Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már nem kérdés, sry<#wow3>

off kérdés:

hosszupuska nektek sem jön be már 2-3 napja?

Malakai
Hú de meglódult a topic, csak nem a promók miatt? 😛
Marha nagy feladat lehet amúgy szinkronizálni a Heroest, sztem van rá esély, hogy a nézettségre is rányomja bélyegét...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Casillas
vajon hogy fordítják azt, hogy "Gulp!"? 😮

<#idiota>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

nesster
ezen jót nevettem! 😄 az idézeten is meg azon hogy ,,és azt mondja angolul, hogy szévdöcsírldör, a magyar ember meg csak néz.,, <#taps>

H0ri
jah meg most is 😊

McHaals
most volt tv2-n heroes reklám...

MadWolf#11626

precision
már jópár sorozat volt amit a gépen néztem meg angolul, felirattal, a M.o. -i megjelenés elõtt, és mikor itthon vmelyik csatorna adni kezdte, sosem néztem meg még1x. Sztem elsõ kivétel a Heroes lesz.

Bazinga!

ProGabe
hát ugyebár ez a készítõktõl függ hogy a felirat az hogyan van rajta,2007-ben kizárt hogy nem "külön van" a filmtõl,szal gondolom tiszta képet kap a tv2,még jobb esetben a "kódját" a feliratoknak és akkor csak át kell írniuk magyarra,be szép is lenne 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

az, ha van felirat, akkor nem fogjak, mert nem tudjak letakarni a feliratot. (bar elismerem, hogy nem nezem a lostot hogy mikeppen is megy ott a koreai csevegés)
Sztem arra gondolt, h. amikor Hiro japánul beszél 😊

H0ri
nemtom nekem bejön a promo 😊

"A gépemet rá, hogy leszinkronizálják.... 😞"

ja, majd nem. miért ne szinkronizálnák le? mindenki csacsog magyarul, aztán jön a metrón és azt mondja angolul, hogy szévdöcsírldör, a magyar ember meg csak néz.
"Hát szerintem ez jobb"

nem ez volt a kérdés. de ha van kedved, akkor a pb-topikban meg lehet nézni, hogy mik voltak a vélemények😊
LSL
A gépemet rá, hogy leszinkronizálják.... 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

spiduola
Bocs, hogy a szakszavakat rosszul használtam!
Csak az Isaacas teasert láttam, de az nem volt beetetés, ha legalább befehéredett volna a szeme, vagy egyik festményét is mutatták volna, akkor az embereket még érdekelné is, hogy mi ez.
Amúgy nézem majd magyarul, kiváncsi vagyok, hogy oldják meg Hirot.

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

fsgh
"
ez volt anno a szökés-promó, a 15 mp-es: http://www.youtube.com/watch?v=fhukyloQQDw annyival jobb lenne?"

Hát szerintem ez jobb

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"hanem túl rövid a promo,és adhatnának vmi elgondolkodtatóbb promot is."

látszik, hogy nem olvasol vissza. többen is leírták, hogy ez teaser. épp olyan hosszú, mint amilyennek kell lennie. elõbb a beeteteés, után a kibontás. minden marketinges tudja.

az más kérds, hogy jó-e teasernek vagy sem.

(zárójelben elgonfolkodtam, hogy ha a fórumozók csinálnák a szinkront, fordítást és promókat akkor õk komolyan azt hinnék, hogy a tömeg és a rajongók tomboló örömmel fogadnák a mûveiket?😊
"Ha normálisak lennének a promok..és elõbb kezdik el vetíteni,mint pl.: A szökést,akkor meglenne a rajongó tábora..így viszont..hát nem tudom..kajak mintha Paintel csinálták volna a címét,szánalom."

elõbb? a szökést alig 20 nappal elõtte kezdték el. a hõsöket majd 1 hónappal.

ez volt anno a szökés-promó, a 15 mp-es: http://www.youtube.com/watch?v=fhukyloQQDw annyival jobb lenne?
Gerbill
Nyugi. Ahogy mondani szokták, ez még csak a jéghegy csúcsa. Elõször vannak ilyen kis teaserek, utána jönnek majd a normális promok. Meg nem hiszem, hogy csak a reklámok vagy a kicsit fura logó miatt ne néznék sokan, vagy ne tetszene az embereknek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Picizöldfül
mármint nem csak a cím így a gáz,hanem túl rövid a promo,és adhatnának vmi elgondolkodtatóbb promot is.

Picizöldfül
Úristen ez a Promo cím<#falbav> Komolyan mondom,van egy rossz elõérzetem..a magyaroknak nem fog bejönni így a Heroes...😞 Ha normálisak lennének a promok..és elõbb kezdik el vetíteni,mint pl.: A szökést,akkor meglenne a rajongó tábora..így viszont..hát nem tudom..kajak mintha Paintel csinálták volna a címét,szánalom...

