12300
-
#2563 hihetetlen ez a sorozat rájöttem.. mindenki mindenkivel vmiejen kapcsolatban van 1mással, de rajtuk kivűl nincs is világ. az 1edüli aki csak magában van alapbol az niki (kivéve DLt..). az más tészta h ő szépen lassan megismerkedik 1-2vel. jah a másik meg isaac és parkman, de ők is ugyanigy van ezzel. az h claire rokona a petrelliéknek az megint csodás de h linderman mindent tud az megint. ugy fura az egész ahogy van.. de ettől lesz naon jo :) amugy kinek meik képesség kellene? :D nekem, ha gyilkos hajlamaimat nézzük akko sylaré kéne (:D) ha meg nem akko peteré :) az a fontos h tudjak repülni (a tériszonyom nem zavarna) legyek sebezhetetlen, halljam a gondolatokat, lehessek láthatatlan és tudjak mozgatni tárgyakat. jah és jo lenne mindent megtanulni hipp-hopp is mer még jol jöhet a suliban :D. egyszoval minél több annál jobb :) a felrobbanás már más téma :D -
#2562 Tegyük hozzá, hogy eléggé spoileres volt a legvégén az a bemutató.
Az összes poént lelötték a kövi részhez.
Mondjuk aki nem látta, az lehet, hogy fel sem fogta. -
#2561 ő a 24 Harmadik Évadában is szerepelt amúgy.. -
#2560 én is láttam de szittem csak képzelődtem :) amugy a magyar szinkronban 1edül mohinder hangját találták el igazán.. hiro és ando hangjai viszont nem jönnek ki jol a két nyelv miatt.. de persze ha nem látom az eredetit akko kidogástalan, igy is megtom nézni végülis
"Mentsd meg a lányt, mentsd meg a világot! -
#2559 LOL, tv2-n a heroes után volt bűbájos boszorkák előzetes és syler volt benne olyan emos frizuval :) -
#2558 Ehhh...lámer voltam. Köszi! -
#2557 Köszönöm a segítséget! -
#2556 ehehehe :)
banner 1. linkje hivatalos oldal, angol képregények
banner 2. linkje magyar fan oldal, magyar képregények -
#2555 Képregény? Honnan? Tudsz adni egy linket? -
#2554 foxit reader, kisebb és gyorsabb mint az acrobat -
#2553 adobe acrobat reader -
#2552 Hy!
Nekem a képregéynt semmi se nyitja meg normálisan. Az Open Office van fen de nem akarja megnyitni, ti mivel nyitjátok meg? -
#2551 majd lelohad a lelkesedésed.. aztá majd ha kijön a 19. rész akko minden kezdődik előről :) -
#2550 hádde wazz hogy a franca tudtam így félreolvasni ?? Másrészről pedig ez nyílvános emberkínzás amit a NBC csinál, már nem azért... -
#2549 [nem jut szóhoz] -
Kanál #2548 jovan leszek olyan kegyetlen és kiábrándítalak. még csak március van, nem április -.- -
Kanál #2547 lál :| -
#2546 jaj de jó emberek még két nap, és tölthető lesz a 19-dik rész, alig várom :P -
#2545 meg nékem is -
#2544 uh.. 25. képregény se semmi :) tök olyan mintha a képregény egy tök más történet lenne, mint maga a sorozat :) -
#2543 30éves korára meg olyan lógósak lesznek hogy kétszer átdobhatja a vállán xD -
#2542 egyik osztálytársamnak 2x nagyobbak az övénél :D -
#2541 nekem nem...de kit érdekel... -
#2540 őő azért van itt 1-2 ember akinek a korosztálya(pl nekem:P) -
#2539 egyrészt. másrészt meg szerintem nem is túlzottan szép. nade ízlések és pofonok. -
#2538 Da skacok, ez csak egy kislany. -
ba32107 #2537 teljesen igazad van, ez a csaj marhára szép és a sorozatbeli személyisége kurvára illik hozzá! ilyen szomorkás,stb..........
a haverom is mindennap rá van izgulva :D -
#2536 részvétem :( -
#2535 nekem a csaj csak a sorozatban teccik mint claire.. nekem egy oan szeméjiség is kell ahhoz a gyönyörű mosojhoz :) de ha teccik ha nem a valo világban már megvan a mgam szerelme :) kár h lassan egy éve nem beszéltünk miota összevesztünk..:(( nah de nem teregetek nektek ki.. :P -
#2534 -.- plsediehtx -
#2533 Eretnek!!44
Amúgy 17 éves a csaj, mégis mekkora mellei legyenek? Akkorák mint Pamela Andersonnak ? :D -
hapi #2532 Szar csaj!
vastag a felkarja és kicsi a melle!
-
#2531 ez már fáj.. :) -
#2530 Max a következő életedben ! -
Seten #2529
Az én csajom meg Candice. Úgyhogy sztem én jártam a legjobban. Minden nap "másik" nőt dughatok. :P :)
-
#2528 na akkor az itteni fanoknak itt egy kép amit most csináltam;)
(amúgy tényleg szép csaj:) ) -
#2527 Bájos! -
#2526 Cuki. -
#2525 oh anyám! nálam háttérkép váltás történt.. -
#2524 Ő az én barátnőm! :D