Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magoo
A csaj nem lehet....ugyanis férfi a tettes.

mrzed001
Vagy kiderül, hogy sybil fõleg olyanokat öl akiknek képessége van/lehet ... végülis az agyatlanítás egy _kisséééé_ durva módszer

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

szerintem az anyuka is gonosz - lehet hogy õ a sorozatgyilkos, a sybil.

BAZZEG BAZZEG BAZZEG

Most néztem meg 1x02t - ez a sorozat KURVAJÓ 😄

mukika
Van már 3. rész elõzetes?

grebber
Kis japó csákó nemtudta feldolgozni a dolgot 😄
Kiváncsi vagyok hogy fogják megakadályzni a közelgõ katasztrófát!

Next PC upgrade: 2022

Elvileg van rajta, bár nem tudom, hogy miért nem mûködik. :S
Köszönöm a visszajelzéseket!

linuxman: linuxman.freeblog.hu

A csaj egy Jekyll & Hyde cucc!
ÁÁÁ!! Ez a második rész nagyon ott volt!! Legalább 5x WTF-oltam😊 Direkt szivatják a nézõt, h nem árulnak el semmit, együtt jöhetünk rá mindenre a hõsökkel. Az anyuka képessége még mindig nem tiszta elöttem, a falra tudnék mászni, h ennyire felizgatják az embert ilyen kérdésekkel. Ha ez így folytatódik, akkor könnyen bealázhat nálam szinte mindent! Most megyek, megpróbálom elõretekerni az idõt a köv részig😊

jó lesz ez, csak tegyél rss-t, szerintem.
mrzed001
Hát, az elsõ rész sem volt semmi, de ez a második még rátett egy lapáttal 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tetszik benne, hogy miután rájöttek hogy milyen extra képességeik vannak nem rohannak rögtön hõsruhát varrani maguknak, megmaradnak azok akik voltak.
Hiro valóban az egyik legjobb szereplõ, talán õ dolgozott meg legjobban az erejéért, no meg érti is hogy mi az, nem csak használja.
Az hogy miért 5 héttel késõbb került NY-ba? Sztem mert kezdõ a tér-idõ hajligatásban, és annyira a hol-ra koncentrált, hogy elfeledkezett a mikor-ról
Azért furi hogy ugyanoda a metróba és ugyanakkorra ment vissza, miért nem kapásból az irodába? Ja, és a képregényt magával vitte a múltba, vagy elvették tõle, erre már nem emlékszem.

Na igen, és hogy behozták az Alias-ból az ipsét mint gondolatolvasó, nos remek színész szóval csak emelni fogja a színvonalat 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hironál a végén amikor megmutatják az újságon neki a dátumot, érdemes megnézni a fõcímet. 😉

Nathan megnyerte a választást.

Szeretem az ilyen apróságokat a sorozatokban.

Pont ma gondolkoztam, hogy mikor jelenik meg az elsõ magyar heroes-es oldal, erre tessék, kiderül hogy már egy hete van.<#idiota>
Elsõ ránézésre jó, megyek átbogarászom.
És egyébként köszzzzzz!

btw, érdemes (szerintem) az aláírsában lévõ oldalra egy pillantást vetnetek. 😉

Akkor holnapra vagy holnaputánra lehet,hogy lesz már magyar felirat is!
Kösz BLAZE_ONE hogy csinálod!

Serpa
a vanished -t erre váltottam, nem bántam meg.
nagyon ott van a történet.

sztem a japán csávó a legeredetibb karakter; nagyon teccik, ahogy "bohóckodik" az elsõ részben 😊

angol sub már van

Háztartások tekintetáben 5.
18-49 -ben meg 2.
Szép!

Ha jól értelmeztem 5. lett. Ez nem rossz.
Azt lehet tudni, hogy felirat a héten mikor várható?
köszi

Tegnapi nézettségi adatok
Szerintem elviselhetõ az esés, aki viszont ezután a marha jó 2. rész után nem marad meg, annak tényleg nem tetszik a Heroes.

Lobsterman
A japán srácot valahogy sejtettem hogy nem "valós" idõben lesz New Yorkban. Mögötte nagyon pörgött az óra amikor rákoncentrált a teleportra.

