Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Csak tudnám mi a geciért néz vki olyan sorozatot amit fosnak tart és idegesítõnek?<#wow3> Direkt kínozzátok magatokat vagy mi? Nekem ha vmi nem tetszik, azt nem nézem, ez természetes még akkor sem ha éppen unatkozok, mert nem tetszik.

Yo, Bitch!

5c0rp330n
miért nézem? mert unatkozok.
lost-ot is nézek, de azt inkább ne is említsük egy mondatban ezzel a fossal. ott még tudják is, hogy mit csinálnak az írók, a heroes kb olyan szálakon halad, olyan erõltetett fordulatokkal, és összességében olyan értelmetlenül, hogy azon sem csodálkoznék, ha az írok helyben improvizálnák a történetet.

Rage47
Nekem is jobban tetszett az elsõ évad, de azért most is akadnak bõven jó pillanatok a részekben.
precision
mit kell így felkapni a vizet, hogy vkinek nem tetszik úgy a sorozat mint neked? ne nézze? ok, mondd meg neki nyugodtan mit csináljon 😊

de most komolyan... miért van ez minden sorozat topikjában? átírjam a topik címét arra hogy "Heroes (NBC) - Csak pozitív vélemények topikja" ? 😄

pl nekem sem tetszik ami most van, mégis nézem, hátha történik vmi jó, meg az a heti 40 perc belefér az idõmbe
szerinted nagyon jó a sorozat, el is fogadjuk a véleményed... neked is meg kéne tanulnod elfogadni mások véleményét

Bazinga!

Fresh Duke
Olyan szánalmasak vagytok. Az a legfõbb bajotok, hogy "ilyen **** a sorozat, olyan **** a sorozat"...
Ha ennyire nem tetszik, akkor NEM KELL NÉZNI!
Te is itt sírsz, hogy az elsõ évad vége óta ****. Akkor meg mi a francért nézed? Mi a ****nak nézel egy olyan sorozatot 2 évad óta, ami ****? Mondd már el nekem, mi a ****ért nézed? Ha annyira nem tetszik, akkor nézzél lostot, vagy v.mi egyéb kakit, azt húzz innen! -.-'

Szerintem jó a sorozat, és várom következõ részt. És akik szerint meg **** azok a finálét kérem ne nézzék meg, nehogy belehaljanak, hogy látták.

A heavy cost. I pay it gladly.

5c0rp330n
szerintem az elsõ évad lezárása már botrányosan szánalmas volt, és a szánalom innentõl kezdve folyamatosan fokozódik..

predator1982
sziasztok...ugye hogy kezd ellaposodni? én is már csak azért nézem mert elkezdtem

pred

Bulykin
<#wilting>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tompapaa
egyre rosszabb ez a heroes... már csak áttekerem a részeket, hogy azért nagyjából tudjam merre halad a sztori, de amúgy nem sok értelme.. legyen már vége, vmi komoly fordulattal vagy meglepõ hülyeséggel, csal legyen vége!!!!!

Ultimate x-men-ben Kardfog kihevert valami hasonlot...
Meg a dragonballban Piccolo 😊
Ott is az volt, hogy ha az agya, a központ nem sérül akkor idõvel jobban lesz. Ez gyakorlatilag itt is mûködne, elvégre csak akkor val lekapcsolva egy ilyen "hõs", ha hatnak az agyára valamivel 😊 Ha csak elszakitják a testétõl a fejét, akkor (saját példának véve a kisujjvisszanövesztést, amit kler produkált) idõvel visszanövesztheti a testét. Tiszta Lobo 😊

Kensei is csontig leégett egyszer mikor arcába robbant a lõszerraktár...
precision
sztem ha levágják a fejét akárki meghal
azért az durva lenne ha növesztene egy új testet a feje 😄

Bazinga!

Azt Sylar szerintem a katalizátor miatt mondta.
Szerintem se igaz, de ezzel a képességgel is már annyi a logikai bukta hogy fáj.
Claire képességének következõ foka a fájdalom elhagyása volt. Valami más lesz a levesben Sylarnél, ezt a gyenge pontot meg kell hagyniuk az iróknak, hogy ne legyenek elpusztithatatlan emberek.
Sztem tuti valami terület heal (jó,jó, sok mmo, de akkor is 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
az igaz, h Sylar mondott olyat: "ha akarnálak se tudnálak megölni"

de sztem ez nem igaz 😊

bár elképzelhetõnek találom h most már Claire-t se lehetne fejbeszurni és felkelne mint Sylar, lehet, h ez az õ képességének következõ foka

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért ha Sylar azt hiszi h nem is ölheti meg, lehet ott valami extra.

