Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
amúgy sztem csak azokat a képességeket tudja peter átvenni, amiket alkalmaztak a közelettében, nem? bár mondjuk akkor a hanghullámot honnan szedte? 😊 (don't lie to me!)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

precision
És ugye tegyük hozzá hogy Sylar jobban tudja kontrollálni a frissen átvett képességeket. De most hogy gondolkodom ugye Peter és Sylar már találkoztak, ergo Peter átvette tõle az alapképességét, szal ha õ is felnyitogatná az emberek koponyáját könnyebben át tudná venni a képességket <#idiota><#idiota>

Bazinga!

BlackShadow
peter egyáltalán nem legyõzhetetlen.. csak rá kell nézni most sylarre.. alig bírja az éles hallást.. találkozik vele peter átveszi ezt a képességet és nem bírja irányítani ergó semmi esélye így 😊 szal lesz ebben még móka s kacagás 😉

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Az a gond hogy odáig még nem jutottam.
precision
Ha arra célzol hogy az ezelõtti részben Bennet meglõtte, akkor olvasd el a legutóbbi képregényt, asszem a 20.

Bazinga!

Tényleg, miért nem jutott eszembe...
Valahogy a golyók sem ártanak neki, meg mikor lesetett Peterrel akkor is csak sántított. Valami más is van mindek köszönhetõen részben sérthetetlen. A sántítás miatt mondtam azt hogy részben.
precision
közben megnéztem wikipédián is, és kihagytam egyet, fagyasztani is tud, ugye az említett házaspár legyilkolásánál is megfagyasztotta a testeket, plusz vékony jégréteget tud létrehozni gyakorlatilág bármilyen felületen (egyik képregényben látható is hogy üldözik, útra jeget csinál amin az üldözõ autók megcsúsznak)

Bazinga!

precision
Akkor vegyük csak át hogy Sylar 'barátunknak' milyen képességei vannak eddig:

ugye az alap amivel megérti a dolgok mûködését (gyak. lemásolja a képességet)
egyik emberkétõl lenyulta a telekinézist
aztán Charlietõl átvette a jó memória képességét
meg van ez az 'olvasztós' cucc, ami asszem molekuláris manipuláció igazi nevén
és legvégül ez a hallás, bár ez a gyilkosság elõtt még nem volt

ezek alapján csak a telekinézist tudom elképzelni, mint olyan képességet amivel ez megoldható

DE ugye az elején a sorozatnak, nem emlékszem már hanyadik részben volt egy család (apa, anya, kislány) ahol anyut-aput kinyírta sylar, kivette az agyukat, onnan nem tudjuk mit szerzett...bár sztem ott a kislány volt a célpont, mert utána megpróbálta õt is megkeresni de az fbi köbelépett

Szóval ez a teleportálós dolog elég valószínûtlen, bár lehet ez az eset amit legutoljára írtam, ott szerezett egy ilyesmi képességet

Majd kiderül 😊

Bazinga!

Vagy esetleg nagyon gyorsan tud helyet változtatni. És nem volt ideje meghallani a közelettét.
Van mégegy: (bár ez csak vicc) õ is tud teleportálni, csak kis távolságokra.
precision
😄DD

Bazinga!

precision
Peternél azért nem pikkpakk mûködnek a képességátvételek. Megvan a negatív oldala is, gondolj bele, találkozik Sylarrel vmikor az évad végén sztem, és Sylarnek akkorra már lesz kb egy tucat képessége (egyszer ugye már találkoztak, akkor vette át a telekinézist). Peter nem fogja tudni feldolgozni mindet, ezáltal sebezhetõ lesz. Nem is tudja mindet elõhívni, bár most már jó úton halad, de sztem ha egyszerre sok képesség zúdul rá azzal nem nagyon tud mit kezdeni. Szal igazad van, tényleg erõs, ugyanúgy mint bármelyik szuperhírónak neki is vannak gyengepontjai. Szal nem legyõzhetetlen.

Bazinga!

Amse
lehet, hogy lejebbnyomta maga alatt a bolygót <#idiota>

precision
a telekinézist nem tudja saját magán alkalmazni? mert akkor lebegtette magát talán és ezért nem voltak lépéshangok... v. nemtom

Bazinga!

Na azon én is sokat gondolkoztam. Semmire sem jutottam...😞
Amse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg nekem úgy tûnt, hogy Sylar az új képességét megbánta picit, mert nem tudja kontrollálni. Lehet mostantól elgondolkozik, hogy kell-e neki minden képesség.
És, hogy nem voltak lépéshangjai az milyen képesség miatt volt?

Kiváncsi lennék hogy ezt a Sylar szálat lezárják-e az évad végére vagy elsetleg átnyúl a második évadra is. Mi van ha sylar megjavul???(Persze szerintem nem így lesz 😄) Ha meg is hal az elsõ évadban akkor ki lesz a fõgonosz a másodikban??? Lehet hogy jön egy másik "superevil" akki sokkal erõsebb??? Nem birok magammal, türelmetlen vagyok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tetszett a repkedés. Remélem egyre többet lesz.
Amse
Szerintem Peter-nél sokkal izgalmasabb ha összefognak többen, mint most Parkman-ék tették.

PiszkosFred
Na igen, mondta is Hiro, hogy nem tudta megvaltoztatni a multat, akarhogy is akarta, hiaba ugralt ide-oda az idoben es terben. Bar hozzateszem, a csajnak volt valami baja ha jol emlexem, es haldoklott, vagyis eleve kudarcra volt itelve a proba.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem tudja megmenteni, ahogy Hiro sem tudta az okos lányt.

peter simonet simán meg tudja menteni, hisz bírja Hero képességét is, azaz vissza tudja tekerni az idõt.

Peter képességét ezáltal nagyon elbaszták, borzasztó erõs lett, túl erõs. Valamelyik széria végén vagy ki kell irni, vagy el kell felejteni, vagy gonosszá kell átállítani, mert egyszerüen nem lesz ellenfele. Az meg nem tul izgalmas, hogy van egy MINDENRE képes szuperhõs, és bárkihez odamegy, kinyirja pikkpakkra. Elvetették a súlykot, az idõleges képességbeszívás is elég lett volna.

Ráadásul a többi hõs kicsit uncsi is lett ezáltal, hisz "alig tudnak valamit".

kuci06
talán az csak másolat? <#nemtudom>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

most, hogy mondod, én is észrevettem, hogy ott van, meg ha jól emlékszek, a történet szerint el is van tépve...
LSL
Megnéztem újra az utolsó részt. Az utolsó jelenetben Isaac és Peter mikor harcol látszik Hiro dínós képe... Azt hittem Hironál van és hogy darabokban. tudom, kis hiba, de kicsit joban figyelhetnének.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
Ha meglátom Nikki-t mindig eszembe jut ez a hülyeség:

1 emberbõl 2 mindig skizofrén 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

jééé tényleg, sorry ez eddig le sem esett
nesster
Nando? mindenhol ezt irod! Amúgy a fogalmazás elég kezdetleges, de gonolom ez minden blog iróval igy van elöször. majd belejössz!

hello, írtam egy kis elemzést a blogomon
LSL
ha mégis Benett mûve, jól elfelejtte, mert rendesen meglepõdött, mikor felbukkantak 😄

Tényleg a haiti csávó simán megváltoztathatna mindent, aztán törli az emléket😄 Bár mondjuk van felettese...

remek, pár hsz-el korábbi elmélet kizárva 😊

aszem két vagy három wireless epizódot olvastam. adtál egy ötletet, és bepótolom a lemaradást. akkor lehet nem fogok hülyeségeket beszélni 😊

