Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
visszajött Hiro, és figyelmeztette Petert, hogy szévdöcsírlídör. mivel Peter megszévelte a csírlídört, ezért, heg sem lesz a homlokán elvileg. hm, de akkor abban a dimenzióban(nem tudom minek nevezzem 😄) is amibõl Hiro visszajött, sikerült valahogy Peternek lenyomnia Sylart, mivel hegesen találkozott Hiroval. nem hinném, hogy Hiro a heg alatt azt értette, hogy furcsa vagy így, hogy nem hiányzik a fejed teteje. bonyolult ez az egész maradjunk annyiban. 😄

ilyen befejezést énmég nembasztam O_o
péter muterjának tuti ,h van valami képessége és szvsz lindermannak is van.
19. tréler meg üt :o) péter feje csak félig van felnyiszálva 😄

http://thenamelessphoto.com/

Mar talalkozott dinoval a new yorki muzemuba.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ugyse az lesz amire gondolsz, szerencsere elegge aktiv fantaziaval vannak megaldva a keszitok. Az viszont tutti hogy Peter nem hal meg azert megiscsak o korulotte forog az egesz sztori. 😉

ScarY MAN
hat nemtudom...akkor ennyi erovel Hiro ne nagyon elje bele magat abba hogy dinokkal talalkozik...mert az elvileg meg fog valosulni...ugye volt egy interju az Andot jacco szinesszel...ne mennyunk bele...mind1...majd meglatjuk...

...

precision
Peteren már nem nagyon tud heg keletkezni Claire képességének köszönhetõen. Sztem Hiro mikor visszajött õ egy másik jövõbõl jött, értsd mivel visszajött és figyelmeztette Petert így más irányba mozdult el a történet és az a jövõ amibõl jött az be sem fog következni. Szvsz.

Bazinga!

Srácok, tudna valaki adni egy cimet ahonnan letölthetö az elsö rész zenéje a Rogue wave - eyes? Tudom, hogy a google a barátom, de találtam tölük 1-2 albumot de azokon alapból nem szerepel ilyen szám.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

ScarY MAN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erre annyit mondok, hogy aki emlékszik még arra a Hiro & Peter találkozásra a metrón(3-4 resz környékén), az tudja hogy Peter megfog menekülni...ugyanis ha jol emlékszem ott Hiro mondta is hogy nem nagyon ismerte meg a heg nélkül...az a kérdés hogy hogyan...hmmm...sztem nagyon hosszan fog eltelnieza "pár" hét =(

...

Lol<#falbav>
Na de utálom a sorozatokat meg a sorozatkészitõket... 😄
Ilyenkorra berakni szünetet. És még kiadni 1 ilyen prewiew-et
Na neeeeee<#conf><#gonosz3><#gunyos1>

Be fogok csavarodni 😊
Peter úgy fog megmenekülni, hogy használja Claire képességét, és miközben Sylar felvágja, õ egybõl gyógyul, és ez lesz az egész 19. részben😄

Szolnokboy1
a baj csak az, hogy nem 5 hét az az 5 hét hanem 7 hét <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

"The Heroes Returns April 23"

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision
áh de lassan fog eltelni ez az 5 hét 😞

Bazinga!

BUDA > miskolc.

kill3r21
dehogy papa!
Mondja itt vaalki a sok vért! Hát Claire.böl is kifojt sok 😄
itt nagy hac lesz sztem,odaakarnak baxxni majd a 19es résszel!!

kill3r21
Hearos én nem néztem a sorozatot de ma ledaráltam az összes részt!!
Fantasztikus 😄
precision
winnie nem nézi a heroest, õ olvassa 😊

Bazinga!

winnie megnezted te is? 😊

http://teddike.freeblog.hu

én láttam brutálisabbat. szerintem az 1x04 erõsebb volt😊
macselek
AZTAAAKURRRRRVVAAAA!!! Ha látott már valaki ennél brutálissabb befejezést, az szóljon😮😮 És én még azt hittem, hogy Peter majd szarrá picsázza sylert..:S Gondolom Hiro visszamegy az idõben és megment mindenkit😊 Mostmár 100%-ig biztossan Heroes az favourite!

Szolnokboy1
Az új képregénybõl valószínûsíthetõ, hogy Bennet hogy mászik ki a slamasztikából 😊

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHUHUHÚÚÚ!😄

precision
Õ valszeg meg fog halni, sajnos, Sylar elég durván odaszegezte a falhoz, jött is belõle a vér rendesen...szal neki elvileg meg "kell" halnia. Esetleg úgy menthetik meg a készítõk, hogy adnak neki egy spec képességet, ami megmenti. De ezt nem tartom valószínûnek. Õ az elsõ 'áldozat' sztem, aki nem fog szerepelni a 2. évadban.

Bazinga!

Seth
Én vagyok az egyetlen aki inkább Mohinder sorsára kiváncsi? 😄

PSN ID.: Beegabor

precision
Nabazz, akkor Peternek annyi? Ha az õ képességét is átveszi Sylar akkor legyõzhetetlen lesz. Bár kitudja, okozott már nem 1-2 meglepetést ez a sorozat 😊

Bazinga!

Szolnokboy1
A készítõk állítása szerint, Sylar lesz a 2. évadban is

THX! <#nevetes1>

precision
akarom a köv részt MOST! 😄
nem bírok várni 6 hetet 😛

Hihetetlen. Best sorozat ever!

Bazinga!

Seth
(spolier)valami szöveg(/spoiler)

csak a zárójel helyett a kapcsosat használd ,nem akartam most úgy írni mert akkor nem látszana ^^

PSN ID.: Beegabor

Hali!

