Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Your suffers will be legendary even in hell!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A viz alatti lélegzõ gyerek is mire kellett? Csak mert zsidó rakjuk be? Már elõre fogadtam, hogy koncentrációs tábor jelleg mindjárt elõjön.
ultrafos az egész....
A legnagyobb spoiler amit ezzel a résszel kapcsolatban el lehet mondani, az az, hogy 45 perc arra ment rá, hogy kormány által üldözött szökevények ástak, hgoy fény derüljön rá, hogy az amugy zsírgazdag Angela miért lopott zoknit az elsõ részben... FUCK!!!
Nathan meg sose találkozott Sylarrel, tehát a hozzáéréses dolog bukott...
Atomújat nemtudtunk meg,az is szerintem felesleges volt.
Az utolsó pár pillanat volt kicsit érdekesebb:Sylar
Hihetetlen,hogy már épp jólenne,de mindig beraknak valami übergáz epizódot,és ismét visszaesik az amúgy sem magas színvonal.
Go Jeff Go!!!!
A következõ rész az elõzetes alapján lényegesen jobbnak ígérkezik.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
http://loal.atw.hu
www.flickr.com/sztyui
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sylart meg volt lehetõsége megérinteni, pl. a bárban, amikor felvette Danko alakját.
steam, origin: ACE_hun
Unisex ruhában... de a mai világban (fõleg USA)ha egy kétrészes bikiniben flangálna sem szólná meg senki õt. <#nyes>#nyes>
Viszont kicsit agybajt kapok Petrelli mamától. Ez a titkolózása megõrjít!😄 Meg amilyen dumákat lök.. 😄 ha többet akartok tudni akkor Dig IIIIN😄 Végül is mekkora feeling a csontvázak között ásni nem?
Õ meglát egyet elájul(tudom az emlékek) a gyerekeivel meg ásatja. Remélem lesz vmi normális oka, nem csak azért, h közben elmeséljen egy történetet. Mert ha igen akkor Nathan helyébe becsomagolnám közéjük. 😊
Viccet félre téve tényleg kezd fasza lenni újra a sorozat. Még vmi😄
Syler mikor felment Bennethez, Sandra hasonmásként akkor mikor ment az utcán a végén, konkrétan nõi ruhába ment haza?😄😄😄😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
És kinyitod a szemed!😊
30-40 évesek úgy fúrják a 17-18 éves kis csajokat mint a szél. Jah a és a kis csaj még büszke is rá!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
from junkie
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://rapidshare.com/files/215639111/heroes.321.hdtv-lol.part2.rar
Password: W-47.com
Húsvétra remélem többet kapsz <#buck>#buck>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na mindegy, csak gondoltam má postolom...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Go Jeff Go!!!!
Abban a hotelben, a recepcióson nem is csodálkozom.
Egy postai dolgozón viszont meglepõdtem volna ha egy párnak nézi õket. 😊