Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a negyedikben a csodálatos Diana Krall: The Girl In The Other Room címû száma szólt, nagyon jó volt a helyzethez!
a negyediktõl már egészen izgis lett a dolog és az ötös... 😉
jó lesz ez!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most néztem meg A 6 promot
nikki férje átjár a falon O_o
ezodabasz 😄DDDDDD
REAL MADRID
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Arra ment ki a kerdes mivel 3-man is emlitettek egy het allat es az most vagy tenyleg naon jo vagy direkte szivatnak mert tudgyak milyen sorozat buzi vaok 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Iggen én is egyetértek ezzel,ritkán látni,máltánytalanul.
Nagyon jól is néz ki az tény.
A kérdések még nemannyira kuszák,mert a végcél látható,csak az eljutás oda az kérdéses,és kinek mi szerepe van benne.
A "LOST" esetében már inkább zavaró és untató.(számomra)
És nincs szimpi karakter benne,ellenben itt,szinte mindegyik az.
Go Jeff Go!!!!
Mindenki megtalálhatja a kedvenc karakterét.Hiro mindenki nagy kedvence lett hirtelen,mert olyan kis egyszerû,de van esze az látszik,és késõbb úgylátszik komolyodni is fog,és tudja mindennek a nagy súlyát.
Cheerleader csaj még kicsit nemistudomholahelyem szindrómában szenved,de majd csak rájön õ is.Apuka elég karakteres,nemtudni mi a végcélja.Szerintem egyenlõre csak feltérképezi az összes mutánst,és a feka csávó segíti megtalálni és kifürkészni a tudásukat.Többiekrõl majd késõbb...
Szóval szimpik a karakterek.És csak ízelítõt kaptunk ki mire is képes.
Már várom a következõ részt.
Go Jeff Go!!!!
A japanok meg orultek. (jo ertelemben, mielott valaki felreertene, imadom oket, ugy kollektive mint nep es kultura). Es ezzel az "idiota" Hiroval meg azt is megfogtak a keszitok, akik rosszul vannak ha meglatnak egy lebego kopenyt Mariska neni szaritojan... Las Vegasban amikor Hirot lecsapja a kartyas ficko egyik embere, az valami eszement. Nemtudom hanyszor neztem vissza azt a 20 secet, de attol a jelenettol padloztam ;]. Es ez is egy nagy erenye a sorozatnak, hogy amikor ugy erzed hogy epp kezd igazi, komoly, mar-mar veszelyes vagy izgalmas lenni a sztori, akkor hopp egy kis szunet, es reklam helyett megnezed Hiro legujabb hulyeseget. Aztan folytatodik a felbehagyott szal is ;]
Felek a sorozattol, mert iszonyu jo - #szerintem - es kivancsi vagyok, meddig lehet ezt a szintet fenntartani.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem egyszerü a valasz: A karakterek jok. Sokretegüek, van szemelyisegük, egyszoval ki vannak dolgozva, az ember kepes velük azonosulni. Hiro ugye mindenki kedvence. Szereny velemenyem szerint az apuka pedig akar egy valodi kepregenyböl is kilephetett volna. Lehet, hogy csak a szemüveg teszi, de en ha öt latom, mindig egy fekete konturos rajzolt figurat latok...
A sztori jo es egyedi. Nem a 28. X-Men vagy Invisible Man action B-kategoriaju sorozat. Izgalmas, de attol függetlenül nem veszi magat rettentö komolyan.
A kepi megvalositas es a zene kitünö es egyedi.
Egyszoval egy profi AAA kategorias cucc.
Hirtelen ennyi jut eszembe, amit felhozhatok mellette.
most a heroes-t eszik nagy kanállal az újak közül (tévében, warezben, itthon - nem véletlenül). de azért ott vannak a többiek is.
A néger fickó akinek az agyfürkész képessége van, nem a csaj férje.
Megnéztem imdb-n. 😊
BSG az egyetlen ami a közelébe tud érni, illetve az éppen már nem menõk közül ugyebár ott a 4400. Viszont átlagban azt kell mondanom, hogy ez sokkal jobb mint a 4400, kb azt a szíbvonalat hozta minden része eddig, mint a 4400 legjobb részei (pölö az elsõ)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Bazinga!
Bazinga!
Fuh, nagyon jó volt az 5. rész. Hiro nagyon nagy forma 😊 Lehet hogy vak vagyok, de jól láttam hogy a Jekyll&Hide csajszi férje az agymosó csávó? 😊 A pompomcsajszi faterjáról még most sem tudom elképzelni, hogy a jófiúk közé tartozik. Amúgy kezd összeállni a dolog, mostmár többen tudnak egymásról. Kíváncsian várom a többi részt. 😊
Bazinga!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Eddig bent volt az alairasomban, de azt hittem mar mindenki tudja ezert kivettem: "Nem spoilerezek! Ha valamit nem akarsz megtudni, ne gyere be addig, amig nem lattal mindent."
Nem vitakent, csak merö erdeklödesböl: A magyar felirat miert oldana fel a spoilerezes szüksegesseget?
linuxman: linuxman.freeblog.hu
magyar feliratot KÖVETELEK 😄SDASD?FDA_F?:F
REAL MADRID
PSN: berghold
REAL MADRID
Bandy: a nézettség sokkal jobb, mint az Invasioné (ha jól tudom). És az NBC-nek, most minden jó sorira szüksége van.
Ez a sori klasszisokkal jobb, mint az invasion. Tuti befuto. Föleg azert, mert nincs hozza hasonlo, tehat az összes comic fan ra van cuppanva minden hetfön a tv-re.
Lassan kezdenek alakulni a dolgok.
SPOILER
A kiccsaj apja lehet, hogy tenyleg nem gonosz, mert ugye meg is ölhette volna a csavot a korhazban.
A neger ficko most akkor a szöke csaj ferje? Jol lattam, hogy ö volt az?
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
ahonnan szoktam feliratokat szedni ott még nem tették föl:S
valakinek nincs az 1X04-hez felirata???
REAL MADRID