Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
torrent keresõ?

Ettõl még nem lesz 19. rész... de hallod, nyugodtan töltsd le az összes fentlévõ oldalról a kamu 19 -es részt, generáld feleslegesen a forgalmat, hátha pont neked kiadták sunyiba a 19. részt, és nekünk _hülyéknek_ várni kell rá április 23 -ig, mert mi hiszünk a hivatalos infonak. Hajrá.

Bazinga!

http://www.torrent-finder.com/show.php
Na akkor ez mi?????
Carlos
Jó lenne, ha küldenél linket...
Ez már közösség elleni izgatás...

Þór vígi þessi rúnar

nem tölthetõ le, csak akad egy-két láma, akiket mindig meg lehet szivatni fake-ekkel, olyanok, akik random, megbízhatatlan helyrõl töltenek le és nem olvassák el a kiírást, ami direkt a kedvükért ki is lett pirosítva: "FOLYTATÁS ÁPRILIS 23-ÁN"
Hali!!!
Tudtommal letölthetõ a 19.rsz ,/több mint egy hete.../,de mégis a feliratot nemcsinálja rá senki!!!Ti tudtok errrõl vmit???
Mert már rég letölthettem volna csak nuku felirat hozzá!! A többi részekhez pedig már ra 1-2 napra volt felirat.
Szolnokboy1
honnaaaan ???

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

ProGabe
ez a kérdés ezzel a logóval 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Frosty01
vetkõzõs? 😄

practitioner of the forbidden arts of death

nesster
honnan?honnan?

Fido4life
<#puszis>

Én letöltöttem róla egy 127 megás fotó pakkot 😊

Carlos
Azt sose néztem... 😄

Þór vígi þessi rúnar

precision
Lost egyik szereplõje

Bazinga!

Carlos
Ezmegki?

Þór vígi þessi rúnar

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Carlos
Õ melyik?
Nekem a kis alakváltó csaj tetszett a rakott szoknyájával... 😄

Þór vígi þessi rúnar

Pheaper
szintugy 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Szolnokboy1
Én Evangeline Lillyvel vok így, sminkel hülyén néz ki, de anélkül...<#wow1>

blbogus
filmekben naon jol néz ki a jány 😊 de ami ien izékre jár és kivan rittyentve meg minden kutya fa**a akko annyira már nem jön be.. sorozatban akko is õ a favorit 😊

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

teccik
Szolnokboy1
Gondoltam berakom. Haydenke a tavalyi The Architect címû drámában:

<#vigyor3><#vigyor3>

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Casillas
Missy Peregrym

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Trisztin
nem szoktam sipítozni,hogy spoiler...

és mellékesen akkor is gyenge a cikk... ezen van fõleg a hangsúly...de persze nézhetitek máshogy is...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ha ott lenne hogy kinek mi a képessége, itt kiabálnál hogy spoiler 😊

Szerintem nagyon is jól tudja hogy ki mire képes, csak nem akarja felfedni..........aki az elsõ pár részt látta annak annyi info elég is.

Különc
Candice.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
Elég béna cikk. Az iró télleg csak a magyart nézte.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát ez kész. Most fejeztem be az elsõ 18 részt...kész...
Hát ez kész...
Most akkor várunk április 23-ig? Nincs ez igy jól...

Apropó: Hogy hivják igaziból azt a kis alakváltozós lánykát?

Þór vígi þessi rúnar

Trisztin
Origo cikk

Ha esetleg valaki nem olvasta volna még!!

Nekem,mint Heroes nézõnek,nagyon gyenge a cikk... van egy olyan sanda gyanum,hogy az írója is csak a magyart nézi... fõlega a "Képessége" rész a leggyengébb az írásokban!!!

Hayden Panettiere-hez meg a PataCsatát is odairhatta volna...

jó olvasást...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

precision
Hm, vidéken voltam, mire hazaértem, kaptam házigazda jogot. Nemtudom kinek köszönhetem, de köszönöm! 😊

Bazinga!

