Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
<#ticking>#ticking>
A heavy cost. I pay it gladly.
ja megvan xD

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Sylar meg szerintem sose volt jó igazából, egyszerûen ösztöne a gyilkolás
Szvsz semmi fantáziát nem láttok abban, h Sylar megin gonosz legyen és 8.-ára váltson oldalt...
Az meg egy másik dolog, h szvsz az évad lezárása hatalmas hülyeség volt...nem véletlenül ölte meg egyszer Peter majdnem a tesojá...
ráadásul, kb. 1 évad ment el ezzel :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De abban azért te is egyet értesz, hogy Claire az idegesítõbb? :D
Bazinga!
Nathan és Niki halálát én is sajnáltam, de szerintem ami még nagy mértékben közre játszott, az az volt, hogy Peter elvesztette a képességeit.
Én tuti arra szavaztam volna XDD
btw Nikkit én is szerettem, sokkal jobb volt, mint Tracy csak hát a képessége nem volt nagy power
nem, jobb oldali õ
balos az claire
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elõre is thx!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://www.sg.hu/cikkek/74399/most_mar_tenyleg_vege_a_heroes_nak
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
The Cape-et én is várom (fõleg Summer miatt), de az szerintem nem sokban fog hasonlítani a Heroesra
Heroes meg talán kap lezárást de sztem jó volt a negyedik évados lezárás.