Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mitõl lenne üres a város? 18-as rész végén látszik, hogy a hatalmas város egy kisebb része van lepusztúlva, háttérben áll egy csomó épület, jármûvek mennek az úton és éppen építik újjá ami leamortizálodott.

böröczk
hm, vagy a jövõbeli Hironak nem volt feltett szándéka, hogy megakadályozza... és esetleg a két Hiro összecsap.. kissé gyanús, hogy a 20-as promojának a végén olyan pacsipajtás Sylar-rel : D

Kumiho #2179

InfectedMann
Húúúúúúúúúúúú ez nagyon fasza rész volt!
Ezt imádom ebben a sorozatban!
Nem laposodik el! Nem unalmas! Nem lehet tudni elõre mi fog történni! 😊
Amúgy már azt hittem Peter -bõl sosem veszik ki azt a kurva üvegdarabot 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

gameplusz
Ám legyen, éjfélig meglesz (csak mert télleg elég ratyi).

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

BlackShadow
én megköszönném ha most kihagynád az alvást <#idiota><#worship>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

gameplusz
Javított felirat by én (helyesírás & elírás)

Az idõzítésbe nem néztem bele, de lehet éjszakázok és akkor megcsinálom 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

matyi08
Szerintem pedig nem Linderman-hoz ment a kép, hanem vagy a képregényben van, amit odaadott annak az embernek, vagy a vázlatfüzetben, amit szintén odaadott...

scorpeeon
<#taps>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

LasDen
valószínû az amit Hiro mondott, hogy a jövõben kell maradniuk, hogy megtudják mit csináltak rosszul, hogy megakadályozzák a robbanást...és gondolom a future-Hiro is ezt tette....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

scorpeeon
Sztem Hiro csinálta magának hogy ne tévedjen el az idõben 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

böröczk
spoileres:

http://www.youtube.com/watch?v=FjpXUCYKnR4

amúgy valaki értette, mi volt az a timeline-os rész?

Kumiho #2179

BlackShadow
hu ez jó kis rész volt 😊 izgatottan várom a folytatást 😄
\(^o^)/

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Toodmayne
Jaja Eden fejbelõtte magát, igy nem tudta lemásolni Sylar az erejét. Ha megtette volna egyszerûbben is "megölhette" volna Petert, meg Isaac-et is. És miután monta h mutassa meg és cseppet fölhöz "tûzi" Isaac-et, akkor azt mondja h már nincs itt, szal sztem az is ment Linderman-hez.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Csak és CSAKIS akkor nézzétek meg ha nagyon kiváncsiak vagytok , és ha nem zavar hogy lelõ egy pár dolgot :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert gonosz és az jól hangzik 😄
Carlos
Most néztem meg.
Nem értek valamit.

Ez a lebecsmérlõ You... beszólás mi volt a végén Hiro szájából saját magának? Azért néz igy rá, mert elcseszett valamit és bekövetkezett a robbanás. De mit?

Þór vígi þessi rúnar

de akkor miért változik el sylar hangja?
scorpeeon
Eden viszont kiloccsantotta az agyát ha jólemlékszem 😊

húha most hogy újra belenéztem a 19-es részbe a sylar-issac részbe rájöttem valamire... amikor azt mondja Issac hogy meg fogják állítani sylart és meghal, akkor sylar azt mondja hogy " az is meg van festve?" és utána elváltozik a hangja , mint a régebbi epizódokban Eden-nek amikor a hangjával rávette az embereket hogy csinálják azt amit õ akar... na szovál sylar elváltozott hanggal azt mondja hogy mutasd meg és ekkor isacc ránéz a fegyverre, tehát mégse tudja isacc hogy megfogják állítani sylart, hanem issac hitte azt hogy õ majd lelövi sylart
kuci06
én kezdtem el, de én nem gondoltam komolyan 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Magoo
Nem tudom ki kezdte ezt a "Sylar átmegy jóba" dolgot, de az vagy vak, vagy nincs ki mind a 4 kereke! A bemutató végén, Hiro mellett nem Sylar van hanem Peter. Szóval felejtsétek el ezt a Sylar jó lesz dolgot. Sylar gonosz és az is marad! Ennyi!

scorpeeon
Üres a város, csak éppen ott van a láthatatlan fószer, Nathan, Claire, Mohinder, Parkman, Nikki, DL, Micah, Isaac, Simone, Hiro, Ando, közel minden szereplõ, még Isaac és Simone is akik nem is lehetnének ott sehogy. 😊

precision
SPOILER!

hát Sylar biztos nem megy át jóba, sztem future-Hiro lesz gonosz 😞 a mostani részben is furán nézett magára <#idiota>

Bazinga!

