Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt viszont még mindig nem tudod megmagyarázni, hogy a 25%-al "állítólag" kevésbé nézett sorozat letöltöttsége (internetes _NÉZETTSÉGE_ ) hogy lehet háromszorosa az állítólag "jobb" másiknak ? (nem 25%-al több, nem 50%-al több, hanem 200%-al több)
Tudod, a számok nem hazudnak ... az emberek hazudnak (talán több NUMB3RS-t kellene nézned a sok IQ_Lite dramedy meg sitcom helyett 😄 ).
Szóval DE továbbra is a számok valódisága ami erõsen megkérdõjelezhetõ, és nem egy sorozat bukott már meg miattuk (aminek nem kellett volna).
Mindegy, hogy mennyire jó sorozatot csinál valaki, nem az számít, hanem hogy egyesek hasraütés szerû számai alapján hogy szerepel...
És hogy ne csak off legyen:
A csaj aki az indiainak(Suresh) segít, egy kicsit gyanus.
Nem lehet hogy azokkal van akik le akarták halgatni a srácot?
(véletlen szomszéd, véletlen ismerte az apját, véletlen összebarátkozik a sráccal, ... túl sok a véletlen)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
REAL MADRID
En meg azt hittem, NIki kisfia lesz az :-))
Elvegre anyu is es apu is special...
Apropo, akkor a kissracnak is ki fog derülni biztos valami kepessege. Ket super heronak egy normalis gyereke? Eleg valoszinütlen...
😄D
áhh pedig titokban gondoltam hogy a csaj lesz aki most az indiaival van 😊
REAL MADRID
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem nézek minden sorozatot,ami idén kezdõdött,de azt hiszem jól választottam,mikor a SorozatJunkien kiválasztottam,hogy ez kell...
Úgy gondolom ez az idei év legjobb feltörekvõ sorozata... remélem hasonló sikereket ér majd el,mint az elõdök... én már most imádom... 5 rész után... ez nálam nagy szó...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Link
Arra szeretném kérni a Heroes rajongókat, hogy aki úgy gondolja, hogy tud segíteni (epizód leírások, képek, videók, stb.), akkor az nyugodtan írjon az oldalon található címre.
A nézettség-torrent vitához:
Tök felesleges ilyesmiken vitázni. A netet a fiatalabb korosztály képviseli, a TV-t meg vegyes korosztály nézi általában. Egyiknél sem lehet pontosan mérni, hogy mennyien nézik (egy torrentes letöltési számot hánnyal szorozhatnánk be?).
linuxman: linuxman.freeblog.hu
Érdekes engem nagyon nemizgatott,mennyien néznek egy sorozatot.
Ha nekem tetszik akkor nézem.(bár azért odát fontos,mert esetleg megszüntetik)
Érdekes,hogy a Heroes ilyen nagyon népszerû lett,persze érthetõ mert érdekes,jó karakterek,meg minden,de ezt tudjuk.
Remélem minél tovább így marad.
Go Jeff Go!!!!
a heroes-zal beletaláltak. ilyenkor senki nem szidja a számokat. amivel nem találnak bele, az sem a "számok" hibája. az a csatorna vagy a készítõk hibája, mert annak ellenére, hogy tudták "mi kell a népnek", annak ellenére, hogy rendellkezésükre állt minden múltbeli infó, nem voltak képesek produkálni. (ha 30 emberbõl nem tudnak csak 2-õt meggyõzni, hogy a friss sorozatot nézze a régi megszokott helyett, akkor semmi biztosíték nincs, hogy jóval többõl többet meg tudnak gyõzni.)
neten sokkal többen néznek family guy, prison break-et - tévében ezeknek nem átütõ a nézettsége. ellenben a heroes remekül teljesít. ha kijön dvd-n akkor is remekül fog - míg egy csi vagy egy ncis (azt már eleve húzodozva adják ki dvd-n) sehol nem lesz.
nézz meg egy dvdeladási listát. (azok eredményeit is mi, fanboyok kreaáljuk).
na, erre céloztam az off-fal - de ezeket már annyiszor leírtam. kár az offért tényleg. (a sok csúsztatás mellett sajnos mindenki tudja, hogy sosem lesz fullos, mindenkit mérõ nézettség - te is csak ezért tudsz azzal érvelni, hogy "nem hiszem el, nem hiszem el, bee", mert tudod, hogy nem lesz sosem 100%-ig pontos adat, csak hibahatárral pontos. pedig ha lenne és tényleg a mostani adatokat igazolná, akko összeomlana ez az automatikus tagadás😊
amúgy tök mind1 ki csinálja a bannert, csak legyen , nem? <#vigyor4>#vigyor4>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
Miért van ez,hogy szinte mindenhol értelmetlen vitákat folytatnak az emberek,és nme azt tárgyalják,hogy huh ez most miért is,meg hogyan tovább,vagy milyen volt,meg..stb.
