Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na, megnéztem most 3 epizódot
a negyedikben a csodálatos Diana Krall: The Girl In The Other Room címû száma szólt, nagyon jó volt a helyzethez!
a negyediktõl már egészen izgis lett a dolog és az ötös... 😉
jó lesz ez!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beszarás

most néztem meg A 6 promot

nikki férje átjár a falon O_o

ezodabasz 😄DDDDDD

REAL MADRID

robotnyk
Peterke is érzi már az erõt ^^
PiszkosFred
Gyujtogesd mint House-t ;] Majd a szezon vegen megnezed. Meg van legalabb 17 het addig...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sephi
Te amugy sem ertesz sokmindent.

Arra ment ki a kerdes mivel 3-man is emlitettek egy het allat es az most vagy tenyleg naon jo vagy direkte szivatnak mert tudgyak milyen sorozat buzi vaok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MrSpock
"Nomeg Miss Larter az egyik foszereplõ"
Iggen én is egyetértek ezzel,ritkán látni,máltánytalanul.
Nagyon jól is néz ki az tény.
A kérdések még nemannyira kuszák,mert a végcél látható,csak az eljutás oda az kérdéses,és kinek mi szerepe van benne.
A "LOST" esetében már inkább zavaró és untató.(számomra)
És nincs szimpi karakter benne,ellenben itt,szinte mindegyik az.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Szerintem is a karakterek miatt,és a sztori,hisz anézõ tudja mi várható,ugye a nagy katasztrófa,egyenlõre.Ezt kellene megakadályozni.
Mindenki megtalálhatja a kedvenc karakterét.Hiro mindenki nagy kedvence lett hirtelen,mert olyan kis egyszerû,de van esze az látszik,és késõbb úgylátszik komolyodni is fog,és tudja mindennek a nagy súlyát.
Cheerleader csaj még kicsit nemistudomholahelyem szindrómában szenved,de majd csak rájön õ is.Apuka elég karakteres,nemtudni mi a végcélja.Szerintem egyenlõre csak feltérképezi az összes mutánst,és a feka csávó segíti megtalálni és kifürkészni a tudásukat.Többiekrõl majd késõbb...
Szóval szimpik a karakterek.És csak ízelítõt kaptunk ki mire is képes.
Már várom a következõ részt.

Go Jeff Go!!!!

PiszkosFred
Nomeg Miss Larter az egyik foszereplo (#egyik szemelyes kedvencem, kar hogy keves moziban szerepel mostansag, de ami kesik nem mulik), emiatt mar kotelezo nezni 😄 Na de viccet felreteve, kiegeszitenem azzal, hogy egyre tobb a kerdes (Lost szintet meg nem eri el;]), es ezek olyan kerdesek, amelyekre igen is kivancsi a nezo. Tucatnyi vezerfonal van a sztoriban, amelyek egyre csak kozelitenek, de meg most sem tudod, 5 resz utan, hogy mi merre hany meter. De nem unod meg, hanem egyre jobban felcsigaz, hogy meg most sem erted. Illetve csak sejted, vagy csak remeled hogy erted, esetleg tippelgetsz, mind1, a lenyeg h varod a jovohetet mindenkeppen, hatha kapsz valami valaszt.

A japanok meg orultek. (jo ertelemben, mielott valaki felreertene, imadom oket, ugy kollektive mint nep es kultura). Es ezzel az "idiota" Hiroval meg azt is megfogtak a keszitok, akik rosszul vannak ha meglatnak egy lebego kopenyt Mariska neni szaritojan... Las Vegasban amikor Hirot lecsapja a kartyas ficko egyik embere, az valami eszement. Nemtudom hanyszor neztem vissza azt a 20 secet, de attol a jelenettol padloztam ;]. Es ez is egy nagy erenye a sorozatnak, hogy amikor ugy erzed hogy epp kezd igazi, komoly, mar-mar veszelyes vagy izgalmas lenni a sztori, akkor hopp egy kis szunet, es reklam helyett megnezed Hiro legujabb hulyeseget. Aztan folytatodik a felbehagyott szal is ;]

Felek a sorozattol, mert iszonyu jo - #szerintem - es kivancsi vagyok, meddig lehet ezt a szintet fenntartani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig
*X-Men = Mutants (vagy mi a tököm a cime...)

