Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akkor meg kell nézni a 1x00-et is, vagy ugyan az a 1x01 csak megvágva?
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
nekem az nagyon bejött!!!!!
Tök jó minden, zene (!),(ha jól figyeltem ebben kicserélték a pilotban lévõ Batmanos zenét)a narrátoros dolog is tök, jó történet is kikerekedthet ebbõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok mindent ki lehet hozni belõle.
A második epizódpt egnézem még és majd kiderül mi lesz belõle...Egy próbát azért megér mindenkinek.
a heroes esetében biztosan nem ugyanaz lesz az 1x00, mint az 1x01, hiszen mi 52 perces verziót láttuk eddig. ez meg csak 42 perc lesz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Egyébként: Heroes 1, A dzsánkin túl is van élet
Amugy a tudos nem arab, hanem indiai.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Remélem ezt nem erõltetik túlzottan
A sorozatot a szezon nagy (scifi?) siker esélyesének tartom, a potenciál benne van, és kivitelezésben/dramaturgiában igencsak überelte a Jericho pilot-ot
mindenesetre, mint sorozat érdekesnek tûnik - szóval az elsõ rész csalódása ellenére is várom.
nekem is tetszett, azért felirattal még majd megnézem mégegyszer :]
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Az elsõ rész alapján valamiért vele tudtam a legjobban azonosulni, talán azért mert õ speciális akart lenni. Használni akarta az erejét ami nem csak úgy egyszerûen az ölébe csöppent, hanem félig meddig maga fejlesztette ki/tovább saját magának.
Az arab prof elmélete szép és jó, és egész jó szálat adhat a sorozathoz, de egy kicsit sántít. Ha bármiféle genetikai alapú evolúciós lépés elõtt álna az emberiség akkor nem így egyidõben egyszerre jelentkeznének a szuper képességekkel rendelkezõk, hanem lineáris v. exponenciális mértékben növekedõen (azaz idõben elhúzottabb lenne az 1. és a 2. megjelenése közötti idõ, majd egyre kevesebb -ezt pölö az X-Men jól mutatta be-).
Egyébként nemtom mit fognak szólni az amcsi nézõk ahhoz, hogy nekik feliratokat kell olvasgatni, remélem nem ez fogja megbuktatni ezt a sorozatot.
Ha értékelni szeretném azt mondanám, hogy nincs akkora dobás mint a 4400 (annak a pilot-ja egyszerûen lehengerlõ volt), de mindenképpen nagyobb mint a lost
Akinek az X-Men, és/vagy 4400 bejött, annak must have kategória lesz 😊
Sorozatjunkie - Heroes
Hála az X-Men 1-3 sikerének úgy tûnik a sorozatkészítõk is rákaptak a szuperemberek témára.
Ez nagyon nem baj, már nagyon kellettek az ilyen sorozatok is.