Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Most akkor meg kell nézni a 1x00-et is, vagy ugyan az a 1x01 csak megvágva?

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Lobsterman
Hát pilot után sokkal jobbnak tûnik mint a 4400. Az egy idõ után nagyon unalmas lett, és volt egy olyan "hallmark" tv film feelingje az egésznek. Ez viszont olyan volt mintha egy rendes filmet néznék... Szóval eddig tetszik. A japán csávó nagyon rulez 😊

Na megnéztem.
nekem az nagyon bejött!!!!!
Tök jó minden, zene (!),(ha jól figyeltem ebben kicserélték a pilotban lévõ Batmanos zenét)a narrátoros dolog is tök, jó történet is kikerekedthet ebbõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg mikor mennek a festõhöz, az meg ott felszik a földön és mutatják a bumm-os képet,durva.

Sok mindent ki lehet hozni belõle.

nem sokat tévedtem

A zene nem hajaz semmire, mivel a Batman Begins zenéje az egész...
Hát winnie ezt megint kurvára beszoptad, mert a lol verzió is 52 perc... 😉)
Nah, én ugyan nem szedtem le, hanem itt a koliba megtaláltam a nyári 1x00-ás részt és azt néztem meg. Alapból szeretem a szuperhõsökkel foglalkozó filmeket ezért ezt a sorozatot már nagyon vártam. Sajnos nem igazán vagyok elragadtatva tõle. Az 54 perces játékidõ 70%a dögunalom volt, túl sokat bíbelõdtek a karakterek bemutatásával, adagolhatták volna lassabban is. Ami ennél is rosszabb hogy többnyire a karakterek nem túl érdekesek, kb 3 volt aki felkeltette az érdeklõdésemet (Claire eddig a kedvenc, az õ képességébõl láthatunk a legtöbbet, de a japán Hiro (milyen elmés😊) szintén érdekes lehet. Kapunk jópár nyílt utalást a képregényekre - leginkább az x-menre - és a zene is arra hajaz.
A második epizódpt egnézem még és majd kiderül mi lesz belõle...Egy próbát azért megér mindenkinek.

Leszedte már valaki?

Ez is 52 perces

aki már leszedte a pilotot mondjon már véleményt róla pls

a 0. rész az az 1. rész nyers, elsõ verziója. sokszor az lesz az elsõ rész, sokszor meg változtatnak rajta, van, hogy szereplõket is lecserélnek.

a heroes esetében biztosan nem ugyanaz lesz az 1x00, mint az 1x01, hiszen mi 52 perces verziót láttuk eddig. ez meg csak 42 perc lesz.
REALista
Szasztok!Megéri leszedni a pilotot?Egyébként ez a 0. részt jelenti amit nem adnak le TV-ben???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én is<#hawaii>

Már itt is van. Én is nagyon várom már a holnap reggelt. 😊

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Nemsoká már 25. van <#vigyor3>

seriesfanatic
Jah

PSone
Végülis akkor a végén kiderült h nem is srác tud repülni hanem a báttya?? utolsó pár percet nem láttam.

Hát, azért szerintem csak a pilot volt ennyire ütõs...

Egyébként: Heroes 1, A dzsánkin túl is van élet
Hunnenkoenig
Nekem kicsit tul komor volt a hangulata, pedig szeretem az olyasmit, de ettöl valahogy meg kicsit viszolygok.

Amugy a tudos nem arab, hanem indiai.

mrzed001
mininova.org ... a sorozatforrás 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

quack
betonon fenntvan

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Honnan szedtétek le a pilot-ot? Nem találom egyik torrent oldalon se.
mrzed001

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lehet egy hülye kérdésem? Mi az a 4400?

mrzed001
Ja, volt egy kis TDZ feeling is benne, de annyira nem jelentõs. Viszont az a kis Lost feeling ami volt benne az meg engem zavart (mindenki mindenkivel összefutott valahogy a nagy 10 misis NY-ban)
Remélem ezt nem erõltetik túlzottan

A sorozatot a szezon nagy (scifi?) siker esélyesének tartom, a potenciál benne van, és kivitelezésben/dramaturgiában igencsak überelte a Jericho pilot-ot

a kissé dead zone fíling zavart, de TDZ-fan vagyok, so jöhet.
nekem abszolút nem jött be a pilot, de ezt annak tudom be, hogy még 2 szereplõt nem is ismerünk.

mindenesetre, mint sorozat érdekesnek tûnik - szóval az elsõ rész csalódása ellenére is várom.
quack
szeptember NBC
nekem is tetszett, azért felirattal még majd megnézem mégegyszer :]

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

És ez mikor lesz TV-ben és mikor adják?

mrzed001
Az egész pilotban valahogy a balszélen lévõ kisjapó volt a legszimpibb és legemberibb (nomeg a leginkább Star Trek fan is 😊) )
Az elsõ rész alapján valamiért vele tudtam a legjobban azonosulni, talán azért mert õ speciális akart lenni. Használni akarta az erejét ami nem csak úgy egyszerûen az ölébe csöppent, hanem félig meddig maga fejlesztette ki/tovább saját magának.

Az arab prof elmélete szép és jó, és egész jó szálat adhat a sorozathoz, de egy kicsit sántít. Ha bármiféle genetikai alapú evolúciós lépés elõtt álna az emberiség akkor nem így egyidõben egyszerre jelentkeznének a szuper képességekkel rendelkezõk, hanem lineáris v. exponenciális mértékben növekedõen (azaz idõben elhúzottabb lenne az 1. és a 2. megjelenése közötti idõ, majd egyre kevesebb -ezt pölö az X-Men jól mutatta be-).

Egyébként nemtom mit fognak szólni az amcsi nézõk ahhoz, hogy nekik feliratokat kell olvasgatni, remélem nem ez fogja megbuktatni ezt a sorozatot.

Ha értékelni szeretném azt mondanám, hogy nincs akkora dobás mint a 4400 (annak a pilot-ja egyszerûen lehengerlõ volt), de mindenképpen nagyobb mint a lost

seriesfanatic
Az elõzetese alapján jó kis sorozat lesz, már csak a feliratot várom (NAGYON)!!

mrzed001
Nem, teljesen más szitu és más hangulat.
Akinek az X-Men, és/vagy 4400 bejött, annak must have kategória lesz 😊

Mi a franc ez egy béna X-men koppintás?

mrzed001
Ismét egy elég érdekes pilot jött ki.
Sorozatjunkie - Heroes

Hála az X-Men 1-3 sikerének úgy tûnik a sorozatkészítõk is rákaptak a szuperemberek témára.
Ez nagyon nem baj, már nagyon kellettek az ilyen sorozatok is.