12300
-
#12219 na az meg a másik :) Claire amellett hogy idegesítő legalább jól néz ki :) -
#12218 És az miért nincs rajta hogy Angela a vén bitch didn't die ?
Én tuti arra szavaztam volna XDD -
#12217 Claire didn't die
:D:D:D:D:D
true :) -
ldavid #12216 a fehér az az egész alsó rész? :D
btw Nikkit én is szerettem, sokkal jobb volt, mint Tracy csak hát a képessége nem volt nagy power -
RAMyMamy #12215 lol :D
nem, jobb oldali ő
balos az claire -
Cat 02 #12214 Én még végig se néztem :D Nikki az a balos csaj a banerben ugye? -
RAMyMamy #12213 nekem nikki volt a kedvencem -
Cat 02 #12212 -
RAMyMamy #12211 igen -
#12210 Csak egy gyors kérdés: az s04e19 az utcsó rész?
Előre is thx! -
#12209 Igen 13.-hoz vasárnapra (ami tegnap volt) xD -
Dean Winchester #12208 közben találtam egy linket melyből kiderül,hogy vasárnapra várható tuti válasz!
http://www.sg.hu/cikkek/74399/most_mar_tenyleg_vege_a_heroes_nak -
#12207 Hát az csak hősös, nem pedig szuperhősös. -
ldavid #12206 ősz vagy tavasz, de még nem 100%
The Cape-et én is várom (főleg Summer miatt), de az szerintem nem sokban fog hasonlítani a Heroesra -
spike0007 #12205 Heroes helyett jön a The Cape c. szuperhősös sori. Főszerepben Summer Glau.:)
Heroes meg talán kap lezárást de sztem jó volt a negyedik évados lezárás. -
Dean Winchester #12204 mikorra várható? -
ldavid #12203 úgy néz ki, hogy lesz. vagy 2, vagy 4 órás -
#12202 Legalább csináljanak egy két részes, lezáró epizódot. Úgy fair ennek a csodálatosan induló sorozatnak. -
#12201 :D -
ldavid #12200 remélem Angela lesz az első akit kinyírnak -
#12199 én már vártam a végét, ez csak kínszenvedés volt...azért még a befejezésre kíváncsi leszek, remélem normálisan lezárják... -
Watchmen #12198 Én is sajnálom mert hiába esett a színvonal vártam a részeket.
Valahol várható volt a kasza, de reménykedek abba az 1-2 órás filmbe a végére. -
#12197 sajnos a legtöbb sorozat így ér véget :\ -
#12196 Én a 4. évadból egy részt sem láttam. Érdemes megnézni? A 3. évad is már elég unalmas volt. -
Ragnar360 #12195 "Update: Deadline Hollywood is reporting that while Heroes is indeed cancelled, NBC is still "working on a way to wrap up the show," and may soon commit to a two or four hour special event for midseason that would end the story."
IGN-ről -
Ragnar360 #12194 Elnézést, a caps lock miatt! -
Ragnar360 #12193 HÁT EZT NEM HISZEM EL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHH
pont most olvastam egy külföldi siteon áhhh nem hiszem el
DE MOST GONDOLJATOK BELE, mekkora szar hogy ÚGY ÉR VÉGET AKÁR BARMILYEN SOROZAT IS HOGY NEM TUDTUK ELŐRE H VÉGE LESZ STB STB STB - sőt ők maguk se tudták
és hiába úgy zárták le a 4. évadot h akár vége is lehet ez akkor se olyan mint mikor rendes befejezést csinálnak
MÉG LEGALABB 1 ÉVAD KELLETT VOLNA ÁHHHH
ez olyan kurvaszar érzés
tudjuk h lett vége az uccsó évad és áhhhhhhh ilyen hirtelen befejezés áhhhhhhh -
ldavid #12192 én is így gondolom -
#12191 Igazábol szvsz a sztrájk volt ami tönkretette a sorozatot, addig kb. mindig elöre be volt tervezve minden, és valóban nem tünt ugy mintha részröl-részre kéne irni a sorozatot, viszont ugye a sztrájk miatt meg kellett változtatni a történetet mikor már a fele lement és onnantol kezdve szvsz nem tudták a készitök mit kezdjenek a sorozattal. -
#12190 HIvatalos!! Heroes kasza
hát igen...sajnos :/ -
#12189 Ez volt a legnagyon csalódást keltő sorozat amit egész életemben láttam. Az első két évada fantasztikus volt, de ami azután kezdődött szavakban nehezen kifejezhető. A Prison Break volt hasonló "addig üsd a vasat amíg forró" koncepció. Nem igazán fog hiányozni. Kár érte pedig micsoda potenciál lett volna benne de sajna a készítők nem tudtak felnőni az elvárásokhoz. Sebaj majd 10 év múlva hátha kitalálnak egy remaket és akkor talán... -
ldavid #12188 vége, talán lezárást még kapunk :/ -
#12187 :DASDASD:ASDasd:D:dsaASD:D -
#12186 -
#12185 "Eyes" by Rogue Wave, which was featured in the first and fourth episode.
megvan, köszi:) -
ldavid #12184 melyik az a jó? itt nincs a felsoroltak közt? -
#12183 annak a jó számnak mi is a címe asszem season 2ből akit mindenki kér?:P
-
#12182 Tény, hogy színvoonalilag shol nincs pl az első 2 évadhoz képest, vagy hovatovább, a Lost-hoz képest...
De én bírom azért...
Csak ha lesz follytatás, erőltessék már meg magukat, mert ez így nemjó... -
Cat 02 #12181 Hát aki a Heroes-on kívül mást is látott :D -
#12180 Van olyan, akinek nem a Heroes a kedvence? :D Hát szégyelje magát!