Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"akkor miért nem halt meg? 😊"

meghalt. vagyis a köv. részben meghal. (nem halt meg --> ha kifejted, akkor megmondom talán, de nem nézem a sorozatot, így nem tuodm milyen jelenete volt, csak azt olvastam, hogy még a köv 2 részben szerepelni fog)
Na tessék Hero függõk. Sz.Viktor neketek is jól megadta: tessék egy cikk "holmi" kis sorozatotokról
Az RTL Klubon a világ legnézettebb sorozata

Ja ez csak irónia, meg vicc. Tessék érteni...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

precision
akkor miért nem halt meg? 😊

Bazinga!

"Nekem már van egy tippem, hogy ki játsza a titokzatos Lindermann szerepét 😊"

nem kell tippelni, 2 hete derült ki az õt játszó színész kiléte.
The Hedgehog
Nekem már van egy tippem, hogy ki játsza a titokzatos Lindermann szerepét 😊 Eric Roberts vendégszereplése üdítõ színfolt volt, remélem még visszatér 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

most sikerult csak megneznem ezt a reszt....ezek utan tenyleg kivancsi vagyok a szunetre mivel fognak elmenni.
Orulok, hogy szenteltek ennek a temanak egy teljes reszt, varom a folytatast!

Es csak azt tudom irni, amit sokan elottem, hatalmas/oriasi/nagyonnagy resz volt!

http://teddike.freeblog.hu

BlackShadow
én meg arra mikor tér vissza a képernyõre wireless 😊 képregény alapján jó kis kaland lesz az is! 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Én arra vagyok kiváncsi hogy az új csaj mit tud

"Én már az elsõ részekbõl tudtam,hogy Simone-nak van valami képessége,mivel itt a bannerbe a képen is rajta van a többi hõssel együtt."

tök jó, hogy te tudtad, mert kábé 5ször lenyilatkozták múlt héten is, hogy miért nem akartak neki semmilyen képességet adni. nincs képessége. jó. szerintem.
lang14
Nehogy legyen Andonak is valami 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

macselek
Az már szar lenne, másik meg az, hogy nála a lista. Csak észrevette volna, ha rajta van:S😊

nem olyan biztos az😉

macselek
Dr. Suresh is rajta van pedig neki nincsen.

Én már az elsõ részekbõl tudtam,hogy Simone-nak van valami képessége,mivel itt a bannerbe a képen is rajta van a többi hõssel együtt.
(remélem nem leszek kimoderálva)...
Gyertek a fórumomra! 😉 http://heroesforum.extra.hu Az egészet a Heroesnak szenteltem ugyebár, mostanában elég sokat szoktunk kattogni, és jó lenne, ha még többen írnának, nagyobb lenne a vélemények "keresztmetszete". Azt hiszem nem nagy kérés ez, csak persze az itteniek talán nem örülnek neki...
Már nyitottam TV2 részleget is, felkészültem a vasárnapra...😛.

Azt hiszem ez nem nagy kérés, én feliratot gyártok, ti meg fórumoztok! 😉

Kenny (...)

Timbo
Kisebb hiba. 😊 na de semmi gond..

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
Hirominator (jövõbeli Hiro) visszajöhetne megint a jövõbõl .. azt a szálat elvarrták nagyon😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hirominator (jövõbeli Hiro) visszajöhetne megint a jövõbõl .. azt a szálat elvarrták nagyon😊 amúgy meg arra gondolok h Simone-t lehet h Peter gyógyította meg vhogy .. szerintetek?

ScarY MAN
tyûûûha ...szpájdörmen szriii xD
am most nagyon kezd porogni az egesz sorozat! 😄

#2015 : irtam az oldalra...hat ide nem irom le megint....ja es az sajat velemeny😊))

...

öregharcsa
nagyon jó rész volt...ez a sorozat nagyon ki van találva..iszonyat pörgõs lesz szerintem az évad vége...
a legmélyebb tiszteletem az alkotók felé hogy ilyen színvonalas sorozattal ajándékoznak meg minket...rengeteg meló lehet benne....minden elismerédem az övék<#eljen><#eljen><#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

PiszkosFred
Hat feltehetoleg igen ;]

(bar biztos vagyok benne, hogy az eddig ismert "hosok" kozul lesz valaki, csak epp egy oregebb verzioban ;], amolyan "visszajottem a jovobol hogy megvaltoztassam" szituacio). Majd kiderul)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!
Megint írtam egy kis összefoglalót, akit érdekel, itt elolvashatja.
és elmondhatja minden menet elött ,h "igen, még szûz vagyok.tevagy az elsõ". :'D
najó abbahagytam <#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

precision
b*zmeg 😄DDDDDDDD
te állat 😄 😄 😄

Bazinga!

kuci06
tééényleg<#banplz>
Amúg Hiro megszerzi a kardot \(^^)/

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bazmeg. csak most gondoltam arra ,h szegény claire örökre szûz marad... <#idiota>

BlackShadow
sztem Simone csak egy "álom" mint a felrobbanás és stb.
legalábbis remélem.. már ellõtték a sebezhetetlen képességet 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Magiszter
Hopsza. Ez a bemutató aztán odavágott a padlóhoz. Simone sem egy egyszerû némber az már biztos. Talán õ is képes meggyógyítani magát, vagy valami ilyesmi.
Nem tudom figyeltétek e de Nathan bemosott egyet Niki-nek, nem is kicsit. Kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl.

