12300
10528995171446015691.jpg
  • Marcell
    Szerintem Mo.-n is nagy a nezettsege, csak nem a TV2-n ...
  • otomka1991
    A rohadt életbe hogy lehet valaki ien hülye már bocs!!!! Molly egy 7 éves kis lány aki nem tudja másképp feldolgozni és nem azért de nem tök mind 1 sok mindent mondtak már a sorozatban majd kiderül hogy agyat eszik vagy nem!!!!!
  • N1ggA
    megeszi, mondja Molly is a részben
  • Hoz_Hun
    "bár még mostsem értem hogyan képes valaki az agyműködést megérteni amíg csak nézi."

Én meg nem tudom, hogy lehet segítség nélkül repülni. Bár még alakot sem váltottam és a gondolatolvasás sem jött össze. Azon már meg sem lepődök, hogy másnak meg nem megy ránézésre az agyolvasás. ^_^
  • Bucser
    Mondhatod nekik úgysem hiszik el amíg egyenes élő adásban fel nem zabál egy agyat...

Úgyhogy falrahányt trehányság az egész:) (bár még mostsem értem hogyan képes valaki az agyműködést megérteni amíg csak nézi.
  • solikka
    Amúgy ha valakinek még nem lenne teljsen tiszta, elolvastam egy cikket a heroeswiki.com -on és nyilvánvaló hogy megeszi az agyat!

Belelát ugyanis az emberek genetikai szerkezetébe és azzal hogy megeszi, majd megemészti az agyat, magába olvasztja a genetikai különbséget!

Ha már ezt valami leírta akkor sorry
  • N1ggA
    akkor jee!
  • BlackShadow
    ah uezt néztem de a 4 időzóna miatt mondtam 4et.. korán volt :D
  • Pharaoh
    3 óra az eltérés.
    időzónák
  • N1ggA
    biztos 4 amúgy?
  • N1ggA
    te is az enyém ezzel a 4-gyel :S
  • Seth
    igen a keleti part a 9, és a central pedig a 8 órás
  • BlackShadow
    hát sztem csak időeltolódásos cucc lehet :) max akkor nem a 2 part között :D
  • Pharaoh
    Akkor mi is a 9/8?
  • BlackShadow
    affene összetörted a lelkivilágom :D amúgy most megnéztem és 4 :)
  • N1ggA
    én úgy tudom, 3 óra a csúszás a két part között, és szerintem jól tudom :)
  • BlackShadow
    az h 9/8 azt jelképezi h nyugati part, keleti part .. ugyanis 1 óra csúszás van közöttük :)
  • zoloz
    nem lehet, hanem biztos és ez majd kiderül a 22. részből !
  • Lunki88
    Most jó lenne egy kis időutazás mondjuk egészen a jövő hétig, aztán megnézhetném egyszerre a 22. és 23.részt. xD
  • gameplusz
    ^^

Holnap: 22. rész
    Jövő hét: 23. rész (1,5 órás)
  • Seten

Kösz! És vajon egyszerre leadják a 22-23-at?

• gameplusz
    Hétfő este 8:45... Ami magyar idő szerint olyan kedd hajnali 2:45...
  • precision
    holnap
  • Seten

Akkor most mikor lesz új rész? (mi az a 9/8c?)

• gameplusz
    50-50%, még maga a szereplő se tudja... De látom itt benfenntesebbek is vannak, mint ő...
  • N1ggA
    Na jó, lehet megeszi :)
  • N1ggA
    dehogy eszi meg :D
  • Kojiro
    Ez nemigaz, 40 olvasatlan üzi a topikban, bejövök és mind arról szól, hogy megeszi-nemeszi nemkapmást
    Ebben a topikban amúgy 5-10 oldalanként eljátszuk ezt...
    De mivel tuti nem fogtok visszaolvasni, le kell ide írnom:

TUTI MEGESZI
  • Fido4life
    hajajj ha lemegy ez az egész mindenképpen ujra kell majd néznem a sorozatot, mert ez a nagy szünet eléggé belekavart a story követésébe.. de szép volt az a 3 nap ami alatt megnéztem az első 18 részt...
  • kojak90
    egyáltalán nem igaz, a 20. részben hiro a jövőben jár, de a 21.-ben már visszatér a "jelenbe" és folytatódik a történet ahol abbamaradt
  • Mincsi
    1. nem 20 részes a heroes 1. évada
    2. valszeg csak néhány szereplőt fognak lecserélni
    3. mivel MO-on nem olyan nagy a nézettsége, ezért nem tervezik, h hetente többször adják a TV2-őn

..tudtommal
  • Shockmaster
    Sziasztok,
    Először is bocsánat, tudom, hogy rossz fórumra írok, de amit a TV2 nézősöknek nyitottak az enyhén szólva is kihalt. Emiatt kénytelen vagyok ideírni (ezzel remélem snekinek nem gázolok bele a lelki világába ;) )
    Azzal kezdeném, hogy hatlamas ez a sorozat, nagyon kitalálták. Egy teljesen átlag sztorit így feldobni :)
    Azonban lenne két kérdésem. Az egyik, hogy már több helyen is olvastam, hogy mikor a 20. rész is lepergett a sorozatnak vége és egy teljesen új HEROES-t kapunk más szereplőkkel. Ez mennyire igaz? Sajnálnám ha igaz lenne.
    A másik: Nem tervezik a közeljövőben hetente többször is leadni, nem csak szerdánként?
  • Tatyla
    nem eszi meg ugyan ugy megvizsgálja mint az órák belsejét,lehet meg is hallgatja azon felül hogy megnézi és gondolom észreveszi egyböl az elváltozást a tekervényekben ami a mutációt okozza...
  • Slash89
    Ezzel egyetértek. Egészen addig azt mondom, hogy nem eszi meg amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét.

Amúgy meg Kellerman meghalt.
  • Bucser
    De az órák ember által készített szerkezetek voltak a képességek pedig DNS mutációból származnak... ÉS nem hordott magánál "zsebelectromikroszkópot":D
  • ProGabe #4019
    jáj,minek kell ilyeneket írni?

"tudtommal puszta megértéssel nem tudod magadba olvasztani a képességeket"

tudtommal emberek nem tudnak repülni,jövőbe látni,stb,stb
    ebből is olyan felesleges vita lesz mint pl a pb topikban a "meghalt-e kellermen"
    majd ha a készítők úgy érzik itt az idő elárulni,megteszikt,amúgy én a mellett vagyok,hogy nem eszi meg,csak tanulmányozza,az órákat sem nyalogatta mielőtt megjavította őket :P
  • BEAST #4018
    Az vagy, amit megeszel
  • Cat 02 #4017
    BIZTOS nem eszi meg
    max dns-t vesz belőle vagy vmi
  • Slash89
    Hát jó, felőlem megeheti, csak jó lenne ha valahogy még a sorozatban ez bebizonyosodna, mert nekem eléggé úgy jött le, hogy nem eszi meg.
  • LasDen #4015
    érintkezni sem kell.... .D