12300
-
#4940 beraktam -
#4939 Amúgy .07% szinkronja báh.. Hét tizedet mondtak végig, pedig ugyebár század (és igazából még az is nagy szám NY lakosságának, mert kb 0.0025% a földhöz képest), így végülis az eredeti Heroes NY lakosságát kb 28szorosára növelték, a magyar meg még megtízszerezte, így végülis a magyar szerint csak NY-ban 5.2 milliárd ember él, a világ maradék részein pedig 74.3 milliárd (a 6.6 helyett). :)
Ja igen és itt NY és vonzáskörzetével számoltam, a város még kb a fele ennek (18 és 9 millió, a föld lakossága meg kb 6.6 milliárd). :) -
#4938 és a 27-es képregény nincs még lefordítva? :( -
#4937 ITT mindegyiknél le van írva
amúgy ez a Heroes Wiki mehetne banner alá,odafér még szerintem :) -
#4936 helósztok
Az itt található képregénekyet az nbc milyen napokon tett elérhetővé??? -
Paranoia #4935 hmmmmmmm -
Nyarlathotep #4934 Na még egyszer...
Hayden Panettiere énekel -
Nyarlathotep #4933 http://www.youtube.com/watch?v=ohkDGyECprE&eurl=http%3A%2F%2Fjustjared%2Ebuzznet%2Ecom%2F -
#4932 Maga Bennet papa reagált rá: let me squash immediately whatever misguided notions anyone may have gotten from a picture taken a couple of days ago of hayden and me on the set. there were two papparazzi hanging around all day across the street taking pictures of hayden's every move. in the scene we were shooting claire (hayden) kisses her father (me) on the cheek. the angle at which the photo was taken created in a very misleading image. in one picture i am in short sleeves, that was a rehearsal, in the other i'm in a jacket, that was during a take.
that's it. please go no further with this nonsense.
sincerely,
jack coleman -
#4931 ezek itt mitcsinalnak?
-
#4930 ok. ha kell egyszer a banner ott lesz lenn. vagy ha változik a szereplő felállás csinálok újat -
#4929 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!betty = candice? :D -
#4928 thx :) -
#4927 hu őőőőő :D vmikor lett ide linkelve de bannerban ott van a sorozatjunkie :D megkeresem ^^ -
#4926 ÚJ képregény,hivatalos oldalon még nincs kint a linkje :) -
#4925 linket plz -
#4924 sorozatjunkien fenn vannak spoilerek S2-ről ^^ -
#4923 tudom.. én is írtam :D csak nem tudtam, hogy tényleg szerepelni is fog :) -
#4922 simán visszajöhet. erről már volt szó, hogy elhajíthatja Petert, vagy továbbrepülhet meg ilyenek. -
#4921 good (y) -
#4920 Azt mondják -
#4919 mondjuk így belegondolva érdekes szitu lenne még, ha Peter is visszamenne az időben, hogy megmentse a bátyját.. -
#4918 mindenki ? még Peter bátyja is ? -
winnie #4917 jaja, várni kéne, amíg kiderül kit csapnak el. mindenki vissza fog jönni, úgy tűnik, de kérdés, hogy meddig. -
#4916 sztem még ráérünk bannert váltani.. miután rájöttünk milyen szereplők lesznek/maradnak! :D (winnie, tudom, meg lehetne nézni a stáblistát, v vmi hasonló :P) -
Paranoia #4915 ááh no jó,sehol egy kelri beri,vagy hiro... -
#4914 végülis mind1 :) -
#4913 Szerintem a mostani rohadt jó kár lenne lecserélni... -
#4912 a mostani viszont kicsit ne tegyünk rá semmit jellegü:D
a 2-böl kéne egy xD -
#4911 Nekem nem igazán, kicsit tegyünk rá mindent jellegű.. :P -
#4910 hm nekem tetszik:) -
banner csak úgy. -
#4908 de mindenki ugy beszel rola mintha a szomszedjaban lako kiccsaj lenne aki rájukvan kattanva
"nekemsekellmostmár" -
#4907 "már nem is kell"
lool, hát ide még küldheted egy-két estére -
#4906 tesco-s? -
Paranoia #4905 megnyahatná a zacskómat is mind a 2ő -
#4904 Miértis nem? Szerintem tök normális. -
Nyarlathotep #4903 Ebben azért nem vagyok biztos! -
#4902 párizs hilton viselkedéstől még messze áll.... -
#4901 mivan ezzel, ez ilyen paris hiltonokkal barátkozik meg úgy is viselkedik? már nem is kell... [csalódottan megsértődve]