Casillas
k, má nekem is jó

ScarY MAN
nekem bejott mind1ik video...
hat nemtom...szeretem eredeti nyelven nezni a sorozatokat...szal... :S :/
azert nem mondom hogy nem fogom nezni tv2-n...

...

Casillas
The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.

Hooligan666
Igen, elég furcsa. Majd tolok fel róla nagyobb képeket, mert ugye ehhez a gané youtube-hoz le kell rontani a francba a videót, hogy minél hamarabb kikerüljön, és ne az oldal tömörítse.

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Trisztin
Szerintem az ötlet igen találó,tehát a szereplõk egyéni bemutatása ... a kivitelezéssel sincs gond... bár a hang nem tetszik...

mellékesen a HÕSÖK felirat nagyon hülyén néz ki... bár szerintem az Õ torzitja el...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Hooligan666
Hosok Promo 1. - Isaac

Ez volt az elsõ, ha minden igaz.

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Hát én reménykedem benne, hogy a japán részeket nem szinkronizálják le, de szerintem is le fogják.

Seth
igaz, de itt sokszor beszél hiro vegyesen, mondat egyik része még japán,másik fele angol

PSN ID.: Beegabor

sweech
lostban sincsenek leszinkronizálva a koreai részek

Seth
én attól tartok hogy szokás szerint le fogják, hogy ne tûnjön fel az eredeti és a szinkron közti átmenet(mikor ugye japán helyett angolul beszél), mivel nemhinném hogy találnak egy az egybe olyan hangú színészt

PSN ID.: Beegabor

nagy hiba lenne leszinkronizálni a japán részeket :|

BUDA > miskolc.

Komoly-ezt úgy értettem hogy Hironak biztosan jobb promot csinálnak.
Kíváncsi leszek a szinkronjára

Hiro + komoly = LOL?

Szerintem annyira nem volt rossz a teaser ahhoz képest hogy ez még csak olyan nagyon korai elõzetes. Majd a cheerleadernek meg Hironak biztos betesznek valami komolyabbat.

"Ritka rossz a tv2-s Heroes trailer. Be lehetett volna tenni valami ütõsebbet, így nem hiszem, hogy érdekelne bárkit is."

nem trailer, hanem teaser.

nem szabad belevágni a lecsóba, szép lassan kell felvezetni.
Gerbill
A zene is sokkal halkabb, vagy nem tudom, de egyáltalán nem olyan mint az eredetiben.

Gerbill
Ez nagyon szar😄DD. A szöveg jó volna, de ahogy az a fickó mondja😞 A Rém rendes csaláb Budapestennél is annyira gagyi volt ahogy mondta a magáét. De tuti nézni fogom a Hõsöket😊.

Hooligan666
Ez mókás... 😊 Pedig már megnéztük páran rajta. 😄

Akkor egy kis türelmet, hamarosan ott lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=c0IwAj0ikLw

kuci06
The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.

<#fejvakaras>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hooligan666

ProGabe
könyörgöm cseréljék le a tv2 hangját,vagy csak valaki mondja meg neki hogy ne ennyire "faszagyerek" stílusban mondja fel a szöveget,mert ez nem figyelemfelkeltõ,hanem irritáló

a Petereset láttam én is,a szöveg jó,kb mint a "láttad a fényeket?" de a logó elrondítása,úristen!tv2-nél már technikára meg szakemberre sem futja?a logóba belerakták a hõsök feliratot,de úgy,hogy a közepét kitöltötték feketével,nagyon rondán néz ki szerintem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sorry, nem trailer hanem promó... trailer a filmeknél, ugye?

danikarate
Még egy trailer a TV2-n
: “Álmodtad már hogy tudsz repülni”

Most volt Peteres trailer... Isacc-osat nem láttam, de ha az is ilyen, akkor nem túl jó... bár aki erre felfigyel, 1 idõ után érdekelni fogja a "nagy" trailer, és a sori... de majd kiderül 😊

Casillas
valszeg nem csak ez az egy lesz....

spiduola
Ritka rossz a tv2-s Heroes trailer. Be lehetett volna tenni valami ütõsebbet, így nem hiszem, hogy érdekelne bárkit is. Isaac csak kevergeti a festéket, aztán megjegyzi, hogy le tudja festeni a jövõt. HÓT UNALOM!!!!!

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

amugy elég béna szöveget mondott.

A heroes jelben a Heroes felirat Hõsök-re van kicserélve
amúgy asszem nem volt pontos dátum csak az, hogy hamarosan