Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suresh meg nem lehet, mert a fél sorozatot Indiában töltötte, így a többiek nem találkozhattak vele.
Sokkal inkább tudnám elképzelni mondjuk Hiro apját. Mindenrõl tud, és csak azért akarta, h Hiro hazamenjen, h megkímélje õt - ha mindenáron már ismert szereplõ lenne Linderman.
Suresh apja esetleg? Azt a szálat igen félbehagyták, azzal a Si Lyar vagy milyen sráccal együtt...
lindinek vannak "hõsei", papának is szintúgy😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ez nem spoiler, csak találgatás, de sztem maga Chandra Surresh az! Valamiért nagyon nem akarják mutatni Linderman-t nekünk és sztem õ lesz az! 😊
Bár lehet nagyot tévedek....ötletek?
amugy felmerült egy kérdés bennem :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Bazinga!
így olyan rossz..hetente egy rész:/
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
4.rész:
És mivel a microfos szponzorálja, gyanítom nem lessz pénz probéléma az effekteknél meg a trükköknél 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Hadjuk, legyen igazad, majd ha lesz idõm visszaolvasgatok...meg ezek után az elsõ rész is bizti be lesz iktatva.
Bye
de mégis mit vársz, komolyan? "nem, ez sz*r sorozat"? rajongói topik, ember😊
ha korai vélemény kell, akkor vissza kell olvasni a kezdetektõl.
Egyébként ha már itt tartunk, nem az alapján nézek meg filmet/sorozatot, hogy ki mit mond, csak egyszerûen kiváncsi voltam a véleményekre (de, nem a bunkózó csipkelõdésedre!). Egyébként, nekem sajna, nem csak abból áll a napom, hogy órahosszákat üljek a tv elõtt és éppen induló sorozatokat nézzek v.netán keserédes megjegyzéseket tegyek másoknak a számgépemen/ahogy azt a mellékelt "ábra" is mutatja/.
Többiektõl bocsi a kis kitérõért.
(Mindig jó olvasni, hogy vki mennyire lelkesedik vmiért... most itt épp ezért a sorozatért.)
heroesforum.extra.hu (Persze relatív, hogy mennyire erõs, még ez se az igazából, 16 felhasználó van 20 hozzászólás fölött.)
Kenny fordítja, Kennyé (egyrészt) a fórum, ide biztos be lesz linkelve, hogyha elkészül...
feliratok.hu-n nem Kenny a fordítója, ott kicsit késõbb is várható...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagyis nem nyavajgok .... után, mert tudom, h ma szokott lenni, csak hát nemtom hol lesz fent, mert ugyebár a hp most szünetel a másik nagy oldalon (kise ejtem a nevét) meg csak 1 hét múlva lesz.
Vagyis egyszerûen annyi lenne, a kérdésem, hogy a hp-n és a fel******.hu-n milyen más nagy oldalak vannak, ahova esetleg felkerül a még ma vagy holnap lefordított heroes rész?
(nem kérdeztem meg volna itt, ha nem néztem volna utána, csakhát sikertelenül)
ui: Nah ennél udvariasabb nemtok lenni, szal ne tessék leüvölteni a fejemet 😄.
egyiké sem.
"Amúgy kétlem, hogy maradna vasárnapon..."
miért ne. logikus lenne. még kedden vagy csütrötökön lehetne, de fábry vagy a vészhelyzet ellen necces berakni, nem?
"2007. 03. 04. vasárnap 20.00 - Hõsök 1×01-1×02 - a TV2-n."
ezt bárki mondhatja.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
PSN ID.: Beegabor
mekkora baromság már ez. egy random embertõl függeni. ha azt mondja sz*r, akkor nem nézed, ha jó, akkor nézed? egy sorozatnál olyan egyszerû megnézni az elsõ részt és dönteni.
de ez a kérdés egy heroes-fórumban pláne csacsiság.
Bazinga!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Greenish - a sorozat megérdemli,hgoy szánj rá idõt,mivel nagyon izgalmas és lebilincselõ
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
semmi, csak karbantart a fw
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nem, a tv2 feliratos kópiát kap, de nem is õk kapják, hanem a szinkroncég és nekik le kell takarniuk a feliratot. a készítõknek nincs köze ahhoz, hogy van a felirat.