Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Az egyesült államokban az emberek több mint fele nem hisz az evolúcióban, mivel a túl vallásos iskolákban nem is tanítják. Náluk még mindig Ádám és Éva hódít.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

scorpeeon
Ez mondjuk f@szság, vicces lenne, ha nem ismerné el az egyház az evolúciót.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ProGabe
hú de nagyon szereted te megbonyolítani a dolgokat 😊
téma lezárva,tényleg nem ide tartozik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
Meg amúgy mivel van egy alakváltó a "csapatban" ezért az, hogy egy kép kit ábrázol és ki éli át azokat az eseményeket, amiket mutat a kép, az nem valami konkrét bizonyítéka bárminek <#whatever>

Kojiro ergo sum.

Bucser
Az meg baromira nem tetszene mert akkor a sorozatot hvhatnák X-mennek is... és Parkman Xavier lenne és nem zsaru😄 Na és hol van MAgneto???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

QuippeR
nem ebben a topikban kéne megvitatni, de tudtommal nem az amerikai iskolaigazgatók az egyházak. szóval az evolúció még mindig nem istentagadás, akármelyik marha akarja bemagyarázni, és az ügynek végképp semmi köze ahhoz, hogy nemes szabadkõmûvesi egyszerûséggel mindenért lehet az egyházakat okolni a rossz terméstõl a hülye emberek létéig.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kojiro
Errõl az jutott eszembe, hogy mivan akkor ha Flájingmán gonosz lesz és mind2 kép valóságosan van megrajzolva, csak egy nagyobb idõbeli különbség van. (A barátokból ellenségek lesznek...)
Az milyen lenne, hogy miután felrobban NY egy része és az emberek megtudják, hogy vannak ilyen mutkók, Nathan engedve az emberek gyülöletének (magyarán féltené az elnöki székét) és olyan törvényt hozna, amivel megkezdené a vadászidényt a mutánsokra? Ebben az esetben NY nagy hõse Sylar lenne, aki rendet tesz 😄

Kojiro ergo sum.

ProGabe
te nem érted hogy õ mit akar mondani:amerikában sok iskolában nem tanítják az evolúciót,mondván az istentagadás,ez ugyebár - ahogy õ írja - a "hülyéketislehúzóegyházak" miatt van,hát igen,sajnos itt tart ma a világ...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bucser
Nem hiszen volt ott lebontva mobiltelefontól kezdve pohárik minden.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

anyaglebontso csak fémmel jó nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bucser
Ahogy én néztem ugye õ Texasba a Bennet lányhoz ment (save the cheerleader), csak közben meghallotta ahogy Hiro és Charlie beszélt így módosított kicsit a tervén.

Én valami olyasmire emlékszem, hogy Sylar nem úgy ment oda Charlie-hoz, hogy tudta hogy mi a képessége és azért mert konkrétan ez a képesség kellett neki, hanem csak azt tudta, hogy van képessége és amikor ott volt akkor kifigyelte, hogy mi az és megszerezte.
Azt hiszem, hogy a képregényben láttam ezt.

QuippeR
jó. látom konkrétumokkal hadilábon állsz, kényszerképzetekkel meg nem szeretek vitatkozni.

Bucser
Sylar símán megjegyezhette volna a listát a pincércsaj képességével csak egyszer kellett volna megnéznie.

Anyaglebontós fószer képességével símán be tud jutni bárhova anélkül, hogy túl nagy csinnadrattát csinálna.

D.L képessége pedig nagyon jól mûködik bárki ellen. Nem kell olvasztani semmibe😊

Nicky-nek kéne rendbejönnie😊

burki6
"- a pincér csajszi aki mindent megjegyez is egy ilyen furi szereplõ. valószínüsitem ez az agy a történet szerint azért kell a Sylarnek mert valamikor majd lehet hogy sok minden fog azon mulni, hogy megérti a japán nyelvet, vagy valami részletet felidéz a multjából, mert eddig a képességnek semmi "haszna""
sztem a Charlie (=a pincér csajszi) szerepe annyi volt, h rávegye hirot, h visszamennyen 6 hónapot, és rájöjjön, h a jelent (jövõt?) nem lehet megváltoztatni
"- aztán ott van az az anyaglebontós csóka képessége, aminek szintén semmi szerepe nem volt eddig"
az õ szerepe csak annyi volt, h összehozza Sylart és Suresht
"- DL képessége szintén egy olyan kaliberü cucc ami tuti kell hogy szerepe legyen!"
A 21. részen már biztos fogja alkalmazni az erejét Lindermannél
SZERINTEM

