Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picizöldfül
Gratula
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hosszú idõk óta a legjobb rész,vetekedik az elsõ évad hangulatával..daphne-s részt nemtom ki írta le a kalappal elõtte,férfi létemre összeszorult a szívem rendesen,gyönyörû jelenet..hiroék ismét a nekik álló szerepet játszották,fagyasztós jelenetért egy piros pont. Fekete pont viszont a repülõs jelenetekért,nagyon gagyiak...összességében 9/10

sambauer
izé im invisible ?

Turn Me On Dead Man

Golyo69
lol 😄 miért jelent meg alul is a szöveg 😄 nah mostár mindegy 😄

GGMU

Golyo69
pont ma beszéltem tesómmal: mondom szerintem tuti Micah a felkelõ mert mondom õ tudta baszogatni a gépeket 😄 de az szólt ellene hogy még túl fiatal ilyen dolgok kijátszására meg megértésere...de mégis az lett 😄

ma néztem meg és szerintem ki...szott jó rész volt...legalább most használtak egy két jó effektet..gondolok itt jegesedésre pl 😄 az szerintem naon jól megvolt csinálva...mondjuk az a pislogás nem kellet volna..de ezt leszámítva jó volt 😄 5* 😄

pont ma beszéltem tesómmal: mondom szerintem tuti Micah a felkelõ mert mondom õ tudta baszogatni a gépeket 😄 de az szólt ellene hogy

GGMU

gabi89
Mért lenne vége ? 😄 (nincs vége...)
Amúgy meg egy évadzáró rész ilyen lenne akkor menne a felháborodás. Mert oda nagy izgalmak nagy lezárások és persze cliffhanger kell ami itt azért nem volt.
Hiro -s jelenetek nagyok voltak. Látszott,hogy Bryan Fuller keze van benne.
Következõ részek is legyenek ilyen jók meg a finálé 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Flamer
amugy meg izé. szerintem fostaliga volt. minek akar sylar yobalenni a kopasszal. minek tálaja fel neki ajnáékként a többieket.. pff. szerintem az elég nagy baromság lenne😄

http://loal.atw.hu

Rage47
Ezzel vége az évadnak?
sambauer
A visszaemlékezõs rész az hanyadik volt (amikor kiderül hogy Daphne mégse halt meg satöbbi), hány rész jött utána ?

Turn Me On Dead Man

precision
én azt hittem hogy Sylar nélkül nem lehet jó részt csinálni, de tévedtem 😊

Bazinga!

MrSpock
Felsem tûnt,vagyis csak jóval utánna hogy Clairemaci sehol nemvolt.:-)És ami érdekes hogy baromira nem is hiányzott:-)Nélküle jobb a sori,úgyis mindig nyûglõdik.

Go Jeff Go!!!!

Me' fájt neki... 😊

Daphne-t megkönnyeztem, rohadt szépre sikerült az uccsó jelenete.
Most mi lesz vajon ha Ando Hirohoz ér és felturbózza?
Ez igaz,csak van ott egy könnycsepp is.
5c0rp330n
nekem inkább penge 2 ugrott be róla 😊

Dynamic
Ez most tényleg hosszú idõ óta a legjobb rész volt.

Szerintem Tracy nem halt meg, mert inkább kacsintás volt, mint pislogás(mindkét szeme látszik, de csak az egyikkel pislog), aminek ugyebár van egy nem-verbális jelentése 😊
sztem csak ajándékot vitt a kopasznak nem megölni akarta, még..

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Carlos
Terminator 2 feeling nincs meg?
Pótold!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
x-men-ben is van ilyen, h akinek hasonlo képessége volt szétesett, majd összerakta magát 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
õ tette oda az "ajándékot", majd elment gondolom...

faja kis rész volt, hosszú idõ óta a legjobb, nekem bejött

Hiron szakadtam énis, nagyon nagy😄

a "pislogós" részt nem nagyon értem, nehogy má' éljen:S egy fél arccal amúgy is mit kezd? összeragasztják? ez így elég gagyi lenne de várjuk ki a végét😊
precision
igen azt én sem tudom hová tenni, mert biztos voltam benne hogy láttam egy ilyen részt, vagy az ezelõtti rész végén vagy egy promoban... szal nemtom mi van 😄

Bazinga!

