Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
Kenny du 4-tõl ér rá vele foglalkozni...ha néha felmennétek a hosszúpuskára informálódni nem kérdeznétek ennyit....

üdv

igazából ez nem nekd szólt...bocsi

http://pspfilez.extra.hu/

a 18. résznél megjelenésekor már aznap követte a felirat is...
Gerbill
Feltételezem õ éppenséggel kifigurázta a megjelenést követõ pár órán belül feliratért kuncsorgókat, vagy kérdezgetõket. Mint pl te. Még alig jelent meg, de már feliratot akarsz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mert anglolok tudnak angolul

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

McHaals
vanmár felirat???? magyar??? hö???? mééénincs??? há hogyvanaz, hogy hamarabb jelenik meg a film, mint a hozzá való magyar felirat???? és mégegyszer HÖÖÖ???

MadWolf#11626

gameplusz
Na lássuk a macikát 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LSL
ááááá kész! Már hiányzott, hogy kaparhassam a falat, azután, ahogy befejeznek egy epizódot.
Beszéltetek róla, hogy nem olyan jó sorozat. Biztos vannak jobbak, de egyedül ez képes elérni bennem, hogy alig várjam a következõ részt. Félreértés ne essék, a prison után is kapartam a falat. Azért hogy, hogy lehet ilyen szar forgatókönyvet írni 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Pheaper
mikor lesz 20 as rész ?😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

jax
<#csodalk>
Még nincs.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

felirat van ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jax
A HR-es az HDTV-re van optimizálva asszem szal nagyobb is a felbontása, így a mérete is. De ha gépen nézed, akkor a LOLosat szedd, mer a HR-es halkabb.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Heroes S01E19 HR HDTV XviD-TVFF

Heroes 1x19 (HDTV-LOL)

meik jobb ? 😄

Lacee
már megoldódott, köszi. a mininovával tisztában vagyok, hogy micsoda, csak kis naiv módon azt hittem, van jobb alternatíva az ezTV-vörzsönnél. nade mindegy, megyek is nézni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

van magyar felirat ?

jax
Még nem volt: Vanmá'felirat? <#vigyor>

Mayday
Be fog az gyorsulni.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

(egy. a mininova keresõ, van rajta több heroes 1x19 torrent...) a torrentnek nem az a szokása, hogy konstans legyen a sebessége. minél több emberhez csatlakozol és minél nagyobb sebességgel töltesz le, annál gyorsabban töltesz le, ennyi. várj, és be fog gyorsulni. vagy keress egy jobb arányú free torrentet, ha ennyire sürgõs vagy reggelj valamelyik magyar regges oldalra.
Lacee
hmm, érdekes, a mininován talált torrent kb 5-10 kb/s-sel szakít, õszerinte 13 óra míg leér... tudnátok adni egy gyors linket?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén az öregebb Hiro nagyon csúnyán nézett a fiatal Hirora...meg még benyögte hogy: Te... Kíváncsi vagyok milesz a 20as részben...
Nemvolt túl nagy fight Peter meg Sylar közt...a festõt sajnálom 😞

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Magoo
Oh bazzeg de jó volt az új rész!
ISMÉT odavágott az epizód vége basszus!!! 😊
Meg az egész úgy egyben...
Alig várom a köv részt 😊

Ma vagy holnap sztem megnézem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Athletic  Bilbo
angol 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

precision
nézd meg 😊

Bazinga!

Ma mondjatok már valamit? Milyen az új rész?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wow, elnézve, hogy kibõl mi lesz az 1x20-ban, garantálom, hogy érdekes epizód lesz.
Carlos
<#hehe>

Þór vígi þessi rúnar

Mayday
Szuper, gratulalunk Neked, nagyon ugyes vagy.

(Itt szeretnem megragadni az alkalmat, hogy a tobbi forumozot is megkerjem, mindenki irja le, hogy honnan tolti, milyen sebesseggel, es meg mennyi van hatra a letoltesbol!)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Már hasít a sorozatosról...Még 3 perc (800kByte/s-mal jön)

Fortuna fortes adiuvat.

dienesoft
Kint van az új rész LOL verzioban!

Pheaper
õõ nem tom 😄 hiv oldal -.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nyamiag
tehát még 4 óra

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

kill3r21
az minket nem érint 😄 vagy igen? 😄
Pheaper
NBC : 9:00 Pm kor lesz a heroes -.-

kill3r21
ez a számlálo azt számolja hogy mikor lesz tvben? 😄
Pheaper
1óra 9 perc -.-

scorpeeon
Jó faketöltögetést 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kösz, volt egy ilyen gyanum, túlkép azért kérdeztem 😊

ProGabe
NINCS...
MÉG...
19...
-ES...
RÉSZ...

ami van az fake

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
márha a lol-é az elsõ rls,úgy is írhatnám hogy az elsõ proper rls(tehát ha nem kell proper akkor ugyebár az elsõ és egyetlen a proper,még ha nincs is a nevében hogy proper,õõõ,értitek na)
szal ha notv hozza ki elõször és nem kell proper akkor bizony a notv-hez lesz sub,van persze olyan is hogy a propernek szinte semmi értelme,mert mondjuk egy 2 másodperces blokkosodást javít,és ráadásul az elsõhöz jön ki korábban angol sub,akkor ahhoz csinálják a magyart általában
huhh,asszem ezt a témát kiveséztem,ráadásul nem is kell nekem felirat XD
najó,amihez meg kell(house,sopranos) azoknál meg jósok idõ eltelik a premier és a sub között

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jó, de olyat nem láttam 19-bõl még. Csak ezt a kettõt. A LOL-ból nem csak p720 megy 1080-as van?

precision
LOL-hoz szokott lenni általában, mármint legelõször 😊 aztán úgyis idõzitik mindegyik változathoz

Bazinga!

Srácok XOR vagy NoTV/EZTV?
Ha jól tudom a feliratok többsége EZTV-hez szokott lenni.

dienesoft
Én is hazajönnék, de semmit nem kezdenék vele, mert felirat nélkül nem értem <#idiota><#idiota>

BlackShadow
de jó lesz holnap reggel info zh-n arra gondolni, h hazajövök és nézhetek heroest ^^ csak ne az legyen, h ezért elöbb beadom a dogát ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
Tudom csak reagáltam😊. Mert mér ne?<#idiota><#vigyor3>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

"Zeroes -.- 😄DDDDD paródia féle"

az nbc aranyos viral videója, már van 2. része is.
antihero: "Nyugi.. kismillió sorozatot néztem és nézek is. "

nem is neked írtam azt, amit írtam.
AntiHero
Vótmán!. Amúgy nem rosz😊 Fõleg az tetszik mikor a tálca alatt "átmegy".

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nõvérem is totál rá van kattanva a Dr. Housera. Õ is azt mondja pont emiatt szereti. Nekem pont emiatt nem. 😊
Na ezt a szinkronost nem tudtam. Elmondom neki had sírjon. <#hehe>