Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakker 😄 kemény a vége 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Evin
Magyar képregény 24.rész feltöltve (worldofheroes)

(Valószínúleg következõ szombatra lesz kész a következõ 2 rész)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Pheaper
1.az nyujtva is van -.- 😄 de meglehet csinálni h ne leen nyújtva

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

sztem zavaró xD
1. a nap olyan mint ha nyujtva lenne
2. a beírkáló résznél 2 külön szín a háttér és a kép háttere

Fido4life
mi a zavaró benne ? szerintem nagyon feelinges

ez az a VLC vagy mi megoldotta 😄

Pheaper
kis egyszerû lejátszó az a Vlc mégis mindnet jácc szal jó (Y)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

precision
duplarész? YEAH!

Bazinga!

precision
media player classic és vlc media player legyen a gépeden
szedd le az összes hülye codecpackot és tegyél fel egy divx -et, egy xvidet meg egy ac3 audio codecet

nálam ez a két progi ezekkel a codecekkel _mindent_ lejátszottak eddig, és a beépített sub megjelenítõjüknek köszönhetõen még vobsub meg a többi idiótaság se kell

gl

Bazinga!

precision
áh, túl zavaró, túl csicsás, szerintem

Bazinga!

loál uccsó rész leírása😊

http://teddike.freeblog.hu

nah kösz 😊
akkor asszem letöltöm :S haver adta 😄 és voltak már fura dolgai 😊

Pheaper
nekem lejátszótta igaz fejjel lefele volt a kép de jó volt 😄

ezt is ? XD

Pheaper
Jetaudio mindent lejácc 😊

sweech
én se szeretem az olyan csicsás topikokat

Seth
inkább ne, rohadtul zavaró a szemnek szerintem

PSN ID.: Beegabor

hi
ezt Heroes - Heroes S01E17 HDTV XviD-FpN
nem játsza le a bsplayer :S vmit 5let ? 😊

Zs0lt1
WOW ez odabasz!
Kurva jó, sztem meg kéne csinálni itt is!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nagyon király sorozat😊)))

For the greater good

nesster
tényleg bocs, csak láttam hogy mondja és nem olvastam tovább. igazad van.

Pheaper

Belegondoltam, igazad van. Eh, rég néztem már, ideje lenne felfrissíteni 😊
Fido4life

blbogus
a csaj sose volt beképzelt liba, erre a multbol idézés is tesz tanubizonyságot, miko jackievel beszélt izélt. meg akart gondolom felelni a kornak 😄

@ Shaman de akik szerepelnek csak azokra gondoltam. és nem az ien tökre mellékesekre.

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

nesster
Meg 24ben is, talán a 2. vagy 3. évadban. Nem tudom pontosan mert daráltam.

Shaman
azért ez nincs teljesen így. hisz a film csak 8-10 emberrel foglalkozik,azért sokkal több különleges képességû van,akik nincsennek semmilyen kapcsolatban. (lásd példul mikor Syler ment Mohinderrel ,hogy találkozzanak párral,vagy egy korábbi részben volt az az indiai kisfiú,stb.)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Már kezd "Flymaaaaaan!" hiányom lenni. Ha már képességet kéne választani, akkor én Jack Bauerét kérném, remek lehet, hogy (kis túlzással) akár törött gerinccel is meg tudja akadályozni egy (mit egy? Négy!)atombomba robbanását ^^
Aki az eddigieket még nem nézte végig, ne olvassa tovább.