Malakai
Jah, általában külön válnak jó és rossz csoportokra, habár azért elég gyakori az annál kicsit árnyaltabb háttérsztori, de abban igazad van, hogy a felszínen általában eléggé fekete és fehér. 😊 Tehát lényegében egyetértek. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

"Szerintem ebben a sorozatban (sem) sincs igazából tiszta jó és rossz (csakúgy, mint az életben"

szerintem ez meg épp hogy nem a való élet, hanem képregény. a képtegényekben meg a felszínen általában minden fekete és fehér.
Malakai
Tovább is olvastad azokat a képregényeket az elsõ Wireless epizódnál? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

egyébként érdekes szerepe lehet még a most bemutatott wireless-csajnak. ha jól emlékszem a képregényekbõl, akkor bennett szervezte be. nem lehet hogy mattre és a rádioaktív fickóra csak azért küldte rá a csajt, hogy csapdába csalja õket?

nesster
Ja, isteni adomány. (karakter kombináció)

Gerbill
A tetkó(amit már sok helyen láthattunk, pl.:Clair könyve, Hiro kardja, Mohinder gépe stb), az meg már némileg megmagyarázásra került. Amikor a kardot készülnek ellopni, ott mondja Ando, hogy ez egy jelkeresztezés(vagy valami ilyesmi)és azt is mondta, mit jelent.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Valaki írta, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mi niki képessége, meg nem tudja peter átvenni, mert... Nikinek mindössze annyi a képessége, hogy szuper ereje van, a kettõs személyiség az a skizofrénia, és a szuper erõt, nem csak jessica tudja irányítani, az egyik részben ketté törte a gumibotot és meglepõdött, hogy hogy volt erre képes.És ha Peter, vagy Sylar átvenné Niki képességét, akkor nem skizofrének lennének, hanem szuper erõsek.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Seth
na megnéznék egy ilyen szétszerelést 😄

PSN ID.: Beegabor

Sylar képessége, hogy megérti az agy mûködését azzal, hogy szétszereli. Mint az órákat. Nem eszi meg az agyukat.

Evin
Ezzel még én sem vagyok tisztában, hiszen van, akinek 15éve megvan a képessége, sõt vannak, akik már második generációsak(képességgel rendelkezõ szülõk gyereke).
Kételm, hogy ilyen régóta menne az összesküvés/kísérlet.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Malakai
Igen, arra igencsak hasonlít és a készítõk elnevezése is arra utal (helix).
Azt viszont kétlem, hogy egy összeesküvés lenne a dolog és õk módosították volna ezt a géntartományt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evin
Talán az egy DNS-lánc lenne, és akkora része van tetkóba rajzolva, amennyi módosítva lett az eredetihez képest.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kuci06
ezen én is sokat gondolkodtam,de nem jöttem rá... Szerinten nem eszi meg az agyukat, azt valahogy nem hinném el 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Seth
Arra lennék kiváncsi,mert ha jól tudom errõl még nem volt szó a sorozatban, hogy Sylar hogy veszi el mások képességét?? Felnyitja a fejüket aztán megeszi az agyukat vagy mi a franc?? <#wilting>

PSN ID.: Beegabor

kuci06
Pl. Hiro kardján a múzeumban , és Mohinder programján(zöld karakterek futnak vízszintesen a képernyõn) is ott volt

Malakai
Szerintem (se) a képessége okozza a több személyiséget, ergó, az nem menne át, csak az erõ...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
A két csík az izotópos nyomkövetés maradványa, míg a másik Jel az egy mindenfele felbukkanó szimbólum, egyenlõrre csak annyit tudni arról, hogy a hõsökkel kapcsolatos.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BlackShadow
amugy peter vs sylar .. 😊 hát peter tudná használni sylar összes képességét nem?😊 ergó elég egyértelmû (max kontrolálni nem tudja és az gyengítené le?)
és mi lesz ha peter találkozik nikivel? 😄 õ is dilibogyós lesz? 😄