12300
-
Cat 02 #3974 ott elvileg Eden képessége sem jó nem ? az vmi különleges szoba -
#3973 Azt én se igazán értem. -
#3972 Jah ez lehet sztem is. Azt viszont még mindig nem értem h Eden amikor azt mondta Sylarnek hogy lője fejbe magát, akkor miért nem tette meg... -
#3971 lehet direkt nem blokkolta :P Mert ugye láttuk azt hogy igazából ő nincs annyira benettel :P (Claire memóriáját mégse törölte ki, stb.) -
Tom Tom #3970 Srácok én azt nem értem hogy még a sorozat elején amikor benett és a haiti elrabolta nathent és nathen megszökött akkor hogyan tudott elrepülni amikor a haiti képes blokkolni a képességeket???? -
#3969 nekem jó minőségben volt meg. csak az a baj hogy énis azt bratyómtol kaptam DVD-n feltölteni meg nincs hova :) -
#3968 abból nincsen lol,csak fpn release
KATT -
#3967 szted ide írnék, ha találtam volna egyet is ami jó? -
bro18 #3966 Lunki88: ezer kössz. -
#3965 torrent. -
#3964 Nektek a 17es (amelyikben Ted lakberendez Bennetéknél) milyen verzióban van meg?
Az enyém valami hótt ratyi. A többi rész meg hdtv-lol-os mind.
Ha valakinek esetleg van egy frankó linkje egy hdtv-lol-os 17esről, léci adjon már egyet, mert kiírnám az egészet Dvdre cimbinek és nem akarok ilyen szart kiadni a kezemből! -
#3963 igen, félreirtam :P -
#3962 Heroes_S01E19
Parancsolj. -
bro18 #3961 vagy jo lenne direktlink is... -
bro18 #3960 Héé valaki.. Elküldenétek nekem a 19.rész élő rapidos linkjét... lécci.THX -
#3959 rövid részletek azoknak,akik nagyon nem bírják -
#3958 nmt. -
#3957 jah ezzel jo....nagyon kössz.:) -
#3956 nagyon király -
Seten #3955
Ha ctrl+jobb-ot nyom, még jobban fog sietni! :)
Ctrl+bal!
-
#3954 ha BSplayerbe nézed akkor megnyomod ctrl+jobbra-t addig amig jó nem lesz a felirat. -
#3953 mihez?
mejik rész?
Heroes s01e21 (hr.hdtv-nbs)
Heroes s01e21 (hdtv-lol)
ménem yóak ezek?:o én a lolt néztem és kiválló volt. -
#3952 bocsi,hogy igy ideirok,de a feliratot amit találtam siet 3-4 másodpercet.vmi javítás várható? -
#3951 Holding out for a hero
szt baromi jó videó lett :) -
Kanál #3950 nagy vagy -
#3949 Emlékeztek még arra a jelenetre, amikor Hiro NY-ba teleportál, ellopja a 9th Wonders képregény, és elmenekül?
Végre megtaláltam azt a számot, ami ez alatt szólt!
Gondoltam megosztom, hátha másnak is kell:
letöltés -
#3948 ja, sajna :| -
Inquisitor #3947 Nnna, azt hiszem várhatok pöttyet mire e Kepregény.net utoléri fordításban a WoH-t, a 9-ik résznél tartanak egyenlőre. :(
Amott ugye meg abbahagyták. -
winnie #3946 "És telefonáltál is az adott helyre, vagy a netről nézted ki a kódot?"
:) itthonról nem lehet. de akkor fent volt már a kód pár helyen. onnantól kezdve meg már megy. -
#3945 -
Cmdr #3944 -
Hoz_Hun #3943 És telefonáltál is az adott helyre, vagy a netről nézted ki a kódot? -
winnie #3942 csak jelentkezni kell és kapod mailben az utasításokat. kb. a 30-40. levélnél tartok:) -
#3941 jó ez a primatech honalp, ötletes :)
a jelszót-nevet könnyű volt kitalálni, de onnan beljebb már nem annyira. -
winnie #3940 a primatech esetében nem csak az oldalt kell nézni, hanem jelentkezni és az szépen belevisz egy nagy netes játékba, ami vagy 2 hónapja megy. folyamatosan kapod a leveleket, nyomokat és olyan összefüggésekre derü fény, amikre a sorozatot nézve nem. -
Cat 02 #3939 nemnem az a képregány már régi és asszem odaadta vkinek aválzatfüzetét amiben a végén elszúrta -
#3938 Ez poénos :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!easter-egg :
menj az about us-ra, majd vidd az egeret a logóra ;)
tovább itt : http://heroeswiki.com/Primatechpaper.com
az összes ilyen honlap itt:
http://heroeswiki.com/Portal:Heroes_360 -
#3936 Akkormár ki ne hadjuk ezt se:
Prima Tech Paper -
#3935 ja de tényleg, bocs hülye vok :P