12300
-
#4256 Az egész sorozat egy baszottnagy reklám:) Minden Hősnek Nissanja van:) Ez az egyetlen dolog ami kikészít a sorozatban:D -
#4255 Emlékezz vissza Sylar egy óramárkáról "lopta" a nevét. És azért van rajta Hiro képe, mert ő tud machinálni a tér/idő -vel :) -
Seten #4254
Miért van a Sylar órán Hiro-nak az arca? :)
-
winnie #4253 a hivatalos a 60, annyi a boltokban. -
#4252 ezt nem kétlem, csak arra akartam rávilágítani hogy a sorozat csatornájának áránál kevés lehet hivatalosabb. -
winnie #4251 "érdekes, az NBC honlapján 48-ért lehet rendelni a dvd-t a "hivatalos" 60 helyett :))"
az amazonon meg gondolom 39-42 körül. az internetes rendelés mindig is olcsóbb. -
#4250 érdekes, az NBC honlapján 48-ért lehet rendelni a dvd-t a "hivatalos" 60 helyett :))
remélhetőleg itthon is kijön hamarosan. -
#4249 Ejnye, a DVD az oké, de a HD-DVD... Halálra ítélt formátum. -
Gumbo #4248 nem onnan van -
#4247 vmi konkrétabbat :D de sztem ha letöltőprogiba vagy torrentek között rákeresel h heroes soundtrack akkor csak kidob vmit :) -
#4246 sziasztok,nem tudjátok h, hol lehet a zenéjét leszedni? -
#4245 óóó télleg, nem esett le :D -
#4244 Nameg Mohinder is taxisofor, ami mar reg nem igaz, szal ennyit errol, a latomas nem eletbiztositas... -
Cat 02 #4243 sztem
(tavalyi Eurovíziós dalfesztivál győztes de sztem sem vicces xD
-
#4242 Sorozatban o az apja... ^^ -
#4241 commentekben miért istenitik a who's your daddyt? csak én vok noob és nem értem? ^^ -
Cat 02 #4240 nyami -
Cat 02 #4239 Spoiler
1ébként nem kell Peter álmára építeni mindent ^^
1. Simone és Isaac is benne van pedig meghaltak
2. Peter jövőben azt mondja h ő ölte meg DL-t és Micah-t közben Linderman volt -
#4238 OMG!!! Hajrá Adrian!!!
-
#4237 [URL=http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/16/nbc-upfront-wtf-pillanat]"Who's your daddy?" :DD[/URL] -
winnie #4236 "most leadnak még 5 részt aztán megint 1 hónap szünet..."
???
nem egy hónap szünet jön most, hanem várhatóan 3, de inkább 4 hónap. nyár lesz, csókolom. -
#4235 Én egy picikét morcos leszek ha, elmentek bő egy hónap szünetre a 18-adik rész után most leadnak még 5 részt aztán megint 1 hónap szünet... grrrr remélem nem akarnak ilyet. Leadják a 23-at aztán jövő héten meg a S02E01-et, sőt az első kettőt egybe :-D -
salieri #4234 Nem! origins majd csak a kovetkezo evadban lesz. Minden evad soran van/lesz egy hosszabb szunet, hat het, amit most a keszitok ezzel fognak kitolteni! ha tippelnem kellene akkor 2007 december 2008 januar kornyeken kerul majd kepernyore... -
#4233 amit én linkeltem az már meghalt... ha vkinek kell, szóljon priviben és adom a címet. -
#4232 tegnap épp kingdom hearts című ps2 játékkal játszottam és csak most tűnt fel hogy rohadtul ismerős Kairi, a lányszereplő szinkronhangja. Hát a tündibündi Hayden Panettiere a szinkronja, tökre megörültem hogy felismertem ,akkor még csak 12-13 volt:D -
#4231 Olvass vissza, htx. -
Janmester #4230 hali
légyszi küldjetek egy frankó linket a 22-dik rész letöltésére ami nem olyan mint a rapidshare. -
#4229 Lehet, hogy az alternatív jövőben akkor már elvette DL képességét
és valójában nem is szúrta meg, csak átment rajta? -
#4228 nem kéne ennyire túlbonyolítani,már váloszolt is magának ráadásul:másik idősík volt az,amiről Futur Hiro beszélt
sebhelyről meg sajnos semmi infó
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1153072712&no=4150]#4150[/URL]-ről valaki valamit? -
winnie #4227 "Nade ha Sylar regenerálódott akkor hogy lehet Claire életben?"
1. elvett egy olyan képességet, amivel képességet lehet lopni agy nélkül.
2. másik regenerálódó hőst ölt meg:) -
#4226 jaj igen! Akkor Hiro egy alternatív (általa átélt) jövőről beszél, ezért megy vissza a beszélni Peterrel és mondja hogy mentse meg a cheerleader-t. Így miután visszamegy a jövőbe a metróból (és közvetlenül utána találkozik Present Hiroékkal) nem emlékszik a már megváltozott jövőre, csak arra amit őt átélt, azaz amikor leszúrta Sylart. A bibi meg az hogy igy Peter robbant fel, de a cheerleader él. Asszem...:P -
Cat 02 #4225 kedden lessz ? :S -
#4224 egy kérdés még a 20-as résszel kapcsolatban:
ugye az van, hogy Future Hiro mondja Ando-nak, hogy leszúrta Sylar-t, aki utána regenerálódott. Nade ha Sylar regenerálódott akkor hogy lehet Claire életben? Mert ugye Claire-t csak 5 évvel később öli meg...
Vagy itt is ilyen timeline dolog van a háttérben? Én már így sem tudom követni, akkor egy átlag néző aki mondjuk a tv2-n nézi hogy érthetné? -
#4223 ezek jók :D
nemtudnál az elsőből egy olyan csinálni, hogy 150k legyen max? :D
nemtom úgy lekicsinyíteni, hogy gif maradjon (szal hogy nem legyen adatvesztés)
-
#4222 Sylar powa:)
*BUMM* -
#4221 de szexíí -
OHP #4220 Parkman szerepelt a Dead Zone(Holtsáv)-ban, egy drogdílert játszott..nemrég adták le azt a részt.... -
#4219 -
#4218 Mondjuk ez sem rossz! :D
-