Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Most néztem meg 1x02t - ez a sorozat KURVAJÓ 😄
Kiváncsi vagyok hogy fogják megakadályzni a közelgõ katasztrófát!
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm a visszajelzéseket!
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tetszik benne, hogy miután rájöttek hogy milyen extra képességeik vannak nem rohannak rögtön hõsruhát varrani maguknak, megmaradnak azok akik voltak.
Hiro valóban az egyik legjobb szereplõ, talán õ dolgozott meg legjobban az erejéért, no meg érti is hogy mi az, nem csak használja.
Az hogy miért 5 héttel késõbb került NY-ba? Sztem mert kezdõ a tér-idõ hajligatásban, és annyira a hol-ra koncentrált, hogy elfeledkezett a mikor-ról
Azért furi hogy ugyanoda a metróba és ugyanakkorra ment vissza, miért nem kapásból az irodába? Ja, és a képregényt magával vitte a múltba, vagy elvették tõle, erre már nem emlékszem.
Na igen, és hogy behozták az Alias-ból az ipsét mint gondolatolvasó, nos remek színész szóval csak emelni fogja a színvonalat 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szeretem az ilyen apróságokat a sorozatokban.
Elsõ ránézésre jó, megyek átbogarászom.
És egyébként köszzzzzz!
Kösz BLAZE_ONE hogy csinálod!
nagyon ott van a történet.
sztem a japán csávó a legeredetibb karakter; nagyon teccik, ahogy "bohóckodik" az elsõ részben 😊
angol sub már van
18-49 -ben meg 2.
Szép!
Azt lehet tudni, hogy felirat a héten mikor várható?
köszi
Szerintem elviselhetõ az esés, aki viszont ezután a marha jó 2. rész után nem marad meg, annak tényleg nem tetszik a Heroes.
Viszont látszik, hogy az emberek nagy részének teccik
Pl.:Isohunt-on a lost és a Prison Break után 3. a keresási listán.
Holnap már biztos megjelenik a nézettség a Sorozatjunkine, de szerintem egyértelmû.
Na már csak felirat kell😄
Megtekintettem a 2. részt...mondanom sem kell hogy csak MOST fog kezdõdni a sorozat! 😄
A film végén a kis japán október 2rõl hablatyol...közben meg már nov 5...aztán ugye robban a bomba...
Csak hát tegnap adták le amcsiban, szal október 2án 😄
Asszem a készítõk alaposan kíváncsivá tették a nézõket! 😉
Sztem a japán csávón sokminden múlni fog...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Az hogy Nathan és Peter is mindketten....(tudjátok) 😉
Na ez a király dolog 😄
A kis kínai is nagyon tolja a bizniszt 😄
"NBC's drama Heroes premiered last night, scoring NBC's highest series bow since Crossing Jordan in 2001. Heroes was watched by 14.29 million total viewers, winning its time slot."
a sorozatjunkie szerint.
De ez valahogy próbál emberibb talajon járni (egyelõre), aztán mi lesz belõle, még nem tom 😊 De kíváncsian várom 😄
Nagyon sajnáltam mikor a Rejtélyek Kalandorai véget ért. Azt nagyon csíptem. Most végre kedvére
Tetszett a csavar az elsõ rész végén 😊
Ha jól folytatják, akkor nagy favorit lehet és lehet tönkre veri a Smallville-t nézettségileg 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mondjuk nézettségileg veszett jól nyitott, szó se róla.
Sex, fagyi, rock & roll ! :)