12300
-
Cat 02 #4777 kiscsaj nincs rajta :D meg mr átmegyek a falon sem láccik -
#4776 bázz Milo Ventimiglia milyen fejet vág.... :D -
Kanál #4775 :P
-
#4774 ja igen annak én is láttam egy percét pont vmi ház égett, megfordul a piros ruhás nő aztán Niki/Jessica :P -
#4773 Ali Larter -
Cat 02 #4772 off: tegnap volt film az rtl amiben benne volt Niki/Jessica (nem tom igazi nevét:() érdekesen nézett ki vadnyugati szerelmesként a fehér fogaival -
#4771 OFF: nem volt rossz én annó néztem mikor tv-ben adták itthon :) az ending jóvolt csak sajna számomra összecsapott volt :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hirtelen elege lett shao kan(?) nak az egészből megidézte a harcosokat akiket senki nem bír megölni.. hát :D -
#4770 OFF: Azt a Mortal Conquest-et meg kéne szereznem már, sokan írják, hogy nem rossz, és eléggé szeretem is az MK-t, egyre kiváncsibb vagyok rá :) -
szandrus #4769 Sziasztok
Nem tudja valaki hogy mi a 23.rész kezdőzenéjének a címe,ki készítette? Köszönöm.
-
#4768 de az agyban van a képesség, aztat meg eléggé hazavágta DL :) -
#4767 nembiztos..hiszen a tud gyógyítani és akár magát is meggyógyítthatja....ebben a világban a biztos se biztos..:D -
#4766 azért tán ő csak meghót.. -
winnie #4765 "A finálé egyáltalán nem arról szólt, hogy a jók győznek! Cliffhanger!"
a finálé arról szól, hogy a jók győznek. totális hepiend, egy apró bökkenővel, de ettől még amerikai vég, csak nem akarták megölni a kedvencet (ezért pláne hepiend). a végén a vércsík kikacsintás, de nem az a cliffhanger, mert a második évadot nem sylar fogja meghatározni. -
Inquisitor #4764 OFF: L.L.L. könyvei egy idő után eléggé önismétlőek voltak, és ellaposodtak. Én jobban bírtam amikor sci-fiket írt még ilyen misztikus dolgok helyett. Persze eleinte azok is jók voltak.
ON: Én még abban se vagyok halál biztos, hogy Linderman meghalt vagy se? -
Seten #4763
1. Én még nem olvastam "elbaszott Lőrinc L. László könyv"-et.
2. A finálé egyáltalán nem arról szólt, hogy a jók győznek! Cliffhanger!
:)
-
winnie #4762 "Nathan elvileg meghal, Peter ki tudja mikor kerül elő,"
nem hal meg és peter a 2x01-ben kerül elő, gondolom:) -
#4761 ha szereted, hogy a gonosz győz, akkor nézd a Mortal Kombat: Conquest-et
..amúgy határeset, hogy a jó győz..nem robban fel ugyan a város, de többen megsérülnek, Nathan elvileg meghal, Peter ki tudja mikor kerül elő, Syler meglép..csatát nyertek csak, nem háborút.. -
Bubbax #4760 Ez a finálé teljesen olyan volt, mint egy elbaszott Lőrinc L. László könyv vége: összejövünk, adogatjuk a hatalmat egymás közt ide-oda aztán a jók győznek már megint. -
#4759 :D -
kisduck #4758 Hali!
Peter Fergie klipjébe ez komoly, csak nehogy felrobbantsa a világot! -
#4757 Peter fergie klippjébe ha még nem láttátok gondoltamm megosztom veletek:)
youtube -
#4756 egyszerüen,herotom van torrenttöl xD
winnie: visszaolvastam és be is nézek ide minden nap töbször is és nincs link... -
#4755 :D milyen érdekes ezt azután olvasni hogy már láttuk a teljes első évadot ^^ -
#4754 egyszer be lett ide linkelve az a szám amikor Hiro először teleportál New Yorkba. (PANJABI MC - Jatt ho giya sharabee) -
#4753 már biztos sokan olvastátok az Originses Kring interjút,én csak most,úgyhogy azoknak akik még nem,és talán nem is fogják,egy érdekes részlet:
"...as you notice Volume 2 started the end of tonight's episode, but by no means does Volume 2 have to be the entire length of Season 2," he said. "In fact, don't expect it to. It will end sometime in the middle of the season, wrapping up a story with it that will allow us to launch in to a new storyline."
formabontó vagy-e :) -
Paranoia #4752 Sziasztok!
zenékkel kapcsolatba lehet tudni vmit?Esetleg ha vki rátalált már zenéivel kapcsolatba belinkelné?
Googlen sokat keresgéltem,de ami "darabok" vannak benne azok érdekelnének.
Gondolok itt példáúl erre.
köszi -
Cat 02 #4751 http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/29/uj-karakterek-a-heroes-ban/ -
#4750 "Hobby: Minden ami PC és minden ami film"
Akkor nehogymár egy rohadt Heroes-részt ne tudjál leszedni. -
#4749 ezalatt a több mint 1 hét alatt már tudod hányszor lejött volna torrentről?mond már meg mi lehet ennyira nagy gond vele hogy nem is próbálod meg leszedni,valószínűleg fogunk tudni segíteni -
winnie #4748 keress vissza. még aznap volt minimum 2 nemtorrent link beposztolva. -
#4747 most hogy már mindenki látta az utlsó részt csak én nem valaki adhatna egy NEM torrent linket -
winnie #4746 "mondjuk ha Sylar életben maradt, akkor minek új főgonosz ?"
mert unalmas lenne az ismétlés. a képregényekben minden arc-ban van új főgonosz, ez a lényege. sylar főgonosznak a 4-5. évadban lenne jó visszahozni. megölnék a 2.-ban és iszonyat nagyot ütne, ha kiderülne, hogy az S4-ben vagy a volume 4-ben ő a főmufti. -
#4745 én is erre gondoltam mikor láttam, de sztem nem konkrétan Hiro apja Kensei hanem Hiro az ő utódai.... -
#4744 mondjuk ha Sylar életben maradt, akkor minek új főgonosz ? -
#4743 én nem a mostani szereplök közül gondoltam rá...hiszen még nem is láttuk akire én gondoltam.(4740):D -
#4742 Nem tom miért nem lehet megérteni h egy teljesen új szereplő lesz az új főgonosz. De azért mindenki a mostani szereplők közül gondol vkire... xD -
#4741 "és neki is valószinű h volt képessége"
nagyon úgy néz ki hogy a 23-as rész végén a katona az Hiro apja,tehát ő Tekzo Kensei,amikor tanította Hiro-t és ránézett a kardra,egy fiatal arc tükröződött benne -
#4740 az uj főgonosz?egyszerű hogy ki lehet.Sylar összefeküdt egy utszéli******al és születeett egy gyermeke.Nos ő örökölte apja tulajdonságait sőtt még többet...így ő gonoszabb mint apja.gyorsan növekszik szal 2 rész alatt 20 éves is lehet.(szinte superman a gyerek):D -
winnie #4739 "hmm uj főgonosznak: Hiro apja? végülis benne volt a régi csapatban, "
most komolyan, amellett, hogy új lesz a gonosz, 1. george takei nem lehetne főszereplő, 2. egy fiataloknak szóló sorozatban nem fognak öregembert "gonoszoltatni", 3. tele az egész világ hősökkel, vicces lenne a gonosz no. 1 és a gonosz no. 2 is a hősök útjába akadt volna. -
#4738 hm...