Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor is jön már végre az 5. rész?
...
REAL MADRID
Amcsiban tök hasonló vonatkatasztrófa történt mint amilyen a sorozat elsõ részében volt....de necces :]
Lehet a sorozat készítõje is spéci emberke? 😄DDDD
jó lesz ez, kicsit másabb sorozat, mint a 24, vagy a PB
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
kel még1 büntetõpont?
REAL MADRID
hamburger sv topikba is anno igy volt és kész
csak haggyuk már
REAL MADRID
REAL MADRID
megérteném ha te lennél itt az SG -n a bannergyáros 😊
Bazinga!
---
Az ok, hogy nem tetszik valakinek. Nekem se tetszik sok banner (az enyemet is csereltek le sokkal ganyabbra, pl LOST). Az izlesek különbözöek, csak egyszerüen az esik rosszul, hogy amig en nem csinaltam, senkinek nem jutott eszebe, utana meg meg megy a valogatas, meg a versenges.
Ahelyett, hogy ha mar valaki bevallalta, akkor tippeket adnanak es együtt javitanank.
Persze tudom, hogy ez gyerekes, csak akkor is...
Kb olyan ez, mint a feliratoknal a beelözes... az is hülyeseg, megis rosszul esik annak, aki regota fordit pl egy sorozatot, mikor valami kis figyelemre ehes embereke elkezdi szorni a (sokszor lenyegesen rosszabb minösegü) forditasokat, csak hogy ö arassa le a baberokat.
Tevedes ne essek, nem forditok sorozatokat, nem magamrol beszelek, de asszem sokan ismerik a helyzetet.
na mindegy... hagyjuk.
Most elmondhatjatok azt a rengeteg mondanivalotokat, amiben feltartottalak titeket a metaforumozasommal es amit eddig nem tudtatok elmondani a sorozatrol, pedig ugy egeti a körmötöket :-)))
nem kötekedésképp mondtuk, hanem mert így gondoltuk
neked meg tudnod kéne elfogadni azt, hogy nem minden banneredet fogadják ugyanolyan sikerrel mindenhol...ha azt írják hogy nem tetszik, ez van, két dolgot tehetsz, vagy változtatsz, vagy nem foglalkozol vele többet (de megsértõdni szvsz butaság)
Bazinga!
akkor inkább ne legyen banner, ha nincs olyan, ami a többségnek tetszik, de ne koptassuk a billentyûzetet feleslegesen.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
REAL MADRID
A topik honapok ota letezik, a kutya nem törödik vele. Csinalok egy bannert, hogy kicsit szebbe es otthonosabba tegyem, erre beindul a hözönges.
Mashol örülnek, ha egy bannert kapnak a topiknak...
Az addig rendben van, hogy esetleg nem vagyok profi designban, de azert jobb lenne egy gyenge banner, mint semmilyen, de hat ugy latom itt nem az a lenyeg...
nekem is elutasították már néhány munkámat pedig sztem magyon jok voltak
gyakorolj és jót akarsz az bizony idõbe kerül 😊
REAL MADRID
Csak kicsit comic stilusra akartam venni es ez volt meg a legjobb effect hozza keves munkaval :-)
De latom itt ugyse rughatok labdaba, nektek semmi nem tetszik, szoval inkabb abbahagyom...
REAL MADRID
Maga a felirat azért nemárt,mégiscsak ez a sorozat címe.Hiába tudjuk hova jövünk<#nevetes1>#nevetes1>
Go Jeff Go!!!!
amugy csak egy kérdés kell az a Heroes felirat?
mert aki idejön tudja melyik topikba van 😄
REAL MADRID
ez egy alap effect amik általában nem jönnek be nekem
és amugymeg ugye vágod hogy valaki hiányzik 😊
REAL MADRID
#379-ben pedig nagyon nem szép az efekt szerintem.
és vedd ki a lángot, meg a bal épületet és legyen fekete, és a "hivatalos" heroes felirat legyen ott középre igazítva, fekete háttérrel
talán egy próbát megér 😉
De ki is vehetem...
Bazinga!
amiokr elkezdtetek vitázni, akkor utána már nem írtam (nem értettem miért itt kell, a privi arra jó), nem akartam belétek szólni
a tiednél a láng és a bal oldali ház nem kéne oda, nem illik a sok-sok éles arcképhez
a mostani túleffektezett nekem nem elég szép nem kellett volna ennyire...
ha nem lesz megállapodás, szerintem nyugodtan fel lehet rakni az egyszerû változatot, nekem speciel tetszenek az ilyen egyszerû dolgok is
A formatum szerintem tul magas es tul keskeny. Jobban szet kene huzni... amugy kiraly.
Egyelöre mehet.
Talan meg en is kapok ihletet egyszer es csinalok egy masikat...legfeljebb majd animalt gifben valtakozva berakjuk öket :-)))
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
egyébként azok pont hogy jók
a néger csaj feje kicsit gázos a többbbi szvsz jó
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de kitudja lehet a srácról kiderül hogy manipulálni tudja a mágneses teret ?DS?:A😄_AS😄_SA😄
REAL MADRID
ez az alap
azért fura egykét arcon mert a fényviszonyok sz*rok
probáltam korrigálni de eza max amit kihozhattam
REAL MADRID
hát ezlenne így elsõ ránézésre
ha jólesz meglinkelem még 😛
REAL MADRID
REAL MADRID
ezzel az idõutazással vigyázni kell, me iszonyat szarul is meglehet csinálni 😄
de sztem így elõre megvan határozva, hogy Hiro milyen lesz majd a jövõben...
Mohinder meg akkor elvesztette a hitét és feladta...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény japot hogy lenyomta a benga testõr <#hehe>#hehe> a végén meg meg sem ismertem a szerencsést, csak mikor már kimondta a nevét, azt hittem sylar jön és megvagdossa Petert..
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
REAL MADRID