Ti kire tippeltek robbanásügyben? (Egyelõre biztosra veszem, hogy igenis fel fog robbanni az illetõ) Nekem a látomásoktól függetlenül Sylar gyanús.
Egyébként ezt a Claire csajt még mindig nem kedvelem. Persze, tudom, õ a szöszi, meg a pompomlány, meg anyámkínja, de emlékezzetek, mekkora beképzelt libaként indult, és kétségesnek tartom, hogy a személyisége ilyen rövid idõ alatt teljes hátraarcot vett volna.
"Az összes poént lelötték a kövi részhez.
Mondjuk aki nem látta, az lehet, hogy fel sem fogta."

biztos, hogy fel sem fogja, de ez az elõzetesek lényege. be kell etetni a nézõt.
blbogus
hihetetlen ez a sorozat rájöttem.. mindenki mindenkivel vmiejen kapcsolatban van 1mással, de rajtuk kivûl nincs is világ. az 1edüli aki csak magában van alapbol az niki (kivéve DLt..). az más tészta h õ szépen lassan megismerkedik 1-2vel. jah a másik meg isaac és parkman, de õk is ugyanigy van ezzel. az h claire rokona a petrelliéknek az megint csodás de h linderman mindent tud az megint. ugy fura az egész ahogy van.. de ettõl lesz naon jo 😊 amugy kinek meik képesség kellene? 😄 nekem, ha gyilkos hajlamaimat nézzük akko sylaré kéne (😄) ha meg nem akko peteré 😊 az a fontos h tudjak repülni (a tériszonyom nem zavarna) legyek sebezhetetlen, halljam a gondolatokat, lehessek láthatatlan és tudjak mozgatni tárgyakat. jah és jo lenne mindent megtanulni hipp-hopp is mer még jol jöhet a suliban 😄. egyszoval minél több annál jobb 😊 a felrobbanás már más téma 😄

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Carlos
Tegyük hozzá, hogy eléggé spoileres volt a legvégén az a bemutató.
Az összes poént lelötték a kövi részhez.
Mondjuk aki nem látta, az lehet, hogy fel sem fogta.

Þór vígi þessi rúnar

Fido4life
õ a 24 Harmadik Évadában is szerepelt amúgy..

blbogus
én is láttam de szittem csak képzelõdtem 😊 amugy a magyar szinkronban 1edül mohinder hangját találták el igazán.. hiro és ando hangjai viszont nem jönnek ki jol a két nyelv miatt.. de persze ha nem látom az eredetit akko kidogástalan, igy is megtom nézni végülis
"Mentsd meg a lányt, mentsd meg a világot!

Seth
LOL, tv2-n a heroes után volt bûbájos boszorkák elõzetes és syler volt benne olyan emos frizuval 😊

PSN ID.: Beegabor

Carlos
Ehhh...lámer voltam. Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Pisti1026
Köszönöm a segítséget!

I’m Forever Blowing Bubbles...

precision
ehehehe 😊
banner 1. linkje hivatalos oldal, angol képregények
banner 2. linkje magyar fan oldal, magyar képregények

Bazinga!

Carlos
Képregény? Honnan? Tudsz adni egy linket?

Þór vígi þessi rúnar

precision
foxit reader, kisebb és gyorsabb mint az acrobat

Bazinga!

kuci06
adobe acrobat reader

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pisti1026
Hy!
Nekem a képregéynt semmi se nyitja meg normálisan. Az Open Office van fen de nem akarja megnyitni, ti mivel nyitjátok meg?

I’m Forever Blowing Bubbles...

blbogus
majd lelohad a lelkesedésed.. aztá majd ha kijön a 19. rész akko minden kezdõdik elõrõl 😊

Fido4life
hádde wazz hogy a franca tudtam így félreolvasni ?? <#szomoru1><#szomoru1> Másrészrõl pedig ez nyílvános emberkínzás amit a NBC csinál, már nem azért...

Fido4life
<#wilting><#wow2>

jovan leszek olyan kegyetlen és kiábrándítalak. még csak március van, nem április -.-

BUDA > miskolc.

lál :|

BUDA > miskolc.

Fido4life
jaj de jó emberek még két nap, és tölthetõ lesz a 19-dik rész, alig várom 😛

Fido4life
meg nékem is

BlackShadow
uh.. 25. képregény se semmi 😊 tök olyan mintha a képregény egy tök más történet lenne, mint maga a sorozat 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"