Ezmeg,100 topikból 90-ben:Hányan nézik,ki tölti le,mennyien,milyen legyen a banner..ki a köcsög,bunkó,seggfej,menj a k.a-ba,sorolhatnám.
Ez most miért jó?
Az az érzésem,hogy nemsokára én is megkapom a magamét,miért dumálok itt,ha nemtetszik húzzak el.
Sorry
Go Jeff Go!!!!
ne rajtam vezesd le mert Hunnenkoenig felidegesített 😄
REAL MADRID
akkor már inkább neuro tran 😄DDD
REAL MADRID
én megtkértem itta forumozokat hogy ha valaki lefordítja a szöveget akkor én meg bepakolom a magyar szöveget a képregénybe 😊
REAL MADRID
A legnagyobb hiba ott van, hogy a teszterek, akik alapjan merik a nezettseget, ugyanugy futni hagyja a TV-t akkor is, amikor epp vacsorazik, vagy olvas stb.
Nem hiszem, hogy igazabol csak akkor kapcsolna be, amikor valoban nez valamit. Ugyanugy kapcsolgatja az adokat stb.
Nem tudom, hogy müködnek ezek a merö boxok es mit regisztralnak konkretan, de nem hiszem, hogy igazan pontosan fel lehet velük merni a nezettseget.
Minél nagyobb a mintavétel ugyebár annál pontosabb és valósághûbb az eredmény (talán éppen ezért röhögök mindig a hasraszámokon 😉 ).
Az megint más, hogy az összefüggéseket nem látja, tehát egy ennyivel (3x)töltöttebb sorozat nézettségre sem lehet rosszabb (ergo a statisztikai módszerük überrossz)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Meg azt se tudja, hogy igazat ad vagy ellened beszel. Egy mondataban üti sajat magat.
Az a lost 04 epizodos "bizonyitek" se tudom mit akar jelenteni.
Szerintem ez azt probalgatja magyarazni a kis borsoszemnyi agyaval, hogy több ember tölti le, mint amennyit te mondtal, mert ugye van vagy több tucat torrent oldal, te meg csak egynek az adatait mondtad.
Szerintem ö addig meg nem jutott el, hogy te egesz masrol beszelsz es itt az összefüggesekröl van szo, nem pedig arrol, hogy most valojaban hanyan szedtek le barhonnan vilagszerte a filmet.
Szoval nem kell vele foglalkozni. Hadd mondja a magaet.
És van még egy ahol egymaga 150e-es ??? Ha van, várom a nevét és az ottani statisztikát.
Vagy ha esetleg azzal az ostobasággal jönnél, hogy pölö itt Mo-on a lokális torrenteknek nagyobb forgalma van akkor feldevilágosítanálak, hogy össz nincs 10000 (sõt!)
De ha még mindig nem értenéd, próbálom szájbarágósan:
Most max 5000 ember dönti el, hogy éppen nyaral/eszik/alszik/... vagy épp néz valamit a tevében, ezen emberek vannak mérve, szóval max 5000
Itt a felhasználók száma NAGY, és pontos adat van róla, hogy hányan is töltötték le (ingyenes, gyors, ócsóóó), így már itt pl 150e ember (x2-3, mert ez ugyebár háztartásszám, nem nézõszám) "szavazott" a megnézésére.
Namármost, ha 3x annyian töltik le, mint egy másikat, akkor mégis hogy lehetne a nézettsége kisebb, mint annak a totál hasraszámra jobbnak ??
(Magyarán akkor: hogy lehetne ez a szarabb ???)
Ja, és ha lehet ne szerény egysoros IQ_Lite mondatban válaszolj 😛 , fejtsd ki a véleményed!
Szóval, már ez a CSI-viszonyítás is sántít! Ki is beszél baromságokat?
