Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Neeeem, nincs csápja, csak poénból írtam 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Casillas
azér ha látsz egy kicsi képet, az már nem találgatás 😞

egyébként ha megnézitek a promót szerintem sokkal gyengébbnek hat a rész, emrt tudod hogy mi lesz benne, de mindegy, ahogy érzitek :S

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Seth
ez csak találgatás, semmi konkrét

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ki a rákot érdekel hogy most kivetted a topikot a kedvencek közül

PSN ID.: Beegabor

Casillas
nem értem miért olyan nehéz betenni azt a retkes spoiler tagot

-fav

Vivimos por ti, vence por nosotros.

öregharcsa
na akkor ezen lehet megint törni a fejeteket és feltehetitek a kérdést....biztos hogy Mohinder az? hmmmmm???<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

Seth
és az nem fura hogy Mohindernek kutya baja,még egy horzsolás sincs rajta? (oké, kicsi a kép, de úgy tûnik semmi sebesülése)

PSN ID.: Beegabor

Flamer
hátde egy szobába voltak. na mindegy. szerintem nem halt meg 😄 meg remélem..

http://loal.atw.hu

LasDen
akkor tévedtem... 😄

sztem azér' mondja, mer õ ugye nemtudja, hogy Peter képes regenerálódni és Sylar meg gyilkos és ebbõl következtett vagy hülye vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Flamer
1x19 promoba:
peter is dead? :o eztmondja mohinder a muterjának? de.. azmek hoty? feltámad majd akkor?:c

Egyébként a legutóbbi részben Linderman mondja Nathannek, hogy bejuttatja a fehér házba...

de lindrman be akarja nyomatni a fehér hathent házba mert isaactól vett egy olyan képet amin nathen épp ál a fehér házban és nagybüszke valamire szóval egyértelmû...kivi vagyok mi lesz a 19.be de nem akarom megnézni mert ebben a sorozatban épp az a jó hogy nem tudhatod mire számíts a kövi részben.jó tökmindegy sylar érti a dolgok mûködését mi meg nem na

Szerintem is Nathannek. Az egész jeleneten valahogy azt lehet érezni, meg amúgy is most már egyre jobban megismeri az igazi apját.

LasDen
de Nathan nem elnökválasztáson indult hanem csak ilyen kormányzó v mi fene nem??? De sztem Nathannek, me az maj gondolom oda kóvájog az anyjához és õ meg ott van... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BlackShadow
sebhely: még régebben írta valaki, h volt interjú a petert játszó színésszel, aki elmondta, h egyszer jól megvágta magát borotvával úgy ment be melózni (forgatásra?), ezért beleírták a szövegbe mint humor 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

És azt akkor Nathannek, vagy HRG-nek mondja? Szerintem Nathannek, annak lenne értelme, ha Nathan elnök lesz és akkor mondja neki, hogy csak egy normális életet akar. Mondjuk ez akkor is igaz, ha HRG-nek mondja, hiszen így sem nagyon normális az élete...

LasDen
Ha jól láttam õ az és a hangja is ugyanolyan volt.... 😄
Legyen 23-a.....de az nem jó, mer ha jön akkor még 5 rész és vége és ha vége akkor nem lesz több az évadból és ha nem lesz több akkor várni kell és ha várni kell akkor nem jó... 😄

Én megnéztem és tényleg nagyon spoileres, de nem bánom, mert nagyon jó volt. Az egész promó nagyon jól van megcsinálva, a zene is fasza, meg minden.

Pár dolog, amit hozzáfûznék, természetesen spoileresen:

Akkor most az a barnahajú lány Claire? Már a rövidebb promóban is feltûnt egy pillanatra és nem tudtam hogy ki az, de erre nem számítottam.
Más: szerintem Peter nem hal meg

Gerbill
Hagyjuk már ezeket a megeszi az agyat, meg mit csinál vele. Tanulmányozza, megérti a mûködését. Ezért is olyan jó az órakészítésben, mert érti a mûködését. Ha Nikki találkozik Sylarrel nem valószínû, hogy megöli, hiszen nikki csak szuper erõs, sylar meg egy újjmozduattal arréblöki, vagy azt csinál vele amit akar.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ProGabe
egyperces elõzetes

én nem néztem meg,túl spoileres winnie szerint,valaki cáfolja meg és már csekkolom is 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mér lenne ?
tanulmányozza az agymûködést ^^
"Hallom h máshogy ketyeg az agyad" mond vmi iesmi és tarkon baxa azt a krapekot aki mozgatja a poharat

