Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv
igazából ez nem nekd szólt...bocsi
http://pspfilez.extra.hu/
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MadWolf#11626
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Beszéltetek róla, hogy nem olyan jó sorozat. Biztos vannak jobbak, de egyedül ez képes elérni bennem, hogy alig várjam a következõ részt. Félreértés ne essék, a prison után is kapartam a falat. Azért hogy, hogy lehet ilyen szar forgatókönyvet írni 😄
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Még nincs.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Heroes 1x19 (HDTV-LOL)
meik jobb ? 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nemvolt túl nagy fight Peter meg Sylar közt...a festõt sajnálom 😞
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
ISMÉT odavágott az epizód vége basszus!!! 😊
Meg az egész úgy egyben...
Alig várom a köv részt 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(Itt szeretnem megragadni az alkalmat, hogy a tobbi forumozot is megkerjem, mindenki irja le, hogy honnan tolti, milyen sebesseggel, es meg mennyi van hatra a letoltesbol!)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Fortuna fortes adiuvat.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
MÉG...
19...
-ES...
RÉSZ...
ami van az fake
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szal ha notv hozza ki elõször és nem kell proper akkor bizony a notv-hez lesz sub,van persze olyan is hogy a propernek szinte semmi értelme,mert mondjuk egy 2 másodperces blokkosodást javít,és ráadásul az elsõhöz jön ki korábban angol sub,akkor ahhoz csinálják a magyart általában
huhh,asszem ezt a témát kiveséztem,ráadásul nem is kell nekem felirat XD
najó,amihez meg kell(house,sopranos) azoknál meg jósok idõ eltelik a premier és a sub között
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
Ha jól tudom a feliratok többsége EZTV-hez szokott lenni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
az nbc aranyos viral videója, már van 2. része is.
nem is neked írtam azt, amit írtam.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Na ezt a szinkronost nem tudtam. Elmondom neki had sírjon. <#hehe>#hehe>