Alakul ez a sori, igaz még nem néztem meg a 2.-at.
Viszont látszik, hogy az emberek nagy részének teccik
Pl.:Isohunt-on a lost és a Prison Break után 3. a keresási listán.
Holnap már biztos megjelenik a nézettség a Sorozatjunkine, de szerintem egyértelmû.
Na már csak felirat kell😄

Állati sorozat tényleg, az ember ámul és bámul, és még tényleg csak most kezdõdik minden. Este azt hiszem mégegyszer megnézem. 😊

Üdv!

Megtekintettem a 2. részt...mondanom sem kell hogy csak MOST fog kezdõdni a sorozat! 😄

A film végén a kis japán október 2rõl hablatyol...közben meg már nov 5...aztán ugye robban a bomba...
Csak hát tegnap adták le amcsiban, szal október 2án 😄
Asszem a készítõk alaposan kíváncsivá tették a nézõket! 😉

Sztem a japán csávón sokminden múlni fog...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Magoo
Hát ez Qrva jó! 😄 Továbbra is nagyon tetszik!
Az hogy Nathan és Peter is mindketten....(tudjátok) 😉
Na ez a király dolog 😄
A kis kínai is nagyon tolja a bizniszt 😄

Kijött LOL verzió! <#eljen>
Basszameg, ez nagyon ütni fog!!!!!!!!!!!!

De várom a holnapot!

a sorozatjunkie-n mindig kiírjuk, hogy mennyi.
Remélhetõleg ezt azt eredeményezi, hogy minél több ilyesmi sorozatot kapunk!
Link
"NBC's drama Heroes premiered last night, scoring NBC's highest series bow since Crossing Jordan in 2001. Heroes was watched by 14.29 million total viewers, winning its time slot."

Lényeg, hogy hétfõn magasan a legnézettebb volt,
a sorozatjunkie szerint.

grebber
Angol téren béna vagyok itt nemtaláltam sehol 😞

Magoo
Yowanna 😊 nyugi én is nézem azt is 😄
De ez valahogy próbál emberibb talajon járni (egyelõre), aztán mi lesz belõle, még nem tom 😊 De kíváncsian várom 😄

a smallville-t csak hagyja békén ! ne tegye tönkre

Magoo
Ja még valami. Örülök hogy Adrian Pasdar végre ismét fõszerephez juthatott egy sorozatban!
Nagyon sajnáltam mikor a Rejtélyek Kalandorai véget ért. Azt nagyon csíptem. Most végre kedvére
"szárnyalhat" 😊

Magoo
Nekem is bejött ez a sorozat. várom a holnaputáni 2. részt 😊
Tetszett a csavar az elsõ rész végén 😊
Ha jól folytatják, akkor nagy favorit lehet és lehet tönkre veri a Smallville-t nézettségileg 😄

LasDen
TV.com?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
Hol lehet megnézni a nézettségét + a többi sorozatnak?

mukika
a japánok beszéde is feliratozva van.... ott az új felirat a feliratok.hu-n.

grebber
Szerinted ha tudnék angolul irogatnék feliratért?

Mármint, hogy érted? Ott az angol felirat!
grebber
Remélem a köv részekben a japok beszédét is feliratozzák.

LasDen
Ez nagyon ott van......a csaj az ilyen Jekil és Hyde-s nem??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a clock-stopperes csávóra vok leginkább kíváncsi, talán õ az, akinek a legdurvább képessége van, ha mindent engedélyeznek neki.

már van ellen és ki tudja, hogy lesz-e második évad😊

mondjuk nézettségileg veszett jól nyitott, szó se róla.
Oké, köszi!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

Én arra leszek kíváncsi, h ki vagy mi ellen fognak harcolni...gondolom elsõ évad úgyis a képességek kialakulásáról, esetleg vmilyen szervezet elõli menekülésrõl fog szólni, és a tényleges történet majd a köv évadban. Ha más, szuper-képességekkel megáldottak ellen fogják nyomni, akkor gáz lesz, ha kitalálnak egy rendes ellent nekik, akkor zsír<#nezze>

Hunnenkoenig
mostmar nem kell nezni 1x00-t!

az 1x01 ugyanaz apro valtozasokkal, de az a vegsö valtozat.