Hunnenkoenig
Szerintem addig nem offtopik, amig a Heroes nezettsegeröl van szo. Mivel az SG forumrendszere nem engedi meg, hogy feloszd a temakat egy temakörben, ezert minden jöhet ide, ami Heroessal kapcsolatos. Szerintem ez sosem volt gond.

Szerintem egyszerü a valasz: A karakterek jok. Sokretegüek, van szemelyisegük, egyszoval ki vannak dolgozva, az ember kepes velük azonosulni. Hiro ugye mindenki kedvence. Szereny velemenyem szerint az apuka pedig akar egy valodi kepregenyböl is kilephetett volna. Lehet, hogy csak a szemüveg teszi, de en ha öt latom, mindig egy fekete konturos rajzolt figurat latok...

A sztori jo es egyedi. Nem a 28. X-Men vagy Invisible Man action B-kategoriaju sorozat. Izgalmas, de attol függetlenül nem veszi magat rettentö komolyan.
A kepi megvalositas es a zene kitünö es egyedi.
Egyszoval egy profi AAA kategorias cucc.

Hirtelen ennyi jut eszembe, amit felhozhatok mellette.

egyébként meg nem értem sephi kérdését. ahány ember, annyi "nagy sorozat". az más kérdés, hogy ne mindenkinek jön be.

most a heroes-t eszik nagy kanállal az újak közül (tévében, warezben, itthon - nem véletlenül). de azért ott vannak a többiek is.
zed: akkor itt kellene elkezdeni kitérni egy offtopikban, hogy miért van az, hogy a heroes ekkora siker - még nézettségileg is😊 (költõi volt, nem akarok offolni)
Hunnenkoenig
Nincs semmi tulzas!

Magoo
Sajnos tévedtem...
A néger fickó akinek az agyfürkész képessége van, nem a csaj férje.
Megnéztem imdb-n. 😊

mrzed001
Nállam most abszolút Nr1. a sorozat az éppen futók között.
BSG az egyetlen ami a közelébe tud érni, illetve az éppen már nem menõk közül ugyebár ott a 4400. Viszont átlagban azt kell mondanom, hogy ez sokkal jobb mint a 4400, kb azt a szíbvonalat hozta minden része eddig, mint a 4400 legjobb részei (pölö az elsõ)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Szerintem ez is nagyon jó rész volt. Most már végleg a kedvenceim közé lépett a sorozat. A legvégét megint jól eltalálták.😊 Csak szar hogy várni kell egy hetet.

precision
Jah, elég durván tolja 😊 Viszont a megérkezés tényleg gáz volt, mezitláb a köveken, aucs, biztos fájhatott 😊

Bazinga!

Nagyon néztem, mikor Nathan úgy elrepült, mint egy rakéta. Azt hittem szép lassan átlebegteti magát, hát nem😊

precision
megnéztem mégegyszer azt a részt mikor mutatják a képét, és nem az...

Bazinga!

precision
Hát én nem nagyon szoktam semmit se hypeolni, de ez nagyon bejön. Egy próbát mindenképp megér, nézd meg az elsõ részt. Ha nem jön be, buktál párszáz mega letöltést meg 40 percet az életedbõl 😊

Bazinga!

precision
SPOILER!

Fuh, nagyon jó volt az 5. rész. Hiro nagyon nagy forma 😊 Lehet hogy vak vagyok, de jól láttam hogy a Jekyll&Hide csajszi férje az agymosó csávó? 😊 A pompomcsajszi faterjáról még most sem tudom elképzelni, hogy a jófiúk közé tartozik. Amúgy kezd összeállni a dolog, mostmár többen tudnak egymásról. Kíváncsian várom a többi részt. 😊

Bazinga!

QuippeR
szerintem érdemes nézni, de ez ugye ízlés kérdése

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sephi
Ez tenyleg akkora nagy sorozat vagy megint csak tuloznak?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Teperinke
Magoo
Sztem pont hogy nem nézte, inkább csak meglepõdött....de sztem sejti hogy igazat mond.

