12300
10528995171446015691.jpg
  • Sir Quno Jedi
    Végig van, mert Hiro Star Trek buzi és az egész "filozófiájának" egyik alap mérföldkövét képezi ez a tapasztalat (+a képregények), mitöbb idézget is szövegeket, meg vulkáni módra köszön (+kézmozdulat), az apjának meg Star Trek-es rendszáma van (NCC 1701)!
  • Flamer
    yó és nem vitted volnael azt a pénzt?:D neröhögtess :D
  • scorpeeon
    Volt biztosítéka. Ami pénzt kiszórt oda az csak a töredéke volt a 20milliónak amit ígért, azt viszont nem kapja meg Jessica ha kinyírja.
  • bcrics
    meg a dobbermanokat!
  • Hoz_Hun
    Neeem!!! Ne má?! Az annyira nem Claire Redfield, hogy.... báh. Amugy is a Resident Evil filmek egy vicc. Sehol sincsenek a játékhoz képest, leginkább a hangulatuk hibáddzik. Egyedül talán Jill Valentinet találták el meg Carlost.
  • Seten

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt bármikor meg tudja valósítani, csak még meg kell hozzá ölnie Candice-t.

• precision
    én arra is gondoltam, hogy Sylar mikor az anyja vérével festi le a robbanást, akkor az alternatív jövőből lát részletet, mondja is, hogy "Igazad volt anya, akár elnök is lehetek"...tehát _szerintem_ Sylar célja annak az alternatív jövőnek a megvalósítása ahol ő az elnök bőrében van...stb.
  • Evin
    Ez a Heroes: Origins mikor lesz? Vége az 1.szezonnak és a következő héten már ez lesz?!
  • Seten

Szerintem Lindermann teljesen idiótán viselkedett. Ha Niki nem „tér” vissza akkor Jessica egyserűen kitörte volna a nyakát, fogja a pénzt, Micah-t, DL-t és lelépnek. A vén hülyének semmi biztosítéka nem volt velük szemben!

• North
    Igen, közben változtak a gondolatai, mivel meglátogatta az anyját. Logikus a változás, jól megcsinálták.
  • North
    Önvédelem? DL épp a nyakát szorongatja. Ráadásul DL ellene fordíthatja Jessicát is.
  • Lunki88
    Számomra nem világos
    Sylar miért szerezte meg Ted képességét, ha így is be volt tojva mikor meglátta a festményén hogy fel fog robbanni? Vagy közben úgy döntött hogy szándékosan felrobbantja a várost? :D
  • Seten

Miért is jó Lindermannak ha DL-t megöli Jessica?

• Lacee
    hmm, mea culpa, hülye vagyok.
    de azt fenntartom, hogy az össz-vissz 60 perc reklámmal együtt minden, csak nem duplarész...
  • Mayday
    Jessica/Niki meg a Resident Evil 3-ban fogja jatszani Claire Redfieldet.

Szamomra azert erdekes valasztas, mert az elso benyomasom az volt rola, hogy mennyire hasonlit Milla Jovovich-re, aztan ebben mindketten lesznek :)
  • bcrics
    #4198-hez !!
  • bcrics
    hát rövidre is zártad a témát:)))
  • InfectedMann
    Nem igazán lesz Heroes két hét múlva!
    Jövőhéten Season Finale!
    Megnéztem a GlobalTV -n, hogy két hét múlva hétfőn lesz -e Heroes, de nem lesz. Nem hiszem, hogy máskorra rakták volna :D
    NBC -n ugye ennyire előre sajna nem lehet megnézni a műsort.
  • winnie
    de meg inkabb az aliasban szerepelt, sylar meg a 24 s3-ban szamitogepes szaki, hiro a scrubsban nyomta, nathan a születetett feleségekben, peter a szívek szállodája híre szívtiprója.