Hogyan kell ilyen "Spoiler" részt készíteni?

thx,
madvi

Törölt felhasználó
Új rész felirata a hosszupuskán!
Zs0lt1
1x18:
Nagyon brutál rész volt, és az uccsó pár másodperc húú nagyon kész volt.
Mivel az elsõ évadban asszem Lindermann a 'fõellen', tuti, hogy nem átlagos fickó. Peter mamája nagyonnagy volt, meglepõdtem, mikor a nevén szólította Clairt. Sztem Peter kicsinálja Sylart, mivel ugye van még négy rész hátra az évadból, sztem azt a szálat is le kell zárni valahogy :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

InfectedMann
Húúú... így a 8. rész után azt kell mondjam, hogy: azt a qva!
Nem gondoltam, hogy ez ennyire jó lesz! Holnap asszem maratoni Heroes nézés lesz 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Athletic  Bilbo
szerintem biztos, hogy nem öli meg Petert, hanem P. közben "észhez" tér 😊 és visszavág vmivel, szal 5 hét múlva sylar-tól kell majd elbúcsuznunk.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Lassan itt az a kulonleges, akinek nincs semmi kepessege es/vagy furcsa dolga :-) A vegen Mr. Muggles is csinal valami tuzeskarikan atugros trukkot :-)))))))

kuci06
Huhh, én is megnéztem ^^

A vége nagyon brutál volt, remélem Syler nem tudja Petert ilyen könnyedén elintézni... Linderman meg nagyon érdekes volt, lehet hogy neki is van valami képessége? (pl jövõbelátás) Argh, hogy fogom kibírni 5 hétig Heroes nélkül? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Magiszter
Biztosan lesz. Délután valamikor.

danikarate
Felirat holnap lesz?

Na igen...Anyátok köztbe bezzeg nincs szünet 😄

Ez a rész oda vágott, fura h most hiro szál érdekelt legkevésbé 😄 Kiváncsi leszek Lindermánra..meg Nathan anyucira
ProGabe
naszóval
-Lindermann jövõbe látó vajon,vagy csak a festmények alapján tudja amit tud?mert szerintem azt is tudta pl hogy miként dönt Nathen,Isaac meg ennyit festett volna régen?nem lenne meg a vénája bazz
-Petrelli anyuka:óriási!!!!imádom azt,amikor egy egyre bonyolódó szálat,mint Claire-bear-é 😊 így,ilyen elegánsan oldanak meg,és vajon van-e neki képessége,vagy a férjének volt-e
-Mohinder meg persze hogy tudta 😄 okos kölök az,bár akkor már arra is figyelhetett volna hogy ne lehessen elzárni a "csapot"
-Hiro & Ando a jövõben,vagyis Hiro sirámja,hogy elbukott:hát nem pont az a lényeg hogy ezt akarják megakadályozni?most majd megint jó depi lesz és megint nem tudja használni az erejét...
-hát igen,a vége...számított valaki kisebb szopatásra? 😄 mert én nem,sõt

hirtelen ennyi észrevételem lenne,most 5 hét szünet,nehogy már kihalljon a topik!szóval konspirációs elméleteket elõ emberek! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
h az a (képzeljetek ide 10 sornyi káromkodást ^^) .. 5 hetet, h fogjuk kibírnii??? ilyen befejezést bazeg 😊

az új csajszinak fasza kis képessége van.. mr bennettel vajh milesz? 😊
peter anyja ezekszerint nem most esett le a falvédõrõl úgytûnik.. van neki is vmilye sztetek?😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Magiszter
Jó rész volt ez a 18-as. De hogy miért nem mennek el oda ahova gondolom, az ilyen befejezésekkel :-D

"Szoval, ha egy ker. teve modern, jo sorozatot szeretne vetiteni, hogy megfogja a 18-49-es korosztalyt, akkor kvazi egy kisebb ongolt lo, mert ez az a korosztaly,"

csak jelzem, hogy a prison breakj hatalmas siker volt 18-49-ben és tegnap a heroes a BK-t is lenyomva 1 millió fölötti 18-49-es nézõszámot produkált.
InfectedMann
Most fejeztem be a 6. részt.
Kiváncsi vagyok, hogy a csaj meghalt -e.
Nagyon jó sorozat. Hallottam már róla, hogy jó csak eddig lusta voltam letölteni, aztán a TV2 beindította azt a bizonyos folyamatot <#vigyor><#nyes>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Athletic  Bilbo
<#vigyor3> bazz 6 hét 😞<#szomoru1>

Picit off leszek. Fura helyzetben vannak a kereskedelmi tevek (na egy percig sem vedem oket, csak elgondolkodtato). Ahogy a hozzaszolasokat nezegetem sokaknak tetszett a Heroes elso ket resze es egybol torrent utan nyultak, hogy hajra, akkor jojjon ami a csovon kifer.

Szoval, ha egy ker. teve modern, jo sorozatot szeretne vetiteni, hogy megfogja a 18-49-es korosztalyt, akkor kvazi egy kisebb ongolt lo, mert ez az a korosztaly, amelyik ha tetszik, akar le is szedi valahonnan es nezi ott. Igy maradnak a teveben az agymosos hulyesegek, meg az igenytelen sajatgyartasu dolgok.

Off vege.

Uuu gyerekek lattatok 18.fejezetet? Foleg a vege nagyon durva volt. Es most 6hetig semmi. wáááááá

Evin
Dehogynem tudni...öt-hat hét múlva. <#vigyor3>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Athletic  Bilbo
na fent már ok, akkor ez volt az utsó rész, most szünet , ba+.😊 Állat rész kár hogy nem tudni mi lesz ezután 😞)

valaki rosszul írta.