Ha ö egy torrent oldal letölteseivel 3x-ra merte a CSI letölteseihez merten, akkor az egyeb letölthetösegi lehetösegek ezt meg x szeresere növelik.
Ha valoszinüsegszamitas alapjan feltetelezzük, hogy egy random torrent oldal letöltesi aranyai atlagosak, akkor a szam akarmekkora, az meg mindig 3x marad a CSI-hez kepest.
Szoval mielött lolozgatsz, inkabb gondolkodj.
(nem kötözködni akarok itt sem, csak feltünöen nagy baromsagokat beszelsz, bocsi)
Egyébként eddig beválósnak tûnik az a talán 2005-ös saccom, hogy csak ennek a torrent oldalnak a letöltéseit nézve 2006 elejére 120e fölé fog menni 1-1 jó résznek a letöltése valamelyik sorozatból (megvolt, talán BSG?), illetve 2006 végére 200e-et saccoltam. (2007 végére 350e)
Nos, ha a Heroes így folytatódik, a 2006 végi akár már novemberben is összejöhet 😊
Hát ez nagyon jó! 😊
Szóval nézettségi adatok hasraszámok, letöltöttségi viszont pontos precíz adat (kb mintha egy távolságra valaki azt saccolná, hogy vagy 100 lépés, én meg azt mondanám hogy 152,34 méter)
A streamelés sajnos nem megoldás, viszont ha lenne eszük egy legális torrent megoldással pontos adatokat és jelentõs nézettség növekedést érhetnének el (még fizetõsen is)
Azert van annyi szar reality es talk show is.
Biztos nem te, meg en nezzük, ami a jo nezettseget hozza nekik...
A fiatalok manapsag inkabba netröl szerzik be a cuccot, szoval ezek a nezettsegi adatok megallapitasara 50 evvel ezelött kidolgozott technologiak manapsag mar igen idejet multak, szerintem...
Jobban jarnanak a TV adok, ha a honlapon adassal egy idöben streamelnek a müsort es akkor a reklamokat nemzetközileg is el tudnak adni (manapsag mar szinte minden nagy ceg mindenhol otthon van) es ha beleszamolnak a streamelt valtozat nezettseget is az indexbe, mindjart maskepp nezne ki a dolog...
Sajna ez valszeg azert nem müködik, mert akkor szerintük nem nagyon tudnak eladni mas orszagokba, meg jogdij dolgok meg egyeb ilyen baromsagok... de hat ez van.
Lássuk mit mutat a nézettségi hasraszám:
CSI: Miami (CBS, 22.00) - 11.5/19 (6.0, #2)
Heroes (NBC, 21.00) - 8.6/13 (6.2, #1)
Na most nézzük a letöltöttséget (ugyanaz az epizódok):
CSI: Miami 40e
(CSI: 60e)
Heroes: 150e
Na most akkor nem fura, hogy letöltöttsége > x2 a CSI-nak, az azonos napon lévõ CSI Miaminak meg > x3 ?
Vagy csak én látok itt "némi" anomáliát ???
Nem kellene a nézettségének egy "enyhén" magasabbnak lennie esetleg?
Hiro az örök toplistás... imádnivaló figura! 😄
Est Sularus oth Mithas!
Nagyon durva!
A masik preview azt sugalja, hogy összejönnek mind apucinal, bar valszeg inkabb csak ki van ragadva az összefüggesböl a dolog.
Nikki ferjen en is meglepödtem hirtelen. Megyek is olvasni a kepregenyeket. Valaki vizet is tud forralni. Vagy a rendör, vagy a rab :-)))
Nikki ugylatszik nem csak pszichiatriai eset, hanem emberekkel is tud doobalozni, mint rongybabakkal... Kiraly!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
látod, látod. mert nem olvasod a sorozathoz megjelent képregényeket. minden rész egy pár oldalas képregényben folytatõdik. korrekt árukapcsolás, csak rjongóknak.
én éppen ezért cancelöztem, mert itt nem találtam sok szimpit (ott bõven😊. ellenben az ali larter karakterrõl el kell ismerni, hogy ritka, mint a fehér holló. nagyon kevés az ilyen erõs nõi karakter.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem Peter képessége az lesz, hogy képes használni/másolni a többiek képességét egy bizonyos ideig