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az lesz majd vicces amikor sylar meg Niki/Jessica találkozik😊Jessica simán kinyírja sylart amekkora vadállat😄DD
Akkor sylarnak van ilyen csápja amivel kiszipuzza a többiek agyát??elé bizaar kitalálhattak volna valami eredetibbet is...

jax
Merhogy' akkor megmenti Peter Clairet. Aham, mostmár vágom.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Azáltal hogy Hiro visszajött, megváltoztatta az egészet. A jövõbeli Peternek van sebhelye, a jelenleginek nincs és nem is lesz.

jax
Akkor miért mondja neki a jövõbeli Hiro az 5. részben, hogy: "A sebhely nélkül máshogy nézel ki" ?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
nem lesz sebhelye, mer már találkozott Clairerel és nem lehet sebhelye.....

meg nézik Niki-t 😊

jax
Télleg, lehet az lesz az a sebhelye, amit Sylar csinál neki!

én azért a Petert sajnálnám ha meghalna, szvsz egyik kedvenc szereplõm

de az egyik részben a Hiro utalt rá hogy élni fog, a vonaton mikor visszajött az idõben és beszélt vele:
"megsem ismertelek a sebhelyed nélkül"--vagy valami ilyesmi

OFF
itt is csak Motorola(fõleg razr) telóik vannak, és iPodból hallgatják a zenét...

A türelem rozsdát terem.

blbogus
két hét!!

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Ability
Ja tényleg, hülye vagyok, sry. 😊
ProGabe
nem az idõt állította meg,hanem "csak" a töltényt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezt hol álmodtad ?😊

LasDen
nem is tudja megállítani az idõt....

Ability
Visszatérve kicsit Sylar-hez. Azt mondjátok, hogy nem tud csak úgy eltanulni dolgokat, mint Peter. De akkor mivel magyarázzátok, hogy meg tudja állítani az idõt? Hiro-val nem csinált semmit, ellenben találkozott már vele...
Flamer
azcsak életet az vissza..

nesster
Szerintem is Linderman az.
Amugy régebben irtátok hogy a 20.részbe majd elõre megyünk az idõbe és hogy milyen jó rész lesz. Hát de azt a 19be elõ kell késziteni ugyhogy az se lesz semmi fõleg hogy Sylar és Isaac találkozik..

Szolnokboy1
kizárt, annak a gyógyítónak ennél nagyobb jelentõsége lesz

Szerintem Linderman lesz a gyógyító

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

lehet, h az uccsó pár képregénybõl a gyógyító is már a keze alá került, és azért mutatják most õt is be, hogy tudjuk, h mitõl gyógyul..lehet a köv képregényben az lesz, ahogy elkapta Sylar

Pont ez az, hogy szép lassan, mint az átlag. De nála az a lényeg hogy nem sérül. Van is egy ilyen képregény-rész, fogalmam sincs hogy melyik, amikor nézegeti a golyó ütötte minimális sebeket, amiutám Mr. Bennet lelõtte. Akkor azt mondta, hogy ha megszerzi Claire képességét, akkor ezek el fognak tûnni.

de akkor h gyógyult meg ? =\

remélem h mr.sylar a sorozatban legalább olyan levajkarhatatlan kis tetü lesz mint a prisonban t bag...az ilyenek képesek fordulatokat hozni egy sorozatba

For the greater good

scorpeeon
Valóban kinõ egy csáp a szájából (mint a csillagközi invázióban a fõbogárnak) és azon keresztül kiszívja az agyukat és ezáltal lesz olyan mindenttudó 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fido4life
na ezt én is szeretném tudni 😊

😊Sylar nem állította meg a golyókat az tuti.Amikor lelõtte parker akkor nem is számított rá és repült is pár métert a golyó hatására szal eltalálta.NAmeg amikor claire faterja belelõtt fél tárat és beleszált a hûtõbe...egyedül mohindernél állította meg a golyót.A Simeoné-nak nincs valami képessége?jó bõr ahhoz hogy kiírják így a sorozatból😄D

gondold el mi 1 hete 😄 neked csak 3 at kell vármi =)

nem lõtte le, valszeg megállította a golyókat és felállt

Flamer
nade azé veszi ki az agyukat? és.. aztán hova teszi? kidobja? vagy mi? mer sosem mutatják az agyukat hogy holvan..

Sylar érti a dolgok mûködését. Megvizsgálja õket és átlátja.

Flamer
yó de akkor micsinál? megeszi az agyaukat? vagy miarákot csinál az agyukkal?:C hogy tanulja el mások képességeit?:o

Szolnokboy1
az elején Parkman is lelõtte, aztán mintha misem történt volna felállt és eltûnt

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.