Bannert kéne frissíteni xD

Ám elõzõ résznek nem úgy volt vége h Sylar ott van a csávó lakásán ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
azt hiszem ez volt az utobbi idöben az elsö rész amikor nem éreztem, h kéne ide Sylar feldobni picit a hangulatot

nagyon tetszett, pörgös rész volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bulykin
hunsub kész!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

hát ez a rész marha jó volt! nekem tetszett😊 a Hiros részen meg haltam meg....😄 a Tracyset meg szépen megcsinálták! szerintem jó rész volt! nekem nagyon tetszet😊
Bulykin
lol, nem igaz😄😄

sztyui2
Ma egy rész van? Csak mert valahol hallottam, hogy dupla rész lesz, mert múlt héten elmaradt. Vagy akkor ez nem igaz?

www.flickr.com/sztyui

jugen
Tracy félfej pislogása egyértelmûsíti, hogy nem halt meg (Terminator 2😊)
Hiron szakadtam a röhögéstõl, mikor talicskázott😊))
Majka elég egyértelmû volt...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

precision
na tényleg Majka a Rebel, ez jó pont
Tracy most a végén mikor a feje félig le van szakadva, hogy pislogott? ezekszerint nem halt meg? vagy most mivan? 😄
végre Hironak is van képessége még ha csak részlegesen is, Baby Parkmannek már csak Petert kell megérintenie 😊
Petrelli mama még mindig idegesít, még mindig céltalan és motiválatlan... most azt hogy fiait ki akarja szedni a gödörbõl amibe õ lökte õket... hát istenem, 1. saját hibája, 2. nem biztos h így kéne csinálnia, hogy manipulálja õket és szinte cél nélkül kavargatja a szart... mert ok hogy elõre látja a döntései és a dolgok következményeit, de úgy néz ki elég loser benne, most is majdnem elkapták...

Bazinga!

Bulykin

sambauer
de van 24 <#pias>

Turn Me On Dead Man

Bulykin
nincs

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ezen a héten nincs új rész?

Magiszter
Sokan ezért sz*rozzák le a sorozatot. Túlkomplikálnak mindent ami pedig tök egyszerû és egyértelmû. Aztán belefáradnak és meg is van az eredmény <#nyes><#phone>

jaaaa tényleg....😄 bocs elfelejtettem, hogy hogy is volt...😊
precision
jajjistenem 😄
persze hogy parkman gyereke, persze hogy az a babysitter volt

azért ennyire nem volt bonyolult 😄

Bazinga!

kommersz
akkor meg miert lett volna Parkman a neve?😄
gondolom akkor tudta a no ,hogy a "megcsalo" nevet kell adni😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
megcsalta de a gyerek az Parkmané

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hmmmm... de akkor se Parkman gyereke volt hanem a másik rendõré akivel megcsalta....😊
Bulykin
de😄

RAZOR27
..hanem a bébiszitterre aki felmond, nem? 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

szóval szerintem ez öszvisz egy poén volt...😊(bocs hogy 2 külön hozzászólásba írtam)
de ez nem Parkman felesége volt....😊
Bulykin
np^-^

kommersz
😮 akkor meg az tenyleg erdekes lesz ,ha nem csak egy poen volt😊
sry erre nem emlekeztem

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Bulykin
de Parkman volt felesége terhes volt, aztán elváltak...

kommersz
az nem egy poen volt?
hogy csak a nev egyezett meg es azt hittek hogy ott van az igazi Parkman😄
ennyi volt,en szerintem

Bulykin
azért a 3.fejezet az szerintem ütött rendesen, igaz ez a 4. már tényleg nem az igazi, de számomra bíztató jel hogy az uccsó 2 rész hozta a szintet(nekem😛)...

btw. a mostani rész végén amikor Hironak a kezébe nyomta a csajszi a kis Parkmant...WTF?? engem már Micah is idegesített régen, akkor mi lesz ezzel? milyen szerepet szánnak neki egyáltalán???

Én - mint visszatérõre - Hana Gitelman-ra tippelek (a wireless csaj).
Õ az egyetlen aki bármilyen hálózatban bármit meg tud tenni és lehetetlen elfogni! És még színész sem kell hozzá, hogy eljátsszák a szerepét. 😊

Shaman
Háát nemtom,nektek nem egyre gyengébb a Heroes?
Az elsõ 2 évad még ütõs volt,nagyon tetszett,de ez a mostani elég gyengusz...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hát elkábítja valószínûleg és annyi volt akkor a szerencséje hogy még magához tért és kijött az égõ házból idõben... ez történt valószínûleg...😊
ScarY MAN
ez egy képregényes szuperhõsös cucc....bármi megtörténhet , bármikor, bárkivel etc. 😊

...