Jó résznek ígérkezik.

kuci06
Wowowow!!! Lehet, hogy Simone is valami speckó képességgel rendelkezik? 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

precision
Na, végre kezd kitisztulni a kép ezzel a céggel meg Bennet papával kapcsolatban. Szal ha jól értelmezem, van ez a 'company' és Bennett elkezdett nekik dolgozni. A feladatuk a speciális képességgel rendelkezõ emberek felkutatása és képésségük okának feltárása (láthatatlan csóka pl aztmondja hogy elege lett a sok élve boncolásból, Eric Roberts meg hogy megnézik Tednél hogy "honnan van a szikra"). Szóval alapértelmezettként el akarja õket pusztítani. Bennetre bízták Clairet hogy ha jelentkezik nála spec. képesség akkor adja át a cégnek. De õ megkedvelte Claire -t és nem akarta átadni. Itt is látszik, hogy tévedtem Bennettel kapcsolatban, a sorozat legelején még meg voltam gyõzõdve róla hogy rosszfiu, de végülis tévedtem (félig-meddig). És ez az egész úgy néz ki hogy Linderman kezében öszpontosul. Neki dolgozik Eric Robertsen keresztül Bennet is, Malsky is neki dolgozott, Hiro faterja is neki dolgozik. Szal ez egy nagyon jó rész volt, le a kalappal. A képi világ hatalmas volt, pl mikor Ted elkezdett begerjedni és mutatták a házat belülrõl, rendesen hazavágott mindent, keményen apokalipszis feelingje volt.
Megnéztem a promot. Simone képessége vajon mi? Mer hogy kutya baja az látható. A promo végén megforduló õsz haju ember lenne Linderman?

Bazinga!

ahaha Parasite promo überdurvakurvajó

BUDA > miskolc.

danikarate
1x18: http://youtube.com/watch?v=J6MacHEw9Yk
Simone nem semmi.<#wow1>

BlackShadow
dede.. következõ rész is ezzel fog foglalkozni
legalábbis a 17-18. résznek közös promója van (In the next two episodes..)

Magiszter
Jó rész volt az biztos. Bár kiváncsi lettem volna Peter-re hogy õ mit alakított miután a csaj meghalt. No de ez maradt jövõhétre. Legalább is remélem hogy nem halasztják tovább 😊

aztakurva :o
brutál volt ez a rész is

Uramisten!!!!! Egész végig extázisban ültem, állkapcsom lent, és kb 15 percnek tûnt az egész!!! Ez... pfff, leírhatatlanul tetszett!

lang14
van fenn felirat hosszupuskán...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

itt meg magyarul és románul, ez van.

Zs0lt1
Ez így van, egyébként Kanadában a hivatalos nyelv az angol és a francia!!

/off
Egy ismerõsöm járt kint kanadában és õ mondta, hogy pl az üdítõ egyik oldalán angoluil van írva a másikon franciául 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Seth
sajna ennek a magyarázatnak nem érzem a súlyát, lévén fingom sincs mirõl beszélsz 😄,
na de ne offoljunk

PSN ID.: Beegabor

Ez a zuluzas olyan volt, mint amikor Shawn Sulut le Chekovozza a psych 1x08ban. Mellesleg sztem az evad legjobb sorija. ^^.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Seth
Bocsánat Mr.Trekkie ^^

Ensem ertem minek varni az amerikai streamre mikor a kanadai is hdtvben ment. 😛

Timbo: A TOS 3evados. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

spiduola
Sulu

Dihidrogén-monoxiddal szennyezik vizeinket. Ne tűrjük tovább!!!

Timbo
😊 Akkor a következõ Heroes részig lehet , hogy elkezdem a Star Trek-et . Télleg abból hány évad van?

Shaman
nyílván angolul megy hisz ez a hivatalos nyelv,de azért ott elég sokan beszélnek Franciául is....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Seth
Zulu, a Star Trek-bõl 😄

Timbo
Nagyon durva rész volt😊 Bennet is emberbõl van?😄 Hiro apja akkor ki is valójában ? 😮

BlackShadow
már csak azért mert tõlem megkérdezték, h milyen nyelven megy a kanadai verzió 😛

BlackShadow
nem értem az emberek minek várnak más releaset mikor bõven jó az elõzõ? ugyan azon a nyelven beszélnek kanadában is 😉

precision
Igen, a tegnapi verzióhoz lesz magyar felirat, kb este 6 körül, ezt írta a fordító a hp fórumán. Angol sub egyébként már van.

Bazinga!