fogom, de bizom benne h még sikerül érdekes csavarokat belevinni.
Kíváncsian várom hogy Noah mit fog alakítani ezzel a beépülõs dologgal. Van egy olyan érzésem hogy el fogja szúrni valahol és ebben Claire is szerepet fog játszani. <#eljen>#eljen>
Ebben a részben tetszett hogy végre használják a képességeiket is. Mat agyolvasás, Peter repkedés és Mohinder szuper erõ is megvolt. Amúgy észre vettétek hogy Mohinder egy fa székhez volt kikötözve fém lánccal és rúddal? Szerintem pik-kap szét tudná kapni, ha le tud tépni fél kézzel egy kocsiajtót.
A végén meg az a "padlóra fessük valaminek a felrobbantását...." kicsit nevetséges volt. elvégre eddig, New York, Costa Verde és a Világ akart felrobbanni. Most Washington-on van a sor... Kiváncsi vagyok mikor lesz Disney Land <#idiota>#idiota>
Ezeket leszámítva tetszik az "új soroszat".
Azért mert kifejtjük a véleményünket ami nem tetszik neked, még nem mi vagyunk a barmok. Ellentétben a hozzászólásoddal...
Þór vígi þessi rúnar
most az, hogy 10 emberbõl 9nek nem tetszik, nem a mi hibánk, hanem a sorozaté
ja és amúgy nem tudom milyen jogon akarod te megszabni, hogy mirõl menjen itt a diskurzus, még nekem sincs ehhez jogom pedig én vagyok a HG
arról beszélgetnek amirõl akarnak, amíg betartják a netiketett és nincs off és/vagy flame
Bazinga!
Szerintem jó rész volt, fõleg azért mert kiderült Clair apja most már végképp a jó oldalon áll és a bizalmába férkõzve fogja legyõzni Nathant