Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Remélem ezt a mocskos paraszt Syler láncfûrésszel leápolják azt bedarálják sósavban áztatják végén a maradványokat porrá égetik,mert megérdemli a tapló.

Next PC upgrade: 2022

Gerbill
Vagy csak még nem fedezte fel.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Casillas
majd vesz e-bayen :-c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Andonak nincs képessége

BUDA > miskolc.

Gerbill
Remélem Ando meg Hiro, majd megint összekerül valahogy, mondjuk kiderül, hogy Andonak is van képessége(lehet, hogy pont azt láthattuk, amikor a golyó visszament a pisztolyba)

BlackShadow
jézusom.. peter és mohinder hangja.. visszaszívom h egész jó a szinkron..

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ProGabe
hát mondj az elmúlt 5-6 évbõl fimet,vagy sorozatot ahol megmaradt egy fõszereplõnek az akcentusa!esetleg egy-két mellékszereplõt tudnék mondani,de fõszereplõknél mindig "elfelejtik"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gerbill
Lehet, hogy megpróbálták, csak tök hülyén hangzott és nem akarták azzal elrontani.

kuci06
Nem is olyan rossz a trailer 😊
Viszont Peter szinkronhangja elég fura lett :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gerbill
Kösz. Mohindernek és Peternek kicsit furcsa a hangja, de a többi szerintem jó.

Seth
Mohindernek miért nem adtak vmi akcentust??? <#wilting>meg se próbálták szerintem

PSN ID.: Beegabor

danikarate
TV2 Hõsök trailer: http://www.youtube.com/v/U_J1-IjR3_M

Köszi! 😊

linuxman: linuxman.freeblog.hu

danikarate
Megint volt!😄

danikarate
Huppsz ez kétszer ment el.

danikarate
Gondolom nem sokan látták mert senki nem számított rá, hogy pont a Jag közben lesz. A Junkien már írtam pár helyre de még nem válaszolt senki. Vagyis nagyon kevesen látták. 😞 De én szerencsés voltam😄

danikarate
Gondolom nem sokan látták mert senki nem számított rá, hogy pont a Jag közben lesz. A Junkien már írtam pár helyre de még nem válaszolt senki. Vagyis nagyon kevesen látták. 😞 De én szerencsés voltam😄

BlackShadow
hmm akkor majd sasolom junkie-t mikor pakolják ki az új trailereket 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

danikarate
Új trailer! A JAG elõtt. Nagyon jó. Már mindenki benne volt. Peter ugrik le a tetõrõl meg minden. Mohinder, Nathan. Na ez izgalmas volt.😄

Tényleg 😊 Köszi, mostmár tudni fogok aludni! 😊))

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

precision
o.O ??? 😄DDDDDDDDDD

Bazinga!

Seth
abba a jövõbe meghalt valszeg claire és soha nem találkozott peter-rel,azért jött vissza hero hogy mentse meg

PSN ID.: Beegabor

Én azt nem vágom hogy a 4. rész végén Hiro mondja Peternek hogy : másképp nézel ki a sebhelyed nélkül...
De ha tudja gyógyítani magát akkor hogy lesz sebhelye??? <#nemtudom>

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Amse
nah ezt felejtettem el 😄 melóba gondoltam, hogy rakok ki linkeket, de mire hazaártem az 5 helyett csak 4 jutott az eszembe...

ProGabe
hát ha már egyszer sorozat,akkor a junkie odafér nem?deeee 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fasza 😄

Amse
raktam be linkeket a banner alá. ha valakinek van ötlete mit rakjak még oda ne tartsa vissza magát.

joshua
azt megtudnátok mondani h honnan lehet feliratokat leszedni? Elõre is kössz!

vazz ez de szar 😄
kuci06
Lol <#idiota><#eljen>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Amse
láttátok a Zeroes-t a junkie-n?
nekem tetszett 😊

nesster
Igen lesz, köv részben! 😊

grebber
Már megvan!Érdekes eddig nem találtam hm.

grebber
És hol mert én egyik feliratos oldalon sem találtam?

már van, kedd este óta

grebber
Hunsub kb mikorra várható az új részhez?