Ha jobban belegondoltok szerintetek miért kellett megmenteni a pompomlányt??? azért mert ha nem mentik meg akkor Sylar hallhatatlanná vállik tehát nem lehet még egy robbanással se elpusztítani...
Ez igaz, egész jó elmélet, de van még pár dolog, amit nem értek:

a promoban az is látszik, hogy amikor Peter felrobban, akkor ott áll vele szemben Nathan. De õ biztos túléli. Na akkor ez most hogy is van?

scorpeeon
Nemhiszem h Sylar megtérne
Ezt mondják:
"A future where fear has a name" Utána suttogás: Sylar 😊

Hehe én már rájöttem hogy miért van ott az america rembembers felirat Sylar neve mellett , mivel csak õ egyedül fog meghallni a robbanásban, Linderman ezt el is mondta a 19-es részben hogy az a célja hogy elpusztítsa azokat akik rossz útra tértek...ha belegondoltok amikor peternek az álma volt a robbanásról hót üres volt az egész város...
Én is pont erre gondoltam, csak azt gondoltam, hogy senki nem fog egyetérteni velem, de örülök, hogy nem csak én gondolom így.

kuci06
Pedig szerintem Claire lehe, mert Syler azt mondja, hogy már régóta várt erre a pillanatra, és ugye tudjuk, hogy Clairet már egyszer el a karta kapni, de nem sikerült neki

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Timbo
De rohadt jó hogy más a stílusa😊 kicsit groteszk 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Nem tudom, de hasonlít Frankensteinre<#nevetes1>

LasDen
ugyanaz amit Nathan kapott Lindermantõl....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De ott a végén az Peter Hiro-val, nem? Én úgy láttam. Meg a hangjából ítélve is Peter. Amúgy meg nem hinném, hogy Sylar megjavul, mert a promoban is épp készül valakinek szétvágni az agyát. És az a valaki remegõ hangon mondja, hogy Sylar. Azon gondolkodom, hogy ki lehet az. Claire-re gondoltam, de a hangja nem nagyon hasonlít.

az mi volt az a festmény amit sylar festett??
Timbo
nagyon úgy néz ki mintha a jövõben jáccódna :| istenkirályság

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

magus
ezt én sem értem, elméletileg Peternek nem kéne elvéreznie Slyartõl, amikor tombolt Isacnél minden erejét kihasználta, azzal lazán megölhette volna Sylart.

kuci06
nah megnéztem az új részt(sajna a felirat nagyon el volt csúszva, mázli, hogy megértettem szinte mindent anélkül is 😄 )
Nagyon durva volt, bár a Peter vs Sylar csata végkimenetelét sejteni lehetett eddig is 😛

#3105: Wow... ez is komoly rész lesz! Az a "Sylar - America remembers" rész odavág! Lehet, hogy Sylar megjavul? 😄 Az megmagyarázá azt is, hogy miért van együtt Future-Hiro-val

ScarY MAN
neeeeeeee 😄
ennek a végén syler és hiro együtt vagy rosszul láttam ?😄 ...lesznek itt még olyan érdekességek😄

...

scorpeeon
Megnéztem, a felirat jónak mondható, néhol kimaradnak részek és van 1-2 helyen elírás, de nem vészes. A rész meg.. Eléggé durva volt. És nem néztem meg az 5 hét alatt az összes képet, meg videót a következõ részbõl így nekem minden új volt amit mutatott 😊 Peter mondjuk sztem enyhén béna volt, megakadályozhatta volna azt a headshotot könnyedén, de mind1 végülis 😊

N1ggA
Szerintem gyenge rész volt, minden úgy történt, ahogy gondoltuk (Peteres rész), de sokkal töbre számítottam. Viszont a végébõl látszik, hogy jó lesz a köv rész 😄

Spread De Love!

Láttátok már a 20-as elõzetesét?

itt

Úgy látszik Peter megszerzi DL képességét is. De vajon mit jelenthet az ott Sylar képe mellett, hogy america remembers?

baz gondoltam kibírom 7végéig ti meg nyomjátok h tök jó vége volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LasDen
Zúúúúzóóós rész volt.....a vége fõõõleg.... 😄

Zs0lt1
Teljesen jó, nincs vele semmi gond!
Az 1x19 pedig iszonyatosan bebüntet bazzeg pláne az utolsó pár másodperc.

-Te...
-Én?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

dienesoft
Majd légyszi értesítsetek, hogy mennyire rossz az idõzítés! Nézhetõ vagy nem nézhetõ? Köszi elõre is!

scorpeeon
Jaja, én is pont most látom 😊

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

dienesoft
Kint van a magyar felirat, de borzalmas az idõzítés (a fordító mondta), szóval, én még várok egy kicsit.

Gerbill
Sok olyan sorozat van, amikor esetleg még aznap este kijön a felirat, pl Lost, vagy Heroes. De ha lenne annyi esze, hogy rákeres a googleben, vagy mondjuk odanéz a banner alá, akkor rájöhetne bárki, hogy van-e vagy nincs felirat.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.