hiába, no. tévészínészek nem csak egy sorozatban nyomják. mármint nem spanyolviasz:)
  • bcrics
    matt parker pedig a lost1 or 2 epizódjában volt a rep.pilóta aki 1 fa tetején szétmarcangolva végezte!
  • Lacee
    hát ez eléggé úgy tűnik, mintha sima rész lenne, a szokásos 45perc +reklám... a jó része hogy akkor viszont két hét múlva is lesz heroes :)
  • winnie
    "Wazz ennek vki utánajárhatna, mert nem mind1 mégse, hogy 40 vagy 60 vagy 80 perces rész lesz :)"

többször le lett írva. kint van már a jövő heti műsorrend is.
    http://www.nbc.com/Schedule/schedule_day-20070521.shtml

9:00 PM Heroes HOW TO STOP AN EXPLODING MAN All New HDTV
    10:02 PM Law & Order: Criminal Intent RENEWAL All New HDTV
  • winnie
    amúgy egy lépéssel közelebb jutottunk, hgy ki robban. vagyis, hogy ki a bomba.

főszereplő (tehát nem sylar), férfi és szerepelt az első részben. a rejtélyes leírásból arra következtetek, hogy nem peter. és, ha nem peter, akkor nem maradnak sokan.
  • winnie
    "65 perces lesz."

a szokásos 60 helyett. ennyi a biztos.
  • precision
    úgyis cliffhanger lessz :) már látom milyen anyázások lesznek itt jövőhét ilyenkor :D
  • Bucser
    Nem tök mindegy? úgyis megnézed és örülni fogsz:D kivéve ha egy baszottnagy Cliffhanger a sorozat vége:D
  • InfectedMann

És tényleg vazzeg
  • Mayday
    Csak tegnap tunt fel, hogy Nathan felesege = Mrs. Bauer (24 s06)
  • Mayday
    65 perces lesz.
  • scorpeeon
    Wazz ennek vki utánajárhatna, mert nem mind1 mégse, hogy 40 vagy 60 vagy 80 perces rész lesz :)
  • N1ggA
    Én úgy tudom, 65 perces rész lesz, de lehet csak álmodtam :D
  • _Vegeta_
    George Takei jatsza Hiro apjat. O volt az Enterprise Suluja. :P
    Egyik reszben volt is valami utalas a TOS-ra. :)
  • leonaprofi
    Sziasztok!Milyen szám ment ebben a részben,amikor Nathan felment a színpadra?
  • winnie
    "hát ez az elözetes az elöre várható 80 perchez képest lóf@sz..."

jaja, sima rész lesz.
  • ProGabe #4182
    #4102!!!!

és az az nbc oldaláról van :(
  • InfectedMann
    Ott a pont :)
    A Heroes -hoz nem illik a Happy End :)
    Amúgy csináltam 2 video avatart :D
    Szabadon felhasználhatóak:
    http://images.netbag.hu/20070515/22310820397.gif
    http://images.netbag.hu/20070515/22310870113.gif
  • gameplusz
  • Kojiro
    Ez a rész nekem nagyon tetszett. És egyáltalán nem siettettek semmit sztem. Sőt, már 22 része tudjuk, hogy Lindermant DL és Jessica nagyon ki szeretné nyírni. Bennet meg Thompsont vagy 10 része óta. Tedről meg eleve tudtuk, hogy az első meg a második idősík szerint is terítékre kerül az agya. Ezért szeretjük a Heroest, mert végre egy olyan sorozat, ahol történik is valami.

Bár nagyon szurkolok egy-két szereplőnek, de nagyon remélem nem lesz az első sorozat vége teljes happyend. Ehhez a sorozathoz szerintem nagyon nem illene.
    Én egy olyan fasza Birodalom Visszavágos véget szeretnék, ahol minden egyes szereplő megszívja nem kicsit, de a végén fellélegeznek, hogy túlélték...
  • Tatyla
    hát ez az elözetes az elöre várható 80 perchez képest lóf@sz...
  • InfectedMann
    Én is valahogy ezt érzem :D