BlackShadow
ma..izé "tegnap" bambultam tv2-t és bûbaszó boszik reklámjában kit láttam démonként? sylar bácsit 😊 olyasmi haja volt mint most peternek ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gameplusz
Igen, mivel még nincs 2. évad. <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

most kezdtem el kíváncsiságból nézni a tv2-n ezt a 3részt 1*,és hub@+

nem tudom kicsit beremegett a prisonbreak nálam,szal úgy tervezem ha ad vki vmi direkt linket,lehetõleg ne torrent akkor egyhuzamba nekiállok az évadnak vagy amennyi van belõle...télleg ti még az elsõ évadnál tartotok?

nah jó kis gyors link kéne...ha van kösz

Pheaper
há jah :-(

Tower Guard
Húh rákattantam erre a sorozatra egy havewr mesélt róla meg is néztem az összes eddigi részt hát nagyon állat énis prison breaket meg ezt nézem kicsit durván lett vége a 18-asnak 😄 na de most ilyen sokat kell várni mire kijön ez a rész?😞 meg prisonbreak sem volt a héten😞

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tényleg csak április végén lesz 19. rész??
Le vagyok maradva? Neeeeeeeee..........nem bírom ki!

scorpeeon
Na azért ezt sem mondanám a Prison Break-rõl, a 2. évad még nagyon is jó szvsz. Viszont a 3.-ról keringenek hírek amikor a 2. végén nagyon jól be lehetne fejezni. Bár ha jó lesz, áldásom rá, de sztem inkább itt kéne befejezni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

blbogus
nem naon nézek prison breaket, nem azé mer nem jön be csak nem és kész, de ahogy hallottam az már azé nem jo mer huuuuuuuuuzák és huuuuuuuuzák.. aki volt ismerõsöm totál PB rajongo, már õ is azt mondja h inkább heroes.. és a heroes készitõinek legalább eszük is van h nem huuuuuuuuuzák és... arra viszont kiváncsi leszek h mien lesz ha a köv évad is kijön és full uj lesz az egész.. én már most kimondom h ha marad az alapsztori a "hõsökrõl" akko nem fog felérni a mostanihoz.. de errõl én nem tok annyit, nem tom mit hoznak majd össze.. Heroes RulzZz

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

II Rocky II
heroes ban a 10. és Prison Break 19. résznél tartok.Sztem ezek ott vannak a toppon.

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
Mintha magamat olvasnám, csak Lost helyett 24 😊

scorpeeon
Ezzel én is így vagyok 😊
Én amúgy most 3 sorozatot nézek: Lost, Prison Break és ez (Heroes).
Nem rangsorolom õket, mert mind3 egyedülállóan jó a maga mûfajában, egyformán szeretem mind3-at 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fido4life
no problem 😊 amúgy kár volt ezt a 18-as részt megnéznem, most lehet izgulnom a folytatásig..:S

Casillas
jajó, én olvastam a hosszú napot hónapnak, sry <#szomoru1>

Fido4life
napot értettem, de tényleg benne van a bannerban 😊
az infot pedig köszönöm szépen, nagyon örülök neki 😊

Casillas
idézet a bennerbõl:

FOLYTATÁS ÁPRILIS 23-ÁN

azért hálistennek nem 8 hónap 😊
2. évad pedig már biztos, hogy lesz

Fido4life
Sziasztok ! Most végeztem a 17-dik résszel és gondoltam ideje lenne bekapcsolódni hát a topikba 😊 Hogy a sorozatról is mondjak valamit: nekem elképesztõen bejött, eleinte kicsit tartottam tõle mert nem nagyon szeressem az ilyen misztikus/szuper hõsös témákat, de kellemesen csalódtam 😊 A TV2-ben látott 3 rész után késztetést éreztem a köv. rész letöltése iránt, na és onnantól bekövetkezett a szerelem 😄 Így hát az eddig best 24 mellé jött Prison Break után, most egy újjabb sorozat rajongójának mondhatom magamat 😊A 18-ik részt asszem még ma este megnézem (vagy akár most 😄) utána viszont következhet a kínos várakozás..(tudomásom szerint a köv. rész 8 hósszú nap után fog jönni 😞) Annyi kérdésem van azért, hogy remélhetõ e egy második évad ?
Na egyenlõre csak ennyit akartam mondani, üdv. 😊

Egy kapcsolo elfordításához nagyon minimális erõ kell. Valószínûleg erre még képes volt legyengítve is.

motyodlee
valószínûleg tudta, csak nem mutatta... vagy ilyesmi

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

magus
jah amugy hogy forditotta el a kis kapcsolot, ha elmeletileg nem tudja hasznalni az erejet

Casillas
felcsipegetik a madarak vagy kidobja a kukába :c