Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezzzazzzz már nem kell sokat várni: Sylar vs Peter Petrelli<#worship><#taps>

For the greater good

ProGabe
meg sem érdemlitek<#crazya>

áhh,nekem õ már nagyon kislány,amúgy õ is igazi gyerekszínészként kezdte,kép

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06
<#law>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

AntiHero
cép<#szeret>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ez 2 hetes, de attól még üt😄

nesster
uhh hát még talán egyik képregény se ütött annyira mint a mostani.
http://www.nbc.com/Heroes/novels/index.shtml?novel=28
az egyik szereplõt elõre lehetett tudni, de a másik... uh

jax
Mégilyet! Igen még, ilyet, még!

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
wazzzzzzzzzzz

dienesoft
jézusom 😄SSADSADSDASDSDADCASDSAD

N1ggA
lol 😄

Spread De Love!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LSL
húúú nemsokára meglátjuk hogy szi meg Szájler Pítör agyát <#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

3 napra lejegelem magam---->akkor legalább 3 perc alatt elrepül a hátralevõ idõ😊

For the greater good

na má csak 3 nap és láthatom 😄 vadállat.
+ a amíg fent lesz neten =\
off: nem tud vmi netes adást ? 😄 NBC jét xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem gond, de szar amikor az ember túl van a két napon, és rájön hogy van még kettõ.😄D

kicsit kerekítettem a dolgon a magam javára ha nem gáz😄

For the greater good

Miért két nap? Még csak péntek dél múlt. Plusz ott a teljes szombat, vasárnap, hétfõ...

már csak két nap és következhet a Peter Petrelly vS Sylar meccs<#boxer>
hölgyeim és uraim! tegyék meg tétjeiket!az esélyek 1:1,5 Sylar javára!

For the greater good

Mincsi
sztem még Niki hangja is jó...

Rush!

Fido4life
jaja nekem is 😄

üdv! nagyon jó a sorozat,Hiró a best!!amúgy nem nagyon nézek sorozatokat de a Hõsök nagyon bejön! és a fórum is király, byez!
Gerbill
A szinkronnál egyedül Hiroést szúrták el, de nagyon. Annyira béna az a színész, aki szinkronizálja. bár tudom pont Hirot a legnehezebb szinkronizálni, az akcentus miatt, de így nagyon sokat veszített az értékébõl a sorozat. A többi szereplõek tûrhetõ, sõt, van akinek kiváló a hangja, pl Mohinder, vagy Mr. Benett, itt a magyarhangok sokkal jobban bennemaradtak a fejemben, mint az eredeti hangjuk😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nem =) mon sok(bár nem is 😄) ember izgul h mi lesz ti meg már láttátok rég xP

N1ggA
a szinkronra érted? 😊

Spread De Love!

nézzétek tv2 és röhöghjetek h láttátok már xD

Mincsi
legalább gyorsabbnak telik 😄

Rush!

Lunki88
A nagy várakozásban el is felejtettem hogy pár nap múlva jön a 19.rész. 😄
már csak 3 nap😊) ehhheeeeeeeee

For the greater good

ronihun
Hát aztis ""-be kellet volna írnom....<#vigyor3>

...

Fido4life
"kis"

ronihun
Na jó gyorsan eltelt sztem ez a kis "szünet" már csak pár nap és jön is a 19.<#eplus2>

...

Evin
Mivel olvasni és értelmezni is tudja az adatokat, biztos csak elképzeli a képet és az agya átalakítja képpé.(meg vissza)
(Te sem tudod, hogy hogy lesz kép abból az agyadban, amit látsz. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

érdekes kérdés
van az a wi-fi s csaj 😄
nah az hogyan üzen és küld képeT ? megtanulta bit nyelven =\ ?

oké eléhamarkodottan irtam mert még nem néztem meg 18ig a részeket most járok 15nél

For the greater good

nemcsak, hogy él, de csomó háttérinfót elárul!

The Petrelli election is being rigged. Linderman owns the company that designed the new voting system purchased by the New York State Voting Authority. Linderman's top software engineers have created a "logic bomb" to tamper with the results, but I think one of them may have turned and hidden the log-in information on the web.

És a nyomozás még mindig meg, újabb és újabb dolgokat lehet találni!

N1ggA
már csak 5 nap 9 óra 12 perc 13 másodperc 😊 Az itteni óra szerint 😊

Spread De Love!

Evin
Megjelent az e-heti angol képregény, és a végén van egy internetcím. Várható volt, de azért mégis meglepett, hogy az a cím él. És vannak képek az aktáról és infók.
Azoknak ajánloma, akik olvassák a képregényt, a többiek, szerintem kerüljék.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Spec. nem a Lostra gondoltam (már rég nem nézem), hanem általában. A story-t még szép, hogy nem részrõl részre írják, hanem megvan a történet körvonala, és ahhoz írják a részeket. A Buffy-t ismerem, így volt benne olyan, hogy valamit mondott az egyik szereplõ, és az az esemény 2 évre rá be is következett (és nem holmi apróság, hanem a sorozat egyik legjelentõsebb eseménye). De lehetne szerintem máshonnan is sorolni példákat, hogy nem útközben jönnek az ötletek, hanem többnyire tervezve vannak a történések.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

Mint a Lostban mi?
Bár én is ilyen derülátó lennék a forgatókönyvírókkal kapcsolatban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sztem nem igazán vágja 😊
Ebbe én nem vagyok olyan biztos, elvégre Niki-tõl hallunk elõször Linderman-ról, most meg már õ a fõember. Szerintem az utolsó részekben minden összekapcsolódik, ezek az írók profik, képesek több szezonra elõre gondolkozni, olyanra, amire mi még most nem is gondolnánk.

linuxman: linuxman.freeblog.hu

McHaals
Iktassák ki Simonet? öööö.... nem nézted az utóbbi pár epizódot?

MadWolf#11626

Te irtad a forgatokonyvet, hogy ilyen jol tudod?
felõlem kilõhetik nikit is a sorozatból, a fõ sztoriszálhoz szinte köze sincs a csajnak

For the greater good

N1ggA
spoiler!

Spread De Love!

LSL
hehe a 28. képregényben a csecsemõ nathan egy repülõgéppel és egy szárnyaló angyalbabával játszik. Lehet nem ártana újra végignézni a képregényeket. Mindenhol kis eastereggeket rejtettek el a készítõk.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

precision
a szuper ereje azért nem rossz 😊

Bazinga!

N1ggA
azért Niki egy kicsit untalmas mármint a szerepe, nem? Ha meg csak azért mert jócsaj, akkor nézd neten 😊

Spread De Love!