Király volt 5. rész is, nagyon nagyon!

Politikus faszinak a leszállást még gyakorolnia kell, mert az még nagyon bétás volt! 😄 Amúgy, én azt nem értem, hogy miért nézte bolodnak Hiro-t, amikor õ meg repülni képes!
Hunnenkoenig
Ha lehet, ne kezdjük ebben a topikban is az örök vitat.

Eddig bent volt az alairasomban, de azt hittem mar mindenki tudja ezert kivettem: "Nem spoilerezek! Ha valamit nem akarsz megtudni, ne gyere be addig, amig nem lattal mindent."

Nem vitakent, csak merö erdeklödesböl: A magyar felirat miert oldana fel a spoilerezes szüksegesseget?

A Heroes mérföldekkel jobb, mint az Invasion. Fõleg hangulatában. Zseniális. Hiro meg méltán pályázhat a minden idõk egyik legemlékezetesebb sorozat-karaktere címre. Imádom a csávót.

Szerintem ez magától érhetõdõ. 😉

linuxman: linuxman.freeblog.hu

áááááá belenéztem 😮

magyar feliratot KÖVETELEK 😄SDASD?FDA_F?:F

REAL MADRID

Szemetek, most várhat az ember megint 1 hetet. 😞:p

PSN: berghold

na figy azért vki tolja be bannerba hogy amig nincs magyar felirat addig használjuk a SPOILER funkciót <#violent><#boxer>

REAL MADRID

Nem az a néger, hanem egy másik. 😉 A Niki férje csak most szerepel elõször (Leonard Roberts), aki meg a szemüveges manusszal van (és aki a HR HDTV-s felvétel elõzetese alapján, pedig tuti gonosz), az a Jimmy Jean-Louis. IMDB-n van róluk infó, bár Roberts-nek elírták az epizódszámát. (hiába na, ne mozis oldalon szerezzünk sorikról infókat)

Bandy: a nézettség sokkal jobb, mint az Invasioné (ha jól tudom). És az NBC-nek, most minden jó sorira szüksége van.

Magoo
Igen! A néger a Nikki férje.

Hunnenkoenig
Miert jön mindig mindenki ezzel az invasionnel?

Ez a sori klasszisokkal jobb, mint az invasion. Tuti befuto. Föleg azert, mert nincs hozza hasonlo, tehat az összes comic fan ra van cuppanva minden hetfön a tv-re.

Zsir egy új sorozat most jön le az 5. rész 😊, kiváncsi vagyok talpon marad e vagy ugy végzni mint az invasion 😞.

Hunnenkoenig
Hat most miattad kicsit többet vartam, de azert kiraly volt nagyon.

Lassan kezdenek alakulni a dolgok.

SPOILER

A kiccsaj apja lehet, hogy tenyleg nem gonosz, mert ugye meg is ölhette volna a csavot a korhazban.

A neger ficko most akkor a szöke csaj ferje? Jol lattam, hogy ö volt az?

mucsácsó
éjszakára pedig készen lesz a felirat 😊
MrSpock
Nagyon jó rész volt,és egyre jobb ez a sorozat!

Go Jeff Go!!!!

Sajna még nem volt lehetõségem megnézni az 5. részt. De nagyon izgatottan várom. Nagyon bejött nekem a 4. rész legvége. Kiváncsi vagyok 😄
Magoo
Bakker ez volt a legjobb rész!!!!!
az 5-ös mindent visz!

5. rész is odaver a szívnek gyerekek 😊

Hogy röpköd már a Petrelli csávó 😄! Hiroval jól elvannak a bárban 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

kössz szépen!!!
ahonnan szoktam feliratokat szedni ott még nem tették föl:S
precision
vagy hosszupuska.fw.hu

Bazinga!

precision
áááááááááááárrrrrgggggghhhhhhh

feliratok.hu

Bazinga!

hello!!!!
valakinek nincs az 1X04-hez felirata???
Felraktam néhány képet a 4. rész HR HDTV-s változatából. A hét közepéig felkerül még az elõzõ részekbõl is.

háma 😄D

REAL MADRID