12300
-
#4857 ha Peter-t megölik, felrobban, mint Ted
egyszerre csak 1 képességre tudott koncentrálni sztem -
#4856 Nah, durvan a hetvege folyaman neztem meg az osszes reszt.
Nem volt rossz, de azert neha egy kicsit porgosebbnek el tudtam volna kepzelni, folleg, ahogy a vege fele kozeledtek az esemenyek.
Maga a vegjatek meg abszolute lapos volt, valami titanok harcat kepzeltem volna oda, nem egy ilyen 3 perces, szinte semmit.
Meg kerdesek meg minidg maradtak szamomra. Pl hogy miert nem lehetett megolni Petert a vegen, meggyogyult volna.
Vagy miert nem repult el egyedul.
Hogy kerul Hirohoz a fekete kard mikor visszaernek Japanba (csak nem 'elugrott' erte? :)
Meg a jovoben Syler hogy elte tul a robbanast, mikor ugye eloszor aztmondtak, azert mert megolte Clairt, aztan a jovoben megis elt Claire, mivel megmentettek, tehat megsem azert :)
Stb aprosagok :)
Remelem nem irtak ki Petert igy a sorozatbol, mert o volt az egyik legjobb alak szvsz.
Meg ugye o tulelte a robbanast a jovot abrazolo reszben.
Nah majd szemezgetek itt a forumon :) -
#4855 azért. már megijedtem :P kinéztem volna a magyar TV-sektől (nemtom melyiken megy magyar szinkronnal) hogy azt is lefordítják :D -
#4854 régebben láttam egy részt amiben a yatta-t a magyar szinkronhang mondta, azthittem beszarok D: -
Paranoia #4853 de tényleg
ezek után nemis akarom látni azt a részt amikor a csajjal "ismerkedik" az étterembe. -
#4852 mikor angolul beszél, akkor van a szinkron.... -
#4851 a szinkronban Hiro japánul beszél legalább? -
#4850 Nekem például a magyar szinkron sokkal jobban teccik mint az angol, pedig szpoktam angolul is filmet nézni de ez most naon jól el lett találva sztem -
#4849 Sylar és Hiro hangjával nem vagyok kibékülve de egyébként tényleg nincs gond a szinkronnal... -
winnie #4848 "tényleg szörnyűek a szinkronhangok. olyan, mint egy másik film, negatív értelemben :S"
megnéztem és egy kivétellel teljesen jók szerintem. -
n0rb #4847 mert nincs másról beszélni szerintem:S
© precision amúgy meg azért gáz mert ebböl látszik hogy eléggé rég voltam itt :S:P:) -
Cat 02 #4846 tudnám ez mért az NBC topicban van ... -
#4845 tényleg szörnyűek a szinkronhangok. olyan, mint egy másik film, negatív értelemben :S -
#4844 Meselj. Nincs tv-m. :) -
Paranoia #4843
szörnyű ez a szinkron -
#4842 miért gáz? :P -
n0rb #4841 uhhh több mint 500új üzenet ez már gáz!! -
#4840 eszembejutott.. van új novel :) -
#4839 de -
#4838 ő nem vmi illúziókat tud nyomatni ? -
#4837 nemizs, mer Candice tud alakváltani :) -
Cat 02 #4836 Sylar ^.^ -
#4835 Syler ? -
Cat 02 #4834 ofF: Doktor Szöszi ben valyon ki a rabnő ? na ki ? :D -
North #4833 Pontosan. -
#4832 Szóval aki nekem azt mondta hogy már megy a Heroes Második Évada, az kamuzott vagy hülye? -
#4831 Miért ne lenne? -
#4830 wow köszi:) megvan a mobilhátterem... :))) -
#4829 először nem találtam a psd-t,de aztán...
-
#4828 halli
vki be tudná linkelni nekem a bannerban is látható "Heroes-logót"? Arra a képre gondolok, ahol a Hold eltakarja a Napot... Mindenhol kerestem, de nincs sehol fenn olyan jó minőségben, mint itt. Innen is ki tudnám vágni, csak belelóg a heroes felirat. -
evenor #4827 Ez ebben a formában semennyire sem formabontás, szerintem.
Megjegyzés: A logó a fórum tetején szerintem nagyon nagy, elég lenne csak a Heroes szöveg a napfogyatkozással, nem kell még az nagyban is. -
#4826 Most akkor nem lesz második szezon itthon? -
#4825 én csak mondom hogy miért szidták a PBet ennyi....hogy hülye indokkal.:D -
winnie #4824 "nah am.még a prison breaket is szidták hogy jobb a heroes mert a PB-et huzzák több évadikg---mos ugy nézki második és vége...erre a Heroes is ugy volt hogy 1 évad és kész erre jön a második...sztem jönni fog itt is a 3. is."
ööö, valami dilibogyót szedtél, vagy minek traktálod a népet butaságokkal. nem mintha nem tudná majdnem mindenki.
mutass nekem egy olyan sorozatot, amit nem több évre terveznek :O a heroes és a prison break is még évekig mehet, ha a készítők és a csatorna akarja csinálni. a prison break is folytatódik ősszel. a hősök is. utóbbiból szinte 100%, hogy lesz 3-4. évad is, stb. -
#4823 kéne egy faq,oda jutottunk :P -
#4822 heroesnál nem úgy volt inkább, hogy egy évad egy történet? nem 1 évadra terveztek :) -
#4821 nah am.még a prison breaket is szidták hogy jobb a heroes mert a PB-et huzzák több évadikg---mos ugy nézki második és vége...erre a Heroes is ugy volt hogy 1 évad és kész erre jön a második...sztem jönni fog itt is a 3. is. -
winnie #4820 "Még mindenki most fedezi fel a kis képességét. A következő sorozat(ok)ban biztosan több lesz a durvulás... "
nem lesz. ez nem mozi. tévé. ha több pénzt is kapnak, az a színészekre fog elmenni, nem special effektekre. -
#4819 és az a veszély se fenyeget, hogy csak 2-3 főszereplő van, aki megunja a dolgot...itt van 1 rakat.. -
#4818 ne beszéljél már hülyeségeket,a nézettségtől függ mennyi évad lesz még,persze kivételes esetekben a készítők is bedobhatják a törölközőt,de az 5-6-7 évad után szokott lenni