Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
lost-ot is nézek, de azt inkább ne is említsük egy mondatban ezzel a fossal. ott még tudják is, hogy mit csinálnak az írók, a heroes kb olyan szálakon halad, olyan erõltetett fordulatokkal, és összességében olyan értelmetlenül, hogy azon sem csodálkoznék, ha az írok helyben improvizálnák a történetet.
de most komolyan... miért van ez minden sorozat topikjában? átírjam a topik címét arra hogy "Heroes (NBC) - Csak pozitív vélemények topikja" ? 😄
pl nekem sem tetszik ami most van, mégis nézem, hátha történik vmi jó, meg az a heti 40 perc belefér az idõmbe
szerinted nagyon jó a sorozat, el is fogadjuk a véleményed... neked is meg kéne tanulnod elfogadni mások véleményét
Bazinga!
Ha ennyire nem tetszik, akkor NEM KELL NÉZNI!
Te is itt sírsz, hogy az elsõ évad vége óta ****. Akkor meg mi a francért nézed? Mi a ****nak nézel egy olyan sorozatot 2 évad óta, ami ****? Mondd már el nekem, mi a ****ért nézed? Ha annyira nem tetszik, akkor nézzél lostot, vagy v.mi egyéb kakit, azt húzz innen! -.-'
Szerintem jó a sorozat, és várom következõ részt. És akik szerint meg **** azok a finálét kérem ne nézzék meg, nehogy belehaljanak, hogy látták.
A heavy cost. I pay it gladly.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Meg a dragonballban Piccolo 😊
Ott is az volt, hogy ha az agya, a központ nem sérül akkor idõvel jobban lesz. Ez gyakorlatilag itt is mûködne, elvégre csak akkor val lekapcsolva egy ilyen "hõs", ha hatnak az agyára valamivel 😊 Ha csak elszakitják a testétõl a fejét, akkor (saját példának véve a kisujjvisszanövesztést, amit kler produkált) idõvel visszanövesztheti a testét. Tiszta Lobo 😊
Kensei is csontig leégett egyszer mikor arcába robbant a lõszerraktár...
azért az durva lenne ha növesztene egy új testet a feje 😄
Bazinga!
Szerintem se igaz, de ezzel a képességgel is már annyi a logikai bukta hogy fáj.
Claire képességének következõ foka a fájdalom elhagyása volt. Valami más lesz a levesben Sylarnél, ezt a gyenge pontot meg kell hagyniuk az iróknak, hogy ne legyenek elpusztithatatlan emberek.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
de sztem ez nem igaz 😊
bár elképzelhetõnek találom h most már Claire-t se lehetne fejbeszurni és felkelne mint Sylar, lehet, h ez az õ képességének következõ foka
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
és állitolag egy nõ lesz a fõgonosz
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
és már csak 2 rész:S:S:S:S
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Na most én maradtam le valamirõl, vagy a készítõk már megint sík hûlyének nézik a rajongókat?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nagyon jó rész volt! 😊
szvsz nem elképzelhetetlen, h a gyenge pontja eltünt, v csak máshova került
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
PSN ID.: Beegabor
steam, origin: ACE_hun
inkább a kis andzsela meg a kis alisz kell mint a rohattkiis kelrmackó. azt dugjátok ti szét 500an még majd én egyedül a két másikat😄 ennyi.
és TEK!%4
http://loal.atw.hu