BlackShadow
hát mégis ahogy meghallják az "hülyéketislehúzóegyházak" azt a szót h evolúció máris sátánra mutogatnak :p

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

QuippeR
ekkora baromságot is rég hallottam

ProGabe
de van régi múlt és új múlt,future-Hiro ha nem ment volna vissza figyelmeztetni Peter-t akkor Syler robbanna,mert meglenne neki Clair képessége,így majd Peter fog elsülni 😛

pont ezért írtó jó ahol tartunk a story-ban,kiderült hogy minden összefügg mindennel,minden elõre ki lett gondolva,a szereplõk tetteinek igen nagy súlya van és mindenki fontos szerepet játszik majd a késõbbiekben,uhh brutál jó ez a sorozat 😊

kuci06
a következõ részbõl is mutatnak új jeleneteket!
<#worship>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
még van ,én is nézem

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Dynamic
ismét...😊
BlackShadow
ejj mostmár reklám van ezekszerint lemaradtam 😞 mi volt? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Dynamic
Most a Cnn-en Larry King vendégei a Heroes szereplõi.
lol új rész címe sokatmondo 😄
meg ez is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Friends become enemies and enemies become friends.

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

de közel van hozzá 😊

gameplusz
Nem feltétlen...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

azért egy gondolatolvasós metamorfózisos téma elég jó lenne nekem 😛
Gerbill
Az idõutazás elviekben lehgetséges, igaz, hogy csak elõre, de mindegy😛. A metamorfózis már meg lett beszélve, hogy nem az, hanem valószínûleg manipulál a csaj, tehát nem vátozik át, csak azt a látszatot kelti, mondjuk egyféle trükk, amivel mindenki agyában elhiteti, hogy nem az aki. Átnyúlás a falakon, meg olvasztás, háát nem is tudom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

BlackShadow
ja csak az evolúció éppenhogy az "istentagadás" 😄

Tatyla
tudományos szemmel figyelem a sorozatot 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ha figyelted akkor kideült h ez egy isteni adomány 😄 és mivel isten csinált minket ezért belefér 😄

Tatyla
én egy valamibe kötnék bele:

ha a prof azt bizonygatta anno,hogy az evulociós változások miatt ezekben az emberekben kihasználódik agyuk többi 90%-a az egy dolog,és ebbe talán a repülés ,a telekinézis,gondolatolvasás,szuper erö,szuper hallás,szuper memória, talán még a jövõbe látás is belefér.
de...
hogy fér bele az idöutazás-térhajlitás,metamorfózis,tárgyakon átnyulkálás,tárgyak megolvasztása,mert ezek ellég ellentmondanak a fizika törvényeinek...

jó csak egy rövid eszmefuttatás és kukacoskodás volt ,mielött megdobállnátok...xD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bucser
Ahogy néztem nincs új múlt és régi múlt. A tettek generálják a folyamatos történéseket. ÉS az abbéli igyekezet, hogy elkerüljenek egy eseményt bekövetkezetté teszi azt.

😊Ez kurvajó, aki még nem látta...