Zomil
vagy koporsoba be, mint Adam-et 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
csak le kell vágni a fejét vagy hátulról agyon szúrni és kész 😊

Bazinga!

Clairet nehéz lesz kiiktatni 😊

remélem clair és kiiktatják egy rész alatt 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
pontosan 😊
és állitolag egy nõ lesz a fõgonosz

Bulykin
a fináléban bemutatkozik majd a következõ fejezet fõgonosza is!! nagyon várós rész^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Magiszter
Érdekes rész volt. <#fejvakaras>

Flamer
durvács.

http://loal.atw.hu

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Flamer
félrész

Zomil
1rész 😞

Bulykin
ejha! az elõzõ rész ritka fos, de ez valami elképesztõ volt😄 mondjuk én már a címébõl is sejtettem h elég ütõs lesz...a vége, hát az meg...wááá, WTF???

és már csak 2 rész:S:S:S:S

Szolnokboy1
utóbbi. rájöttek, hogy mivel sokat használják ezt a képességet, így egyszerûbb megoldani, ergó újfent sikeresen tökönrúgták magukat.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Afe
öö. Valaki fejtse meg nekem ezt a nagy rejtélyt, hogy ez a Sylar gyerek mitõl lett ruha váltó divat mágus is egyben, mert az elõzõ részekben még a cucc nem változott vele együtt, de most már igen.
Na most én maradtam le valamirõl, vagy a készítõk már megint sík hûlyének nézik a rajongókat?!

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lehet hátsón billentik és ájultan esik össze 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil
"That hurt." 😄

nagyon jó rész volt! 😊
sztem meg nem Sylar rakta máshova a pontot hanem az átalakulgatások során került máshova, ugyebár volt, h a szeme kék maradt, egy foggal több volt.
szvsz nem elképzelhetetlen, h a gyenge pontja eltünt, v csak máshova került

precision
vagy az is lehet, hogy Danko elvétette akár 1-2 mm -el is mellémegy akkor olyan mintha máshol szúrná meg... szal 'hatástalan' 😊

Bazinga!

Shiwo
kissé gollam-beütése lett Sylarnak 😄 a vége nagyon kemény volt, kopasz csávó megszívta a dolgot, gyanítom Sylar rájött, hogy tudja a testének csak 1-1 részét átalakítani, s "átpakolta" a sebezhetõ pontját az agya valamely nehezebben elérhetõ részére vagy valami ilyesmi--

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

jugen
Ez a Sylar-féle tudathasadás kicsit idegesítõ... A fõgonosz vívódik önmagával..

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

sb1
Új rész hatalmas, nem olyan vontatott szar, mint az elõzõ. Hiro, Sylar szál nagyon jó, és azért Sylar a végén még rátesz egy lapátal, jó szórakozást mindenkinek!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

szucsy89
a kettõ közt
Magiszter
Kezicsókolom! Ez itt a Heroes, vagy a Perverz Fantáziák fóruma? <#fejvakaras><#idiota>

Seth
Õõõõ, na várjunk csak , akkor már felvetõdne bennem, hogy lehet homokos vagyok ? ! XD

PSN ID.: Beegabor

És meg is dugatnád magad egy nagy négerrel? <#hehe>

steam, origin: ACE_hun

Seth
Szétmaszturbálnám magam XD

PSN ID.: Beegabor

Zomil
átváltozna Claire-ré 😄

drowns41
hát mivel alakváltó..nyilván xD benéznél szájler néni szoknyája alá mi? 😄

http://sum41.uw.hu

Tényleg vajon amint átváltozik az élettani, biológiai tulajdonságai is átváltoznak? 😄 Úgy értem a testüregek, stb. 😄

Flamer
neolvasdel. htx.

get a life...
szucsy89
írj már normálisan mert geciidegesítõ-.-
Flamer
yóde.. mostmár kezd gecyunalmas lenni.
inkább a kis andzsela meg a kis alisz kell mint a rohattkiis kelrmackó. azt dugjátok ti szét 500an még majd én egyedül a két másikat😄 ennyi.

és TEK!%4

Flamer
aztakarod hogy midnenki megdugjon mint egy lopott biiciklit?😮

Én egész nap Claire lennék <#zavart1>

Én mondtam, hogy nem hozzáérõs a Syler átváltozó képessége, akit már látott egyszer, azt fel tudja venni azt kész. Nincs ezen mit variálni...