Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazinga!
Tehát valszeg ez természetes dolog lehet ott..is:-)
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Aha. Szóval Mexico-ban a 40-es fickóknak nincs tizenéves lányuk, ha ilyet látunk akkor azok mindenképpen egy pár. :)
"úgy nézz ki mint egy pár"?
Egy 40-es fickó meg egy tizenéves csaj? Igen, végül is tényleg. :)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Viszont vki mondja már meg,
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Þór vígi þessi rúnar
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
A templomos jelenetek egyszerûen szörnyûek voltak. Rohadtul untam õket és alig vártam, h vmi mást mutassanak.
Sylar és Danko páros eszméletlen!:D Viszont azt nem értettem, h az alakváltó, h lett Sylar, mert elvileg megkel érintenie az embert, h alakot váltson nem?
És amilyen zenék szóltak azok is eszméletlen jók voltak. Fõleg mikor elsõnek találkozik Danko és Sylar az autóba. Annak vki nem tudja a címét?
Amúgy 9/10 szerintem. Templomos jelenetek miatt és hogy ilyen béna Claire haja!:D Azért nem 10-es.
http://loal.atw.hu
Claire részeknél sem éreztem, h legyen már vége
összességében szvsz nagyon jó rész volt, nem unatkoztam egy pillanatra sem, remélem a további részeknél is megmarad a hangulat, nekem már ez a 2. rész aminél elsö évados hangulatom volt :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár nekem az tünt volna logikusnak, mikor 2 résszel ezelõtt a rész végén beosont, és bevitte a tömött nyulat, azzal azt jelképezte volna hogy levadássza a vadászait, mint amit az apja is mondott neki.
De ez a Danko egy mocskos unszimpatikus alak, ennél ellenszenvesebbet nem is tudtak volna keresve sem találni :D
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Bazinga!
A heavy cost. I pay it gladly.
Sylar tuti hogy eleinte segiteni fog a Dankonak, összedolgoznak majd, ahogy a Promóból is kiderült, segitik majd egymást. Valszeg akiket elkapnak, azokat Sylarnek adják. Promoba monja is Danko, hogy "you will be the only one left" tehát az egyetlen õ maradna a közös játszmájuk végén. Csak miért csinálna igy Danko egy legyõzhetetlen ellenfelet? És tuti, hogy Sylar faterja nem hagyja annyiban a dolgot, és a fia után megy. Meg vajon Matt most begorombul? Sok dolog nyitva maradt ám.
Ejh, csak az a baj, hgoy Claire is benne lesz a kövi részben...
bár ki tudja, majd kiderül
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
bár, az összes szerve megfagyott, gyakorlatilag átalakult jéggé, a szeme is, ezek szerint a belsõ szervei is... hát nemtom, sztem annyira nem penge ez a képesség, hogy vissza tudjon olvadni és még a szervei is visszaalakuljanak
majdkiderül :)
Bazinga!
A Fagyis csaj (a nevét sose tudom megjegyezni... Sztészi?), szerintem majd egy ilyen higany embert megszégyenítõ ügyességgel fogja egybetenni magát. Az a pislogás a végén legalább is ezt sugallta.
amugy megjegyzem Claire elsö évados karakterét is Fuller találta ki, és akkor még nem fikázta senki :D
szoval akár az is lehet, h a következö részben végre nem idegesítõ lesz :)
amugy ték. %
3resz jott ki azutan.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"