én a Commander vagyok én

én a Commander vagyok én

hát igen ez bonyolult 😄 harry Potterben 1szerûbb 😄

ProGabe
nem,mert future Hiro fogta magát,visszament öt évet,aztán ugye vissza '12-be,az õ múltjában nem találkozott Peterrel még jó sokáig,az új múltban viszont igen,húha,dúrvaság ez az idõutazás,túl sok a paradoxon,dehát a nagy agyak is azt vallják,ha valamit megváltoztatnánk a múltban,akkor egybõl létrehoznánk egy új dimenziót,és abban léteznénk tovább a változásokkal,és nem lenne "megölöm apucimat mielõtt összehozna anyucival és akkor én sem lehetnék,tehát nem lenne aki megölje,jaj mi lesz,hogy van ez" probléma sem

gameplusz
Honnan?
Hisz nem tudhatod, hogy mikor ment vissza az idõben (vagy mi történik meg elõször)...

ez a jövõs dolog itt érdekes 😄
future Hironak tudnia kellet volna h jön 😄

Seth
"Sylar is festett egy képet a rész végén. mindkettõ ugyanaz csak a szereplõje más"

szerintem ugyanaz, csak más a stílusuk, Sylar-é olyan groteszk (persze lehet^^)

PSN ID.: Beegabor

gameplusz
Még misem láttuk a 20-ast, de majd kedden, már nincs messze 😄

Bucser
Minden kérdésre a lényeg ott van amit Isaac mond: Megpróbálhatsz a jövõ ellen küzdeni de az beteljesedik. Hiába gyártunk elméletet Future- Hiroról hisz Future Hiro sem volt annyit a sorozatban, hogy bármit elmondjon. (20-as részt nem láttam)

Ráadásul ugye Linderman adott egy képet Nathannak és Sylar is festett egy képet a rész végén. mindkettõ ugyanaz csak a szereplõje más. Ugye Isaac képeinél sem lehetett tudni, hogy most éppen mikor fog bekövetkezni az amit lefestett. Egyedül a Homecoming a kivétel.

Ez a sorozat ordít egy 2. és 3. szezonért ugyanezen szereplõkkel... (kindulva a timelineból amit future Hiro fûzött a Isaac lakásában ott eléggé az elején járnak még a dolgoknak és a követkeõ 5 évben rengeteg dolog történhet. Nem véletlenül mutatják a jövõt.)

ProGabe
rendelkezik,lsd hanghullám,amit Isaac-en használt is

Seth
Lehet hogy tudja amit Sylar. Csak ugye amirõl nem tud azt meg sem próbálja megcsinálni. Nemhinném, hogy érzi, hogy aham, most kaptam egy guggolva hugyozás képességet ^^

PSN ID.: Beegabor

Bucser
Azért az tetszik, hogy mindenki 2500$-os supressorral ellátott nikkel bevonatú Colt1911 mod pisztolyt hord magánál😊

Mondjuk az sem tetszik, hogy vagy Cadillac-at vagy Nissan autót használ mindenki😄 Harmadrészt nem értem, hogy Peter hogyhogy nem rendelkezik Sylar összes képességével. Hisz Sylarnek nemcsak a telekinetika volt (ugye az volt az elsõ erõ amit elvett)

Valamint amikor Hiro és Ando hasal a buszban mikor a zsetonokon marakodik a szõke csaj mega kopasz pasi. Akkor valaki visszaküldte a fegyverbe a töltényt. ÉS biztos nem Hiro volt... lehet, hogy a másik japán srác is Hero?

ProGabe
hát átveszi az fizikai erejét,hiszen Niki-nek a képessége az,hogy szupererõs,az hogy létezik Jessica az azért van mert kettõs személyiségû,legalábbis ezt írják mindenhol,hero-wikin vagy min is,és akkor én meg is kérdezem:az amikor megmozdult a szekrény,mert Niki ütögette "belülrõl" akkor csak amolyan cool dolog volt?vagy netalántán mégis van egy másik személy a tükörben?<#vigyor4>

kérdés: mi lesz ha Peter talizik Jessicával xD
2. Jessica vs Sylar powás lenne

ProGabe
hát igen,imdb nagyon necces ilyen dolgokban,nem mellesleg a memorabel quotes-ba én postoltam a

Save the cheerleader, save the world.

mondatot Hiro mestertõl<#vigyor2>

Nem úgy volt, hogy már sejteni lehet, a köv. szeon az "elõdök" és "utodok" témát dolgozza fel? Tehát ilyen múltban/jövõben játszodó lenne és a FlashBackekben tuti lesz egy pár szereplõ az elsõ szezonból is. Meg hát Hiro ugye brmikor elõfordulhat 😉