BlackShadow
olvasd el az elötted lévõ hozzászólásomat 😛

még syler képességeihez:

tud a falon mászni és/vagy nagyot ugrani. még az elején Parkman-ék rátaláltak és Parkman rá is lõtt (akkor, hogy van ez a golyó hat rá nem hat rá dolog ?), ezután felkelt és felmászott/ugrott az oszlopra

BlackShadow
sztem egyértelmûen visszaemlékezõs 😊
csak magyarázat arra, h h tanult meg kamiont vezetni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem annál a jelenetnél kapásból az jutott eszembe, hogy egyszerûen ráállt valami tárgyra, ami elbírja, és azt lebegtette. Erre képesnek kell lennie, és így a lépései sem hallatszódnak.

A Sylar Peter találka is érdekes lesz. Nem tudom jól rémlik-e, nem néztem vissza, de amikor Sylert elfogták és vizsgálták, a doki azt mondja Benettnek, hogy csak a telekinézis képességét tudták kimutatni. Na meg ezt is használja legtöbbször, és ez köthetõ hozzá igazán. Szóval szvsz ez az elsõ megszerzett dolog tekinthetõ alapképességének. Magyarán, Peter lehet csak ezt az egyet tudja átvenni, a többit nem. Így igen izgalmas lehet a harc.😊

Evin
Csak nekem az nem tiszta, hogy hogy lehet Sylar az étkezdében(Hiro-éknál) a sérülése után, mikor az már elmúlt. Vagy az egy visszaemlékezõs pillanat?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

BlackShadow
na .. 20. képregényben választ kapunk arra, h sylarral mi történt miután rálõtt bennet 😊

LSL
Benet csak végrehajt, a következõ részbeõl majd sejteni engedik, hogy dolgozik vmi nagyobb hatalomnak.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
Õ inkább a mechanizmust tanulmányozza, ahogy a mutánsok agya mûködik. Emlékeztek arra a részre, amikor Mohinder betört a lakásába? Ott talált (többek között), egy könyvet, ami az emberi agy anatómiájával foglalkozik. Az más kérdés, hogy a sajátját hogy változtatja meg...
Amúgy a lakásból kiindulva ez a Sylerboy is elég skizó. MIndjárt meg is nézem azt a részt újra.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

hi

Én láttam az eddigi részeket de azt nem nagyon értettem eddig hogy a Clarie apja ki vagy mi a sorozatban! Neki ha jól tudom nincs semmilyen képessége de az emlékezet törlõ fickó miért is hallgat rá? miért csinálja amit mond? pénzért tuti nem sztem, de akkor õ mit akar megmenteni a világot vagy csak a lányát!? Tuti lesz még vmi arról hogy került a lány hozzá!
Keszitok szerint a Sylar problema megoldasra kerul az evad vegen illetve uj problemaval is szembesulunk. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Inkább spoilerbe írom, hátha valaki még nem látta a korábbi részeket:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem az elsõ félévad végén Sylar megemlítette a rábeszélõs nõnek (már nem emlékszem a nevére), hogy a fegyver úgyse tud neki ártani.

Amúgy bennem felmerült, hogy Sylar hogyan tudja a saját agyát módosítani, hogy képes legyen utána használni mások képességeit? (Az agymegevés ötlete nekem se tetszik.) Elõször arra gondoltam, hogy telekinézissel, de hát a telekinézis képességét magát is így szerezte meg. Vagy egyszerûen minden "mutánsban" megvan a lehetõség a képességek kihasználására, Sylar pedig egyszerûen csak megérti, hogy hogyan kell õket alkalmazni? (Ez magyarázatot ad valamiképp Peter képességére is.) De akkor miért mondta a Benett, hogy a sok mutációtól már eltorzult a személyisége? Hm... Ez érdekes...

Egyébként Sylarnak még jó sok képessége lehet az alább felsoroltakon kívül. Emlékezzetek vissza arra a telefonos üzenetre, amit Dr. Suresh-nél hagyott. Hogy képtelen abbahagyni. És amikor nyomoztak Parkmanék, akkor is azt hallottuk, hogy Sylarnak már voltak korábbi áldozatai.

Ami a lépéshangokat illeti, valamilyen szinten egész biztosan tud repülni, vagy legalább lebegni. Emlékezzetek vissza, hogy amikor elõször találkozott Parkmanékkel, akkor milyen szép nagyot "ugrott". : )
precision
Ez jó kérdés, nemtom, végülis Claire -tõl is átvette a regenerálódást amit ha úgy nézünk nem "alkalmazni" kell hanem 'magától' mûködik...de lehet hogy igazad van.

Bazinga!

Hát igen azt már észre lehetett venni hogy Sylar jobban tudja irányítani az újonnan felvett képességét. Kivéve a mostanit de szerintem hamar belejön