Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl még nem lesz 19. rész... de hallod, nyugodtan töltsd le az összes fentlévõ oldalról a kamu 19 -es részt, generáld feleslegesen a forgalmat, hátha pont neked kiadták sunyiba a 19. részt, és nekünk _hülyéknek_ várni kell rá április 23 -ig, mert mi hiszünk a hivatalos infonak. Hajrá.
Bazinga!
Na akkor ez mi?????
Tudtommal letölthetõ a 19.rsz ,/több mint egy hete.../,de mégis a feliratot nemcsinálja rá senki!!!Ti tudtok errrõl vmit???
Mert már rég letölthettem volna csak nuku felirat hozzá!! A többi részekhez pedig már ra 1-2 napra volt felirat.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
és mellékesen akkor is gyenge a cikk... ezen van fõleg a hangsúly...de persze nézhetitek máshogy is...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Hát ez kész...
Most akkor várunk április 23-ig? Nincs ez igy jól...
Apropó: Hogy hivják igaziból azt a kis alakváltozós lánykát?
Þór vígi þessi rúnar
Ha esetleg valaki nem olvasta volna még!!
Nekem,mint Heroes nézõnek,nagyon gyenge a cikk... van egy olyan sanda gyanum,hogy az írója is csak a magyart nézi... fõlega a "Képessége" rész a leggyengébb az írásokban!!!
Hayden Panettiere-hez meg a PataCsatát is odairhatta volna...
jó olvasást...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Bazinga!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nem tudom kicsit beremegett a prisonbreak nálam,szal úgy tervezem ha ad vki vmi direkt linket,lehetõleg ne torrent akkor egyhuzamba nekiállok az évadnak vagy amennyi van belõle...télleg ti még az elsõ évadnál tartotok?
nah jó kis gyors link kéne...ha van kösz
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Le vagyok maradva? Neeeeeeeee..........nem bírom ki!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
24 - Exile -Nov.23
Én amúgy most 3 sorozatot nézek: Lost, Prison Break és ez (Heroes).
Nem rangsorolom õket, mert mind3 egyedülállóan jó a maga mûfajában, egyformán szeretem mind3-at 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vivimos por ti, vence por nosotros.
az infot pedig köszönöm szépen, nagyon örülök neki 😊
FOLYTATÁS ÁPRILIS 23-ÁN
azért hálistennek nem 8 hónap 😊
2. évad pedig már biztos, hogy lesz
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Na egyenlõre csak ennyit akartam mondani, üdv. 😊
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene